9 ok, amiért vállalkozásának szüksége van blogra

Döntési útmutató, amely segíti a kisvállalkozások tulajdonosát abban, hogy megértsék, miért kellene elkezdeniük a blogolást, és mennyire lehetnek hasznosak a blogok vállalkozásuk számára.


Miért kellene az Ön vállalkozása blogozni?

Vállalkozása számos lehetőséget veszít el, ha webhelyének nincs blogja. A blogolás hasznos marketing lehetőség lehet, amely elvezet a keresőmotorokból és a közösségi hálózatokból származó vezetőket. Ha egy blogra gondolsz, és nem tudod eldönteni, hogy érdemes-e időt és erőfeszítést megtenni, íme néhány ok, ami miatt döntését véglegesíteni kell.

1) Vonzza a vezetőket és a keresőmotorokat

Mielőtt más előnyöket élveznénk, kezdjük el a hozzáadott értékesítési potenciállal. Helyesen készítve, a blogbejegyzések olyanok, mint ételek a keresőmotorok számára. Minél autoritatívabb, minőségi tartalmat közzétesz a blogodban, annál organikusabb forgalmat fog kapni. A blogolás pozitív jel a keresőmotorok számára, hogy webhelye aktív és naprakész.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem azt jelenti, hogy csak a blog bármely tartalmát kellene kibélelnie. Jobb, ha egy minőségi üzenet van, mint 10 alacsony minőségű. Ezenkívül feltétlenül írjon a vállalkozással kapcsolatos tartalomról. Minden hozzászólásnak hasznosnak és relevánsnak kell lennie. Fontos különbség van a tartalom előállítása között annak érdekében, hogy csak tartalom legyen, vagy olyan tartalom előállítása között, amely segít valakinek. Az alacsony minőségű tartalomnak ellentétes hatása lehet, és károsíthatja a keresőmotor láthatóságát. Tehát figyelmeztetni kell!

2) Mutassa meg szakértelmét a potenciális és a jelenlegi ügyfelek számára

Ahogy az internet tovább növekszik, növekszik a versenyed. Az egyik módja annak, hogy kitűnjön a versenytársaktól, ha megmutatja az ügyfeleknek, hogy szakértő vagy az iparban. A blogolás az egyik módja annak, hogy megbeszéléseik és telefonhívások nélkül továbbadják szakértelmét. Ne feledje, hogy a keresőmotor felhasználói általában választ keresnek kérdéseire. Amikor válaszokat ad ezekre a kérdésekre tekintélyes hangon, kiemelkedő cselekvési felhívással, a keresőmotorok vezetői vezetnek az értékesítési csatornán keresztül.

Szakemberként tudnia kell, hogy mit keres ügyfelei, és ezt felhasználhatja blogbejegyzések írására. Tegyük fel, hogy tetőfedő vagy, és az ötletbörze ötletek a blogolás nehéz fázisa neked. Milyen kérdéseket tesz fel ügyfelei, amikor felhívják? Mi a tipikus probléma, amelyet lát a napi munkájában? Milyen válaszokat tud nyújtani ügyfelei számára? Valószínű, hogy az ügyfelek nem tudják megjavítani a tetőiket, de a szivárgásokkal és a gyakori problémákkal kapcsolatos információkat kérik a Google-tól. Írjon tartalmat e téma alapján, és Ön képesített vezetéseket vezet közvetlenül a postaládájába.

3) Ez egy hosszú távú erőfeszítés a folyamatos előnyökkel

Noha egy minőségi blogbejegyzés írása eltarthat egy ideig, az üzenetének továbbra is előnyei lesznek. Miután közzétette és elkezdte a rangsorolását a keresőmotorokban, hónapokon keresztül tovább folytathatja a forgalom irányítását. Ne felejtse el időnként ellenőrizni a cikk pontosságát, és szükség esetén frissítse azt. Az Analytics segítségével mérheti a sikeres blogbejegyzés viselkedését és sikerét, de ez nem követelmény, ha nincs ideje.

4) A blogbeszélgetés beszélgetést hoz létre az ügyfelekkel

A blogbejegyzés megnyitja a beszélgetést, és lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a válaszadásra. Ha valaha is láttál egy sikeres blogbejegyzést, gyakran számos megjegyzést fűz a látogatókhoz. Minden látogató válaszolhat más megjegyzésekre, és Ön is válaszolhat. Más szavakkal: csak egy blogbejegyzés hívhatja meg a látogatókat, hogy tegyenek észrevételeket és kezdjék el kapcsolatba lépni az Ön webhelyével. A megjegyzések nem mindig pozitívak, de a visszajelzést más blogbejegyzések létrehozására is felhasználhatod. A visszajelzés betekintést nyújt az ügyfelekhez és arra, hogy mit várnak el szolgáltatásaitól és termékeitől.

5) Nem kell, hogy profi író legyél

Az írás kihívást jelenthet, de nem kell, hogy profi író legyen! Csak szakértőnek kell lennie a saját területén. Ennek ellenére vigyázzon, hogy ne tegyen közzé rosszul írt tartalmat, mivel az összetörheti SEO-erőfeszítéseit, és vállalkozása szakszerűtlenné válhat. Ha az írás valóban nem valami, amit tehetünk, akkor mindig kérheti a szerkesztőt, hogy javítsa ki a nyelvtant és a helyesírást. Ön a saját üzenetét és szakértelmét használja, miközben hagyja, hogy a szerkesztő a professzionális írási követelményt biztosítsa annak biztosítása érdekében, hogy a bejegyzés minőségi tartalommal bírjon.

6) A szociális marketing központi leszállási pontja

Lehet, hogy hallotta, hogy a közösségi hálózatoknak a marketing részét kell képezniük. Sok vállalkozástulajdonos nem tudja, hol kezdje, mit csippeljen, vagy mit tegyen közzé a Facebook oldalán. A blog segítségével megoszthatja tartalmát a közösségi média platformjain, hogy közvetlenül a webhelyére irányítsa a forgalmat. A szakértői blogbejegyzések megosztása a közösségi médiában kiváló módszer a keresőmotorokon kívüli expozíció elérésére.

7) A blogoltatás naprakészen tartja webhelyét az ipari hírekkel

A legtöbb üzleti tulajdonos blogol a piaci tendenciákról és az iparág legfrissebb híreiről. Az ilyen típusú tartalom a keresőmotorok számára olyan friss tartalmat biztosít, amely még nem telített. Ezenkívül naprakészen tartja webhelyét a legfrissebb hírekkel és trendekkel kapcsolatban, amelyek nagyban segíthetnek az ügyfelek számára. Amikor tartalmat ír a legfrissebb hírek alapján, nagyobb forgalmat irányít webhelyére, és kevesebb versenytársa van. Örökzöld tartalom jó!

8) Az Ön webhelye nem tűnik elhagyottnak, és bizalmat teremt

Találkozott valaha olyan bloggal, amelyet hónapok óta nem frissítettek? Az az érzés, hogy a webhelyet elhagyták. Ez különösen igaz a webhelytulajdonosokra, akik nem tartják naprakészen a webhely tartalmát. A blog segítségével a felhasználók tudják, hogy vállalkozásáért és a webes jelenlétéért törődsz. Ez azt mutatja, hogy kapcsolatba akar lépni az ügyfelekkel, és bizalmat teremt. A bizalom fontos tényező az internetes marketingben. Több száz versenytárs közül lehet választani, a látogatók szeretnék tudni, hogy megbízható szakemberekkel állnak kapcsolatban.

9) Ez szórakoztató!

Soha nem tudhatod – valóban élvezheti a blogolást. Munka igénybe vesz és egy kicsit megtanulja a tanulási görbét, de ha megszerezi, valószínűleg tetszik. Néhány vállalkozástulajdonos még az írást is terápiás célúnak találja, tehát ez személyesen, és nem csak szakmailag előnyt jelenthet.

Mik a blog hátrányai??

A blogolásnak megvannak az előnyei, de ennek is vannak hátrányai. Nem minden iparág rendelkezik blogszerző közönséggel. Ha az átlagos vásárlói kör nem használja az internetet, vagy csak nem érdekli őket, akkor a blogolás valószínűleg nem éri meg az erőfeszítést. Ne felejtse el ügyfeleit szem előtt tartani.

Könnyű az indulás

Ha már van weboldala, a legtöbb webtárhely nagyszerű blogplatformokat kínál teljesen ingyenes. Ha még nem rendelkezik webgazdaval, nézzen meg Egy kis narancs. Ez egy internetes házigazda, amelyet kisvállalkozások számára terveztek. Csak jelentkezzen be, és jelentkezzen be fiókjába. A cPanel irányítópultján kattintson a Softaculous ikonra, hogy kiválassza a kívánt blogplatformot, majd telepítse azt..

Blog telepítése a Softaculous webhelyről

A Kis Narancs számos blogplatformot támogat, de nemrégiben javasolták az új blogtulajdonosoknak Szellem, amely egy trendszerű, könnyű blogplatform, amely egyszerűsíti a teljes folyamatot.

Blogoplatformok érhetők el a Kis Narancson

Következtetés

Függetlenül attól, hogy melyik blogplatformot használ, a blogolás értékes része lehet marketingstratégiájának. Reméljük, hogy a fenti indokok hasznosnak bizonyultak döntésének meghozatalakor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me