Kako doći do postavljanja poslovnog broja telefona na mobitelu

Vodič za vlasnike malih poduzeća & poduzetnici kako bi se postavili poslovni telefonski broj (ispraznost besplatni ili lokalni) na svoj postojeći mobitel.


Kako dobiti poslovni telefonski broj

Dobivanje poslovnog broja tvrtke postignuće je i korak u pravom smjeru za svakog vlasnika male tvrtke ili poduzetnika. Pokazuje profesionalnost, razvija bolju svijest o robnoj marki i jača samopouzdanje kupaca za potencijalne kupce.

Zamislite da koristite impresivan broj ispraznosti poput 1-800-kolač za svoje pekarske poslove umjesto vašeg osobnog broja mobitela. To bi bilo fenomenalno, zar ne??

I zar ne bi bilo još strašnije kada biste mogli koristiti taj isprazni broj na svom postojećem mobitelu bez potrebe za kupnjom dodatnih telefona, opreme ili ožičenja? To bi bilo zaista fenomenalno!

Srećom, to možete lako postići pomoću virtualnog telefonskog sustava. Virtualni telefonski sustav, poput Grasshopper-a, omogućava vam korištenje vašeg postojećeg mobitela, preuzimanje aplikacije i korištenje njega za slanje / primanje telefonskih poziva putem poslovnog broja telefona po vašem izboru. Možete čak i slati tekstualne poruke putem tog broja i postavljati proširenja (1 za prodaju; 2 za podršku itd.). Nadalje, još uvijek možete koristiti svoj postojeći osobni broj na svom mobitelu kao što ste oduvijek koristili.

Virtualni telefonski sustav izvrsno je rješenje koje vam omogućuje da sami postavite poslovni telefonski broj bez trošenja stotina dolara za profesionalne instalacijske usluge ili kupnju drugog telefona.

DALI SI ZNAO? Virtualni telefonski sustav savršeno je rješenje za male tvrtke i poduzetnike koji žele pouzdan, pristupačan i jednostavan način za dobivanje poslovnog telefonskog broja.

Početak rada

Postavljanje vašeg poslovnog telefonskog broja vrlo je jednostavno i zahtijeva vrlo malo tehničkog znanja. Obično je potrebno oko 30 minuta da se sve postavi. Sve što trebate je vaš mobitel! Evo što treba učiniti:

1. korak: odabir vašeg poslovnog broja

Prvi korak je odabir broja vašeg poduzeća. Ovo će zahtijevati malo razmišljanja jer ćete htjeti odabrati dobru. Morat ćete odlučiti između ispraznog besplatnog broja ili lokalnog.

Besplatna opcija odlična je za markiranje i kupcima olakšava pamćenje. Opet razmislite o mom prethodnom primjeru s 1-800-CUPCAKE. Ovo bi bio vrlo zabavan i impresivan broj za pekarski posao!

Lokalni broj neće imati to, ali upotrijebit će svoj lokalni pozivni broj i mnogi će kupci u malom gradu radije kupiti od lokalnog poslovnog broja. Trebate odrediti koji je najbolji za vas.

Provjerite željeni broj radi dostupnosti!

Morat ćete vidjeti koji su brojevi ispraznosti dostupni jer ih je nažalost već zauzeto. Ovdje možete potražiti dostupne brojeve ispraznosti.

Odabir poslovnog broja

Nakon što pronađete pravi broj, morat ćete se prijaviti na račun i slijediti korake na zaslonu da biste ga rezervirali.

Rezervirajte svoj isprazni besplatni broj

2. korak: Kreirajte prilagođeni pozdrav za svoj novi broj

Nakon što ste rezervirali svoj broj i stvorili račun u Grasshopperu, sljedeći korak je snimanje prilagođenog pozdrava. Ovo je glavna poruka koju će vaši pozivi čuti kada biraju vaš novi broj.

Zadana poruka koju Grasshopper koristi je:

“Hvala na pozivu. Da biste razgovarali s predstavnikom, pritisnite 0. “

Najvjerojatnije ćete to željeti promijeniti i prilagoditi čestitku svom konkretnom poslu. Postoji nekoliko opcija za to:

Snimanje glavne pozdravne poruke

Preporučio bih snimiti vlastitu poruku kao .mp3 zvučnu datoteku na vašem računalu, a zatim je učitati u Grasshopper. Besplatno je i možete ga urediti / stvoriti točno onako kako želite da zvuči. Samo nemojte dopustiti da zvuči “lažno”!

Ako ne želite snimiti svoj vlastiti glas, upotrijebite njihovu profesionalnu glasovnu studijsku studiju (koja može koštati puno, ovisno o odabranom planu) da biste stručno iznijeli svoj pozdrav. Možda ćete htjeti razmotriti softver za pretvaranje teksta u govor, iako se umjetne glasovne poruke možda ne podudaraju sa stilom vašeg poduzeća.

3. korak: dodajte proširenja za svoje zaposlenike

Ovo je stvarno korisna značajka i Grasshopper vam daje neograničen broj proširenja. Pomoću ovih ekstenzija možete proslijediti pozivatelja pravoj osobi ili odjelu u svom poslu. Na primjer, možete nazvati pozivatelja “Za prodaju, pritisnite 1. Za podršku, pritisnite 2.” Nadalje, oba ova odjeljenja možete preusmjeriti k sebi ako ste jedini zaduženi u svojoj tvrtki. Također možete koristiti proširenja za preusmjeravanje pozivatelja na druge određene osobe unutar vaše tvrtke.

BRZI SAVJET: Ako nemate potrebu za glavnim pozdravom ili brojnim dodacima, ovo možete u potpunosti onemogućiti i direktno vas uputiti pozivu. Ovo je ponekad bolja opcija za manje tvrtke kojima je potrebna samo jednostavna funkcionalnost.

Korak 4: Promijenite zadanu poruku govorne pošte

Slično kao što ste promijenili svoj glavni pozdrav, također ćete željeti prilagoditi svoj pozdrav (u osnovi svoju poruku govorne pošte), koja se može naći ispod svakog proširenja. Ovo je poruka koju će vaši pozivi čuti u slučaju da propustite njihov poziv i od njih se traži da ostave govornu poštu.

Grasshopper prema zadanim postavkama koristi:

“Hvala na pozivu. Molimo ostavite poruku i vaš će poziv biti vraćen što je prije moguće. “

Mislim da je to u redu poruka, ali vjerojatno biste je željeli dodatno prilagoditi stilu vašeg vlastitog posla. Ako imate brojna proširenja, zapamtite da biste izmijenili nečiji pozdrav glasovne pošte. Nadalje, možda biste željeli promijeniti naziv pozdrava i prosljeđenog proširenja za prosljeđivanje poziva.

Promjena zadanih pozdrava

Korak 5: Promijenite glazbu na čekanju

Također možete promijeniti zadanu glazbu na čekanju. To će čuti pozivači kada ih se zaustavi.

Promijenite zadanu glazbu na čekanju

Kao i kod ostalih pozdrava, preporučujem snimanje vlastite glazbe “na čekanju”. Ovo ne mora nužno biti i glazba. Možete obavijestiti svoje pozivatelje o trenutačnim promocijama ili novim značajkama / uslugama koje vaša tvrtka nudi. Vaša glazba “na čekanju” može biti velika prilika za oglašavanje pozivateljima o stvarima koje možda ne znaju.

Nedavno AT&U studiji se navodi da je više od 70% poslovnih poziva zadržano u prosjeku 45 sekundi.

Kliknite za Tweet

Imajte na umu da bi vaša glazba “na čekanju” trebala pomoći u otkrivanju vremena i upravljanju bilo kakvim frustracijama ili anksioznostima za vašeg pozivatelja, a također će se izraditi identitet marke i eventualno oglašavati nove proizvode ili značajke vašeg poslovanja.

Testirajte svoj novi broj!

Čestitamo! Sada imate postavljanje vašeg novog poslovnog broja i spremni ste za početak slanja / primanja poziva. Rekao sam ti da je lako! No, prije nego što uzbudljivo počnete dijeliti klijentima svoj novi poslovni broj, dobro je prvo testirati.

Trebat ćete obratiti veliku pozornost na korisničko iskustvo pozivatelja. Iako možete koristiti svoj vlastiti mobitel kako biste nazvali svoj novi broj i sami ga testirali (da, možete nazvati sebe), preporučujem zamoliti prijatelja da vam pomogne u tome. Neka se vaš prijatelj pretvara da kupac zove vašu tvrtku i neka on ili ona sluša vaše prilagođene pozdrave i proširenja. Pitajte svog prijatelja za unos. Je li pozdrav s glavnog izbornika zvučao profesionalno? Jesu li proširenja izravna i lako razumljiva?

Također ćete morati pouzdano znati kako odgovarati na pozive i koristiti aplikaciju Grasshopper na telefonu. Iako je stvarno jednostavan, ipak je dobra ideja barem nekoliko puta isprobati i testirati kako biste točno znali kako to funkcionira.

BRZI SAVJET: Osigurajte da je vaš novi broj pravilno postavljen i temeljito ga testirajte prije upotrebe! Poboljšajte svoju glavnu poruku i proširenja za bolje korisničko iskustvo, ako je potrebno. Testirajte svoj broj s prijateljem i pogledajte što misli.

Zaključak

Sada znate kako dobiti poslovni broj telefona koji radi na vašem postojećem mobitelu! Korištenje virtualnog telefonskog sustava, poput Grasshoppera, čini ga brzim, jednostavnim i pristupačnim. Provedite vrijeme određujući da li vam treba isprazni besplatni broj ili lokalni broj i prilagodite svoj račun prema vašem poslovnom stilu i brendu. Nakon što temeljito testirate svoj novi broj, spremni ste za razgovor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map