Instagram vállalkozásoknak – igazán kell lennem rajta?

Mi az a hihetetlen Instagram? Tudja meg, miért igényel vállalkozása Instagram jelenlétét, és hogy az Instagram miként járhat elő a márka számára & növeli a láthatóságot.


Miért érdemes használni az Instagram-ot?

A legtöbb üzleti tulajdonos küzd, hogy megtalálja az okát az Instagram használatára. Lehet, hogy belekerül a „Nem tudom kitalálni, hogy mi az egész zavar” kategóriába, vagy talán teljesen megérti, MIÉRT kellene Instagram-ot használnia, de a HOGYAN a probléma. Mindkét esetben a megfelelő helyen vagy.

Tegyük valóra egy percig. Statisztikailag, ha Ön vállalkozás tulajdonosa, és közösségi médiát használ, akkor valószínűleg legalább hallottál már az Instagramról. Lehet, hogy hallott róla a közösségében vagy a hálózatépítő csoportjában. Talán már látta valahol a logójukat anélkül, hogy megértette volna, hogy ez milyen erős közösségi médiaplatform lehet az Ön vállalkozása számára.

Ha igen, tedd fel a futócipődet, mert azon valódi okokról szólunk, amelyek miatt Ön mostantól kezdve használja az Instagram-ot üzleti vállalkozás felépítéséhez, márkájának népszerűsítéséhez és a vállalkozással kapcsolatos közönség fokozásához.

Mi egyébként az Instagram?

Az Instagram egy szociális média platform, amelyet Kevin Systrom és Mike Krieger alapított 2010-ben, és amely lehetővé teszi, hogy megoszthassa „történetét” képekkel és videókkal. Az Facebookot 2012-ben megvásárolta a Facebook, és 2014 végére az Instagram népszerűbb lett, mint a Twitter, több mint 300 millió aktív felhasználóval szemben, szemben a Twitter 284 felhasználójával. Az összes Instagram-üzenet optimális része az sztori olyan választott módon, amely a lehető legjobban kihasználja a témát vagy a célt. Ne feledje, hogy az Instagram nem csak egy véletlenszerű képek vagy videók közzétételének platformja. Gondolkodjon azon, amit követői látni akarnak, és mit akar elvenni tőle.

A jó történetmesélés egyik példája, amelybe a követőket bevonják a mindennapi üzenetbe, valamint az egész társaságba Bukott ipar. A Fallen Industry kijelentett célja: “bukások és szobrok, amelyeket lehullott fákból készítettek le az ipari növekedés, legyőzték és gyönyörű célból újjászülettek”. Nagyon szép, igaz? Ki nem szereti újrahasznosítani valamit egy gyönyörű show-darabba, amely hasznos? A valóság az, hogy Instagram-fiókjuknak ezt a célt kell teljesítenie azáltal, hogy következetesen megosztja azokat a hozzászólásokat, amelyek vizuális képeket használnak, hogy elmondják a történetüket és vonják be a követőket oly módon, hogy késztessenek megjegyzéseket – mindezt egy szép gyűjtemény hashtagekkel, kérjük!

Jó példa arra, hogy az Instagram kedvezően használható-e vállalkozása számára.

Tovább a Instagram profiljuk, láthatja, hogyan használják az Instagram-ot a hashtagekkel használt képek keverékének bemutatására, hogy a követőket felhívják a keresésekre. Mi történik? Az emberek válaszoltak!

Emlékszel a gyermekkori flip-könyvekre, amelyek teljes, mozgó képet mutattak, miközben gyorsan átlapozta az oldalakat? Az Instagram ugyanúgy. Meg kell osztania az üzenetet, és kapcsolatba kell lépnie velük oly módon, hogy közelebb hozza őket a márkához. Soha ne gondolj az Instagramra, mint egyetlen üzenet vagy sorozat sorozatára – ez a pillanatok gyűjteménye, amely egy történetet mesél el, és követeli az Ön vállalkozását.

ELVITEL: A vizuálisan erős hozzászólások, jó hashtagekkel, leírásokkal, földrajzi elhelyezkedéssel és címkézéssel a márkát a sor elejére helyezik. Nem a mágia teszi az Instagram működését a márkák számára – ez a vizuális vonzereje az évezredes piacnak, gyors, érdekes információval.

Instagram: A Jó, a Rossz és a Csúnya

A jó hír az, hogy az Instagram a legegyszerűbb közösségi médiaplatform, amelyből követőket szerezhet. Követõket vonzhat a hashtagek, a címkézés vagy a földrajzi helyzet (a tartózkodási hely megosztása) egyszerû használatával. A hashtagok jó keresési kifejezések, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan vállalkozásokat keressenek és találjanak, amelyek megfelelnek az adott érdeklődésükhöz. A hét minden napján az Instagramon van egy speciális hashtag, amely segít az indulásban. Például, a csütörtök a #TBT vagy a #throwbackthursday híres, hogy emlékeit megoszthassa. A vasárnap a #selfieSunday számára készült. Konkrét hashtagek használatával a követõket vonhatja be a hírcsatornába a tartalom megtekintéséhez.

A címkézés lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjen követőivel és nagyobb márkákkal, hogy közvetlenül felhívja a figyelmet. Ugyanígy a földrajzi helyzet lehetővé teszi a követők számára, hogy közeli vállalkozásokat találjanak. Ha gyalog szeretne forgalmat, akkor a címkézés és a földrajzi elhelyezkedés nagyon fontosak a Instagram márka növekedéséhez.

Van azonban rossz hír. Az Instagramba közzétett linkekre nem lehet kattintani. Igen, ez azt jelenti, hogy a követőknek másolniuk és beillesztniük kell az URL-eket böngészőjüek óvodájába (ide kell beilleszteniük a mély szenvedés sóhaját és a szembefordítást)! Noha ez nem okoz különbséget abban az esetben, ha követői asztali / laptop számítógépen ülnek, az Instagram piacot tele vannak évezredekkel egy mobiltelefon. Ez NEM jelenti azt, hogy elhanyagolhatja az URL-eket a bejegyzésében. Ez CSAK azt jelenti, hogy követőinek további lépéseket kell tennie a részvételre, így könnyebbé teheti bitly linkek, amelyek lehetővé teszik a nyomon követhetőséget.

A kapcsolatokra való kattintás képtelensége problémának tűnik, de az igazság az, hogy az Instagram követői nagyon kreatívak ezen szociális média használatában. Például, bár vannak olyan alkalmazások, amelyek lehetővé teszik az Instagram hozzászólások újraküldését, például Ismételt közzététel, nem olyan könnyű megosztani a hozzászólásokat, mint más közösségi médiumokban. Bár szinte minden más társadalmi platform ösztönzi a követők közötti megosztást, az Instagram nem rendelkezik SHARE gombbal a vírusos üzenetek népszerűsítéséhez. E hiányosság kiküszöbölése érdekében az Instagram beépített címkézési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghívják barátaikat egy hozzászólásba a megjegyzésben található címkézés útján..

ELVITEL: Tegye jóvá a hozzászólásait, mert az Instagram-felhasználók elég hozzáértőek, hogy megkeressék, kövessék és meghívják barátaikat a tartalmakra, miközben legyőzik a platform hiányosságait.

Miért kellene az Instagram-ot használni a vállalkozásom számára??

Egyszerű válasz – a Instagram él az okostelefonnal és vásárlási impulzussal összekapcsolt ügyfelével.

Az Instagram felhasználók növekedése

Íme néhány tény az Instagramról:

 • Az elmúlt évben az Instagram-felhasználók 59% -a naponta használta a platformot, köztük 35% -uk a napi többszöri látogatást. Ez az 59% -os érték egy 10 pontos növekedést tükröz 2014. szeptemberétől, amikor az Instagram-felhasználók 49% -a jelentette napi látogatását. (Forrás)
 • A fiatal felnőttek (18–29 évesek) 55% -a használta az Instagram-ot 2015-ben, szemben a 37% -kal, akik 2013-ban ezt tették. (Forrás)
 • Az Instagram közösség a 2013. januári 90 millió aktív felhasználótól a 2015. szeptemberi több mint 400 millió aktív felhasználóhoz nőtt. (Forrás)
 • Az Instagram felhasználói bázisa sokkal gyorsabban növekszik, mint általában a közösségi hálózatok használata. Az USA-ban az Instagram 15,1% -kal növekszik ebben az évben, szemben a közösségi hálózati szektor egészének mindössze 3,1% -ával. (Forrás)
 • 2016 és 2020 között az eMarketer azt jósolja, hogy az Instagram 26,9 millió felhasználót fog hozzáadni – ez majdnem megkétszerezi a Twitter-re várható növekményes felhasználók számát, és jóval több, mint bármely más követett közösségi platform. (Forrás)
 • Az egyik szociális média tanulmányban öt elemzett iparágból (szépségápolás, ruházat, nagy doboz, elektronika és háztartási cikkek) csak 43% -uk foglalkozott a fogyasztókkal az Instagramon keresztül, annak ellenére, hogy az Instagram 237% -os átlagos követője növekedési üteme volt. (Forrás)

Az Instagram magas felhasználói elkötelezettséggel rendelkezik.

Azoknak a márkáknak és vállalkozásoknak, amelyek Instagram-ot vezetnek be a közösségi média marketingbe, ezek a statisztikák jó hír! De a hír jobb lesz.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a legtöbb vállalkozás NEM használja Instagram az önmaga reklámozására? Hinni tudna:

 • A B2C marketingszakemberek 31% -a mondta, hogy az Instagram „nagyon fontos” társadalmi csatorna, 27% pedig azt mondta, hogy „nem fontos”. (Forrás)
 • A B2B marketingszakembereknek csak 8% -a mondta, hogy az Instagram „nagyon fontos” csatorna, 58% pedig azt mondta, hogy „nem fontos”. (Forrás)
 • Az előrejelzés szerint a mobiltelefon-használók több mint egyharmada (kb. 89,4 millió amerikai) havonta legalább egyszer 2016-ban lesz az Instagram-on. 2017-re a közösségi hálózati felhasználók becslések szerint 51,8% -a fogja használni az Instagram-ot..

Az Instagram fontossága más közösségi média platformokhoz képest.

Erre most már vigyorogni kell, mint a Cheshire Cat, mert ez azt jelenti, hogy a közösségi média összes szobájával rendelkezik ahhoz, hogy megelőzze a versenyt a Instagram segítségével, és az elsők között lehessen, aki vállalkozását a vásárlók előtt látja el.!

Végül is egy szegény bolond azt mondta, hogy a web is áthaladó szakasz!

Sőt, bár a videotartalom bebizonyosodott, hogy magasabb rangú az összes közösségi médiában (beleértve a Facebook-ot, a Twitter-t és a YouTube-ot), az Instagram a videó demográfiai célpontját, az évezredeket tartalmazza. Ezenkívül az Instagram a video promócióban is a legkevésbé használt, mindössze 24%.

ELVITEL: Itt van a nyerő kombinációod! Vizuális tartalom + évezredes közönség + megfelelő technikák = márka elismerése és értékesítése!

Következtetés

A valóság az, hogy a legtöbb vállalkozás egyáltalán nem használja az Instagram-ot, vagy nem használja ki teljes mértékben. Akár képeket, akár videókat tesz közzé, van módszertan az Instagram használatához, hogy reklámozza vállalkozását olyan piacon, amely hamarosan NEM öregszik ki. Azáltal, hogy vonzza a 18-34 éves piacot egy nagyon aktív elkötelezettséggel és költhető pénzzel, vállalkozása legyőzheti a Instagram versenyt, függetlenül attól, hogy helyi vagy világszerte vásárlókat keres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map