Lenyűgöző képek készítése webhelyére és blogjára

Tudja meg, hogyan hozhat létre webhely képeket & grafika Photoshop nélkül. Hasznos online eszközök listája weboldal / blog megjelenés létrehozására kezdőknek.


Weboldal-vizuális elemek létrehozása nem tervezők számára

Az Adobe Photoshop az ipari szabvány, amelyet a legtöbb professzionális webdesigner használ a weboldalakba ágyazott, tökéletesen megtervezett képek létrehozására és szerkesztésére. Az átlagos kisvállalkozás tulajdonosa azonban általában nem rendelkezik előfizetéssel a PhotoShop-ról, vagy pedig még nem is tudja, hogyan kell használni. Noha magunk szeretjük az Adobe Photoshop szoftvert, és arra ösztönzik Önt, hogy próbálja ki, számos alternatív eszköz létezik (kezdőként és nem tervezőként), amelyek segítségével lenyűgöző képeket készíthet webhelyén és blogjában. A webhelyhez / bloghoz megfelelő képek készítése valójában könnyebb, mint gondolnád. De először, beszéljünk a weboldal látványosságának fontosságáról (abban az esetben, ha kísértésünk van arra, hogy csak hagyja azokat az alapértelmezett stock képeket, amelyek a már használt webhelysablonhoz tartoznak)!

A weboldal megjelenítésének fontossága

Amikor sétálsz át a Times Square-en, nem hiányzik óriási, figyelemfelkeltő képek, amelyek táncolnak a képernyőkön, amely nagyobb, mint néhány ember otthona. Ennek oka az, hogy a marketingszakemberek tudják, hogy mi emberek vizuális lények vagyunk, és hogy az agyunk 60 000-szer gyorsabban dolgozza fel a képeket, mint a szöveg. A marketing költségvetésünk mellett nem különbözünk annyira ezektől a márkáktól – versenyezünk azon fogyasztók azon elme-részesedése miatt, amelyek elárasztják az üzeneteket és a tartalmat, attól a pillanattól kezdve, amikor felébrednek és aludnak..

Hogyan növelhetjük esélyeinket, hogy kiemelkedjünk az összes zaj között? Vegyünk egy oldalt a marketingszakemberek kézikönyvéből, és használjunk vizuális képet a pontok közléséhez, és életre keltsük a webhely tartalmát. Képzelje el ezt a cikket képek nélkül! Ez továbbra is inspiráló újságírás lenne, biztos vagyok benne, de ugyanaz a hatása lenne? Valószínűleg nem. A szép megjelenésen kívül a weboldal tartalmát támogató látványtervek számos előnnyel járnak.

A webhely megjelenítésének előnyei

 • Segítsen az olvasóknak megérteni az üzenetet – agyunk 60 000-szer gyorsabban dolgozza fel a képeket, mint a szöveg
 • Tartja az embereket olvasás közben – Növeli az elkötelezettséget és folyamatosan növeli a skimmereket
 • Növekszik a közösségi látogatások valószínűsége – a vizuális felvétel azt jelenti, hogy ha a tartalmat megosztod a közösségi hálózatokon, akkor van egy hozzátartozó vizuális képernyő, ami növeli annak valószínűségét, hogy az emberek átkattintanak az Ön webhelyére
 • Több megosztás – további okot ad az embereknek webhelyének megosztására (a Pinterest segítségével)

Nagyszerű, de mit kell tennie egy nem tervezőnek?

Most, hogy tudja, milyen fontos a látványterv, hogyan kezdje el létrehozni a saját látványtervét, ha nem olyan profi vagy, aki őrült képességekkel rendelkezik a Photoshopban? Szerencsére rengeteg online eszköz található, amelyek segítenek vonzó, professzionális megjelenésű képi elemek létrehozásában webhelyén történő felhasználáshoz.

4 népszerű weboldal-vizuális eszköz nem tervezők számára

Rendben, szóval keressük meg a fontos részt – az eszközöket, amelyek segítségével képeket készíthet! Az alábbiakban fel kerekítettük néhány kedvenc forrásunkat.

1. Canva

Azok a dicséretváltások, mint például a „Canva lehetővé teszi bárki számára tervezővé válást” és „A világ legegyszerűbb tervezőprogramja”, könnyű belátni, hogy miért Canva remek eszköz a nem tervezők számára. A Canva sablonokat kínál Önnek, amelyekkel elindul, vagy lehetővé teszi, hogy a semmiből kezdje. Nagyszerű választékot kínálnak stock fotók, tervezési elemek és betűtípusok között is. Az alábbiakban egy képernyőkép látható, amelyben néhány indítósablon látható, amelyekbe könnyen beléphet és testreszabhatja saját webhelyét:

Weboldal vizuális eszközök nem tervezők számára - Canva

2. Pablo

Pablo a Canva gyorsabb, ésszerűbb verziója. Töltse fel a fényképet, válassza ki a kép méretét, válassza ki a kívánt szöveget a kép tetejére, és szerkessze a képet. A végeredmény egy gyors, tiszta megjelenésű kép, amelyet webhelyén használhat.

Weboldal vizuális eszközök nem tervezők számára - Pablo

3. Easel.ly

Easel.ly egy infographic generációs eszköz, amely nagymértékben testreszabható, és sok sablonnal rendelkezik, amelyekkel elindulhat. Ez egy nagyszerű lehetőség támogató látványtervek létrehozására vagy egy összetett ötlet kommunikálására a weboldal olvasóival.

FotoJet

FotoJet egy robusztus online eszköz a grafikai tervezéshez, a képszerkesztéshez és a fotó kollázsokhoz. Nagyon könnyű használni és elkészíteni saját grafikáját. Tegye a következőket:

 1. Nyissa meg a FotoJet szoftvert, és válassza ki a sablont a tervezési módban.
 2. Töltse fel saját fényképeit.
 3. Testreszabhatja a kialakítást a képek rögzítésével, szöveg vagy clipart hozzáadásával stb.
 4. Mentés és használat.

Ez egyszerű és hatékony módszer a grafikák gyors és könnyű elkészítéséhez professzionális tervezési ismeretek nélkül.

4. Vége

www.madewithover.com egy mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi a képek és látványképek fedését a képek tetején. Az interfész rendkívül egyszerűen használható, így kiválóan használható egy gyors, professzionális megjelenésű vizuális kép létrehozására. Az egyetlen hátránya, hogy képeket el kell készítenie telefonján vagy táblagépén. Nincs asztali verzió.

Weboldal vizuális eszközök nem tervezők számára - vége

GIF-ek használata a látvány javításához

Függetlenül attól, hogy JIF-ként vagy GIF-ként ejtik-e, ezek a vizuális animációk valóban erőteljesek lehetnek az üzenet átjuttatásában. GIF-et készíthet egy fényképsorozat kombinálásával vagy egy videofájl GIF formátumba konvertálásával. A létrehozás után egy GIF-fájlt el lehet helyezni a blogbejegyzéseibe, webhelyére, közösségi médiabejegyzésébe vagy akár a termékoldalakra is.

Íme néhány kényszerítő ok a GIF-képek kiválasztására a tartalomban:

 • Általánosan elfogadott – 1987-es létrehozása óta a GIF-eket minden nagyobb böngésző és eszköz egyetemesen támogatja anélkül, hogy további bővítményekre lenne szükség. Ez azt jelenti, hogy 100% -kal biztos lehet benne, hogy közönsége fogyaszthatja azt.
 • Nagyszerű a mesemondáshoz – A GIF kiválóan alkalmas a történetmesélésre, mert összefoglalhatják az érzéseidet vagy egy pontot, amelyet megpróbálnak kifejteni.
 • Vicces & megosztható – Ennek oka van annak, hogy a netizens naponta megosztja GIF-ek millióit. Könnyen megoszthatók bármilyen eszközön, plusz általában vicces jellegűek. Az emberek szeretik a vicces és könnyen emészthető tartalmakat megosztani. A GIF a tökéletes eszköz ehhez.
 • Tartsa kicsiben & olcsó – Az utolsó dolog, amit tartalmakban igényel, egy terjedelmes videó, amely lelassítja a szervereket, vagy elküldi a látogatókat a YouTube-ra (nem térnek vissza az Ön webhelyére, miután megtalálják ezeket a macska videókat!). Ehelyett kapcsolja be videóit kis GIF-kbe. Kis méretűek, ami azt jelenti, hogy könnyű befogadni és fogyasztani.
 • Könnyen elkészíthető – GIF készítése rendkívül egyszerű és szórakoztató. Csak egy képsorra vagy egy youtube-klipre van szükséged a forráshoz.

Animált GIF készítése a GIF Maker segítségévelKépernyőkép, amely bemutatja egy animált GIF létrehozását a GIF Maker, egy ingyenes online eszköz, amellyel elkészítheti saját animált GIF-jeit.

Most, hogy megértette a GIF-eknek a tartalomba történő felvételének fontosságát, itt található néhány tipp, amelyeket szem előtt kell tartani, amikor elkészíti őket:

 • Tartsd röviden – Az ideális hossz 3–5 másodperc.
 • Csinálj hurkot – A kezdési idő és az időtartam csúszkainak beállításával tegye zökkenőmentesen hurkot
 • GIF érdemesség – Keresse meg a tökéletes pillanatot a videóban a kezdési idő beállításával.
 • Egyeztesse a tartalommal – Függetlenül attól, hogy egy magas öt vagy egy szemgörgő – győződjön meg arról, hogy a reakciót a közönség részéről kívánja.

Animált GIF-példa

Stock fotók használata a látvány javításához

A legtöbb weboldalon vagy blogban található kép alapjául meglévő fotó szükséges. Például, ha webhely látványterveket készít a sütőipari vállalkozása számára, érdemes fotózni egy szép fényképet a sütőipari üzletből, és feltölteni a fenti eszközök egyikébe, majd elkezdeni szerkeszteni. Innentől hozzáfűzheti a befejezéseket, így a vizuális megjelenés tökéletes. Attól függően, hogy mire van szüksége, és a vállalkozás típusától függően, érdemes megfontolnia az állományfotók használatát a webhely látványának javítása érdekében. Beépítettünk néhány olyan kedvenc helyünket, ahonnan kiváló minőségű stock fotók találhatók:

Hiányzott a kedvenc eszközed? Használta ezen eszközök egyikét a webhelyén? Tudassa velünk, és ossza meg linkeit az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map