9 Twitterværktøjer til at udvide dit sociale rækkevidde

En liste over populære Twitter-værktøjer til at hjælpe Twitter-brugere med at øge produktiviteten og opbygge et online community af tilhængere hurtigere og mere effektivt.


Liste over de bedste Twitter-værktøjer

En af de ting, som jeg elsker ved Twitter er det brede udvalg af tredjepartsværktøjer, der er tilgængelige. Disse værktøjer kan i høj grad hjælpe med at forbedre produktiviteten og udtage mange af de manuelle opgaver, du muligvis udfører på Twitter – hvilket giver dig mere tid til at samarbejde med dine følgere og konvertere dem til kundeemner og salg.

Mine mest foretrukne Twitterværktøjer:

Der er mange tilgængelige værktøjer, og jeg ønskede at dele med dig nogle af dem, som jeg oftest bruger. Disse har i høj grad hjulpet mig med at opbygge min egen efterfølgelse og har hjulpet mig med at øge min indflydelse meget hurtigere og med mindre indsats.

Twitterværktøj nr. 1: ManageFlitter

ManageFlitter er mit yndlingsværktøj, fordi:

  1. Det hjælper med at identificere, hvem der er de bedste mennesker at følge
  2. For et mindre gebyr kan du automatisere Twitter-processen

ManageFlitter er et forholdsvis nemt værktøj at bruge. Den har et væld af funktioner, men den, jeg bedst kan lide og bruger oftest, er Power Mode. Dette har en søgefacilitet, der giver dig mulighed for at identificere de mennesker, du vil følge, baseret på flere kriterier. På billedet herunder kan du se flere af disse kriterier:

ManageFilter's Power Mode

Det store ved dette er, at du kan vælge personer baseret på deres profil – hvem de følger eller hvad de har tweetet – som er værdifulde muligheder.

Men for mig, hvad der adskiller dette værktøj er evnen til at identificere de mennesker, der også er aktive på Twitter. Dette øger chancerne for, at de følger dig tilbage og deler dit indhold med deres tilhængere.

Når listen er returneret, kan du gå igennem og manuelt følge folk.

Det tager ca. 2-4 minutter at følge 700 mennesker.

Eller hvis du foretrækker det, kan du vælge personer. Her er 3.299 personer, der opfyldte mine søgekriterier og vil behandle dem senere, automatisk.

Administrer filtre's liste over mennesker, som jeg kan følge.

Du skal bare vælge Alle, klikke på indstillingen Følg senere og derefter følge instruktionerne. Hvis du følger 10.000 mennesker automatisk, koster det $ 40. Dette kan spare dig for en hel del indsats og også sikre, at følgende bliver gjort dagligt.

HURTIGTIPS: Jeg vil begrænse den automatiske følgegrænse til 700 pr. Dag for at forblive godt inden for Twitter-grænser.

Twitterværktøj nr. 2: Klear

Klear, som tidligere var Twtrland, er et godt værktøj til at identificere påvirkere i din niche, hvis du ikke allerede kender dem. Log ind på værktøjet ved hjælp af din Twitter-konto. Indsæt derefter emnet i de søgekriterier, du er interesseret i, og det vil vise de 10 bedste påvirkere. Nu kan du se, hvem der er de bedste påvirkere, og du kan målrette deres tilhængere til at følge dig.

Hvis du tager den betalte mulighed (som er $ 10 pr. Måned), kan du også se det mest populære indhold, der er sendt af influencers. Nu har du muligheden for at sammenlægge deres indhold, hvis det er generisk og relevant for din niche. Eller det kan give dig ideer til, hvilket indhold du kan oprette, der ville være populært.

Twitterværktøj nr. 3: Tweet Jukebox

Da jeg først begyndte at bruge Twitter, blev al tweetingen udført i Hootsuite (hvilket er et godt værktøj, selvom du behøver at fortsætte med at indlæse det igen).

Men da jeg fandt det Tweet Jukebox, dette blev mit valgte tweetingsværktøj af to hovedårsager:

  • Du behøver ikke fortsætte med at genpåfylde det med indhold. Tweet Jukebox fortsætter bare med at cykle gennem indholdet, og når det kommer til slutningen, starter det bare igen.
  • Den leveres med noget færdigt indlæst indhold, som du bare kan downloade til din egen Jukebox og begynde at tweet med det samme.

Vælg blot indstillingen Jukebox Library. Der er 20 sider med færdige jukebakker, der indeholder tweets, der dækker mange forskellige emner. En af de ting, jeg har fundet på Twitter, er, at folk elsker tilbud – og som du kan se, er der en jumbo Jukebox på 500 citater. Dette giver dig meget indhold. Du kan tweet 10 tilbud pr. Dag i 50 dage, og derefter starter værktøjet bare igen og genvinder tilbudene.

Du kan også opbygge dine egne jukebakker med dit indhold ved at uploade billeder eller indtaste tekst og links, som du kan planlægge at køre.

Du kan lade det køre i en fast periode (hvilket er godt, hvis det er særlige tilbud eller invitationer til webinarer), eller du kan lade dem køre på ubestemt tid (hvis indholdet ikke er tidsbegrænset).

Jeg har en jukebox, som har mine 900 ledelsesartikler, der er konfigureret til at tweet kontinuerligt. Dette udsender en tweet i timen, der hjælper med at få trafik til mit websted. Og når jeg konstant tilføjer nye tilhængere, er det også en god måde at introducere dem til mit ældre indhold.

Du kan bruge Tweet Jukebox i fri tilstand, som giver dig mulighed for at have to jukeboxer. Jeg bruger den betalte version, der er $ 10 pr. Måned. Dette tillader ikke kun, at jeg har flere jukebakker, men giver mig også mulighed for at bruge det til fem forskellige konti.

HURTIGTIPS: Jo mere du tweet, jo flere visninger får du. Brug Tweet Jukebox til at tweet mindst en gang i timen hver dag.

Twitterværktøj nr. 4: Periscope

Periscope er Twitter’s direkte tv-applikation. Det giver dig mulighed for at streame live video, som folk kan vælge at logge på og se. Periscope er en smartphone-app, som du skal hente og bruge fra din telefon.

Det er temmelig let og ligetil at bruge, og kvaliteten af ​​videoen er meget god.

Hvad jeg kan lide ved Periscope, er, at det sender en tweet til alle dine følgere for at lade dem vide, at du streamer live. Det giver dig også mulighed for at tweet en kopi af optagelsen til alle dine følgere, hvilket øger sandsynligheden for, at den bliver vist.

Periscope er en enkel og nem måde at oprette videoindhold på. Det er også en god måde at fortælle dine følgere om enhver produktdemo eller produktturné, som din virksomhed har. For eksempel kan mæglere give en direkte rundvisning i en ny ejendom.

HURTIGTIPS: For at hjælpe dig med at opbygge et følgende vil jeg anbefale at vælge et regelmæssigt tidspunkt til dine videoer – sige kl. 10 hver mandag. Annoncer det to eller tre dage før, og hold dig derefter til den tid. Persistens og konsistens er det, der hjælper med at opbygge et følgende.

Twitterværktøj nr. 5: RiteTag

Hash-mærkning af din tweet er meget vigtig. Det hjælper med den organiske vækst i din efterfølgende, da folk har en tendens til at se hashtags. RiteTag er et fantastisk værktøj, jeg elsker at bruge til at hjælpe dig med at finde de rigtige hashtags til dine tweets.

I den gratis version skal du bare logge ind med din Twitter-konto og på værktøjslinjen, indtast hashtaggen, du tænker på at bruge.

Her har jeg brugt #leader, og det viser derefter, hvor populær denne hashtag er. Det giver dig også statistik over alle hashtags, der inkluderer dette ord. Statistikken inkluderer antallet af tweets, retweets og visninger i timen, der er knyttet til hashtaggen, og også hvilken procentdel af tweets der inkluderede billeder, links og omtaler. Dette er alt sammen god information og kan hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal inkludere.

Opdage nye hashtag-ideer fra RiteTag

HURTIGTIPS: Brug en delvis søgning for at se, hvilke der er de bedste hashtags. Brug f.eks leder i stedet for ledelse.

De er også farvekodede. Enhver kodet grønt er dem, der skal overvejes. Hvis det er rødt, betyder det, at der er for mange tweets, og sandsynligheden for, at dine bliver set, er lav.

Så her kan du se, at # Leadership ville være en bedre mulighed end #leader, da det potentielt har 27,5 m visninger, sammenlignet med 120k for leder. Der er også kun 342 tweets, så det er ikke for meget.

En anden stor funktion til dette værktøj er forbindelsesinformationen. Hvis du ikke ser en hashtag, der ser ud til at være frugtbar, kan du klikke på forbindelser, der viser tilknyttede hashtags.

RiteTag kan vise dig tilknyttede hashtags

HURTIGTIPS: Hvis du har plads, skal du bruge 2 eller flere populære hashtags til at øge den organiske vækst.

Twitterværktøj # 6: Buffer

Buffer var et af de første værktøjer, jeg brugte til at automatisere mine indlæg. Det er meget enkelt og nemt at bruge. Det giver dig mulighed for at stå i kø og derefter planlægge dem, så de kan tweetes på de mest optimale tidspunkter af dagen.

Der er forskellige prisindstillinger. Med den gratis version kan du linke en konto og planlægge op til 10 indlæg pr. Dag. Ud over Twitter kan du også sende til Facebook, LinkedIn, Google+ og Instagram. Der er forskellige betalte pakker tilgængelige såvel for mere professionelle muligheder.

For at tilmelde dig Buffer skal du bare logge ind med din Twitter- eller Facebook-konto. Opret derefter indlæg under fanen Opret indhold, og når du først har tilføjet alt dit indhold, kan du gå ind på fanen Skema.

Her kan du tilføje de forskellige tidspunkter af dagen, du vil have, til dit indhold skal indsendes. Der er en optimal indstilling, og Buffer analyserer din konto for at fortælle dig, hvilke tider der er bedst at tweet baseret på din tilhængers aktivitet. Dette er en fantastisk måde at øge engagementet med dine tweets.

At finde de optimale Tweet-tider gennem Buffer

Som du kan se fra diagrammet ovenfor, ville de bedste tider for mig at tweet være mellem kl. 17-23 EST.

Twitterværktøj # 7: HootSuite

HootSuite er den største platform for sociale medier på nettet. I den gratis version kan du tilføje tre sociale mediekonti uden grænse for tilføjelse af indhold og planlægning.

En af de funktioner, jeg virkelig kan lide med Hootsuite, er den foreslåede indholdsmulighed. Denne mulighed identificerer indhold, der er relevant for dig og dine følgende, og vil endda foreslå de bedste tidspunkter for at sende det.

Der er flere premium-pakker, og den, jeg bruger, er $ 9.99 månedlig plan. Dette giver mig mulighed for at tilføje op til 10 sociale profiler med ubegrænset foreslået indhold og automatisk planlægning.

Hootsuite er det vigtigste værktøj, som jeg bruger til alle mine sociale mediekonti (mere end bare Twitter). Det muliggør krydsning af posteringer mellem konti og tager meget af den manuelle indsats ud af posteringen.

Én ulempe er, at du konstant skal indlæse indhold. Du kan ikke bare få den konfigureret til at gentage, hvorfor den foreslåede indholdsmulighed er en så stor hjælp.

Twitterværktøj nr. 8: TweetChat

Når du har opbygget et følgende og tweetet regelmæssigt, bliver du nødt til at se på stigende engagement. En af måderne at gøre dette på er at have en gruppediskussion med dine tilhængere omkring et givet emne. Disse kaldes ofte for Twitter-parter eller tweet-chats, og kan være meget nyttige for at lære dine følgende bedre at kende.

En af udfordringerne med tweetchats er, at det kan være vanskeligt at holde styr på meddelelserne, da vores feeds kan være hyper optaget, og beskeder kan gå glip af. Det er svært at moderere samtalen, især blokerer aggressive eller upassende bidragydere.

Det er her TweetChat hjælper. TweetChat er et gratis værktøj, der organiserer og administrerer Twitter-chats. TweetChat har et meget simpelt og brugervenligt interface, hvor du blot indtaster hashtaggen, der bruges til chatten, og den samler alle tweets og præsenterer dem på en enkelt liste.

Det giver dig også mulighed for at fremhæve eller blokere alt indhold, hvilket gør moderering meget let.

HURTIGTIPS: Når du organiserer Twitter-chats, er det bedst at holde sig til en almindelig tidslukke for at annoncere og promovere det på forhånd. Dette vil hjælpe med at opbygge en stabil efterfølgelse.

Twitterværktøj nr. 9: TweetReach

Hvis du vil vide, hvor godt din Twitter-konto fungerer, TweetReach er et praktisk værktøj. Det giver dig mulighed for at køre rapporter, der viser dig, hvordan alle dine tweets klarer sig med rækkevidde, gentagelser osv. Det vil også vise, hvilke konti der bringer mest værdi til din konto ved at få din besked derude.

Du kan også bruge TweetReach til at gennemgå konkurrencen for at se, hvordan de har det, eller bruge det til at undersøge hashtags eller mærker.

TweetReach er bygget til professionel markedsføring og PR-brug. Topmærker er afhængige af TweetReach for at måle deres indflydelse og foretage strategiske træk.

Konklusion

Der er så mange gode værktøjer, der hjælper dig med at administrere din twitter-konto og hjælpe med at automatisere nogle af de mere verdslige processer. Ovenstående er mine mest populære favoritter og har hjulpet mig med at spare utallige timer med værdifuld tid. Hvad er nogle af dine favoritter? Fortæl mig det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me