Как да получите магазин за електронна търговия за 10 минути

Бързо ръководство за малки фирми, които търсят да продават онлайн. Научете най-бързия и лесен начин да започнете със собствен магазин за електронна търговия.

Как да получите магазин за електронна търговия

Продажбата онлайн е нещо, което много собственици на малки фирми биха искали да правят, но не са склонни да опитат. Продажбата онлайн обаче може да бъде огромна полза за вашия бизнес и не само да увеличи продажбите ви, но и да разшири пазарния си обхват, да осигури удобство за пазаруване на клиентите си и да създаде нови възможности за растеж. Плюсовете, които надвишават минусите и продажбата онлайн е нещо, което трябва да се стремите да постигнете за вашия бизнес.

Първи стъпки с магазин за електронна търговия

За да продавате онлайн, ще трябва да създадете магазин за електронна търговия и, без да правите грешка, има много планиране & упорита работа, която навлиза в това. Започването и създаването на вашия първи магазин за електронна търговия обаче е по-лесно, отколкото си мислите. За повечето магазин за електронна търговия може да изглежда непрактичен поради много скъпите разходи за наемане на професионален уеб програмист, но всъщност можете сами да го изградите. В интернет има безброй платформи за електронна търговия, които правят невероятно лесно (и много по-евтино) да създадете свой собствен магазин за електронна търговия и да започнете да продавате онлайн.

Как да накарате вашия магазин за електронна търговия & Работи за 10 минути

Както обещахме, в тази статия ще ви преведем през процеса на получаване на магазин за електронна търговия. Много е бързо и лесно!

Първо, ще трябва да се регистрирате с платформа за електронна търговия. Shopify.com е една от най-добрите и най-популярните услуги за това. Те разполагат с всичко необходимо за лесно стартиране на пълноценен магазин за електронна търговия и много успешни онлайн бизнеси ги използват.

Определяне на вида на магазина, който ще ви трябва

Когато създавате за първи път акаунта си, ще преминете през екран за бърза настройка, на който ще трябва да отговорите, за да помогнете на Shopify да разбере по-добре вашите нужди от електронна търговия. Настройката е супер проста и просто ще трябва да отговорите на въпросите. Това ще помогне на Shopify да определи вида на магазина, от който се нуждаете. След като сте готови, Shopify автоматично ще създаде акаунт за вас и след това ще генерира магазин за електронна търговия въз основа на вашия вход. По-долу е екранна снимка на основното ви табло:

Главното табло на Shopify, където можете да създадете нов магазин за електронна търговия

Тук ще отидете да конфигурирате и редактирате вашия магазин за електронна търговия. Предоставят ви 14-дневна безплатна пробна версия, която да ви помогне да намерите своите лагери. През това време можете да добавите продуктите си, да настроите опции за доставка и да персонализирате оформлението на вашия онлайн магазин. За по-малко технологично разумните сред нас, те също предлагат безплатни онлайн уроци да ви преведе през изграждането на вашия магазин, което е много полезно.

Какво става, ако вече имам съществуващ уебсайт?

Ако вече имате съществуващ уебсайт, все още можете да използвате Shopify, за да добавите вашия магазин за електронна търговия към него. Освен възможността да изградите нов онлайн магазин, Shopify ви дава възможност да превърнете всеки съществуващ уебсайт в магазин за електронна търговия. Ако не търсите нова версия на магазина, Lite план за 9 долара на месец ви позволява да превърнете продуктите си в Купете бутони за да поставите навсякъде онлайн. Посетителите могат да добавят вашите продукти в количката и да извършат плащането си чрез Shopify Checkout, без изобщо да напускат текущия уебсайт. Shopify трябва автоматично да ви предложи тази опция, когато отговаряте на въпросите при настройката.

Това беше лесно!

Поздравления! Вече имате магазин за електронна търговия и не би трябвало да ви отнеме повече от 10 минути! За да видите вашия онлайн магазин, просто щракнете върху иконата със стрелка в горната лява част на екрана. Можете да видите магазина си по всяко време, като щракнете върху него.

Кликнете, за да видите вашия магазин за електронна търговия

Вероятно сте забелязали в този момент вашият магазин за електронна търговия е просто празен! Това е вярно. Технически имате магазин за електронна търговия, но сега ще трябва да го настроите. От тук започва истинската работа …

Настройка на вашия нов магазин

Сега, когато имате магазин за електронна търговия, е време да го настроите. Магазинът ви е празен и ще трябва да добавите продукти към него. Ще трябва да конфигурирате тези продукти, да промените темата на магазина си, да зададете вашата доставка & данъчни ставки, добавете страниците си за правна политика и много други. Както споменахме по-рано, има много работа и планиране, които влизат в магазин за електронна търговия и тук започва. За щастие тази работа е нещо, което е направо напред и не е предизвикателство да се разбере. Shopify наистина върши добра работа, като го прави интуитивен. Всеки може да направи това и не е нужно да сте разумен уеб разработчик.

Бързо резюме: Създаването на магазин за електронна търговия е лесно и отнема само минути! Това обаче изисква време за добавяне на продукти и конфигуриране на вашия магазин.

Последни думи за съвети

Списъкът за стартиране на Essential Shopify Store е чудесен ресурс за проверка преди публично стартиране на вашия магазин за електронна търговия. Той преминава през всички последни подробности, за да потвърди, че сте готови да отидете на живо, така че не забравяйте да сте проверили това.

заключение

Вече знаете как да създадете магазин за електронна търговия и тази статия трябва да ви предостави основите за започване на работа в света на електронната търговия! Продажбата онлайн е наистина огромна полза за вашия бизнес, но отнема време и отнема работа. Сега, когато имате първия си магазин, е време да започнете да добавяте продуктите си и да го настройвате, за да можете да получите тази първа продажба. Честита продажба!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me