Hvorfor du bør undgå gratis webhosting

Gratis hosting er ikke en god praksis for et legitimt forretningswebsted. Lær, hvorfor du IKKE skal bruge gratis webhosting & hvordan man finder et bedre alternativ.


Hvorfor du bør undgå gratis webhosting

For mange små virksomhedsejere er det at eje et websted en vigtig strategi for succes. Desværre kan det være dyrt at eje et websted. Selv hvis du beslutter at selv bygge et websted og reducere omkostningerne ved at ansætte en professionel webdesigner, skal du stadig betale for webhosting og et domænenavn. Webhosting er ikke for dyrt, men det er en kontinuerlig service, som du kontinuerligt skal betale for. De fleste webværter opkræver omkring $ 5 til $ 10 pr. Måned; medmindre du vælger en af ​​disse webhosts, der lyder “for godt til at være sandt”, der tilbyder helt gratis webhosting.

Er det virkelig virkelig værd?

Vent et øjeblik. Gratis hosting? Det lyder godt, ikke? Før du bliver for ophidset og uploader dine webstedsfiler til en gratis server, er det vigtigt at huske, at intet virkelig er gratis. Hvis du ser alvorligt på din online forretning og ønsker et professionelt websted, skal du overveje og læse disse grunde til, at du IKKE skal bruge gratis webhosting:

Virus / Malware / Hacking

Mange af disse såkaldte “gratis webhosting” -firmaer sprøjter malware ind på dit websted eller deler endda dine personlige oplysninger med andre. Nogle bruger endda “gratis hosting” som front til identitetstyveri. På grund af den “gratis” forretningsmodel betyder det, at de ikke har de økonomiske ressourcer til at beskytte dig mod bestemte hackere. Dit websted kan blive defaced eller endda slettet på grund af dårlig sikkerhedspraksis.

Indholdsbegrænsninger

Når du får noget gratis, vil der altid være en slags drastisk begrænsning. Du er muligvis begrænset til blot 20 MB plads til kun et par fotos eller billeder og tekst. De begrænser muligvis din båndbredde til uholdbare mængder. Du kan være ude af held, når det kommer til antallet af blogs, du kan have eller e-mails, du kan sende, eller ethvert andet antal ting, der kan skade din forretning eller personlig brug.

Dårlig ydeevne

Gratis hosting er ofte upålidelig og er meget uprofessionel for et legitimt forretningswebsted. Gratis hosting kan have ekstremt langsom sidehastighed, så pas på!

Dårlig kundesupport … eller slet ingen!

Gratis webhosting mangler ofte god kundesupport. Nogle tilbyder måske overhovedet ikke kundesupport. Hvis du har et problem, er du dybest set på din egen.

Spam-annoncering

Gratis webhostingfirmaer skal tjene penge på en eller anden måde. Mange af dem injicerer dit websted med betalte annoncer, så de kan tjene et par ekstra bukke. Desværre kan dette få dit websted til at se ud som spam og kan endda skade din placering på søgemaskiner.

Problemer med webstedsejerskab

Nogle gratis webhosts har været kendt for at slette deres medlems websted uden grund. Dette kan være meget frustrerende, hvis du har brugt meget tid på at bygge din egen hjemmeside. Forestil dig at bruge en uge på at bygge og tilpasse dit websted til nøjagtigt, hvordan du vil have det, kun for at finde det er blevet slettet næste dag uden grund. Og ifølge mange gratis host-servicevilkår har du faktisk ikke det fulde ejerskab af dit websted, så længe det er vært hos dem.

Branding

Hvilket ser mere professionelt ud for dine kunder: Example.com eller Example.SuperCoolFreeHost.com? Hvis du vil have gratis webhosting, vil du sandsynligvis ikke få et gratis domænenavn på topniveau med det. Hvis du gør det, fantastisk, men de foregående advarsler gælder stadig.

Søgemaskine optimering

God søgemaskineoptimering kan være forskellen mellem at være på side 42 på Googles søgeresultatsider (SERP’er) eller at være på side 1. Hvilket vil du helst have? Hvis du svarede “side 1”, vil du løbe så langt væk som du kan fra gratis webhosting. Faktisk vil du betale en præmie, så du kan være sikker på, at din hosting er sikker, pålidelig, hurtig og ikke en del af et “dårligt kvarter” med delt hosting. Gratis webhosting opfylder ingen af ​​disse kritiske krav.

Et bedre alternativ til gratis webhosting

En seriøs virksomhedsejer bør ikke bruge en gratis webhostetjeneste. Betalt hosting er den bedste vej at gå. Men hvad med de høje omkostninger ved en betalt webhost? Hvis du har et virkelig stramt budget, kan du tjekke en billig, delt webhostingkonto. Der er bogstaveligt talt hundreder af webhostingudbydere, der tilbyder delt webhosting. Det er også en helt legitim og sikker praksis for små virksomheder, der har brug for webhosting. En af de bedste og mest overkommelige delte webhostingfirmaer er iPage. De er en legitim webhostingudbyder, der tilbyder sikker og pålidelig webhosting til en overkommelig pris. Du kan finde deres websted på www.ipage.com og købe en webhostingkonto for omkring $ 2 / måned. Hvis du vil lære mere om iPage, skal du læse vores fulde iPage-gennemgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map