9 Инструменти в Twitter за разширяване на социалния ви обхват

Списък с популярни инструменти за Twitter, които да помогнат на потребителите на Twitter да повишат производителността и да създадат онлайн общност от последователи по-бързо и по-ефективно.


Списък с най-добрите инструменти в Twitter

Едно от нещата, които харесвам в Twitter, е широкият набор от инструменти на трети страни, които са на разположение. Тези инструменти могат значително да помогнат за повишаване на производителността и да извадите много от ръчните задачи, които бихте могли да вършите в Twitter – оставяйки ви повече време за ангажиране със своите последователи и превръщането им в потенциални клиенти и продажби.

Моите най-любими инструменти за Twitter:

Налични са много инструменти и исках да споделя с вас някои от тези, които използвам най-често. Те много ми помогнаха да изградя собствено следване и ми помогнаха да увелича влиянието си много по-бързо и с по-малко усилия.

Инструмент за Twitter # 1: ManageFlitter

ManageFlitter е моят любим инструмент, защото:

 1. Помага да се идентифицират кои са най-добрите хора, които следвате
 2. С малка такса можете да автоматизирате следващия процес в Twitter

ManageFlitter е доста лесен инструмент за използване. Той има много функции, но този, който най-много харесвам и използвам най-често, е режимът на захранване. Това има средство за търсене, което ви позволява да идентифицирате хората, които искате да следвате, въз основа на няколко критерия. На изображението по-долу можете да видите няколко от тези критерии:

Режим на захранване на ManageFilter

Важното в това е, че можете да избирате хора въз основа на техния профил – кого следят или туитирали – които са ценни опции.

Но за мен това, което разделя този инструмент, е възможността да идентифицирам хората, които също са активни в Twitter. Това увеличава шансовете те да ви последват и да споделят съдържанието си с техните последователи.

След като списъкът бъде върнат, можете да преминете и ръчно да следвате хората.

Отнема около 2-4 минути, за да следите 700 души.

Или ако предпочитате, можете да изберете хората. Ето 3 299 души, които отговарят на критериите ми за търсене и ще ги обработват по-късно, автоматично.

ManageFilter списъка с хора, които да следя.

Просто изберете Всички, щракнете върху опцията Следване по-късно и след това следвайте инструкциите. За да последвате автоматично 10 000 души, струва 40 долара. Това може да ви спести доста усилия и също така гарантира, че следното ще се прави всеки ден.

БЪРЗ СЪВЕТ: Бих ограничил ограничението за автоматично следване до 700 на ден, за да остане добре в рамките на Twitter.

Инструмент за Twitter # 2: Klear

Klear, който преди е бил Twtrland, е чудесен инструмент за идентифициране на влияещите във вашата ниша, ако вече не ги познавате. Влезте в инструмента с вашия акаунт в Twitter. След това въведете темата в критериите за търсене, които ви интересуват и тя ще изброява топ 10 влияещи. Сега можете да видите кои са най-добрите влияещи и можете да насочите техните последователи да ви следват.

Ако вземете платената опция (която е 10 долара на месец), можете да видите и най-популярното съдържание, публикувано от инфлуенсърите. Сега имате възможност да лекувате тяхното съдържание, ако то е родово и има отношение към вашата ниша. Или може да ви даде идеи за това какво съдържание бихте могли да създадете, което би било популярно.

Инструмент за Twitter # 3: Tweet Jukebox

Когато за пръв път започнах да използвам Twitter, цялото туитиране беше направено от Hootsuite (което е чудесен инструмент, въпреки че трябва да продължите да го презареждате).

Обаче, когато намерих Tweet Jukebox, това се превърна в моя инструмент за туитър по две основни причини:

 • Не е нужно да продължавате да го пълните със съдържание. Tweet Jukebox просто продължава да обикаля съдържанието и когато стигне до края си, той просто започва отново.
 • Той идва с готово заредено съдържание, което можете просто да изтеглите в своя Jukebox и да започнете да туитвате веднага.

Просто изберете опцията Библиотека Jukebox. Има 20 страници готови джубокси, съдържащи туитове, покриващи много различни теми. Едно от нещата, които открих в Twitter, е, че хората обичат цитати – и както можете да видите, има джамбо джубокс от 500 цитата. Това ви дава голямо количество съдържание. Можете да туитирате 10 кавички на ден в продължение на 50 дни и тогава инструментът просто ще започне отново, рециклирайки кавичките.

Можете също така да създадете свои собствени джубокси на съдържанието си, като качвате изображения или въвеждате текст и връзки, които можете да планирате да стартирате.

Можете да го оставите да се изпълнява за определен период (което е чудесно, ако са специални оферти или покани за уебинари) или можете да ги оставите да се изпълняват за неопределено време (ако съдържанието не е ограничено във времето).

Имам един джубокс, в който има своите 900 статии за лидерство, създадени да туитят непрекъснато. Това изпраща един туитър на час, който спомага за трафик към моя уебсайт. И тъй като непрекъснато добавям нови последователи, това също е чудесен начин да ги запозная с по-старото ми съдържание.

Можете да използвате Tweet Jukebox в безплатен режим, което ви позволява да имате два джубокса. Използвам платената версия, която е 10 долара на месец. Това не само ми позволява да разполагам с няколко джубокса, но и ми позволява да го използвам за пет различни акаунта.

БЪРЗ СЪВЕТ: Колкото повече туитирате, толкова повече гледания ще получите. Използвайте Tweet Jukebox, за да туитвате поне веднъж на час всеки ден.

Инструмент за Twitter # 4: Перископ

перископ е приложението за излъчване на живо в Twitter. Тя ви позволява да предавате видео на живо, които хората могат да изберат да влязат и да гледат. Periscope е приложение за смартфони, което трябва да изтеглите и използвате от телефона си.

Това е доста лесно и лесно за използване, а качеството на видеото е много добро.

Това, което харесвам в Periscope, е, че той изпраща туит до всичките си последователи, за да им уведоми, че те предава на живо. Той също така ви позволява да туитвате копие от записа на всички свои последователи, увеличавайки вероятността той да бъде гледан.

Перископът е прост и лесен начин за създаване на видео съдържание. Освен това, това е чудесен начин да уведомите последователите си за всяка демонстрация на продукти или обиколка с продукти, които бизнесът ви има. Например брокерите могат да направят обиколка на нов имот на живо.

БЪРЗ СЪВЕТ: За да ви помогна да изградите следното, препоръчвам да изберете редовно време за видеоклиповете си – да речем 10:00 всеки понеделник. Обявете го два или три дни преди това и след това се придържайте към това време. Постоянството и последователността са това, което помага да се изгради следното.

Инструмент за Twitter # 5: RiteTag

Хеширането на етикети на вашия туит е много важно. Помага при органичния растеж на вашите следи, тъй като хората са склонни да гледат хештаги. RiteTag е чудесен инструмент, който обичам да използвам, за да ви помогна да намерите правилните hashtags за вашите туитове.

В безплатната версия просто влезте с вашия акаунт в Twitter и в лентата с инструменти въведете хештега, който мислите да използвате.

Тук съм използвал #leader и той ще изброява колко популярен е този хештаг. Той също така ще ви даде статистика за всички хештегове, които включват тази дума. Статистиката включва броя туитове, ретуити и изгледи на час, които са свързани с хештега, както и какъв процент от туитовете са включвали изображения, връзки и споменавания. Това е страхотна информация и може да ви помогне да определите какво трябва да включите.

Откриване на нови идеи за хаштаг от RiteTag

БЪРЗ СЪВЕТ: Използвайте частично търсене, за да видите кои са най-добрите хештегове. Например употреба водач вместо ръководство.

Те също са цветно кодирани. Всяко кодирано зелено са тези, които трябва да се имат предвид. Ако е червено, това означава, че има твърде много туитове и вероятността да бъдете видени е малка.

Така че тук можете да видите, че #Leadership би бил по-добър вариант от #leader, тъй като има потенциално 27,5 м гледания, в сравнение със 120 000 за лидер. Също така има само 342 туитове, така че не се използва прекалено.

Друга чудесна функция за този инструмент е информацията за връзките. Ако не виждате хештег, който изглежда, че ще бъде ползотворен, можете да щракнете върху връзки, които ще показват свързани хештагове.

RiteTag може да ви показва свързани хештагове

БЪРЗ СЪВЕТ: Ако имате място, използвайте 2 или повече популярни хештета, за да увеличите органичния растеж.

Инструмент за Twitter # 6: Буфер

буфер беше един от първите инструменти, които използвах за автоматизиране на публикациите си. Много е проста и лесна за използване. Той ви позволява да редите на опашки и след това да ги планирате, така че да могат да бъдат туитвани в най-оптималните часове на деня.

Има различни опции за ценообразуване. С безплатната версия можете да свържете един акаунт и да насрочите до 10 публикации на ден. В допълнение към Twitter можете да публикувате и във Facebook, LinkedIn, Google+ и Instagram. Налични са различни платени пакети, както и за по-професионални опции.

За да се регистрирате за Buffer, трябва само да влезете с вашия Twitter или Facebook акаунт. След това създайте публикации в раздела Създаване на съдържание и след като добавите цялото си съдържание, можете да влезете в раздела за график.

Тук можете да добавите различните часове на деня, които искате да публикувате в съдържанието си. Има оптимална настройка и Buffer ще анализира акаунта ви, за да ви каже кои времена е най-добре да туитвате въз основа на активността на вашия последовател. Това е чудесен начин да увеличите ангажираността с вашите туитове.

Намиране на оптималните времена за туит чрез буфер

Както можете да видите от диаграмата по-горе, най-подходящите моменти за туитър биха били между 17:00 и 11:00 EST.

Инструмент за Twitter # 7: HootSuite

Hootsuite е най-голямата платформа за управление на социалните медии в мрежата. В безплатната версия можете да добавите три акаунта в социалните медии без ограничение за добавяне на съдържание и разписание.

Една от характеристиките, които наистина харесвам при Hootsuite, е предложената опция за съдържание. Тази опция ще идентифицира съдържание, което е подходящо за вас и следващите ви хора и дори ще предложи най-добрите времена за публикуването му.

Има няколко премиум пакета и този, който използвам, е месечният план от 9,99 долара. Това ми позволява да добавя до 10 социални профила с неограничено предложено съдържание и автоматично планиране.

Hootsuite е основният инструмент, който използвам за всички мои акаунти в социалните медии (повече от Twitter). Тя позволява кръстосано публикуване между акаунти и отнема много от ръчните усилия от публикуването.

Един минус е, че трябва постоянно да зареждате съдържание. Не можете просто да го настроите да се повтаря, поради което предложената опция за съдържание е толкова голяма помощ.

Инструмент за Twitter # 8: TweetChat

След като сте изградили следното и редовно туитирате, ще трябва да разгледате нарастващата ангажираност. Един от начините за това е да проведете групова дискусия със своите последователи около дадена тема. Те често се наричат ​​Twitter партита или туит чатове и могат да бъдат много полезни, за да опознаете по-добре следващите си.

Едно от предизвикателствата при туит чатовете е, че може да бъде трудно да следим съобщенията, тъй като нашите емисии могат да бъдат хипер заети и съобщенията могат да бъдат пропуснати. Трудно е също да се модерира разговорът, особено да се блокират агресивни или неподходящи участници.

Това е където TweetChat помага. TweetChat е безплатен инструмент, който организира и управлява Twitter чатове. TweetChat има много прост и лесен за използване интерфейс, където просто въвеждате хештега, който се използва за чата и той събира всички туитове и ги представя в един списък.

Също така ви позволява да маркирате или блокирате всяко съдържание, което прави модерирането много лесно.

БЪРЗ СЪВЕТ: Когато организирате Twitter чатове, най-добре е да се придържате към редовно време, за да го обявите и популяризирате предварително. Това ще помогне да се изгради стабилно следване.

Инструмент за Twitter # 9: TweetReach

Ако искате да знаете колко добре се представя вашия акаунт в Twitter, TweetReach е удобен инструмент. Той ви позволява да пускате отчети, които ще ви покажат каква е работата на вашите туитове по отношение на обхват, ретуити и др. Освен това ще покаже кои акаунти носят най-голяма стойност на вашия акаунт, като получавате съобщението си там.

Можете също да използвате TweetReach, за да прегледате конкуренцията, за да видите как се справят, или да я използвате за изследване на хештеги или марки.

TweetReach е създаден за професионален маркетинг и PR. Най-добрите марки разчитат на TweetReach, за да измерват своето въздействие и да правят стратегически стъпки.

заключение

Има толкова много страхотни инструменти, които да ви помогнат да управлявате вашия акаунт в Twitter и да помогнете за автоматизирането на някои от по-светските процеси. Горепосочените са моите топ фаворити и ми помогнаха да спестя безброй часове ценно време. Кои са някои от любимите ви? Кажете ми в коментарите по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map