Hogyan lehet beszerezni az e-kereskedelem áruházát 10 perc alatt

Rövid útmutató azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek online értékesítést szeretnének elérni. Ismerje meg a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert a saját e-kereskedelmi áruházának megkezdéséhez.


Hogyan lehet beszerezni az e-kereskedelem áruházát?

Az online értékesítés olyasvalami, amelyet sok kisvállalkozástulajdonos szívesen megtenne, ám vonakodnak kipróbálni. Az online értékesítés azonban hatalmas előnyt jelenthet vállalkozása számára, és nem csak növeli eladásait, hanem bővítheti piaci elérhetőségét, biztosítja vásárlási kényelmét az ügyfelek számára, és új lehetőségeket teremt a növekedéshez. Az előnyök jóval meghaladják a hátrányokat, és az online értékesítést olyan dolgokkal kell elérni, amelyeket vállalkozása számára el kell érni.

Az e-kereskedelem áruházának megkezdése

Az online értékesítéshez be kell állítania egy e-kereskedelem áruházat, és ha tévedsz benne, sok a tervezés & kemény munka, amely belemegy ebbe. Azonban a kezdeti lépések és az első e-kereskedelmi áruház létrehozása könnyebb, mint gondolnád. A legtöbb esetben az e-kereskedelem számára praktikusnak tűnhet a professzionális webfejlesztő bérbeadásának nagyon drága költségei miatt, de valójában saját maga is felépítheti ezt. Számtalan e-kereskedelem-platform van az interneten, amelyek hihetetlenül egyszerűen (és sokkal olcsóbban) teszik lehetővé saját e-kereskedelem-bolt létrehozását és az online értékesítés megkezdését..

Hogyan lehet felépíteni az e-kereskedelem áruházát & Futás 10 perc alatt

Ahogy ígértük, ebben a cikkben bemutatjuk az e-kereskedelmi áruház beszerzésének folyamatát. Nagyon gyors és egyszerű!

Először regisztrálnia kell egy e-kereskedelmi platformon. A Shopify.com az egyik legjobb és legnépszerűbb szolgáltatás erre. Mindent megtalálnak, amire szükséged van egy teljes értékű e-kereskedelem bolt elindításához, és sok sikeres online vállalkozás használja őket.

A szükséges bolt típusának meghatározása

A fiók első létrehozásakor átlép egy gyors beállítási képernyőn, amelyre meg kell válaszolnia, hogy segítsen a Shopify-nak jobban megérteni e-kereskedelmi igényeit. A beállítás rendkívül egyszerű, és csak meg kell válaszolnia a kérdéseket. Ez segít a Shopify-nak meghatározni a szükséges bolt típusát. Miután végzett, a Shopify automatikusan létrehoz egy számlát az Ön számára, majd létrehoz egy e-kereskedelmi áruházat, az Ön bemenete alapján. Az alábbiakban egy képernyőkép látható a fő műszerfalról:

A Shopify fő műszerfal, ahol új e-kereskedelmi áruházat hozhat létre

Itt fogja beállítani és szerkeszteni az e-kereskedelem áruházát. 14 napos ingyenes próbaverziót kapunk, hogy segítsen megtalálni csapágyait. Ez idő alatt felveheti termékeit, beállíthatja a szállítási lehetőségeket, és testreszabhatja online áruházának elrendezését. A kevésbé technológiailag megtapasztalók számára is kínálnak ingyenes online osztályok hogy végigvezesse az üzletépítésen, ami nagyon hasznos.

Mi lenne, ha már létezem webhelyem?

Ha már van meglévő webhelye, akkor is használhatja a Shopify szolgáltatást az e-kereskedelem áruházának hozzáadásához. Az új online áruház felépítésének képessége mellett a Shopify lehetővé teszi bármely meglévő weboldal e-kereskedelemmá történő átalakítását is. Ha nem keres új üzletépítést, akkor a havi 9 dolláros Lite-terv lehetővé teszi a termékek átalakítását Gombok vásárlása az interneten bárhol elhelyezhető. A látogatók felvehetik tételeit a kosárba, és teljesíthetik kifizetésüket a Shopify Checkouton keresztül, anélkül, hogy elhagynák a jelenlegi weboldalt. A Shopify automatikusan javasolja ezt a lehetőséget Önnek, amikor a telepítés során megválaszolta a kérdéseket.

Az könnyű volt!

Gratula! Most már van egy e-kereskedelmi áruház, és 10 percnél több időt kellett igénybe vennie! Az online áruház megtekintéséhez egyszerűen kattintson a nyíl ikonra a képernyő bal felső részén. Bármikor megtekintheti áruházát, rákattintva.

Kattintson az e-kereskedelmi áruház megtekintéséhez

Valószínűleg észrevette ezen a ponton, hogy az e-kereskedelmi áruház üres! Az igaz. Műszakilag van e-kereskedelmi áruház, de most be kell állítania. Itt kezdődik az igazi munka …

Az új áruház felállítása

Most, hogy van egy e-kereskedelmi áruház, ideje beállítani. Az áruház üres, és hozzá kell adnia termékeket. Be kell állítania ezeket a termékeket, meg kell változtatnia az üzlet témáját, meg kell határoznia a szállítást & adómértékek, adjuk hozzá a jogi irányelv oldalait és még sok minden mást. Mint korábban már említettük, sok munka és tervezés folyik az e-kereskedelem áruházában, és itt kezdődik. Szerencsére ez a munka egyenesen előre mutató és nem nehéz kihívást találni. A Shopify valóban jó munkát végez, ha intuitívvá teszi. Bárki megteheti, és nem kell hozzáértő webes fejlesztőnek lennie.

Gyors visszajelzés: Az e-kereskedelem üzlet létrehozása egyszerű, és csak percekig tart! A termékek hozzáadása és az üzlet konfigurálása azonban időbe telik.

Utolsó tanácsok

Az Essential Shopify Store indító ellenőrzőlista nagyszerű forrás az e-kereskedelem áruház nyilvános indítása előtt. Az összes utolsó részlettel ellenőrzi, hogy készen áll-e az élő közvetítésre, tehát ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e ezt.

Következtetés

Most már tudja, hogyan lehet beszerezni az e-kereskedelem áruházát, és ez a cikk ismerteti az e-kereskedelem világának megkezdésének alapjait! Az online értékesítés valóban hatalmas előnyt jelent vállalkozása számára, de időbe telik, és munkához is szükség van. Most, hogy megvan az első áruház, ideje elkezdeni a termékek hozzáadását és beállítását, hogy megszerezhesse ezt az első eladást. Boldog eladás!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me