Sådan får du dit WordPress-websted til at flamme hurtigt

Den hurtigste, enkleste måde at fremskynde dit WordPress-websted og supercharge det til max. Lær hvordan du får WordPress til at køre hurtigere.


Få WordPress til at køre hurtigere

WordPress er et fantastisk CMS (content management system), men som du sikkert ved, kan det lide under store forsinkelser. Desværre er hastighed et enormt problem med WordPress, og endda en frisk installation af WordPress ud af kassen er ikke rigtig så hurtig. Jeg lavede nogle Pingdom hastighedstest og her er et skærmbillede af den gennemsnitlige sidehastighed, jeg fik efter en ny installation:

Indlæs tid af WordPress efter en ny installation

Nu er de eneste faktorer, der kan påvirke hastigheden på dette tidspunkt, min webhost, geolokaliseringen af ​​Pingdom-testserverne og det nye WordPress-sted. Ignorer de andre statistikker, og se bare ladetiden indtil videre. Det tog næsten 1 sekund at indlæse et stort set tomt, splinternyt WordPress-sted. Et sekund lyder måske ikke som længe, ​​men det er det faktisk. Og selvfølgelig, efter installation af dit brugerdefinerede tema og plugins sammen med alle dine websteds billeder, videoer og indhold – vil det indlæse endnu langsommere! Endvidere afslørede flere test en variation i belastningstidsforskelle, herunder mange længere belastningstider, som nogle tog nærmere 2 sekunder at indlæse.

Hvorfor er hastighed så vigtig?

Tro det eller ej, der er stadig hundreder af tusinder af amerikanere (og millioner over hele verden), der får adgang til internettet ved langsomme forbindelser, lige fra opkald helt ned til den gamle 2G-telefonstandard. Selv nogle 3G- og 4G-transportører oplever ekstrem afmatning, når deres netværk oversvømmes med trafikforespørgsler.

For enhver online forretning er det vigtigt at tage den tid, der er nødvendig for at maksimere dit websteds effektivitet. Ellers kan du ende med at miste kunder. Bare et ekstra sekund af belastningstid gør hele forskellen og kan koste dig hundreder (eller endda tusinder) dollars i tabt indtægt.

HURTIG FAKT: Undersøgelser har vist, at det gennemsnitlige websted har mindre end 2 sekunder at indlæse for at fange opmærksomheden fra en potentiel kunde.

Trage websteder, der tager længere tid at indlæse, øger chancen for at miste kunden og det potentielle salg kraftigt. Derudover er det velkendt, at langsomme websteder også har negativ indflydelse på SEO og typisk rangerer lavere.

Lad os gøre WordPress hurtigere!

Så hvordan får jeg min WordPress-side til at indlæse hurtigt? Som du sandsynligvis har læst andre steder, er der en række tekniske justeringer, justeringer og plugins, som du kan installere, som alle sigter mod at få WordPress til at køre lidt hurtigere. Efter installation W3 samlet cache, en af ​​de højest rangerede WordPress-cache-plugins, vil du bemærke markant hurtigere hastigheder:

Indlæsningstid for WordPress efter en ny installation med W3 Total Cache aktiveret

HURTIGTIPS: WP-raket er min favorit WordPress cache-plugin. Det er et premium-plugin, hvilket betyder, at du bliver nødt til at betale for det, men det er det værd. Det er hurtigere, har en enklere brugergrænseflade og er meget lettere at konfigurere.

Som du kan se på skærmbillede ovenfor, faldt belastningstiden markant … men det kunne stadig være bedre! Der er et par flere ting, jeg kunne finjustere for at gøre det hurtigere. Pingdom i sig selv vil fortælle dig, hvad andre ting du kan gøre, selvom jeg fandt, at de fleste af disse kun øgede Pingdom’s “performance grade” score og hjalp ikke rigtig med at øge den faktiske “load time” score.

Indlæs tid med forbedret Pingdom-ydelsesgrad-score

Som du kan se ovenfor, forbedrede Pingdom’s ydeevne dramatisk efter at have fulgt deres instruktioner, MEN det forbedrede ikke den faktiske belastningstid markant nok til at kalde det en forbedring.

Hurtig note: WordPress-plugins hjælper med at gøre tingene hurtigere, men det er måske ikke hurtigt nok.

Mens alle disse ekstra tweaks, Pingdom anbefaler, hjalp, men de tager desværre meget tid at konfigurere og til sidst endte det ikke med at blive et markant løft i hastigheden. Jeg kunne stadig lave billedkomprimering, selvom min friske installation af WordPress ikke havde nogen billeder endnu. Så hvad er en mere markant finjustering for dramatisk at øge belastningstiden?

Sådan øges hastigheden markant?

Den afgørende nøgle til at få WordPress til at køre så hurtigt som muligt er at vælge den rigtige hostingudbyder. Det gør en BIG forskel. Når de starter, prøver de fleste webmastere forståeligt nok at spare så mange penge som muligt. De vil ofte vælge en billig, delt hosting-konto, der ser ud til at være en god handel. Selvom en delt hosting-konto muligvis er tilstrækkelig til deres nuværende behov, er deres nuværende webhost sandsynligvis problemet. Jeg ville sætte denne teori på prøve og installerede en frisk kopi af WordPress på en række forskellige webhostingkonti. Efter at have testet hver enkelt var det førende resultat imponerende:

Indlæs tid for en ny WordPress-installation med A2 Hosting

Ved blot at skifte webhost øgede hastigheden for indlæsningstid dramatisk! Dette giver mening, da din webhost er den virkelige muskel bag dit websted. Selvom der er tekniske justeringer og optimeringer, du kan foretage, gør den fysiske server og datacentre, dit WordPress-websted er vært på, den mest markante forskel. Hvis du agter at blive seriøs omkring dit websteds hastighed, skal du vælge den rigtige vært.

Hurtig note: Den fysiske server og datacentre, dit WordPress-sted er vært på, udgør den mest markante forskel.

Brug af A2 Hosting’s optimerede WordPress Turbo-plan

For at få den hurtigste belastning brugte jeg A2 Hosting’s WordPress Turbo-plan, som stadig er delt webhosting, men optimeret til WordPress. Det er et godt valg til hosting af WordPress, fordi det leveres forudinstalleret med WordPress optimalt konfigureret.

For at komme i gang skal du besøge a2hosting.com/wordpress-hosting og tilmelde dig deres Turbo-plan. Hvis du virkelig ser alvorligt med hastigheden, har du muligheden for endnu at tilføje mere strøm ved at fordoble CPU-kernerne og tilføje 1 GB RAM, selvom jeg IKKE gjorde dette til min test.

A2 Hosting konfigurerbare indstillinger

Fuldfør kassen, og A2 Hosting installerer automatisk en optimeret version af WordPress på din konto. Jeg vil anbefale at installere en frisk kopi, da denne måde bliver optimeret fuldt ud med de rigtige W3 Total Cache-konfigurationer, selvom du altid kan migrere dit eksisterende WordPress-sted uden at installere en frisk kopi (du skal bare installere plugins der er inkluderet og derefter manuelt konfigurerer W3). Som du kan se fra skærmbilledet nedenfor, kommer det med flere andre plugins ud over W3 Total Cache, såsom EWWW Image Optimizer for at komprimere billeder.

Skærmbillede af standard plugins, der leveres forudinstalleret med A2 Hosting

Bortset fra W3 og EWWW, bidrager de andre plugins ikke til hastighed og er mere af det, jeg betragter som bloatware … Du kan fjerne dem eller beholde dem, afhængigt af dine behov.

Andre justeringer, der skal udføres

Her er nogle flere ting, du skal kontrollere!

Brug PHP 7

Sørg for, at din webhost bruger PHP 7 eller større. På dette tidspunkt brugte jeg PHP 5.6, hvilket er langsommere og nu ikke engang anbefalet af WordPress. PHP 7 har eksisteret i et stykke tid nu, men endnu ikke implementeret på mange steder. Jeg var langsommere end jeg burde have været for at adoptere det selv. I sidste ende er det omkring 2 til 3 gange hurtigere takket være det nye Zend Engine 3.0. Det kan også håndtere 3 gange så mange anmodninger i sekundet, hvilket er et stort ydeevne i ydeevnen. Nederste linje – sørg for, at din vært har PHP 7 aktiveret.

Hurtig note: Du skal være forsigtig med dit eksisterende websted, da opgradering af serverens PHP-version kan forårsage nogle problemer. Tjek din tema og plugins kodning for kompatibilitet først!

LazyLoad-billeder

Da billederne er forholdsvis store i størrelse, skal du optimere dem. Som nævnt ovenfor vil EWWW Image Optimizer-plugin gøre dette. Der er forskellige andre også. Men bortset fra at optimere billeder, er en god praksis at “lazyload” dem, så de kun vises, når de falder inden for browserens synspunkt for brugeren. Hvis du for eksempel har en lang side med meget indhold over billedet, indlæses billedet ikke, før brugeren ruller ned til stedet på den side, hvor billedet er indlejret. Denne mekanisme reducerer antallet af HTTP-anmodninger og forbedrer indlæsningstiden for brugeren.

Konklusion

Der er en række tekniske justeringer, du kan udføre for at forbedre din WordPress ‘indlæsningstid, men den mest markante hastighedsforøgelse, du kan give det, er ved at bruge den rigtige webhost. Før du overfører dit eksisterende websted til din nye vært, skal du først gå til Pingdoms hastighedstestværktøj og kør en hurtig test på dit eksisterende websted. Gem statistikken, og kør derefter testen igen, når du har foretaget overførslen for at sammenligne hastighedsforskellene. Du kan bruge dette til at måle forbedringen af ​​din nye hastighed.

Når du optimerer WordPress til hastighed, er det altid bedst at komme i gang på højre fod. Brug af den rigtige vært, ligesom A2 Hosting’s WordPress Turbo-plan, som en baseline og optimering derfra, vil sikre, at din WordPress kører supercharged til det maksimale!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map