Kako doći do trgovine e-trgovine u 10 minuta

Brzi vodič za mala poduzeća koja žele prodavati na mreži. Naučite najbrži i najlakši način da započnete s vlastitom prodavaonicom e-trgovine.


Kako nabaviti trgovinu e-trgovine

Prodaja putem interneta nešto je što bi mnogi vlasnici malih tvrtki voljeli raditi, ali nerado pokušavaju. Međutim, prodaja na mreži može biti velika korist za vaše poslovanje i ne samo povećati prodaju, već proširiti tržišni domet, pružiti udobnost kupovine kupcima i stvoriti nove mogućnosti za rast. Profesionalci dobro nadmašuju nedostatke i prodaja putem interneta nešto je što bi trebao postići cilj za vaše poslovanje.

Početak rada s trgovinom e-trgovine

Da biste mogli prodavati putem interneta, morat ćete postaviti trgovinu e-trgovine i, nemojte pogriješiti, puno toga planirate & naporan rad koji ulazi u ovo. Međutim, započeti i stvoriti svoju prvu trgovinu e-trgovine lakše je nego što mislite. Za većinu, trgovina e-trgovine može se činiti nepraktičnom zbog vrlo skupih troškova angažiranja profesionalnog web programera, ali zapravo ga možete sami izraditi. Na internetu postoji bezbroj platformi za e-trgovinu, koje čine nevjerojatno jednostavno (i puno jeftinije) stvaranje vlastite trgovine eCommerce i početak prodaje na mreži.

Kako unaprijediti svoju trgovinu e-trgovine & Trčanje za 10 minuta

Kao što je obećano, u ovom ćemo vas članku provesti kroz postupak dobivanja trgovine e-trgovine. To je vrlo brzo i jednostavno!

Prvo, morat ćete se prijaviti putem platforme za e-trgovinu. Shopify.com jedna je od najboljih i najpopularnijih usluga za to. Imaju sve što vam je potrebno za lansiranje potpuno razvijene trgovine e-trgovine i mnoge uspješne internetske tvrtke koriste ih.

Određivanje vrste trgovine koja će vam trebati

Kada prvi put kreirate svoj račun, prikazat će se brzi zaslon za postavljanje na koji ćete morati odgovoriti kako bi Shopify mogao bolje razumjeti potrebe e-trgovine. Postavljanje je vrlo jednostavno i jednostavno ćete trebati odgovoriti na pitanja. To će pomoći Shopifyu da odredi vrstu trgovine koja će vam trebati. Nakon što završite, Shopify će automatski stvoriti račun za vas, a zatim će generirati trgovinu e-trgovine, na temelju vašeg unosa. Ispod je snimka zaslona vaše glavne nadzorne ploče:

Glavna nadzorna ploča Shopify na kojoj možete stvoriti novu trgovinu e-trgovine

Ovdje ćete konfigurirati i urediti vašu trgovinu e-trgovine. Poklon vam je 14-dnevno besplatno probno razdoblje za pomoć u pronalaženju ležajeva. Za to vrijeme možete dodati svoje proizvode, postaviti opcije isporuke i prilagoditi izgled svoje internetske trgovine. Za manje tehnološki pamet među nama, oni također nude besplatne tečajeve na mreži da vas provede kroz vašu prodavaonicu, što je vrlo korisno.

Što ako već imam postojeću web stranicu?

Ako već imate postojeću web stranicu, još uvijek možete koristiti Shopify da biste joj dodali svoju trgovinu e-trgovine. Osim mogućnosti izrade nove internetske trgovine, Shopify vam omogućuje i pretvaranje bilo koje postojeće web stranice u trgovinu e-trgovine. Ako ne tražite novu trgovinu, Lite plan za 9 dolara mjesečno omogućuje vam da pretvorite svoje proizvode Kupi gumbe za vas na bilo kojem mjestu na mreži. Posjetitelji mogu dodati svoje artikle u košaricu i izvršiti njihovo plaćanje putem Shopify blagajne, a da pritom ne napuste trenutačnu web stranicu. Shopify bi vam automatski trebao predložiti ovu mogućnost kada ste odgovarali na pitanja prilikom postavljanja.

To je bilo lako!

Čestitamo! Sada imate trgovinu e-trgovine i trebalo vam je ne više od 10 minuta da stignete! Da biste pogledali svoju internetsku trgovinu, jednostavno kliknite ikonu strelice u gornjem lijevom dijelu zaslona. Svoju trgovinu možete pogledati u bilo kojem trenutku klikom na nju.

Kliknite za pregled svoje e-trgovine

Vjerojatno ste u ovom trenutku primijetili da je vaša trgovina e-trgovine prazna! To je točno. Tehnički imate trgovinu e-trgovine, ali sada ćete je morati postaviti. Ovdje počinje pravi posao …

Postavljanje nove trgovine

Sada kada imate trgovinu e-trgovine, vrijeme je da je postavite. Vaša je trgovina prazna i morat ćete joj dodati proizvode. Morate konfigurirati ove proizvode, promijeniti temu trgovine, postaviti otpremu & porezne stope, dodajte stranice pravne politike i još mnogo toga. Kao što smo ranije spomenuli, puno posla i planiranja ulazi u trgovinu e-trgovine i tu se počinje. Srećom, ovaj je rad nešto što je naprijed i nije izazovno shvatiti. Shopify stvarno čini dobar posao čineći ga intuitivnim. To može svatko, a vi ne trebate biti pametni web programer.

Brzi prepis: Stvaranje trgovine e-trgovine jednostavno je i traje samo nekoliko minuta! Međutim, potrebno je vrijeme za dodavanje proizvoda i konfiguriranje trgovine.

Posljednje riječi savjeta

Popis pokretanja Essential Shopify trgovine je odličan resurs za provjeru prije nego što javno pokrenete trgovinu eCommerce. Kroz sve zadnje detalje provjerava se da li ste spremni uživo, pa provjerite jesu li provjerili.

Zaključak

Sada znate kako nabaviti trgovinu e-trgovine i ovaj bi vam članak trebao pružiti osnove započinjanja u svijetu e-trgovine! Prodaja putem Interneta doista je velika korist za vaše poslovanje, ali treba vremena i treba raditi. Sada kada imate svoju prvu trgovinu, vrijeme je da započnete dodavati svoje proizvode i postavljati ih tako da možete doći do prve prodaje. Sretna prodaja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me