Sådan får du en virksomheds telefonnummeropsætning på din celle

En guide til ejere af små virksomheder & iværksættere til at få et virksomheds telefonnummer (forfængelighed gratis eller lokal) opsætning på deres eksisterende mobiltelefon.


Sådan får du et virksomheds telefonnummer

At få et virksomheds telefonnummer er en præstation og et skridt i den rigtige retning for enhver virksomhed af små virksomheder eller iværksættere. Det viser professionalisme, skaber bedre brand awareness og styrker købs tillid for potentielle kunder.

Forestil dig at bruge et imponerende forfængelighedsnummer som 1-800-CUPCAKE til din bagerivirksomhed i stedet for dit personlige mobiltelefonnummer. Det ville være fantastisk, ville det ikke?

Og ville det ikke være endnu mere fantastisk, hvis du kunne bruge det forfængelighedsnummer på din eksisterende mobiltelefon uden behov for at købe yderligere telefon, udstyr eller ledninger? Det ville være virkelig fantastisk!

Heldigvis kan du nemt udføre dette med et virtuelt telefonsystem. Et virtuelt telefonsystem, ligesom Grasshopper, giver dig mulighed for at bruge din eksisterende mobiltelefon, downloade en app og bruge den til at sende / modtage telefonopkald via et forretnings-telefonnummer efter eget valg. Du kan endda sende tekstmeddelelser via dette nummer samt og installere udvidelser (1 for salg; 2 til support osv.). Desuden kan du stadig bruge dit eksisterende personlige nummer på din mobiltelefon, ligesom du altid har brugt.

Et virtuelt telefonsystem er en fantastisk løsning, der giver dig mulighed for at konfigurere et forretnings-telefonnummer på egen hånd uden at bruge hundreder af dollars til professionelle installationstjenester eller købe en anden telefon.

VIDSTE DU? Et virtuelt telefonsystem er den perfekte løsning for små virksomheder og iværksættere, der ønsker en pålidelig, overkommelig og enkel måde at få et virksomheds telefonnummer.

Kom godt i gang

Opsætning af dit virksomheds telefonnummer er meget ligetil og kræver meget lidt teknisk know-how. Det tager typisk ca. 30 minutter at få alt opsat. Alt hvad du behøver er din mobiltelefon! Her er, hvad du skal gøre:

Trin 1: Valg af dit virksomheds telefonnummer

Det første trin er at vælge dit virksomheds telefonnummer. Dette vil kræve nogen tanke, da du vil vælge en god. Du skal beslutte mellem et forfængelighedsfrit nummer eller et lokalt nummer.

Den gratis valgmulighed er fantastisk til branding og gør det let for kunderne at huske. Tænk igen på mit forrige eksempel med 1-800-CUPCAKE. Dette ville være et meget sjovt og imponerende nummer for en bagerivirksomhed!

Et lokalt nummer har ikke dette, men det bruger din lokale retningsnummer, og mange kunder i en lille by foretrækker muligvis at købe fra et lokalt virksomhedsnummer. Du bliver nødt til at bestemme, hvilken der er bedst for dig.

Tjek dit ønskede nummer for tilgængelighed!

Du skal se, hvilke forfængelighedsnumre der er tilgængelige, da mange desværre allerede er taget. Du kan søge her efter tilgængelige forfængelighedsnumre.

Valg af et forretningsmæssigt forfængelighedsnummer

Når du har fundet det rigtige nummer, skal du tilmelde dig en konto og følge trin på skærmen for at reservere den.

Reserver dit forfængelighed gratis nummer

Trin 2: Opret en brugerdefineret hilsen til dit nye nummer

Når du har reserveret dit nummer og oprettet en konto hos Grasshopper, er det næste trin at registrere en brugerdefineret hilsen. Dette er den vigtigste meddelelse, som dine opkald vil høre, når de ringer til dit nye nummer.

Standardmeddelelsen Grasshopper bruger er:

“Tak fordi du ringede. For at tale med en repræsentant skal du trykke på 0. ”

Det er mest sandsynligt, at du vil ændre dette og tilpasse hilsenen til din specifikke virksomhed. Der er et par muligheder for at gøre dette:

Optagelse af en hovedhilsenmeddelelse

Jeg vil anbefale at optage din egen besked som en .mp3-lydfil på din computer og derefter uploade den til Grasshopper. Det er gratis, og du kan redigere / oprette en nøjagtigt, hvordan du vil have den til at lyde. Bare lad det ikke lyde “falsk”!

Hvis du ikke ønsker at optage din egen stemme, kan du bruge deres professionelle stemmestudiefunktion (som muligvis koster ekstra afhængigt af din valgte plan) for at få din hilsen professionelt fortalt. Du vil måske også overveje tekst til tale software, selvom kunstige stemmemeddelelser muligvis ikke stemmer overens med stilen for din bestemte virksomhed.

Trin 3: Tilføj udvidelser til dine medarbejdere

Dette er en virkelig praktisk funktion, og Grasshopper giver dig et ubegrænset antal udvidelser. Du kan bruge disse udvidelser til at videresende din opkald til den rigtige person eller afdeling i din virksomhed. For eksempel kan du fortælle den, der ringer, “For salg, tryk på 1. For support, tryk på 2.” Desuden kan du omdirigere begge disse afdelinger til dig selv, hvis du er den eneste, der er ansvarlig inden for din virksomhed. Du kan også bruge udvidelser til at omdirigere dine opkald til andre specifikke personer i din virksomhed.

HURTIGTIPS: Hvis du ikke har brug for en hovedhilsen eller adskillige udvidelser, kan du deaktivere dette helt og få den, der ringer direkte videresendt til dig. Dette er undertiden en bedre mulighed for mindre virksomheder, der bare har brug for enkel funktionalitet.

Trin 4: Skift din standardmeddelelse til voicemail

I lighed med at ændre din hovedhilsen, vil du også tilpasse din væk hilsen (hovedsagelig din telefonsvarer), som kan findes under hver udvidelse. Dette er den meddelelse, dine opkaldere vil høre, hvis du går glip af deres opkald, og de bliver bedt om at forlade en telefonsvarer.

Græshoppe bruger som standard:

“Tak fordi du ringede. Efterlad en besked, og dit opkald returneres så hurtigt som muligt. ”

Jeg synes, dette er en okay meddelelse, men du vil sandsynligvis ønske at tilpasse den yderligere for at matche stilen på din egen virksomhed. Hvis du har adskillige udvidelser, skal du huske at ændre hver sin talemeddelelseshilsen. Desuden kan du også ønske at ændre din hilsen til viderestilling af opkald og navnet på den optagede lokalnummer.

Ændring af standardhilsener

Trin 5: Skift din “On Hold” -musik

Du kan også ændre din standard “On Hold” -musik. Dette er, hvad opkaldere vil høre, når de placeres på vent.

Skift standard på Hold musik

Som med andre hilsener anbefaler jeg, at du optager din egen “On Hold” -musik. Dette behøver heller ikke nødvendigvis at være musik. Du kan fortælle dine opkaldere vide om aktuelle kampagner eller nye funktioner / tjenester, som din virksomhed tilbyder. Din “On Hold” -musik kan være en stor chance for at annoncere til opkaldere om ting, de måske ikke ved.

En nylig AT&T-undersøgelsen rapporterer, at mere end 70% af forretningsopkald er i venteposition i gennemsnit 45 sekunder hver.

Klik for at tweet

Husk, at din “On Hold” -musik skal hjælpe med at fordreje tidsopfattelsen og håndtere enhver frustration eller angst for din opkalder, mens du også bygger en brandidentitet og eventuelt reklamerer for nye produkter eller funktioner om din virksomhed.

Test dit nye nummer!

Tillykke! Du har nu opsat dit nye virksomhedsnummer og er klar til at begynde at sende / modtage opkald. Jeg sagde, det var let! Før du spændende begynder at uddele dit nye forretningstelefonnummer til kunderne, er det en god ide at teste det først.

Du ønsker at være meget opmærksom på brugerens oplevelse af den, der ringer. Selvom du kan bruge din egen mobiltelefon til at ringe til dit nye nummer og teste det selv (ja, du kan ringe til dig selv), vil jeg anbefale at bede en ven om at hjælpe dig med dette. Lad din ven foregive at være en kunde, der ringer til din virksomhed, og lad ham eller hende lytte til din brugerdefinerede hilsen og udvidelser. Bed din ven om input. Har hovedmenuen hilsen lyder professionel? Var udvidelserne direkte og lette at forstå?

Du skal også med tillid vide, hvordan du besvarer dine opkald og bruge Grasshopper-appen på din telefon. Selvom det er virkelig enkelt, er det stadig en god ide at i det mindste prøve det flere gange og teste det ud, så du ved nøjagtigt, hvordan det fungerer.

HURTIGTIPS: Sørg for, at dit nye nummer er korrekt sat op, og test det grundigt, før du bruger det! Forfiner din vigtigste meddelelse og udvidelser for bedre brugeroplevelse, om nødvendigt. Test dit nummer med en ven, og se hvad han eller hun synes.

Konklusion

Du ved nu, hvordan du får et virksomheds telefonnummer, der fungerer på din eksisterende mobiltelefon! Ved hjælp af et virtuelt telefonsystem som Grasshopper gør det hurtigt, nemt og overkommeligt. Brug tid på at bestemme, om du har brug for et forfængelighedsfrit nummer eller et lokalt nummer, og tilpas din konto til at matche din forretningstil og branding. Når du har testet dit nye nummer grundigt, er du klar til at begynde at tale!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map