Hogyan állítsuk le az e-mailes spam szolgáltatást a webgazda segítségével

Ingyenes & fizetett e-mailes spam elleni küzdelem a web host e-mail fiókjainak spam elleni védelmére. Az internetes házigazda által kínált népszerű spam-blokkolók.


Állítsa le az e-mailek spamjét az internetes gazdagépen

Unod már könyörtelen spam e-maileket, amelyek folyamatosan kitöltik a postaládáját? Kisvállalkozásként az utolsó dolog, amire szükséged van, az az, hogy pazarolja az e-mailen keresztüli váltást. A legtöbb kis üzleti vállalkozás webhelyének e-mail beállítása a jelenlegi internetes házigazdán keresztül történik. Sajnos, ha a webgazda beállítja bejövő e-mail kezelőjévé, akkor spam-világgal nyithatja meg Önt, hacsak nem állít be spam-blokkolót. A jelenlegi internetes hostnak valamilyen ilyesmivel már rendelkeznie kell, de ez gyakran nem elég jó, és arra számíthat, hogy kézi e-maileket fogad, töröl és szűr..

Mit tehetek?

Ha saját e-mail címről küldi el a saját domainjét, professzionálisabbnak tűnik, mint ha a gmail.com vagy a yahoo.com webhelyről érkezne, így a webgazda e-mailek kezelésére való beállítása továbbra is jó üzleti gyakorlat. Sokkal jobb, ha a [email protected] címe van, mint a [email protected] De hogyan lehet megállítani azt a nem kívánt spamot? Először vegye fel a kapcsolatot a jelenlegi internetes házigazdával. A legtöbb webtárhely harmadik felek spam-blokkoló szolgáltatásait kínálja, közvetlenül a vezérlőpultba építve.

A webgazda részét képezi egy spam blokkoló?

Sok webtárhely partner e-mail spam blokkoló szolgáltatással. Például az InMotion Hosting és a Web Hosting Hub mindkettőt kínál ügyfeleinek McAfee (korlátozott támogatással) és Apache SpamAssassin, nyílt forráskódú (és ingyenes megoldás) a domain e-mail védelmére. Ajánlatos kipróbálni a SpamAssassin szoftvert, és előbb játszani a konfigurációval, mielőtt kipróbálná a McAfee-t. Vannak azonban olyan webhelyek is, amelyek prémium megoldást igényelnek (például a McAfee opciót), mivel a SpamAssassin nem vágta le.

e-mail spam szűrőVessen egy pillantást a Web Hosting Hub vezérlőpultjára, amely a SpamAssassint kínálja & McAfee.

A BlueHost egy másik népszerű internetes host, és prémium fizetett megoldást használ SpamExperts a spam ellen. A SpamExperts bekapcsol, mielőtt az e-mail kiszűrődik a kiszolgálóra, és tartományonként vásárolja meg a vezérlőpulton. A BlueHost szintén kínál Spam Hammer és a Spam Assassin is. az Súgócikk a spam kiküszöböléséről segíthet eldönteni, hogy a három megoldás közül melyiket választja. A BlueHost műszaki támogatási szakértőjének tippjei szerint a SpamExperts a három közül a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb..

GYORS TIPP: A legtöbb webtárhely valamilyen e-mail spam elleni védelmet kínál ingyenesen, valamint kiegészítőként elérhető harmadik féltől származó prémium szolgáltatást..

Ingyenes lehetőségek a spam megállításához

Itt található az ingyenes domain spam szűrési lehetőségek praktikus listája.

Apache SpamAssassin – Mivel nyílt forráskódú szoftver, bárki ingyenesen letöltheti és felhasználhatja a szoftvert kísérő licenc feltételei szerint. Még módosíthatja, de a módosításokat vissza kell küldenie a nyílt forráskódú közösséghez. A telepítés bonyolult lehet, ha nem ismeri a nyílt forráskódú szoftverek működését, de a legtöbb webtárhely elvégzi az összes munkát az Ön számára. Csak engedélyeznie kell a fogadó cég utasításainak megfelelően.

MXGuardDog – ingyenes, mégis „fizetett” a szöveges link beillesztésével a webhelyére. Ez nem platform-specifikus, azaz bármely operációs rendszeren működni fog. A szervezet e-mail beállításainak módosítására nincs szükség. Az MXGuardDognak regisztrálnia kell a saját webhelyén, majd meg kell változtatnia a domain MX rekordjait, hogy átirányítsa leveleit a szerverekre..

Xeams – Ingyenes letölthető szoftver kereskedelmi és nem kereskedelmi használatra. Ez elérhető Windows és Linux 32 és 64 bites rendszerekhez, valamint Mac OSX, Solaris, HP-UX és AIX rendszerekhez. Az e-mailek, a felhasználók vagy a domainek száma nem korlátozott. A Xeamsért „fizetnek”, amikor úgy dönt, hogy fizet a prémium támogatásért, amelyet erősen ajánlnak, mint a rendszergazdák termelékenységnövekedését. A telepítési forgatókönyv segítségével elérhető a Xeams online dokumentáció. Ha valamelyik dokumentáció kissé homályosnak tűnik, ne feledje, hogy van egy kis ösztönzésük arra, hogy ne mondja el neked az összes részletet, mert jobban szeretnék, ha a prémium támogatási csomagot vásárolták meg..

Fizetett lehetőségek a spam megállításához

Rengeteg fizetett lehetőség van a spam megállítására. Önnek el kell döntenie, melyik rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek megfelelnek a költségkeretének. Itt csak néhány:

Heluna.com – Évi 49 USD-tól kezdve az alapterv jó a személyes domainhez, de a spam mindössze 90% -át blokkolja, szemben a 99% -ot blokkoló általános tervvel. Amint szükségletei bővülnek vagy szerződést kötnek, szükség szerint frissíthetik vagy leminősíthetik.

Barracuda.com – A Barracuda Spam Firewall terméke valószínűleg túlméretezett a legtöbb kisvállalkozás számára. Ez egy olyan termék, amely jobban megfelel a vállalkozások számára, saját, dedikált adatközponttal és hardverrel, mint a megosztott tárhely beállításához. Telepíthető készülékként vagy virtuális eszközként, valamint az Azure, AWS és a vCloud Air eszközökön keresztül. A vásárolt modelltől függően 699 és 89 999 USD között fizet. A legfrissebb fenyegetések alapján történő szigorúbb spamkezelés elérése érdekében végrehajtott frissítések 699 és 2 799 dollár között kerülnek, attól függően, hogy hány éves frissítési lefedettséget vásárolsz. És ha a berendezés meghibásodik, akkor 1-5 éves hosszúságú terveket vásárolhat azonnali, következő munkanapi csere hardverhez. Az azonnali pótlás 449 és 1 799 dollár között mozog.

Mailroute.net – A MailRoute Anti-Spam nagyon alacsony hamis pozitív arányt igényel – a 250 000 e-mailből csupán egy helytelenül kerül spamként megjelölésre. A szolgáltatás a spamszűrést a hálózatán kívül dolgozza fel, kiszolgálóit felszabadítva az üzleti feladatok elvégzéséhez. Ez egy teljesen kezelt szolgáltatás, tehát csak regisztrál és módosít a DNS-beállításokon, és a MailRoute átveszi a szűrést. Van egy 15 napos próbaverzió, amelynek végén felhasználónként évente 29,99 USD és havonta 1,48 USD közötti összeget fizetnek, a felhasználók számától függően. Bármely, 500 felhasználót meghaladó felhasználónak speciális árajánlat szükséges.

A Google használata a spam elleni küzdelemhez

Néhány hosting cég (például a Bluehost, az iPage, & GreenGeeks) együttműködött a Google-lal, hogy e-mail szolgáltatásokat nyújtson a Gmailen keresztül, de az Ön domainje az e-mail cím része, nem pedig a @ gmail.com. Először ellenőrizze a házigazdát, hogy elérhető-e ez. Ha igen, akkor támaszkodhat a Google spamszűrő szolgáltatásaira, és nem kell sok minden mást tennie. A Google nagyon hatékonyan távolítja el a spam e-maileket, és egy „Spam jelentése” gombot kínál a Gmail felületén. És ha nem akarja használni a Gmail kezelőfelületét, akkor ehelyett beállíthatja a Microsoft Live Mail, az Entourage, az Outlook, a Thunderbird vagy bármilyen más levelezőszoftvert..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map