Hvornår skal man opgradere fra delt webhosting

Har dit websted vokset frem en delt hostingplan? Lær om opgradering af din webhosteplan for at få bedre ydelse og hvad du kan opgradere til.


Opgradering fra delt webhosting

Indlæses dit websted ikke så hurtigt som det plejede at gøre? Hvis dit websted er vært på en delt hosting-konto, kan det være tid til en opgradering. Delt hosting er ofte en midlertidig foranstaltning, når man starter med webhosting. Det giver mange fordele for nye brugere, der hurtigt og overkommeligt vil starte et websted. Dog vil det til sidst skulle opgraderes, når dit websted bliver større. Delt hosting er beregnet til at håndtere små websteder, der ikke er ressourceintensive og har lidt trafik. Efterhånden som et websted vokser, vil det fortsætte med at vinde mere trafik og gradvist spise op flere serverressourcer og til sidst vokse ud af en delt webhostingkonto.

Hvordan ved jeg, at det er tid til opgradering?

Det er tid til at opgradere din hostingplan, når du bemærker kontinuerlige ydelsesproblemer, såsom en dårlig “responstid” eller “udførelsestid”. Et websted som Pingdom kan fortælle dig, hvor meget af din indlæsningstid skyldes, at det tager tid for serveren at returnere et svar, og hvor meget tid der tager at servere filer eller udføre JavaScript, der kræves for at en side skal fungere. Hvis dit websted er fuldt optimeret på alle mulige måder og stadig kæmper, vil det indikere, at flaskehalsen er din vært. I sidste ende er delt hosting ikke designet med tunge brug i tankerne, men snarere til nye websteder med let trafik.

Kontrol af serverressourcer

De fleste webhosts giver dig mulighed for at kontrollere brugen af ​​din server’s ressourcer. Sørg for at kontrollere din CPU- og hukommelsesforbrug. Dette er populære områder, der ofte rammer en maksimal kapacitetsgrænse på serveren.

CPU – Dette er et område, hvor delt hosting ofte kan producere en flaskehals. Når en webapplikation kører på din server, bruger den et programmeringssprog som PHP og en database som MySQL, som begge bruger serverens CPU. Da hostingmiljøet er delt, deles brug af CPU’en mellem alle serverens brugere. Selv med ubegrænset båndbredde, hvis nok mennesker får adgang til et websted på et givet tidspunkt, vil CPU-brugen stige, og potentielt ramme den cap, som værten pålægger, og resulterer i 500 fejl for brugerne. Du kan også støde på fejlen “Maksimal eksekveringstid på 30 sekunder overskredet”, hvilket væsentligt betyder, at køen eller antallet af samtidige personer, der har adgang til webstedet, er så lang, at CPU’en ikke kan arbejde hurtigt nok til at holde op. Mange værter leverer en graf over CPU-brug, som skal hjælpe med at afgøre, om du maksimerer din.

Hukommelse Hvis du kører en webapplikation som WordPress og begynder at støde på fejl som “Fatal error: Tilladt hukommelsesstørrelse på 33554432 bytes opbrugt”, og din vært giver ikke mulighed for at øge den hukommelse, som din konto kan bruge, kan opgradering være en mulighed for at overveje. MySQL kan også forbruge hukommelse, og når databasestørrelsen vokser, gør hukommelsen og CPU-kravene også.

Hvad skal jeg opgradere til?

Nogle webhosts tilbyder avancerede delte hostingplaner, som du kan opgradere til. For eksempel tilbyder Web Hosting Hub 3 forskellige delte hostingplaner (Spark, Nitro, & Dynamo), som begge tilbyder forskellige niveauer af ydeevne. Dette er den billigste rute til en opgradering og normalt en midlertidig løsning. Typisk er den mest populære opgradering imidlertid fra en delt hosting-konto til en VPS (Virtual Private Server) -konto. VPS-konti tilbyder langt bedre ydelse og er meget bedre rustet til at håndtere større mængder trafik. Desværre er VPS-konti betydeligt dyrere, men ydelsen kan godt kompensere for det. Se vores liste over anbefalede VPS-værter, der tilbyder den bedste ydelse.

Afsluttende tanker om opgradering

Det er vigtigt at vælge en webhost, der tilbyder en række opgraderbare planer for fremtiden, såsom flere VPS og dedikerede hostingplaner. Webhosts, der tilbyder fulde hostingløsninger, kan hjælpe dig med at vokse med dit websted og eliminere enhver frustrerende webstedsmigration til en anden webhost. Hvis din nuværende webhost ikke tilbyder en VPS-hosting-konto, anbefaler vi at skifte til en. InMotion Hosting er en webshost med fuld service, der tilbyder en række planer for webhosting og er et godt valg at opgradere til.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me