Hogyan szerezzünk be üzleti telefonszámot a celláján

Útmutató a kisvállalkozások tulajdonosaihoz & a vállalkozók, hogy megkapják az üzleti telefonszámot (hiúság nélkül ingyenes vagy helyi) a meglévő mobiltelefonjukon.


Hogyan szerezzünk egy üzleti telefonszámot

Az üzleti telefonszám megszerzése eredmény és lépés a helyes irányba minden kisvállalkozás tulajdonosának vagy vállalkozójának. Megmutatja a professzionalizmust, fokozza a márka ismertségét és erősíti a potenciális vásárlók vásárlási bizalmát.

Képzelje el, hogy használ egy lenyűgöző hiúságszámot, mint például 1-800-CUPCAKE a személyes mobiltelefonszám helyett a sütőipari vállalkozás számára. Ez fantasztikus lenne, nem igaz?

És nem lenne még fantasztikusabb, ha ezt a hiúságszámot használhatja meglévő mobiltelefonján, anélkül, hogy további telefont, felszerelést vagy vezetéket kellene vásárolni? Ez nagyon fantasztikus lenne!

Szerencsére ezt könnyedén megteheti egy virtuális telefonrendszerrel. A virtuális telefonrendszer, mint például a Grasshopper, lehetővé teszi a meglévő mobiltelefon használatát, az alkalmazás letöltését és a telefonhívások küldését / fogadását a választott üzleti telefonszámon keresztül. Sőt, szöveges üzeneteket is küldhet ezen a számon keresztül, valamint a telepítési kiterjesztésekkel (1 értékesítés esetén; 2 támogatáshoz stb.). Ezenkívül továbbra is használhatja a meglévő személyes számát a mobiltelefonján, ahogy mindig is használta.

A virtuális telefonrendszer egy nagyszerű megoldás, amely lehetővé teszi egy üzleti telefonszám beállítását egyedül anélkül, hogy több száz dollárt költene professzionális telepítési szolgáltatásokra vagy második telefon vásárlására..

TUDTAD? A virtuális telefonrendszer tökéletes megoldás kisvállalkozások és vállalkozók számára, akik megbízható, megfizethető és egyszerű módot keresnek az üzleti telefonszám megszerzéséhez..

Elkezdeni

Az üzleti telefonszám beállítása nagyon egyszerű, és nagyon kevés műszaki know-how-t igényel. Általában kb. 30 percig tart, amíg az összes beállítható. Csak amire szükséged van a mobiltelefonodra! Itt van, mit kell tennie:

1. lépés: Vállalati telefonszám kiválasztása

Az első lépés az üzleti telefonszám kiválasztása. Ehhez némi elgondolkodásra van szükség, mivel jó választani szeretne. Döntnie kell egy ingyenes telefonszám vagy a helyi telefonszám között.

Az ingyenes szolgáltatás kiválóan alkalmas márkaépítésre, és megkönnyíti az ügyfelek számára az emlékezést. Gondoljunk ismét az 1-800-CUPCAKE példájára. Ez nagyon szórakoztató és lenyűgöző szám lenne egy pékség számára!

A helyi telefonszámnak nem lesz ilyen, de a helyi körzetszámot fogja használni, és egy kisváros sok ügyfele inkább egy helyi üzleti számról vásárolhat. Meg kell határoznia, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Ellenőrizze a kívánt számot, hogy rendelkezésre áll-e!

Látnia kell, hogy melyik hiúságszám érhető el, mivel sokan sajnos már igénybe vették. Itt keresheti a rendelkezésre álló hiúságszámokat.

Üzleti hiúságszám kiválasztása

Miután megtalálta a megfelelő számot, regisztrálnia kell egy fiókot, és a képernyő fenntartásához kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket.

A hiúság ingyenes telefonszámának fenntartása

2. lépés: Készítsen egyedi üdvözletet az új számához

Miután fenntartotta a számát és létrehozott egy fiókot a Grasshoppernél, a következő lépés egy egyedi üdvözlet rögzítése. Ez a fő üzenet, amelyet a hívó fél hall, amikor tárcsázza az új számát.

A Grasshopper által használt alapértelmezett üzenet:

“Köszönöm, hogy hívott. A képviselővel való beszélgetéshez kérjük, nyomja meg a 0-t. ”

Valószínűleg ezt meg akarja változtatni, és testreszabja az üdvözletet az Ön vállalkozása számára. Néhány lehetőség van erre:

Fő üdvözlő üzenet rögzítése

Azt javasolnám, hogy saját üzenetét .mp3 hangfájlként rögzítse a számítógépén, majd töltse fel a Grasshopperbe. Ingyenes, és szerkesztheti / létrehozhatja pontosan azt, ahogy hangzik. Csak ne hagyja, hogy „hamis” hangzás legyen!

Ha nem akarja rögzíteni a saját hangját, akkor használja a professzionális hangstúdió funkcióját (amely a választott tervtől függően többletköltségeket számíthat fel) az üdvözlés hivatalos elbeszélésére. Érdemes lehet fontolóra venni Szövegfelolvasó szoftver, bár a mesterséges hangüzenetek nem felelnek meg az Ön üzleti stílusának.

3. lépés: Adjon hozzá kiterjesztéseket alkalmazottainak

Ez egy nagyon praktikus szolgáltatás, és a Grasshopper korlátlan számú kiterjesztést nyújt Önnek. Ezekkel a kiterjesztésekkel továbbíthatja a hívót a vállalkozásának megfelelő személyre vagy osztályra. Például elmondhatja a hívó félnek: „Értékesítéshez nyomja meg az 1. gombot. Támogatáshoz nyomja meg a 2. gombot.” Ezen felül mindkét osztályt átirányíthatja magára, ha Ön az egyetlen felelős vállalkozásában. Arra is használhat kiterjesztéseket, hogy átirányítsa a hívókat más, a vállalkozásában szereplő személyekre.

GYORS TIPP: Ha nincs szüksége fő üdvözletre vagy számos kiterjesztésre, akkor ezt teljesen letilthatja, és a hívót közvetlenül továbbíthatja Önnek. Ez néha jobb megoldás a kisebb vállalkozások számára, amelyeknek egyszerű funkciókra van szükségük.

4. lépés: Módosítsa az alapértelmezett hangposta üzenetet

A fő üdvözlet megváltoztatásához hasonlóan testreszabnia kell az elküldött üdvözletet (alapvetően a hangposta üzenetet), amely az egyes kiterjesztések alatt található. Ezt az üzenetet fogják hallani a hívók, ha elmulasztják a hívást, és felkérik őket, hogy hagyjanak el hangpostát.

Alapértelmezés szerint a Grasshopper a következőket használja:

“Köszönöm, hogy hívott. Kérjük, hagyjon üzenetet, és a hívása a lehető leghamarabb visszatér. ”

Úgy gondolom, hogy ez rendben van, de valószínűleg tovább szeretné igazítani, hogy megfeleljen a vállalkozás stílusának. Ha számos kiterjesztése van, ne felejtse el módosítani mindegyik hangposta üdvözletét. Ezenkívül módosíthatja a Hívásátirányítás üdvözletét és a rögzített mellékállomás nevét.

Alapértelmezett üdvözlet megváltoztatása

5. lépés: Cserélje ki a „Tartott” zenét

Megváltoztathatja az alapértelmezett „Tartott” zenét is. Ezt hallják a hívók, ha várakoznak.

Az alapértelmezett On Hold zene módosítása

A többi üdvözlethez hasonlóan, azt is javaslom, hogy rögzítse saját „Hold” zenéjét. Ennek nem feltétlenül kell zenének lennie. Tájékoztathatja a hívókat a vállalkozás által kínált aktuális promóciókról vagy új szolgáltatásokról / szolgáltatásokról. A „Tartás” zenéje nagyszerű alkalom lehet arra, hogy hirdetjen a hívók számára olyan dolgokról, amelyeket esetleg nem ismernek.

Nemrégiben AT&A T tanulmány szerint az üzleti hívások több mint 70% -a tartózkodik átlagosan 45 másodpercig.

Kattintson a Tweet-re

Ne felejtse el, hogy a „Tartott” zenének elő kell mozdítania az időérzékelést és kezelnie kell a hívó fél frusztrációit vagy szorongásait, ugyanakkor meg kell építenie a márka identitását és esetleg új termékeket vagy funkciókat kell hirdetnie vállalkozása számára..

Tesztelje új számát!

Gratulálunk! Most már beállította az új üzleti számát, és készen áll a hívások küldésére / fogadására. Mondtam, hogy könnyű! Mielőtt azonban izgalmasan elkezdené új üzleti telefonszámának az ügyfeleknek történő kiadását, érdemes először kipróbálni.

Nagyon figyelni kell a hívó felhasználói élményére. Bár saját mobiltelefonjával felhívhatja az új telefonszámát és kipróbálhatja (igen, felhívhatja magát), azt javasolom, hogy kérjen meg egy barátját, aki segít neked ebben. Kérje meg barátját, hogy úgy tesz, mintha ügyfele hívná ügyfelét, és kérje meg, hogy hallgassa meg egyedi üdvözletét és mellékleteit. Kérdezze meg barátját. Professzionálisnak hangzott-e a főmenü üdvözlete? A kiterjesztések közvetlen és könnyen érthetőek voltak?

Biztosan el kell ismernie a hívások fogadásának módját és a telefonon a Grasshopper alkalmazást. Noha ez nagyon egyszerű, mégis jó ötlet legalább többször kipróbálni és kipróbálni, hogy pontosan tudja, hogyan működik.

GYORS TIPP: Használat előtt ellenőrizze, hogy az új telefonszáma megfelelően van-e beállítva, és ellenőrizze alaposan! Finomítsa a fő üzenetét és a kiterjesztéseit a jobb felhasználói élmény érdekében, ha szükséges. Tesztelje a telefonszámát egy barátjával, és nézze meg, mit gondol.

Következtetés

Most már tudja, hogyan szerezzen egy üzleti telefonszámot, amely működik a meglévő mobiltelefonján! A virtuális telefonrendszer, például a Grasshopper használata gyors, egyszerű és megfizethetővé teszi a készüléket. Töltsön időt annak meghatározására, hogy van-e szükség ingyenes telefonszámra vagy helyi telefonszámra, és testreszabhatja fiókját az üzleti stílusához és márkájához. Az új szám alapos tesztelése után készen áll a beszélgetésre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map