Hvorfor sider med sidehastighed til SEO

Sidehastighed er en faktor målt af Google, der påvirker din placering. Lær hvordan man tester & forbedre dit websteds sidehastighed for at være mere synlig online.


Sidehastighed er vigtig for SEO

Mange mennesker tror, ​​at søgemaskineoptimering primært fokuserer på at bruge de rigtige nøgleord i dit indhold og opbygge backlinks for at få dit websted til toppen af ​​søgemaskinens placering (hovedsageligt Google). Men der er faktisk et stort antal faktorer, og en, der ofte bliver set under, er sidehastigheden. Google betragter dit websteds indlæsningstid i dens algoritme og bruger det som en faktor til at bestemme dit sted i søgeresultaterne. Siden 2010 har virksomheden prioriteret sidehastighed og er blevet udtalt om sin holdning. Når det er sagt, ved at kende din sidehastighed og arbejde på at forbedre den kunne du flytte op til det eftertragtede øverste sted.

Ser man på det store billede

For Google er sidehastighed vigtig for sit mål om at forbedre Internettet som helhed. Det skyldes, at virksomheden forstår den indflydelse, som siderhastigheden har på sidevisninger, og antallet af besøgende på et websted. Google spurgte engang brugere, om de ville have 10 eller 30 resultater vist pr. Side. De valgte overvældende det sidstnævnte, hvilket virkede som en god idé på det tidspunkt – bortset fra, at når Google foretog ændringen, faldt trafikken med 20 procent. Hvorfor? Det tog et halvt sekund længere tid at indlæse siderne med 30 resultater. Virker som ingen big deal, men halv sekunder tæller, når det kommer til sidehastighed.

Som et andet eksempel på indvirkningen af ​​webstedshastigheden på besøgende afslørede en undersøgelse foretaget af Akamai og Gomez.com, at webbrugere forventer, at websteder skal indlæses på 2 sekunder eller mindre. Hvis det ikke indlæses inden for 3 sekunder, vil de sandsynligvis gå videre til et andet sted. Fra Googles perspektiv betyder det, at der med adgang til sider med en hurtigere belastningshastighed bliver adgang til oftere, og at de dermed er mere relevante – derved inddragelse af webstedshastighed i rangeringsalgoritmen.

Sidehastighed online: Test din sidehastighed

Heldigvis bekymrer Google sig så meget om sidehastighed, at de i 2011 oprettede et kaldet værktøj Sidehastighed online der giver virksomheder mulighed for at teste deres sidehastighed. Fås som en webbaseret værktøj og en Chrome-udvidelse giver Page Speed ​​Online dit websteds indlæsningshastighed en samlet score på 100. Efter analysen giver Google dig også nyttige forslag til forbedring af din sidehastighed. De er klassificeret som høj, mellem og lav prioritet rettelser og opdelt i mobil- og desktop-kategorier. De kan være temmelig tekniske, så du vil dele dine resultater med din webudvikler for at se, hvilke rettelser der er bedst muligt at implementere.

En bedre brugeroplevelse = mere salg

Forøgelse af hastigheden på dit websted vil også forbedre den samlede brugeroplevelse for besøgende på dine sider. Indlæsningstid er en ekstremt vigtig faktor for at bestemme, hvor meget og hvor ofte brugere besøger dit websted.

Sidehastighed har konsekvenser for dit salg og kundebeholdning. For eksempel, en case study udført af Radware viste, at 51 procent af online-shoppere i USA ikke vil gennemføre et køb, hvis webstedet er for langsomt. Tilsvarende en anden undersøgelse af Strange Loop viste, at en forsinkelse på kun et sekund kan koste dig 7 procent i salget. Det er i din virksomheds bedste interesse at få din side indlæst så hurtigt som muligt.

En pålidelig webhost betyder hurtigere sidehastighed

Hastigheden på dit websted afhænger meget af hastigheden på din webhosts server. Ikke alle webhosts oprettes lige. Det kan være en god ide på kort sigt at vælge en billig vært muligvis ved at spare penge i starten, men det kan koste dig salg på lang sigt. Værten, du vælger, skal være i stand til at håndtere alle elementer på dit websted med en stor sidehastighedshastighed.

Vores seneste undersøgelse af de hurtigste webhostere fandt, at InMotion Hosting gav den største kundetilfredshed, når det kommer til sidehastighed. Virksomheden har sine egne datacentre strategisk beliggende på hver amerikansk kyst, hvilket får websteder, som InMotion er vært for, til at køre hurtigere over hele landet. Derudover har deres servere Solid State Drive (SSD) -lagring, der tilbyder næsten øjeblikkelig dataindhentning og lynhurtig hastighed.

Andre faktorer, der påvirker sidehastigheden

Hvis du har en god webhostingstjeneste, men stadig oplever problemer med dit websteds belastningshastighed, er der nogle almindelige årsager, som dine webudviklere kan undersøge. Det største problem er måske billedoptimering. Hvis dine PNG- og JPG-billeder har ekstra data inkluderet eller ikke indeholder en DEFLATE-kompressor, indlæses de langsommere. Andre almindelige årsager inkluderer overskydende annoncer, ineffektiv kode, besværlige designtemaer, overskydende widgets og plugins og plugins og apps, der er uforenelige med visse browsere.

Der er mange faktorer, der går ud på at bestemme din siderangering. Dit websteds hastighed er en, der ikke bør overses. Forbedring af dit webstedshastighed bringer ikke kun din side tættere på toppen af ​​søgeresultaterne, men det får også folk til at nyde at bruge dit websted mere. Jo bedre dit websteds brugervenlighed er, desto større er sandsynligheden for, at de forbliver på dit websted, og jo større chance er det for, at du sælger. Er det ikke pointen med SEO i første omgang?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map