Miért kellene minden vállalkozásnak rendelkeznie a SEO tervvel

Annak fontossága, hogy optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára & hogyan növeli a SEO az értékesítést és új ügyfeleket szerezhet a kisvállalkozások tulajdonosai számára.


Miért van szüksége a kisvállalkozásoknak SEO-ra?

Sok kisvállalkozás tulajdonosának van weboldala, de manapság egyszerűen nem rendelkezik ilyennel.

Webhelyének forgalmat kell szereznie, mielőtt új ügyfelekhez juthat. Bár számos csatornával elérhető az online jelenlét növelése és az interneten való felfedezés, a SEO (keresőmotor-optimalizálás) az egyik, amelyet minden kisvállalkozás tulajdonosának be kell építenie.

Olyan keresőmotorok, mint a Google, a Bing, a Yahoo, & A DuckDuckGo kiváló eszköz az ügyfelek számára az Ön webhelyének keresésére és megtalálására.

A SEO csak ezt teszi: a webhely optimalizálásának gyakorlata a relevanciájának és előtérbe helyezésének növelése révén, hogy növeljék a weboldal keresőmotorok által biztosított forgalmát. Ez egy hasznos marketingstratégia, amely arra készteti az ügyfeleket, hogy látogassák meg az Ön webhelyét és szerezzenek expozíciót.

Miért van szüksége a kisvállalkozásoknak SEO-ra?

Lehet, hogy hallottál a SEO-ról, de nem igazán értetted meg, hogy miért érdemes időt szerezni kisvállalkozás-tulajdonosként, aki üzleti tevékenysége nagy részét helyben végzi.

A SEO előnyös bármilyen méretű vállalkozás számára, és ugyanolyan fontos a helyi termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtó kisvállalkozások számára. Még ha az ügyfelek többségét is helyben kapja, a SEO továbbra is fontos. Olyan sok felhasználó keres egy terméket vagy szolgáltatást az interneten.

1. A keresés a forgalom első számú hajtóereje

A keresőmotorok (mint például a Google és a Bing) a tipikus hívások 500% -kal több forgalmat generálnak, mint a közösségi média oldalai – ezt nehéz helyzet figyelmen kívül hagyni. Mi több, Intelligens betekintés található hogy a forgalom 34% -a e-kereskedelmi webhelyek kereséséből származik.

A weboldal külső forgalmi forrásainak bontása

Az új vállalkozások és a kis márkák számára, amelyeknek nincs sok társadalmi követése, ez felbecsülhetetlen értékű, mert ez azt jelenti, hogy esélyük van versenyezni a közösségi média területén jól bevált márkákkal történő forgalomért..

2. A felhasználók nem görgetnek

Hányszor kattintott a keresési eredmények második oldalára?

Valószínűleg nem sok. Azért mert Az internethasználók 75% -a akarat soha görgessen a keresési eredmények első oldalán.

Ehelyett úgy döntenek, hogy mit találnak a legjobb eredményekben. Tehát, ha webhelye az első oldal után jelenik meg a kijelölt kulcsszó keresési eredményein, akkor el fogja hagyni a rengeteg forgalmat.

Nem elegendő azonban a középszerű tartalom felvitele és a legjobb remény. Ha szeretne kitűnni a Google több ezer eredménye között és eljutni a kezdőlapra, akkor újra és újra minőségi tartalmat kell készítenie..

A Google elkezdi tudomásul venni ezt (hogy kiváló tartalmat nyújt), és továbbra is kiszolgálja azt azoknak az embereknek, akik az Ön témájára vagy kulcsszavaira keresnek..

Hogy tudod ezt megcsinálni? Kezdheti:

 • Alacsony versenyképességű kulcsszavak kutatása tehát nem kell annyira keményen dolgoznia, hogy kitűnjön.
 • Hagyja abba a rossz SEO technikák használatát – a Google sok fekete technikára vágyott, és már nem repül. Kerülje a taktikák alkalmazását.
 • Írj jó tartalmat! Gondoljon arra, amit a közönség akar, és mit kell olvasnia, és kiszolgálja őket.

online bontásban töltött idő

3. A SEO segít az értékesítés bezárásában

A hagyományos hirdetési módszerek már nem repülnek a fogyasztókkal. A kimenő ügyfelek, mint a közvetlen levél és a nyomtatott hirdetések átlagos 1,7% -os bezárási arány, mivel a SEO-ból származó leadok óriási 14,6% -kal alakulnak.

4. A helyi SEO fontosabb, mint valaha

Ban ben A Google legújabb “Possum” frissítése, nagy prioritást élveznek a helyi SEO-nál. Ez azt jelenti, hogy amikor a felhasználó keres valamit, a Google megpróbálja biztosítani a közelben lévő eredményeket.

Tehát ha valaki cipőt keres, a Google megmutatja nekik a térképen a legközelebbi cipőüzleteket.

A Google helyi keresési példája

Ez azt jelenti, hogy a SEO nem csak a szélesebb közönség számára látja Önt a világ minden tájáról, hanem növeli annak esélyét is, hogy helyi szokásokhoz jusson.

5. Sokkal több fogyasztó használ, mint valaha

A Google szerint, Ötből öt fogyasztó 4 használja a Google-t vállalkozások keresésére. Keresőmotorokat használnak címek, nyitvatartási idő és vélemények megtalálására.

Ha vállalkozása nem rendben van, el fogja hagyni ezt a hatalmas számú embert, akik aktívan keresnek olyan vállalkozást, mint a tiéd.

De a kérdés, amiből ez felmerül, a következő:

Növelheti a SEO a kisvállalkozásom eladásait?

Az egyes kisvállalkozások sikertörténete eltérő, de szinte mindegyik azt mutatja, hogy a SEO stratégia végrehajtása hatékonyan növeli az értékesítést és az ügyfelek számát.

Don Sadler, szabadúszó író, aki saját SEO megvalósítását hajtotta végre saját webhelyén, folyamatosan növekedett kisvállalkozásában.

Most vállalkozásának kb. 90% -át kapja az emberek, akik kulcsszavak használatával keresőmotorok segítségével találják meg webhelyét.

Michael Holsinger, egy kis autójavító üzlet tulajdonosa arról számolt be, hogy havi eladásai havi 18 000 dollárról 28 000 dollárra növekedtek, miután együttműködött egy ügynökséggel a SEO fejlesztése érdekében, és az internetes forgalomból származó konverziók több mint 30 százalékkal növekedtek..

Akár a DIY útvonalon halad, akár egy profi segítségével megközelíti, a SEO jelentős hatással lehet az értékesítésre és az ügyfelek növekedésére.

SEO TIPP: A SEO befektetés, és minél többet tesz bele, annál nagyobb lesz a megtérülése – magasabb keresőmotor rangsorolás, megnövekedett üzletág és vevői lojalitás formájában..

A SEO hatékony eszköz…

A Search Engine Optimization egy erőteljes marketing csatorna, és minden weboldallal rendelkező kisvállalkozásnak rendelkeznie kell SEO stratégiával.

Ön dönti el, hogyan dönt a SEO feladat megközelítéséről, de ha gyakorlatilag van legalább néhány SEO taktika, elkezdi a keresési eredmények első oldalára vezető úton. Mivel az interneten olyan népszerű hely, hogy az ügyfelek termékeket és szolgáltatásokat keresnek, a SEO hatékony eszköz, amelyet a kis helyi vállalkozások nem engedhetnek meg maguknak, hogy figyelmen kívül hagyják.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map