Miért kellene kerülnie az ingyenes webtárhelyet

Az ingyenes tárhely nem jó gyakorlat egy legitim üzleti weboldal számára. Tudja meg, miért ne használjon ingyenes webtárhelyet & hogyan lehet jobb alternatívát találni.


Miért kerülje el az ingyenes webtárhelyet?

Sok kisvállalkozó számára a webhely birtoklása fontos stratégia a sikerhez. Sajnos egy weboldal birtoklása költséges lehet. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy saját webhelyet készít, és csökkenti a professzionális webdesigner bérbeadásának költségeit, továbbra is fizetnie kell a webtárhelyért és a domain névért. A webtárhely nem túl költséges, de folyamatos szolgáltatás, amelyért folyamatosan fizetnie kell. A legtöbb internetes házigazda havonta 5–10 dollárt számít fel; hacsak nem választja az egyik olyan webtárhelyet, amely „túl jónak hangzik, hogy igaz legyen”, és teljesen ingyenes webtárhelyet kínál.

Ingyenes igazán megéri?

Várj egy percet. Ingyenes tárhely? Jól hangzik, igaz? Mielőtt túl izgatott lenne, és webhely fájljait feltöltené egy ingyenes szerverre, fontos, hogy emlékezzen arra, hogy semmi sem valóban ingyenes. Ha komolyan veszi online üzleti tevékenységét, és professzionális weboldalt akar, akkor fontolja meg újra és olvassa el ezeket az okokat, miért ne használjon ingyenes webtárhelyet:

Vírus / Malware / Hacking

Ezek közül az úgynevezett „ingyenes web hosting” cégek rosszindulatú programokat fecskendeznek be az Ön webhelyére, vagy akár személyes adataikat megosztják másokkal. Néhányan az „ingyenes tárhelyet” is használják személyazonosság-lopás elõtt. Az „ingyenes” üzleti modell miatt ez azt jelenti, hogy nem rendelkeznek pénzügyi forrásokkal, hogy megvédjék Önt az elszánt hackerekkel szemben. Rossz biztonsági gyakorlat miatt webhelyét megsértheti vagy akár törölheti is.

Tartalmi korlátozások

Ha ingyen kapsz valamit, mindig lesz valamilyen drasztikus korlátozás. Néhány fénykép vagy kép és szöveg elhelyezésére csupán 20 MB hely korlátozódhat. Lehet, hogy korlátozzák a sávszélességet tarthatatlan mennyiségekre. Előfordulhat, hogy szerencsétlensége van a rendelkezésre álló blogok vagy az elküldendő e-mailek számát illetően, vagy bármilyen más olyan dologgal kapcsolatban, amely sértheti az üzleti vagy személyes felhasználást.

Gyenge teljesítmény

Az ingyenes tárhely gyakran megbízhatatlan, és a legális üzleti webhely számára nagyon profi. Az ingyenes tárhely rendkívül lassú az oldalbetöltési sebességgel, ezért vigyázz!!

Gyenge ügyfélszolgálat… vagy egyáltalán nincs!

Az ingyenes webtárhelyen gyakran nincs megfelelő ügyfélszolgálat. Egyesek egyáltalán nem is kínálnak ügyfélszolgálatot. Ha problémája van, alapvetően a sajátja vagy.

Spam hirdetés

Az ingyenes web hosting társaságoknak valahogy pénzt kell keresniük. Közülük sokan fizetős hirdetéseket adnak az Ön webhelyére, így néhány extra dollárt keresnek. Sajnos ez a webhelyét spamnek nézheti ki, és még a keresőmotorok rangsorolását is befolyásolhatja.

Webhelytulajdonnal kapcsolatos kérdések

Néhány ingyenes webtárhelyről ismert, hogy ok nélkül törölték tagjaik webhelyét. Ez nagyon frusztráló lehet, ha sok időt töltött saját webhelyének felépítésével. Képzelje el, hogy egy hetet töltene az épület felépítésével, és testreszabhatja webhelyét, ahogyan pontosan szeretné, csak azért, hogy a következő napon ok nélkül törlődjen. És sok ingyenes házigazda szolgáltatási feltételek szerint valójában nem rendelkezik a webhely teljes tulajdonjogával, amíg azt velük üzemelteti.

Branding

Melyik néz ki professzionálisabban az ügyfelek számára: Példa.com vagy Példa.SuperCoolFreeHost.com? Ha ingyenes webtárhelyt szeretne, akkor valószínűleg nem fog vele ingyen beállítani a legfelső szintű domain nevet. Ha igen, nagyszerű, de a fenti figyelmeztetések továbbra is érvényesek.

Keresőoptimalizáció

A jó keresőmotor-optimalizálás abban különbözik, hogy a Google keresési eredményoldalainak (SERP) 42. oldalán vagy az 1. oldalon van-e. Melyik lenne inkább? Ha az „1. ​​oldal” -ra válaszolt, akkor minél messzebb akar futni az ingyenes webtárhelytől. Valójában meg szeretne fizetni egy prémiumot, hogy biztos lehessen benne, hogy a tárhely biztonságos, megbízható, gyors és nem része a megosztott tárhely „rossz szomszédságának”. Az ingyenes webtárhely e kritikus követelmények egyikének sem felel meg.

Jobb alternatíva az ingyenes webtárhely számára

A komoly vállalkozástulajdonosnak nem szabad ingyenes web hosting szolgáltatást igénybe vennie. A fizetett tárhely a legjobb módszer. De mi van a fizetett internetes host magas költségeivel? Ha igazán szűk a költségvetése, akkor érdemes megnéznie egy olcsó, megosztott webtárhely-fiókot. Szó szerint több száz web hosting szolgáltató kínál megosztott web hosting szolgáltatást. Ez egy teljesen legitim és biztonságos gyakorlat a web hostingot igénylő kisvállalkozások számára is. Az egyik legjobb és legolcsóbb megosztott webtárhely-szolgáltató az iPage. Legális webtárhely-szolgáltató, amely biztonságos és megbízható web-oldalt kínál megfizethető áron. Megtalálhatja webhelyüket a www.ipage.com webhelyen, és havonta kb. 2 dollárért vásárolhat web hosting fiókot. Ha többet szeretne tudni az iPage-ról, olvassa el teljes iPage-áttekintésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map