Instagram for Business – Har jeg virkelig brug for at være på det?

Hvad er al hype med Instagram? Lær, hvorfor din virksomhed har brug for en Instagram-tilstedeværelse, og hvordan Instagram kan gavne dit brand & øge synligheden.


Hvorfor bruge Instagram

De fleste virksomhedsejere kæmper for at finde en grund til at bruge Instagram. Måske falder du i kategorien “Jeg kan ikke finde ud af, hvad alt det handler om”, eller måske forstår du fuldstændigt HVORFOR du skal bruge Instagram, men HVORDAN delen er problemet. I begge tilfælde er du på det rigtige sted.

Lad os blive ægte et øjeblik. Statistisk set, hvis du er virksomhedsejer og bruger sociale medier, har du sandsynligvis i det mindste hørt om Instagram. Du har muligvis hørt om det i dit samfund eller din netværksgruppe. Måske har du endda set deres logo et eller andet sted uden at forstå, hvilken magtfuld social medieplatform dette kan være for din virksomhed.

Hvis ja, skal du tage dine løbesko på, fordi vi er ved at sprint gennem de virkelige grunde til, at du begynder at bruge Instagram NU til at opbygge forretning, promovere dit brand og øge brummen om din virksomhed.

Hvad er Instagram alligevel?

Instagram er en social medieplatform grundlagt af Kevin Systrom og Mike Krieger i 2010, der giver dig mulighed for at dele din “historie” gennem billeder og videoer. Instagram blev købt af Facebook i 2012, og i slutningen af ​​2014 var Instagram blevet mere populær end Twitter, med over 300 millioner aktive brugere kontra Twitter’s 284. Den optimale del af ethvert Instagram-indlæg deler din historie på en udvalgt måde, der drager mest fordel af emnet eller målet. Husk, Instagram er ikke kun en platform til at sende nogle tilfældige billeder eller videoer. Du skal tænke over, hvad tilhængere vil se, og hvad du vil have dem til at fjerne.

Et godt eksempel på historiefortælling, der involverer tilhængere i hverdagens indlæg såvel som i hele virksomheden, er Falden industri. Det erklærede mål for Fallen Industry er “møbler og skulpturer lavet af faldne træer, der er slået ned af industriel vækst, genvundet og genfødt med et smukt formål.” Virkelig rart, ikke? Hvem elsker ikke at genanvende noget til et smukt showstykke, der er nyttigt? Virkeligheden er, at deres Instagram-konto skal leve op til dette mål ved konsekvent at dele indlæg, der bruger visuelle billeder til at fortælle deres historie og engagere tilhængere på en måde, der får dem til at VIL kommentere – alt sammen med en dejlig samling hashtags!

Et godt eksempel på at bruge Instagram fordelagtigt til din virksomhed.

deres Instagram-profil, kan du se, hvordan de bruger Instagram til at præsentere en blanding af billeder, der bruges med hashtags til at trække tilhængere fra søgninger. Hvad der sker? Folk reagerede!

Kan du huske flippebøgerne fra din barndom, der viste et fuldt bevægeligt billede, da du hurtigt bladede gennem siderne? Instagram er på samme måde. Du skal dele en besked og oprette forbindelse til dem på en måde, der bringer dem tættere på dit brand. Tænk aldrig på Instagram som en enkelt post eller en række stillinger – det er samlingen af ​​øjeblikke, der fortæller en historie og inviterer dine følgesæt til din virksomhed.

TAG VÆK: Indlæg, der er visuelt stærke med gode hashtags, beskrivelser, geo-placering og tagging, bringer dit brand foran på linjen. Det er ikke magi, der får Instagram til at arbejde for mærker – det er den visuelle appel til tusindårsmarkedet med en hurtig, interessant smule information.

Instagram: Det gode, det dårlige og det grimme

Den gode nyhed er, at Instagram er den nemmeste platform for sociale medier til at få følgere. Du kan tiltrække følgere gennem simpel brug af hashtags, tagging eller geo-placering (deling af din placering). Hashtags er gode søgeudtryk, der giver brugerne mulighed for at søge og finde virksomheder, der passer til deres specifikke interesser. Hver dag i ugen på Instagram har en bestemt hashtag, der hjælper dig med at komme i gang. For eksempel er torsdag berømt for #TBT eller # throwbacktorsday for at give dig mulighed for at dele minder. Søndag blev oprettet til #selfieSunday. Brug af specifikke hashtags bringer tilhængere til dit feed for at få vist dit indhold.

Tagging giver dig muligheden for at komme i kontakt med tilhængere og større mærker for direkte at få opmærksomhed. På samme måde giver geo-placering tilhængere mulighed for at finde virksomheder tæt på dem. Hvis du vil have fodtrafik, er tagging og geo-placering meget vigtigt for væksten af ​​dit Instagram-brand.

Der er dog dårlige nyheder. Alle links, der er lagt ud på Instagram, kan ikke klikkes. Ja, det betyder, at tilhængere bliver nødt til at kopiere og indsætte webadresser i deres browser old-school (indsæt dybt lidende suk og øjenrulle her)! Selvom det måske ikke gør for meget forskel, hvis dine tilhængere sidder ved en desktop / bærbar computer, er Instagram-markedet fyldt med årtusinder på en mobiltelefon. Dette betyder IKKE, at du kan forsømme webadresser i dine indlæg. Dette betyder KUN, at dine tilhængere bliver nødt til at tage et ekstra skridt for at engagere sig, så gør det let med bitly links, der tillader sporbarhed.

Manglende evne til at klikke på links kan virke som et problem, men sandheden er, at Instagram-tilhængere er meget kreative i at bruge dette sociale medie. Selvom der f.eks. Er nogle apps, der tillader omplacering af Instagram-indlæg som repost, det er ikke så let at dele indlæg som på andre sociale medier. Selvom næsten alle andre sociale platforme tilskynder til deling mellem tilhængere, har Instagram ikke en DEL-knap til at fremme virale indlæg. For at overvinde denne mangel har Instagram et indbygget mærkningssystem, der giver brugerne mulighed for at invitere deres venner til et indlæg gennem tagging i kommentarsektionen.

TAG VÆK: Gør dine indlæg gode, fordi Instagram-brugere er kyndige nok til at finde, følge og invitere venner til dit indhold, mens de overvinder manglerne på platformen.

Hvorfor skal jeg bruge Instagram til min virksomhed?

Enkelt svar – Instagram er hvor din tilsluttede kunde med en smartphone og en købsimpuls bor.

Vækst af Instagram-brugere

Her er et par fakta om Instagram:

  • Sidste år brugte 59% af Instagram-brugere platformen dagligt, inklusive 35%, der har besøgt flere gange om dagen. Dette tal på 59% afspejler en stigning på 10 point fra september 2014, da 49% af Instagram-brugere rapporterede at besøge stedet dagligt. (Kilde)
  • 55% af unge voksne (i alderen 18–29 år) brugte Instagram i 2015 sammenlignet med 37%, der gjorde det i 2013. (Kilde)
  • Instagram-samfundet er vokset fra 90 millioner aktive brugere i januar 2013 til mere end 400 millioner aktive brugere i september 2015. (Kilde)
  • Instagram’s brugerbase vokser langt hurtigere end brugen af ​​det sociale netværk generelt. I USA vil Instagram vokse 15,1% i år sammenlignet med kun 3,1% vækst for den sociale netværkssektor som helhed. (Kilde)
  • Mellem 2016 og 2020 forudsiger eMarketer at Instagram tilføjer 26,9 millioner brugere – næsten det dobbelte af de trinvise brugere, der forventes for Twitter, og langt mere end nogen anden social platform, der spores. (Kilde)
  • I en undersøgelse på sociale medier, der blev analyseret af fem industrier (skønhed, tøj, big box, elektronik og hjemmevarer), var kun 43% engagerede med deres forbrugere via Instagram, på trods af Instagram’s gennemsnitlige 237% gennemsnitlige efterfølgende vækstrate. (Kilde)

Instagram har højt brugerengagement.

For mærker og virksomheder, der bruger Instagram i deres social media marketing, er alle disse statistikker gode nyheder! Men nyhederne bliver bedre.

Hvad hvis jeg fortalte dig, at de fleste virksomheder IKKE bruger Instagram til at markedsføre sig selv? Vil du tro:

  • 31% af B2C-marketingfolk sagde, at Instagram var en “meget vigtig” social kanal, og 27% sagde, at det var “ikke vigtigt.” (Kilde)
  • Kun 8% af B2B-marketingfolk sagde, at Instagram var en “meget vigtig” kanal, og 58% sagde, at det var “ikke vigtigt.” (Kilde)
  • Det blev forudsagt, at mere end en tredjedel af mobiltelefonbrugere (ca. 89,4 millioner amerikanere) vil være på Instagram mindst en gang om måneden i 2016. I 2017 vil anslagsvis 51,8% af brugerne af det sociale netværk bruge Instagram.

Betydningen af ​​Instagram sammenlignet med andre sociale medieplatforme.

Dette skulle få dig til at grine som Cheshire Cat lige nu, fordi det betyder, at du har hele rummet på sociale medier til at komme foran din konkurrence ved hjælp af Instagram og være blandt de første til at få din virksomhed foran købere.!

Når alt kommer til alt sagde nogle dårlige nar, at internettet også var en forbipasserende fase!

Selvom videoindhold har vist sig at være højere i alle sociale medier (inklusive Facebook, Twitter og YouTube), er Instagram værten for demografiske mål for video, årtusinder. Desuden er Instagram også det mindst anvendte til videofremme, kun 24%.

TAG VÆK: Der er din vinderkombination! Visuelt indhold + tusindårs-publikum + korrekte teknikker = mærkegenkendelse og salg!

Konklusion

Realiteten er, at de fleste virksomheder overhovedet ikke bruger Instagram eller ikke bruger det til sit fulde potentiale. Uanset om du lægger billeder eller video, er der en metode til at bruge Instagram til at markedsføre din virksomhed med et marked, der IKKE bliver ældet snart. Ved at tiltrække det 18-34 år gamle marked med en meget aktiv forpligtelsesgrad og penge at bruge, kan din virksomhed slå konkurrencen med Instagram, uanset om du søger en lokal eller en verdensomspændende køber.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me