9 mjete Twitter për të zgjeruar arritjen tuaj sociale

Një listë e mjeteve të njohura në Twitter për të ndihmuar përdoruesit e Twitter të rrisin produktivitetin dhe të ndërtojnë një komunitet në internet të ndjekësve më shpejt dhe në mënyrë më efikase.


Lista e mjeteve më të mira në Twitter

Një nga gjërat që unë dua rreth Twitter është një gamë e gjerë e mjeteve të palëve të treta që janë në dispozicion. Këto mjete mund të ndihmojnë shumë në rritjen e produktivitetit dhe të marrin shumë nga detyrat manuale që mund të bëni në Twitter — duke ju lënë më shumë kohë për t’u angazhuar me ndjekësit tuaj dhe shndërrimin e tyre në drejtime dhe shitje.

Mjetet e mia më të preferuara të Twitter:

Ka shumë mjete në dispozicion dhe kam dashur të ndaj me ju disa nga ato që i përdor më shpesh. Këto më kanë ndihmuar shumë në ndërtimin e mëposhtëm dhe më kanë ndihmuar të shtoj ndikimin tim shumë më shpejt dhe me më pak përpjekje.

Mjeti Twitter # 1: AdministroFlitter

ManageFlitter është mjeti im i preferuar sepse:

  1. Ndihmon për të identifikuar se cilët janë njerëzit më të mirë për të ndjekur
  2. Për një tarifë të vogël, mund të automatizoni procesin e mëposhtëm në Twitter

ManageFlitter është një mjet mjaft i thjeshtë për t’u përdorur. Ka një ton karakteristikash, por ai që më pëlqen më së miri dhe e përdor më shpesh është Modaliteti i Energjisë. Ky ka një strukturë kërkimi e cila ju lejon të identifikoni njerëzit që dëshironi të ndiqni bazuar në disa kritere. Në imazhin më poshtë, mund të shihni disa nga ato kritere:

Mënyra e Energjisë së Menaxhimit të Filtrit

What’sfarë është e shkëlqyeshme për këtë është që ju mund të zgjidhni njerëz bazuar në profilin e tyre — kë po ndjekin ose çfarë kanë cicëruar — cilat janë opsione me vlerë.

Por për mua, ajo që e ndan këtë mjet është aftësia për të identifikuar njerëzit që janë gjithashtu aktivë në Twitter. Kjo rrit shanset që ata t’ju ndjekin prapa dhe të ndani përmbajtjen tuaj me ndjekësit e tyre.

Pasi të kthehet lista, ju mund të kaloni dhe të ndiqni manualisht njerëzit.

Duhen rreth 2-4 minuta për të ndjekur 700 persona.

Ose nëse preferoni, ju mund të zgjidhni njerëzit. Këtu janë 3,299 persona që i plotësuan kriteret e mia të kërkimit dhe do t’i përpunojnë ato më vonë, automatikisht.

Lista e njerëzve të MenaxhuarFilter për mua që t'i ndjek.

Ju thjesht zgjidhni të gjitha, klikoni në opsionin Ndiqni më vonë dhe pastaj ndiqni udhëzimet. Për të ndjekur automatikisht 10,000 njerëz, kushton 40 dollarë. Kjo mund t’ju ​​kursejë mjaft përpjekje dhe gjithashtu siguron që vijimi do të bëhet çdo ditë.

Këshillë e shpejtë: Do ta kufizoja kufirin automatik të ndjekjes në 700 në ditë për të qëndruar mirë brenda kufijve të Twitter.

Mjeti Twitter # 2: Pastro

Klear, e cila dikur ishte Twtrland, është një mjet i shkëlqyeshëm për të identifikuar ndikuesit në kamare, nëse nuk i njihni tashmë ato. Hyni në mjet duke përdorur llogarinë tuaj në Twitter. Pastaj futni temën në kriteret e kërkimit që ju interesojnë dhe ai do të rendisë 10 ndikuesit kryesorë. Tani mund të shihni se cilët janë ndikuesit më të mirë dhe ju mund të synoni ndjekësit e tyre që t’ju ndjekin.

Nëse merrni opsionin e paguar (që është 10 dollarë në muaj), mund të shihni gjithashtu përmbajtjen më të popullarizuar të postuar nga Influencers. Tani ju keni mundësinë për të kuruar përmbajtjen e tyre, nëse është gjenerike dhe e rëndësishme për kamare tuaj. Ose mund t’ju japë ide për atë përmbajtje që mund të krijonit që do të ishte e njohur.

Mjeti Twitter # 3: Tweet Jukebox

Kur fillova të përdor Twitter, të gjithë tweeting u bë nga brenda Hootsuite (i cili është një mjet i shkëlqyeshëm, megjithëse ju duhet ta mbani përsëri ngarkimin e tij).

Sidoqoftë, kur e gjeta Tweet Jukebox, kjo u bë mjeti im zgjedhor i tweeting për dy arsye kryesore:

  • Ju nuk keni nevojë ta rimbushni atë me përmbajtje. Tweet Jukebox vetëm mban çiklizmin përmes përmbajtjes dhe kur të marrë fund, ajo fillon përsëri.
  • Ajo vjen me disa përmbajtje të ngarkuara gati të cilat thjesht mund t’i shkarkoni në Jukebox tuaj dhe filloni tweeting menjëherë.

Thjesht zgjidhni opsionin Biblioteka Jukebox. Ekzistojnë 20 faqe jukeboxes të gatshme që përmbajnë tweet që përfshijnë shumë tema të ndryshme. Një nga gjërat që kam gjetur në Twitter, është se njerëzit i pëlqejnë citatet – dhe siç mund ta shihni, ekziston një Jukebox prej 500 kuotash. Kjo ju jep një përmbajtje të madhe. Ju mund të cicëroni 10 kuota në ditë për 50 ditë dhe më pas mjeti do të fillojë përsëri, duke ricikluar kuotat.

Ju gjithashtu mund të ndërtoni jukeboxes tuaj të përmbajtjes tuaj, duke ngarkuar imazhe ose tekst hyrje dhe lidhje, të cilat ju mund të planifikoni për të ekzekutuar.

Ju mund ta lini atë të kandidojë për një periudhë të caktuar (e cila është e shkëlqyeshme nëse ato janë oferta speciale ose ftesa në webinars) ose mund t’i lejoni ata të kandidojnë për një kohë të pacaktuar (nëse përmbajtja nuk është e kufizuar me kohë).

Unë kam një jukebox, i cili ka 900 artikujt e mi të udhëheqjes, të vendosur për të cicëroj vazhdimisht. Kjo dërgon një cicërimë në orë e cila ndihmon për të drejtuar trafikun në faqen time të internetit. Dhe ndërsa unë vazhdimisht po shtoj ndjekës të rinj, është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për t’i prezantuar ata me përmbajtjen time të vjetër.

Ju mund të përdorni Tweet Jukebox në mënyrë të lirë, e cila ju lejon të keni dy jukeboxes. Unë përdor versionin e paguar, i cili është 10 dollarë në muaj. Kjo jo vetëm që më lejon të kem jukeboxes të shumta, por gjithashtu më lejon ta përdor për pesë llogari të ndryshme.

Këshillë e shpejtë: Sa më shumë tweet, aq më shumë shikime do të merrni. Përdorni Tweet Jukebox për të cicëruar të paktën një herë në orë çdo ditë.

Mjeti Twitter # 4: Periskope

periskop është aplikacioni i transmetimit të drejtpërdrejtë në Twitter. Kjo ju lejon të transmetoni video live, të cilën njerëzit mund të zgjedhin të futen dhe të shikojnë. Periscope është një aplikacion smartphone që duhet ta shkarkoni dhe përdorni nga telefoni juaj.

Prettyshtë shumë e thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u përdorur dhe cilësia e videos është shumë e mirë.

Ajo që më pëlqen për Periscope, është se ajo dërgon një cicërimë për të gjithë ndjekësit tuaj për t’i njoftuar ata që po transmetoni live. Kjo gjithashtu ju lejon të cekni një kopje të regjistrimit për të gjithë ndjekësit tuaj, duke rritur mundësinë e shikimit të tij.

Periscope është një mënyrë e thjeshtë dhe e thjeshtë për të krijuar përmbajtje video. Gjithashtu, është një mënyrë e shkëlqyeshme për t’i njoftuar ndjekësit tuaj të dinë për çdo demonstrim produkti apo turne produkti që ka biznesi juaj. Për shembull, REALTORS mund të japin një turne live të një prone të re.

Këshillë e shpejtë: Për t’ju ndihmuar të ndërtoni një vijim, unë rekomandoj të zgjidhni një kohë të rregullt për videot tuaja – thoni 10 të mëngjesit çdo të hënë. Lajmërojeni atë dy ose tre ditë më parë, dhe pastaj rrinë në atë kohë. Qëndrueshmëria dhe qëndrueshmëria janë ato që ndihmojnë në ndërtimin e mëposhtëm.

Mjeti Twitter # 5: RiteTag

Etiketimi i hash-it në Tweet është shumë i rëndësishëm. Ndihmon me rritjen organike të mëposhtme pasi njerëzit kanë tendencë të shohin hashtags. RiteTag është një mjet i shkëlqyeshëm që unë dua ta përdor për t’ju ndihmuar të gjeni hashtags e duhur për tweet-et tuaja.

Në versionin falas, thjesht futuni në llogarinë tuaj në Twitter dhe në shiritin e veglave, futni hashtagun që po mendoni të përdorni.

Këtu kam përdorur #leader dhe më pas do të rendit se sa i njohur është ai hashtag. Do t’ju japë gjithashtu statistika të çfarëdo hashtags që përfshijnë atë fjalë. Statistikat përfshijnë numrin e tweets, retweet, dhe shikime në orë, që janë të lidhura me hashtag dhe gjithashtu çfarë përqindje e tweet-ve përfshijnë imazhe, lidhje dhe përmend. Ky është i gjithë informacioni i shkëlqyeshëm dhe mund t’ju ndihmojë të përcaktoni se çfarë duhet të përfshini.

Zbulimi i ideve të reja hashtag nga RiteTag

Këshillë e shpejtë: Përdorni një kërkim të pjesshëm për të parë se cilat janë hashtags më të mirë. Për shembull përdorim udhëheqës në vend të udhëheqje.

Ata janë gjithashtu të koduar me ngjyra. Anydo jeshil i koduar janë ato që duhet të merren parasysh. Nëse është e kuqe, do të thotë që ka shumë cicërimë dhe probabiliteti që juaji të shihet është i ulët.

Pra, këtu mund të shihni që #Leadership do të ishte një mundësi më e mirë sesa #leader pasi ka pamje potencialisht 27.5m, në krahasim me 120k për udhëheqës. Gjithashtu, ka vetëm 342 tweet, kështu që nuk është i tepruar.

Një tjetër veçori e shkëlqyeshme për këtë mjet, është informacioni i lidhjeve. Nëse nuk shihni një hashtag që duket sikur do të jetë i frytshëm, mund të klikoni lidhjet të cilat do të tregojnë hashtags të shoqëruara.

RiteTag mund t'ju tregojë hashtags të shoqëruar

Këshillë e shpejtë: Nëse keni hapësirën, përdorni 2 ose më shumë hashtags të njohura për të rritur rritjen organike.

Mjeti Twitter # 6: Buffer

zbutës ishte një nga mjetet e para që kam përdorur për të automatizuar postimet e mia. Shtë shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur. Kjo ju lejon të radhitni postimet dhe pastaj t’i planifikoni ato në mënyrë që ata të tweetohen në momentet më optimale të ditës.

Ka mundësi të ndryshme çmimi. Me versionin falas, mund të lidhni një llogari dhe të planifikoni deri në 10 postime në ditë. Përveç Twitter, mund të postoni edhe në Facebook, LinkedIn, Google+ dhe Instagram. Ka paketa të ndryshme me pagesë në dispozicion, si dhe për më shumë opsione profesionale.

Për t’u regjistruar në Buffer, thjesht regjistrohuni duke përdorur llogarinë tuaj në Twitter ose Facebook. Pastaj krijoni postime nën skedarin e krijimit të përmbajtjes dhe pasi të keni shtuar gjithë përmbajtjen tuaj, atëherë mund të futeni në skedarin e orarit.

Këtu mund të shtoni periudha të ndryshme të ditës që dëshironi që përmbajtja juaj të postohet. Ekziston një vendosje optimale dhe Buffer do të analizojë llogarinë tuaj për t’ju thënë se cilat kohë janë më të mirat për tu cekur bazuar në aktivitetin e ndjekësit tuaj. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur angazhimin me tweet-et tuaja.

Gjetja e kohëve optimale të Tweet-it përmes Buffer-it

Siç mund ta shihni nga grafiku i mësipërm, kohët më të mira për mua që të cicëroj do të ishin mes 5 pasdite 11 pasdite EST.

Mjeti Twitter # 7: HootSuite

HootSuite është platforma më e madhe e menaxhimit të mediave sociale në internet. Brenda versionit falas, mund të shtoni tre llogari të mediave sociale pa kufi për të shtuar përmbajtje dhe planifikim.

Një nga karakteristikat që unë me të vërtetë më pëlqen me Hootsuite është opsioni i sugjeruar i përmbajtjes. Ky opsion do të identifikojë përmbajtjen që është e rëndësishme për ju dhe në vijim tuaj dhe madje do të sugjerojë kohërat më të mira për ta postuar atë.

Ekzistojnë paketa të shumta premium dhe ai që përdor është plani mujor prej $ 9,99. Kjo më lejon të shtoj deri në 10 profile sociale me përmbajtje të sugjeruar të pakufizuar dhe caktim automatik.

Hootsuite është mjeti kryesor që unë përdor për të gjitha llogaritë e mia të mediave sociale (më shumë sesa vetëm Twitter). Lejon postimin në mes të llogarive dhe kërkon shumë përpjekje manuale nga postimi.

Një dobësi është se ju duhet të ngarkoni vazhdimisht përmbajtje. Ju thjesht nuk mund ta vendosni atë për të përsëritur, kjo është arsyeja pse opsioni i sugjeruar i përmbajtjes është një ndihmë kaq e madhe.

Mjeti Twitter # 8: TweetChat

Pasi të keni ndërtuar një vijim dhe do të cicëroni rregullisht, do t’ju duhet të shikoni për angazhimin në rritje. Një nga mënyrat e bërjes së kësaj është të keni një diskutim në grup me ndjekësit tuaj rreth një teme të caktuar. Këto shpesh quhen parti në Twitter ose biseda në Twitter, dhe mund të jenë shumë të dobishme për t’u njohur me më shumë vijimet tuaja.

Një nga sfidat me bisedat në cicërimë është se mund të jetë e vështirë të mbash gjurmët e mesazheve pasi burimet tona mund të jenë shumë të zënë dhe mesazhet mund të humbasin. Shtë e vështirë të moderosh gjithashtu bisedën, veçanërisht duke bllokuar kontribuesit agresivë ose të papërshtatshëm.

Kjo është ajo ku TweetChat ndihmon TweetChat është një mjet falas që organizon dhe administron bisedat në Twitter. TweetChat ka një ndërfaqe shumë të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur, ku thjesht futni hashtagun që është duke u përdorur për bisedën dhe i mbledh të gjitha tweet-et dhe i paraqet ato në një listë të vetme.

Kjo gjithashtu ju lejon të theksoni ose bllokoni çdo përmbajtje, gjë që e bën moderimin shumë të thjeshtë.

Këshillë e shpejtë: Kur organizoni biseda në Twitter, është mirë që të përmbaheni një slot kohe të rregullt për ta njoftuar dhe promovuar atë paraprakisht. Kjo do të ndihmojë për të krijuar një vijim të vazhdueshëm.

Mjeti Twitter # 9: TweetReach

Nëse doni të dini se sa mirë po funksionon llogaria juaj në Twitter, TweetReach është një mjet i dobishëm. Kjo ju lejon të ekzekutoni raporte të cilat do t’ju tregojnë se si po performojnë të gjitha tweet-et tuaja në lidhje me arrijnë, retweet, etj. Ai gjithashtu do të tregojë se cilat llogari po sjellin më shumë vlerën në llogarinë tuaj duke marrë mesazhin tuaj atje.

Ju gjithashtu mund të përdorni TweetReach për të rishikuar konkursin për të parë se si ata po bëjnë, ose e përdorni atë për hulumtimin e hashtags ose markave.

TweetReach është ndërtuar për marketing profesional dhe përdorim të PR. Markat kryesore mbështeten në TweetReach për të matur ndikimin e tyre dhe për të bërë lëvizje strategjike.

përfundim

Ka kaq shumë mjete të shkëlqyera për t’ju ndihmuar të menaxhoni llogarinë tuaj në twitter dhe të ndihmoni në automatizimin e disa prej proceseve më dinjitoze. Më lart janë më të preferuarat e mia dhe më kanë ndihmuar të kursej orë të panumërta të kohës së vlefshme. Cilat janë disa nga të preferuarat tuaja? Më thuaj në komentet më poshtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me