Hvordan man skriver det perfekte blogindlæg til din virksomhed

Lær hvordan du skriver det perfekte blogindlæg ved at forstå de centrale elementer i et indlæg og bruge et effektivt & effektiv skriveformel.


Sådan skriver du et blogindlæg

At skrive blogindlæg til din virksomhed er en tidskrævende proces, der tager meget arbejde og dedikation. Jeg ved, at det plejede at tage mig dage at gøre. Jeg ville bruge timer på at forske på et emne, stå for mine ordvalg og derefter til sidst indsende artikler, som jeg ikke var helt tilfreds med. Og når du skriver til din egen virksomhed, er det endnu mere stressende, da det er bydende at offentliggøre en artikel, der afspejler den kvalitet, din virksomhed giver.

Din blog er en afspejling af din virksomhed & Det er bydende at offentliggøre kvalitetsindhold til dine læsere.

Klik for at tweet

I dag kan jeg slå en velundersøgt og omhyggeligt udformet artikel på 2000 ord på under fire timer, alt uden at svække sved.

Hvad ændrede sig? Erfaring. Jeg har skrevet og blogget med WordPress professionelt i fem år nu, og i løbet af denne tid har jeg udviklet en formel, der hjælper mig med at forske og skrive hurtigere. Jeg stirrer ikke længere på markøren på min skærm, krøllet med forfatterblok. Jeg kan dykke direkte ind i mit emne og bare skrive.

I denne artikel vil jeg diskutere min formel til at skrive det perfekte blogindlæg, og hvordan jeg gør det på en effektiv og effektiv måde. Så her er det.

9 Nøgleelementer i et blogindlæg

For det første er det vigtigt at forstå de ni nøgleelementer, som ethvert blogindlæg skal have:

Elementer af det perfekte blogindlægEt diagram over de vigtigste elementer, som hvert blogindlæg skal have.

Hurtig note: Underteksten er valgfri og er ikke nødvendigvis nødvendig. Dette er noget, der afhænger af din blogs tema / skabelon og din egen præference. Hvis du beslutter at implementere en, skal den være stylet som en HTML-klasse og ikke en HTML overskrift.

Nedenfor vil jeg diskutere mere detaljeret, hvilken rolle hvert element skal spille.

1. Brødskrumm

Brødkrummer hjælper din SEO-indsats og tjener også som et visuelt navigationshjælpepunkt for dine læsere. Det er et must have og bør føjes til dit indlæg (og på hele dit websted også). Hvis du bruger WordPress, foretrækker jeg personligt formatet “Hjem > Blog > Blogkategori > Posttitel ”inden for brødkrumm for indlæg.

2. Overskrift

Online, de fleste har en meget kort opmærksomhedsspænd – så din overskrift er det første element, der hjælper dem med at beslutte, om dit indlæg er værd at læse eller ikke. Overskriften skal altid bestå af en HTML h1-tag, Brug dine vigtigste nøgleord og inkluder enkelt, men kraftfuldt sprog. Der er masser af fantastiske ressourcer omkring, hvis du sidder fast ved at prøve at skrive effektive overskrifter. jeg anbefaler WordStream.

Skriv en overskrift til dit perfekte blogindlæg

3. Forfatter & Dato

Der er stadig adskillige blogs online, der aldrig viser oplysninger om forfatter eller dato på et indlæg. Dette er bare dårlig praksis, og du skal altid afsløre, hvem der har skrevet artiklen, og hvornår den blev skrevet.

4. Introduktion

Introduktionen til din artikel er det næstvigtigste element i dit indlæg. Det skal både kort opsummeres, hvad indlægget handler om, og overbevise læseren om, at indlægget er værd at læse igennem til slutningen. Der er mange forskellige introduktionsformer, du kan skrive – historiefortælling, humor, stille spørgsmål eller angive en kendsgerning. Uanset hvilken tilgang du går med, burde det være overbevisende for læseren. Hvis du har kæmpet for at skrive introduktioner (der er så mange forfærdelige introduktioner derude!) Foreslår jeg stærkt, at du starter med de mest interessante eller overraskende oplysninger, du lærte, mens du undersøgte dit emne.

5. Hovedindhold

Dette er kroppen af ​​dit indlæg. Sørg for at medtage forskellige ting som lister ved hjælp af kuglepunkter og / eller tal, blockquotes, billeder, videoer og underoverskrifter for at hjælpe med at opdele teksten for at gøre det lettere at læse. Læserne glanser over store stykker tekst og stopper sandsynligvis med at læse og lukke fanen.

6. Underoverskrifter

Underoverskrifter (teknisk HTML-overskrifter h2 til h6’er) går efter overskriften (h1) og gør det ikke kun lettere for læserne at få et bedre greb om strukturen i din artikel, men gør det også lettere for læserne at scanne og fordøje din indhold.

Underoverskrifter er et element i et perfekt blogindlæg

7. Billeder

Har du nogensinde hentet en avis eller magasin, at det bare er al tekst? Nemlig. Billedbehandling er afgørende for at trække læsere ind i dit indhold og give en hurtig kontekst for dine ord. Inkluder altid billedtekster – som overskrifter og underoverskrifter, billedtekster giver et andet element, som læsere hurtigt kan scanne og fordøje, mens de ruller gennem din artikel.

8. Udvalgt billede

Et velvalgt featured billede afspejler, hvad din artikel handler om, og giver læserne et intrigerpunktsniveau, så de vil føle sig tvunget til at læse dit indlæg.

9. Konklusion

Afslut altid indlæg med en konklusion, der kort opsummerer, hvad dit indlæg handler om. Du vil måske også medtage ressourcer til yderligere læsning.

VIDSTE DU? Overskrifter mellem 12 og 14 ord kan lide oftest på Facebook, men overskriften på dit indlæg skal dog være 60 tegn eller mindre for søgemaskiner. Lav en ny / revideret overskrift, når du deler på sociale medier for at få flere aktier.

Skrivning af et blogindlæg

Sådan skriver du dit indlæg effektivt & Effektivt

Alle har en anden tilgang til skrivning. Nogle mennesker kan lide at bare begynde at skrive og se, hvad der sker. Andre foretrækker som mig struktur.

Jeg kan godt lide at have en klar idé i tankerne – og på papir / noter – om det, jeg skriver, inden jeg kommer i gang.

Dette er, hvad min proces typisk involverer:

1. Generer en idé

Kom med en idé om blogindlæg, der genklang til din målgruppe. Dine ideer skal altid sigte mod at løse dine læsers problemer. Jeg kan ikke understrege dette nok. Hvis du skriver om et emne, som dit publikum ikke er interesseret i, eller de allerede ved svaret på, læser de det ikke. Så simpelt er det. Prøv at google din idé og se, hvad dine konkurrenter har offentliggjort. Hvis du kan forbedre det, de har skrevet, fantastisk! Hvis ikke, kom med en anden idé.

2. Forskning

Selvom du allerede skal være meget kyndig i det emne, du skriver om, skal du altid undersøge dine emner grundigt. Målet når man skriver det perfekte blogindlæg er at være autoriteten til dette emne. Ellers er der ingen grund til at skrive om det. Jeg åbner normalt masser af faner og opretter en stor liste med links og attribut alle oplysninger, du bruger – kopier aldrig.

3. Klik-værdig overskrift

Jeg taler ikke om klik-agn her. Jeg taler om en overskrift, der straks griber læserens opmærksomhed og interesserer dem nok til at begynde at læse. Overskrifter skal adressere et vigtigt smertepunkt for dine læsere. Sørg for, at den er under 60 tegn lang og inkluderer dine vigtigste nøgleord.

4. Planlægning af strukturen

Opret en oversigt over en liste over punkter med dit punkt. Dette bør omfatte overskrift, en oversigt over din introduktion og et kort resumé af hvert afsnit af dit indlæg. At planlægge dit indlæg som dette vil hjælpe dig med at udfylde emnerne og kaste dit indlæg ud.

HURTIGTIPS: Jeg finder ud af, at det at planlægge, hvordan jeg vil strukturere mit indlæg, helt ned til skrivning af overskrifter, underoverskrifter og kuglepunkter for hver overskrift, gør det lettere for mig at udskifte mine stillinger. For eksempel har jeg allerede skrevet et punktopsummering for min konklusion om, at jeg vil blive til fulde sætninger om dette indlæg. Organisation!

5. Skrivning af introduktionen

På dette trin har du allerede skrevet nogle noter til din introduktion, så udfyld detaljerne. Den første linje skal indeholde de vigtigste oplysninger i dit indlæg. Hvis du kæmper med at skrive introduktioner, skal du tjekke ud CoSchedules fantastiske guide til at skrive uimodståelige introduktioner.

6. Skrivning af indlægget

Brug den struktur, du oprettede, udfylde emnerne og skriv dit indlæg. Når jeg sidder fast og skriver, finder jeg, at brug af kuglepunkter til at liste mine tanker hjælper mig med at få mine tanker i orden, så jeg kan udvide dem til fulde sætninger. Glem ikke at afslutte dit indlæg med en mindeværdig konklusion.

VIDSTE DU? Det den ideelle blogindlægslængde er cirka 2.100 ord, men det vil variere afhængigt af dit emne.

Yderligere tip til yderligere perfektionering af dine blogindlæg

Ofte er ord alene ikke nok. Dette gælder især, når det kommer til at skrive online.

Her er nogle mere generelle tip om publicering, der er værd at huske på.

1. Korte afsnit

Der er en grund til, at avis- og magasinafsnit kun er 1-2 sætninger lange – de er lettere at læse og fordøje. På samme måde skal du holde dig til korte sætninger online. Ellers ser dit indhold chunky ud, og læserne bliver trætte og opgiver læsningen.

2. Sigt efter 2.100 ord

Ifølge Hubspot den ideelle blogindlægslængde er cirka 2.100 ord. Imens, Medium siger indlæg, der tager 7 minutter at læse, får mest engagement og opmærksomhed. Vi har også fundet, at de fleste af de top 10 Google-søgeresultater er mellem 2.032 og 2.416 ord. Så undgå at skrive korte indlæg. Sørg for, at hvert blogindlæg, du skriver, dækker emnet indgående.

3. Medtag numre & Statistikker

Når det er muligt, skal du tage sikkerhedskopi af det, du skriver med fakta og tal (ligesom jeg gjorde i det sidste afsnit om ordlængde). Det er ikke kun informativt for læseren, men det tilføjer troværdighed og autoritet til dit arbejde. Og link altid til alle data og numre, du inkluderer i dine blogindlæg.

4. Forbind internt

Så meget som du kan linke til andre indlæg og læse videre på dit websted. Dette vil ikke kun tilskynde læserne til at udforske dit indhold, men det betyder, at du ikke behøver at forklare en idé fuldt ud, hver gang du skriver om det – bare link og opfordre læserne til at lære mere.

5. Brug kvalitetsbilleder

Billeder er vigtige for dit indlæg, og hvis du bruger relevante, godt redigerede, øger du dit indlægs synspunkter. Vores egne analytiske data viser, at indlæg med flere billeder får flere visninger end indlæg med kun et eller ingen billeder overhovedet. Så træk folk ind i dit skrift med fotos og grafik af høj kvalitet, der tilføjer værdi til indlægget. Og glem ikke at optimere dine billeder, så de indlæses hurtigt.

6. Formater din tekst

Hvor det er relevant, opdel din tekst med fed skrift, kuglepunkter, citater og andre typer formatering. Brug af en række forskellige formater til din skrivning gør det lettere at læse og forstå et øjeblik. Store stykker eller tekst vil straks vende læserne væk.

7. Læsbar skrifttype

Brug en god skrifttype, der er let at læse og matcher dit branding. Det skal siger sig selv, at du skal undgå smarte skrifttyper og cursive håndskrifter – hold dig fast med simpel typografi.

Konklusion

Så der går du, min formel til at skrive blogindlæg.

At skrive det perfekte blogindlæg handler om at have en formel & bruger det.

Klik for at tweet

Mens denne formel fungerer for mig, fungerer den muligvis ikke nødvendigvis for dig. Så næste gang du skriver et blogindlæg, skal du bruge elementerne i denne artikel, der resonerer med dig og oprette din egen formel. Over tid vil du udvikle din egen metode til at skrive poster, der fungerer for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me