Sådan forvandles dine eksisterende kunder til sælgere

Sådan får du nye kunder fra gamle. Lær hvordan du kan forvandle eksisterende kunder til dine topsælgere med et par nøgleteknikker.

At forvandle eksisterende kunder til sælgere

Det største mål for enhver virksomhed er at få flere kunder – fordi uden kunder har du ikke en virksomhed.

Imidlertid er en stor fejltagelse mange virksomheder begår fokuserer udelukkende på at få nye kunder. De prøver alt i deres magt for at generere nye kundeemner, hvad enten det sker via sociale medier, SEO eller traditionelle reklamemetoder, men de overser en virkelig vigtig og succesrig teknik.

Når de behandles rigtigt, kan dine kunder være dine største sælgere.

Forbrugerne i disse dage er ikke så passive, som de plejede at være, og de er mindre og mindre imponeret over traditionelle marketingmetoder, der er plukket op af enorme marketingafdelinger.

I stedet ønsker de at oprette en forbindelse med et brand og købe ind i noget autentisk, og det er derfor, de mere tilbøjelige til at lytte til dine andre kunder end detaljerede kampagner, du selv har fundet op.

Okay, fantastisk, du tænker. Men hvordan kan jeg få mine kunder til at sælge mine produkter?

Når du har leveret en fremragende service eller et produkt, er nøglen at fortsætte med at engagere dine kunder bagefter og behandle dem som de loyale følger, de er. Her er nogle måder, du kan gøre det på.

1. Opret en henvisningskampagne

Disse er alle raseri i øjeblikket. Du kender handlen – hvis du henviser til en ven, får du en værdikupon på $ 10 eller en anden form for belønning.

eksempel på en henvisningskampagneDropbox’s henvisningsprogram er et perfekt eksempel, der øgede nye kunder med 3900% ved at bruge eksisterende.

Dropbox’s henvisningsprogram er et af de mest berømte eksempler på, hvorfor henvisningskampagner er gode til at sælge flere produkter. Efter at de frigav deres kampagne, skyrocketede de fra 100.000 registrerede brugere til 4 millioner registrerede brugere i løbet af 15 måneder – 3900% vækst, hvis du vil have den kolde, hårde procentdel.

VIDSTE DU? 65% af den nye virksomhed kommer fra henvisninger.

Så hvorfor fungerer henvisningskampagner?

Nå, ifølge a undersøgelse af Nielsen, 92% af forbrugerne har tillid til henvisninger fra folk, de kender, og folk er 4 gange mere tilbøjelige til at købe noget, når de bliver henvist af en ven.

Mund-til-mund-marketing er stadig en af ​​de mest succesrige former for markedsføring, fordi folk er mere tilbøjelige til at lytte til deres venner end marketingafdelinger.

2. Brugergenereret indhold

Brugergenereret indhold er indhold, der oprettes af dine kunder eller brugere. Dette kan være ting som fotos på en bestemt hashtag på sociale medier eller anmeldelser på websteder som TripAdvisor.

At få dine kunder til at oprette brugergenereret indhold er ikke let, men det behøver heller ikke at være svært.

En masse mærker kører konkurrencer, hvor brugerne bliver bedt om at indsende et foto under en bestemt hashtag eller dele deres oplevelse med deres produkt for at vinde noget andet.

Brugergenereret indholdseksempelStarbucks ‘#WhiteCupContest-kampagne i 2014 er et godt eksempel på brugergenereret indhold, der opfordrer kunderne til at dele deres design og øge mærkebevidstheden. Billedkilde

Tilbage i 2014 startede Starbucks deres #WhiteCupContest-kampagne, hvor de bad kunder om at designe deres egen kop og indsende den under hashtaggen på sociale medier. Det vindende design blev lagt på kopper.

Som du kan se, er det gode ved brugergenereret indhold, at det ikke behøver at koste noget at oprette. Folk kan godt lide at deltage i tingene (kalder det menneskers konkurrenceevne) og ved at tilføje en præmie tilbyder du et ekstra incitament.

VIDSTE DU? 86% af virksomhederne bruger brugergenereret indhold som en del af deres markedsføringsstrategi.

Anmeldelser er også en god måde at skubbe dine kunder ind i sælgers rolle. Ifølge forskning føler 71% af forbrugerne sig mere komfortable med at købe et produkt efter at have undersøgt brugergenererede anmeldelser. Igen binder dette sammen med den vellykkede karakter af mund-til-mund-marketing, fordi folk er mere tilbøjelige til at lytte til, hvad en anden kunde har at sige, end hvad en marketingafdeling pænt har sammensat for at sælge.

Hvorfor fungerer brugergenereret indhold?

Det er almindelig viden, at folk kan lide at prøve, før de køber, men med de fleste ting, der er umuligt – undtagen selvfølgelig, hvis du næsten “prøver” det gennem en anden.

Forbrugerne kan få alle de oplysninger, de har brug for fra tidligere købere for at tage en uddannet beslutning om at købe. Brugergenereret indhold er faktisk så succesrig 93% af forbrugerne finder det nyttigt, når de tager en købsbeslutning.

3. At gå den ekstra mil

At gå den ekstra kilometer fungerer altid. Tænk på det på denne måde: hvor mange gange har du modtaget en overraskelsesgave fra et firma eller et lille specielt touch, der fik dig til at ønske at fortælle dine venner, familie og tilhængere om det?

Du kan se, sagen er, at vi er mere tilbøjelige til at gøre noget for nogen, hvis de først gør noget for os. Så når et brand leverer en ekstra gave eller en super-duper kundeservice, føler vi, at vi skal gå ud af vores måde for at fortælle folk om det.

Tag Firebox, for eksempel, der tilføjede små “ekstramateriale” i deres ordrer som små pakker med surt slik. Det overraskede kunderne, og de fandt, at det resulterede i ekstra tweets og Facebook-opdateringer.

Hvorfor fungerer den ekstra kilometer?

Bortset fra det faktum, at det altid er vigtigt at altid behandle dine kunder, som om de er specielle, at gå den ekstra kilometer fungerer, for så vil dine kunder gå den ekstra kilometer for dig.

Billigvarer, der ikke koster dig meget som en virksomhed, er nye for kunden og opfordrer dem til at nævne for at opleve andre mennesker.

4. Kraften ved e-mail-marketing

E-mail-marketing bør ikke undervurderes i erhvervslivet. Du har en direkte linje ind i det hellige rum i dine kunders indbakke, hvilket giver dig chancen for at opbygge rapport og forbindelse.

Dette er nøglen, hvis du ønsker at gøre købere til sælgere, og der er flere måder, du kan bruge dine e-mails til at opfordre dine kunder til at pimpse dine produkter ud til venner, familie og følgere.

Ikke kun er e-mails gode til loyalitetskampagner (i Studiet for markedsføring af 2015, e-mail-loyalitetskampagner kom ud som nogle af de mest succesrige e-mails, du sender, hvor 72% af marketingfolk vurderer dem som ekstremt effektive), men de giver dig også muligheden for at forvandle dine kunder til sælgere.

Hvordan gør du det? Ved at tilføje værdifuldt og pengebesparende indhold, som abonnenter ønsker at videresende til deres venner og familie.

Hvorfor fungerer e-mail-marketing?

Du skal uanset regelmæssigt e-maile dine kunder og abonnenter, men hvis du vil starte processen med at omdanne dine kunder til sælgere, skal du tænke på en kampagne, du kan oprette, som de kan dele med deres venner og familie og drage fordel af.

Folk ønsker aktivt at dele ting, som deres venner og familie vil synes om, fordi det får dem til at føle sig godt om sig selv.

5. Tilby en første gang køberrabat

Ligesom med e-mail-markedsføring, betyder det at tilbyde førstegangskøbere en rabat, at kunder, der allerede har købt fra dig, vil være mere tilbøjelige til at dele det med deres venner og familie.

Fordi du tilbyder en engangsrabat, kan kunder, der allerede har købt fra dig, ikke få adgang til den igen. Dette betyder ikke, at de vil glemme det. Faktisk tværtimod. De vil fortælle deres venner og familie om rabatten, så de mennesker, de kender og elsker, også kan slå den op.

Hvorfor fungerer det at tilbyde en første gang køberrabat?

Det ser ud til at være intuitivt at tilbyde en første gang køberrabat, hvis du ønsker, at folk, der allerede har købt fra dig, skal sælge dine produkter, ikke?

Ligesom med e-mail-marketing-loyalitetskampagner, deler folk gerne ting med deres venner og familie, der får dem til at se godt ud. Så hvis de kan få 50% rabat, som du tilbyder nye kunder på en familiegrill, vil de, fordi de bliver det foretrukne familiemedlem.

Skift dine kunder fra købere til sælgere

Ovenfor har vi drøftet en række forskellige måder, du kan tage dine kunder fra købere til sælgere ved blot at sætte reklamekraften i deres hænder.

Men inden du selv begynder at gøre det, skal du have din virksomhed sat op på en måde, som kunderne vil dele den og være en del af din succes.

Disse inkluderer at sikre, at du:

  1. Har et godt produkt – du kæmper for at få dine kunder til at sælge noget, hvis de er skuffet over deres køb, eller hvis dit produkt ikke er det, de ledte efter.
  2. Få folk til at føle sig en del af noget – der er en grund til, at Apple er så succesrig. Det skaber et samfund omkring sine produkter – så meget, faktisk, at det undertiden beskrives som en kult. Når folk har lyst til at være en del af noget, er det mere sandsynligt, at de reklamerer for andre.
  3. Lever fremragende kundeservice – du vil have, at hele købsoplevelsen skal være fantastisk for dine kunder. Ikke kun vil dette sikre, at dine kunder sandsynligvis kommer tilbage for mere, men det betyder også, at de mere tilbøjelige til at henvise dig til en ven.
  4. Vær autentisk – folk køber fra mærker, de har tillid til, hvilket betyder, at du er nødt til at give dine kunder en autentisk oplevelse, der skaber forbindelse og respekt.

Mens du muligvis bruger masser af tid på at finde nye og spændende måder at få flere kunder, skal du ikke overse det mest værdifulde værktøj, du allerede har – folk, der allerede har købt af dig og kan garantere, at dit produkt er fantastisk.

Når du lægger salgskraften i dine kunders hænder, tapper du ind i verdenen af ​​mund-til-mund-markedsføring og tilpasser sig den nye tidsalder for forbrugerne; hvor de er aktive i stedet for passive beholdere til markedsføring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me