Sådan får du en eCommerce Store på 10 minutter

En hurtig guide til små virksomheder, der ønsker at sælge online. Lær den hurtigste, nemmeste måde at komme i gang med din egen eCommerce-butik.


Sådan får du en eCommerce Store

At sælge online er noget, som mange små virksomhedsejere ville elske at gøre, men er uvillige til at prøve. At sælge online kan imidlertid være en enorm fordel for din virksomhed og ikke kun øge dit salg, men udvide din markeds rækkevidde, give dine kunders bekvemmelighed shopping og skabe nye muligheder for vækst. Profferne opvejer godt ulemperne, og det at sælge online er noget, du skal sigte mod at opnå for din virksomhed.

Kom godt i gang med en eCommerce Store

For at kunne sælge online, skal du oprette en eCommerce-butik, og du skal ikke begå nogen fejl ved det, der er meget planlægning & hårdt arbejde, der går ind i dette. Det er dog lettere at komme i gang og oprette din første eCommerce-butik, end du tror. For de fleste kan en eCommerce-butik virke upraktisk på grund af de meget dyre omkostninger ved at ansætte en professionel webudvikler, men du kan faktisk bygge en selv. Der er utallige eCommerce-platforme på nettet, der gør det utroligt nemt (og meget billigere) at oprette din egen eCommerce-butik og begynde at sælge online.

Sådan får du din e-handels butik op & Kører om 10 minutter

Som lovet vil vi i denne artikel lede dig gennem processen med at få en eCommerce-butik. Det er meget hurtigt og nemt!

Først skal du tilmelde dig en eCommerce-platform. Shopify.com er en af ​​de bedste og mest populære tjenester til at gøre det. De har alt, hvad du har brug for for let at starte en fuldgyldig eCommerce-butik, og mange succesrige online-virksomheder bruger dem.

Bestemmelse af den type butik, du har brug for

Når du opretter din konto første gang, gennemgår du en hurtig installationsskærm, som du bliver nødt til at svare for at hjælpe Shopify med at bedre forstå dine e-handelsbehov. Opsætningen er superenkelt, og du skal bare svare på spørgsmålene. Dette vil hjælpe Shopify med at bestemme den type butik, du har brug for. Når du er færdig, opretter Shopify automatisk en konto til dig og genererer derefter en eCommerce-butik, baseret på dit input. Nedenfor er et skærmbillede af dit vigtigste dashboard:

Shopify hoveddashboard, hvor du kan oprette en ny eCommerce Store

Det er her du går til at konfigurere og redigere din eCommerce-butik. Du får en 14-dages gratis prøveperiode for at hjælpe dig med at finde dine kuglelejer. I løbet af denne tid kan du tilføje dine produkter, indstille forsendelsesmuligheder og tilpasse layoutet til din online butik. For de mindre teknologisk kyndige blandt os tilbyder de også gratis online klasser at lede dig gennem din butiksbygning, hvilket er meget nyttigt.

Hvad hvis jeg allerede har et eksisterende websted?

Hvis du allerede har et eksisterende websted, kan du stadig bruge Shopify til at føje din eCommerce-butik til det. Udover muligheden for at opbygge en ny online butik giver Shopify dig også mulighed for at omdanne ethvert eksisterende websted til en eCommerce-butik. Hvis du ikke leder efter en ny butiksbygning, giver Lite-planen for $ 9 om måneden dig mulighed for at forvandle dine produkter til Køb knapper for dig at placere hvor som helst online. Besøgende kan føje dine varer til indkøbskurven og gennemføre deres betaling via Shopify Checkout uden nogensinde at forlade det aktuelle websted. Shopify skulle automatisk foreslå denne mulighed for dig, når du besvarede spørgsmålene ved opsætningen.

Det var nemt!

Tillykke! Du har nu en eCommerce-butik, og det burde ikke have taget dig mere end 10 minutter at få! For at se din online butik skal du blot klikke på pilikonet øverst til venstre på skærmen. Du kan når som helst se din butik ved at klikke på den.

Klik for at se din eCommerce-butik

Du har sandsynligvis bemærket på dette tidspunkt, at din eCommerce-butik bare er tom! Det er korrekt. Du har teknisk set en eCommerce-butik, men nu skal du konfigurere den. Det er her det virkelige arbejde begynder …

Opsætning af din nye butik

Nu hvor du har en eCommerce-butik, er det tid til at opsætte den. Din butik er tom, og du bliver nødt til at tilføje produkter til den. Du skal konfigurere disse produkter, ændre din butiks tema, indstille din forsendelse & skattesatser, tilføj dine juridiske politiksider og meget mere. Som vi nævnte tidligere, er der en masse arbejde og planlægning, der går ind i en eCommerce-butik, og det er her det starter. Heldigvis er dette arbejde noget, der er lige frem og ikke udfordrende at finde ud af. Shopify gør virkelig et godt stykke arbejde med at gøre det intuitivt. Alle kan gøre dette, og du behøver ikke at være en erfaren webudvikler.

Hurtig opsamling: Det er nemt at oprette en eCommerce-butik, og det tager kun minutter! Det tager dog tid at tilføje produkter og konfigurere din butik.

Sidste råd

Essential Shopify-butikens lanceringsliste er en fantastisk ressource til at kontrollere, før du åbner din eCommerce-butik offentligt. Det gennemgår alle de sidste detaljer for at bekræfte, at du er klar til at blive live, så sørg for at du har tjekket ud af dette.

Konklusion

Du ved nu, hvordan man får en eCommerce-butik, og denne artikel skal give dig det grundlæggende ved at komme i gang i eCommerce-verdenen! At sælge online er virkelig en enorm fordel for din virksomhed, men det tager tid og det tager arbejde. Nu hvor du har din første butik, er det tid til at begynde at tilføje dine produkter og opsætte det, så du kan få det første salg. Godt salg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me