9 grunde til, at dit websted har brug for live chat (og hvordan man tilføjer det)

Vil du tilføje en live chatboks på dit websted for at forbedre dine kundeforhold? Lær hvordan du integrerer live chat på dit websted, og hvordan du bruger det.


Sådan tilføjes en live chat

Live chat er blevet et populært og kraftfuldt værktøj til kundeserviceforhold. Masser af store virksomheder med mærker bruger live chat på deres websteder. Imidlertid kan live chat også være et fremragende værktøj for små virksomheder.

Tallene lyver bare ikke. Millennials og over halvdelen af ​​alle kunder siger, at de foretrækker live chat frem for telefonopkald eller e-mail.

Klik for at tweet

I denne guide diskuterer vi alt hvad du har brug for at vide om at få en chatbox opsat og kørt på dit websted.

Et eksempel på en live chatboks installeret på Ahrefs, ved hjælp af intercom. Softwaren kan bruges til at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, besøgende måtte have, og potentielt ombord dem til kunder.

Hvorfor din virksomhed skal have live chat?

Live chat kan være en meget fordelagtig funktion at have på dit websted og noget, der kan forbedre dine forhold til besøgende og kunder. Tænk på dine egne fortidserfaringer på andre websteder. Hvor mange gange har du fundet en live chat hjælpsom? Nedenfor er nogle af grundene til, at du gerne vil tilføje en chatbox til dit websted.

1. Forbedrer konverteringsfrekvensen

Det er bevist, at den proaktive rækkevidde, som live chat tilbyder, hjælper med at konvertere besøgende til kundeemner. Hvis du har en online shop, er dette et vigtigt skridt til at generere mere salg. Undersøgelser har vist at besøgende på webstedet, der bruger live chat, er tre gange mere tilbøjelige til at foretage et køb. Bare ved at nå ud og yde hjælp, kan du konvertere en besøgende til et lead og forhåbentlig til en kunde. Den øjeblikkelige forbindelse, som live chat giver, hjælper besøgende med at sammensætte deres sind. Et medlem af salgsteamet kan også hjælpe med at overbevise kunder, der er på hegnet om køb. Mulighederne er meget håndgribelige i denne henseende.

2. Håndterer kundespørgsmål hurtigt & effektiv

Det gennemsnitlige supportagent kan håndtere op til tre chats på samme tid. Det betyder, at de kan hjælpe tre gange så mange kunder som med et telefonopkald eller e-mail. Faktisk giver live chat en meget hurtigere interaktion end disse andre former for kontakt. Kommunikation gøres lettere, hurtigere og mere effektiv.

3. Giver dig en kant mod din konkurrence

Brug af live chat kan også give dig en fordel mod konkurrencen. Mindre end ti procent af alle websteder bruger i øjeblikket live chat. Ikke kun kan du levere bedre kundeservice med live chat, men du kan også fange kunder. Andre virksomheder, der ikke har integreret live chat, kan ikke konkurrere og mister kunder til din overlegne service.

4. Kvalificerer kundeemner

Besøgende på dit websted, der indleder en live chat, er ofte nysgerrige efter, om din service / produkt er den rigtige pasform til dem. Du kan bruge live chat til direkte at kvalificere dine kundeemner ved at give dem øjeblikkelige spørgsmål og svar.

5. Udvider markedets rækkevidde

Sidst, men ikke mindst, kan live chat hjælpe dig med at udvide din markeds rækkevidde. Kunder stoler bedre på, at de handler med virksomheder, som de nemt kan få adgang til. Bare det at have et websted med en online shop er ikke nok til at overbevise dem om at købe. Imidlertid kan nye besøgende med live chat foretage forespørgsler og efterfølgende køb med et enkelt klik. Du kan endda begynde at modtage spørgsmål og kunder fra hele verden.

6. Tilslutter & Bygger tillid

Som nævnt tidligere hjælper live-chats med at kultivere interaktion og forbedre kundeoplevelsen. Disse to faktorer er også med til at opbygge tillid. Kunder ved, at de kan stole på din virksomhed til at yde hjælp, når de har brug for den. Når en kunde aktivt søger svar og får dem, vil de være taknemmelige. De vil også begynde at se din virksomhed som pålidelig.

At opbygge tillid og etablere kundeloyalitet kan sætte scenen for dine kundeforhold. Hvis et kundeemne kom ind på dit websted for at købe eller få information og havde en positiv oplevelse, vil de sandsynligvis vende tilbage. Når du sætter dine kunder først og giver øjeblikkelig hjælp med live chat, vil de huske det. På denne måde styrker du båndet mellem din virksomhed og dine kunder. Dette er noget, der giver bedre og længere kundeforhold.

7. Forbedrer dine oplysninger

Det er vigtigt at bemærke, hvad besøgende regelmæssigt spørger om. Hvis du finder ud af, at besøgende fortsat spørger om pris eller politik, skal du tage det som en mulighed for at opdatere dit websted. Live chat er også en god måde at få feedback. Du kan bruge denne feedback konstruktivt til at udfylde alle huller i information. Al forretning kan drage fordel af en lille smule kundeperspektiv.

Muligheden for at gemme og arkivere chats betyder, at der altid vil være disse oplysninger på filen. Selvom en virksomhed muligvis ikke opdager et problem med det samme, har de stadig muligheden for det. Som de er kendt, eksisterer smertepunkter altid. Brug af live chat-arkiver aktivt til at finde og rette eventuelle problemer vil hjælpe virksomhederne med at forbedre deres praksis. Kunder noterer sig også din virksomheds evne til at ændre og sætter pris på det.

8. Øger kundetilfredsheden

Små virksomheder synes at drage fordel af mere live chat. Ikke kun får virksomheder større nærhed til kunder, men de kan lettere vedligeholde det. Uanset hvor meget personale de har, vil brug af live chat hjælpe med at holde kunderne glade. Undersøgelser har vist, at websteder med live chat har en højere tilfredshedsgrad. Det betyder, at flere besøgende forlader glæde.

En højere tilfredshedsgrad forbinder direkte til en hurtigere problemløsningstid. Masser af virksomheder har træningsdokumenter eller videoer, der hjælper kunder med at navigere på deres websteder. Agenter kan give disse til brugere for at reducere deres fejlfindingstid. Derudover giver skærmdelingsevner mulighed for, at agenter kan komme til roden af ​​problemet. Disse typer af muligheder er ikke mulige med grundlæggende telefonering.

BUNDLINIE: Live chat gør det mere praktisk for besøgende at købe fra din virksomhed. De kan gennemse dit produkt, mens de hurtigt beder om de yderligere oplysninger, de har brug for. De bliver ikke bundet af telefonen og venter på, at en agent kan hjælpe dem.

Sådan tilføjes live chat på dit websted

Bare rolig, fysisk integration af live chat på dit websted er ikke så svært, som du måske tror. Faktisk har de fleste virksomheder gjort processen strømlinet. Mens nogle kun bruger kode, foretrækker andre widgets. Det hele afhænger af dit websted, og hvad du foretrækker at bruge.

Skærmbillede af LiveChatIncLive chat er en af ​​de mest populære chatbokse på markedet og tilbyder en række funktioner.

LiveChat, har for eksempel en meget ligetil installationsproces.

 • Først skal du tilmelde dig tjenesten. Hvis du vil gå på et test-drev, er der en 30-dages prøveversion tilgængelig.
 • Log ind på din konto, og gå ind på siden Indstillinger. Find kanaler under Chat-widget under indstillinger.
 • Klik og kopier den kode, som denne side giver.
 • Indsæt den samme kode i dit websteds CSS inden tagget.
 • Opdater siden. Hvis koden er tilføjet med succes, skal du se live chatwidgeten nederst på siden.

Hvis dit websted imidlertid er på en platform som WordPress, Bigcommerce eller Shopify, skal du følge nogle forskellige trin. Det samme gælder tredjepartsintegrationer. LiveChat har dog dækket. Deres hjemmeside indeholder let at følge tutorials til installationer af alle slags. Gør bare en smule grave for at finde den nødvendige procedure til dit websted.

Når du har installeret din live chat, skal du sørge for at tilpasse den til dit websted for at optimere oplevelsen. Besøgende vil føle sig mindre akavede ved hjælp af chatten, hvis den passer godt sammen med resten af ​​webstedet. Husk også at justere dine automatiske chatinvitationer og hilsener. Disse skulle være nok til at få svar, men ikke irritere besøgende. Endelig, lær alt hvad du kan om funktionerne for at maksimere deres effektivitet.

Tips & Tricks til, hvordan du bruger din live chat

Nu hvor du alle er klar over live chat og hvordan det kan hjælpe din virksomhed, er der masser af ting, du skal huske på. Live chat er ikke en magisk trylleformulering. Bare at placere det på dit websted øger ikke dit salg og din service med det samme. Du skal være smart med dine chatindstillinger for at virkelig forbedre brugeroplevelsen. Husk, at det undertiden vil være et tilfælde af prøve og fejl.

Chatboks placering

En af de vigtigste ting at overveje er hvor du kan placere din chatboks. Selvom hjemmesiden normalt er den mest besøgte side, er det måske ikke det ideelle sted. Igen, vi ønsker ikke at afbryde brugeroplevelsen. Dette er dobbelt sandt, hvis de endnu ikke beskæftiger sig med omfattende information. Overvej at placere en chatboks på din prissætningsside og kontaktside.

Disse sider vil sandsynligvis være, hvor besøgende har flest spørgsmål. Så at springe ind for at hjælpe her vil bestemt være af interesse for dig. Hvis din virksomhed tilbyder en prøvetjeneste, skal du også tilføje muligheden for live chat på denne side. Besøgende er måske mere tilbøjelige til at starte en gratis prøveperiode, når de ser, at det kommer fra en brugervenlig virksomhed. Hvis de er tilfredse med retssagen, kan det også være den samme grund til, at de fortsat betaler for tjenesten.

Når du bruger konserverede beskeder eller forprogrammerede meddelelser, kan du være forsigtig med ikke at overforbruge dem. Målet med at bruge live chat er at give kundeoplevelsen et personligt præg. Hvis kunder føler sig bombarderet med beskeder fra en robot, vil de ikke sætte pris på det. Hermetiske meddelelser kan være nyttige, men i små doser. Tænk på hvilke sider på dit websted, der ville have gavn af dem.

Indhold og timing

Programmering af chatbot-interaktioner er en kompleks proces, og det er vigtigt, at du investerer lidt tid og kræfter i at gøre det rigtigt. Du kan enten ansætte en forfatter af høj kvalitet på steder som Stol på mit papir, at planlægge dine interaktioner korrekt eller få et levende menneske til at gøre kommunikationen for dig.

Når agenter er online, i din virksomheds arbejdstid, er de gratis at hjælpe. Afsendelse af en prompt, der viser, at agenter er online, vil få et bedre svar. Nogle gange tilføjer bare komforten ved at kende hjælp, der er meget til kundeoplevelsen. Hvis besøgende har spørgsmål, er det mere sandsynligt, at de når ud.

Selvom der ikke er nogen ‘perfekt’ tidsramme til at bede om en chat, kan du måske prøve forskellige tilgange. Generelt, jo mere tid en bruger tilbringer på en side, jo flere spørgsmål kan de have. Husk, at besøgende ønsker, at deres liv forenkles. Undgå kompliceret samtalen. Brug enkle hilsener til at starte samtalen.

Vær opmærksom på målinger

Der er også sporings- og analysesiden af ​​live chat. Ikke kun kan du føre samtaler, men du kan også måle, hvor mange besøgende der engagerer sig i dem. De fleste tjenester giver dig mulighed for at se, hvor mange chatanmodninger der ignoreres eller accepteres. Disse oplysninger hjælper dig med at forbedre dine live chat-tjenester. Derudover kan det også hjælpe dine agenter med en vis indsigt i deres service.

Sporingsfunktioner hjælper dig også med at forbedre dit websted som helhed. Med disse funktioner kan du måle trafik for at se, hvor besøgende kommer fra. Oplysninger som dette kan hjælpe dig med at tilpasse brugeroplevelsen. For ikke at nævne, vil du være i stand til at udtænke bedre markedsføringsstrategier med disse oplysninger lige ved hånden. Disse værktøjer hjælper dig med at vokse og forbedre din online service som helhed.

Konklusion

Kort sagt er der masser af positive resultater, der kan komme fra at tilføje live chat til dit websted. Det vigtigste er, at du kan forbedre dine kundeforhold. Bedre kundeforhold skaber kundeloyalitet. Alle virksomheder, især små virksomheder, er afhængige af loyale kunder. Når du leverer, vil du tjene og beholde din kundes tillid.

At analysere dit websted og udfylde eventuelle huller i information er et nødvendigt biprodukt af live chat. At vise dit kundegrundlag, som du er villig til at ændre og forbedre, vil tage dig langt. Ingen forretning er perfekt, men at vise, at du kan vokse, adskiller dig fra resten. Denne tilbøjelighed til ændring vil også hjælpe med at opbygge kundernes tillid. Kunder vil se dig som at være på deres side og ikke bare se efter økonomiske gevinster.

Der er dog masser af økonomiske gevinster, der kan opnås med live chat. Realiteten er, at denne online interaktion er det, der hjælper med at gøre besøgende til kundeemner. Denne subtile sondring kan være det, der foretager eller bryder et salg. Hvis en besøgende overvejer et køb og derefter bliver bedt om med en chat, kan deres accept af denne chat være den afgørende faktor. Masser af virksomheder har øget deres salg ved at implementere live chat.

Ud over at øge salget kan du reducere dine omkostninger. Overvej lavere telefonregninger og færre agenter, der er nødvendige for kundeservice. Hvis kunder ved, at de kan bruge live chat, foretrækker de det frem for lange, uddragne telefonopkald. Det betyder, at færre telefoner ringer, men at flere kunder får hjælp. Agenter vil være i stand til at hjælpe mere end en kunde ad gangen og reducere deres ventetid.

Der er således masser af upsides, der kan komme fra at tilføje live chat til dit websted. For mindre virksomheder vil forbedring af kundeforhold og kundeoplevelse lønne sig på en enorm måde. Ved at reducere omkostningerne undervejs er der en ekstra bonus. Desuden vil øget salg være den vigtigste ting, din virksomhed kan få ved live chat. Så lad det ikke fjernes længere.

Dine kunder bliver gladere og vil stole mere på din virksomhed. Chancerne er, at du også vil være et skridt foran dine konkurrenter, hvilket er et plus. Brug lidt tid på at evaluere virksomheder, der tilbyder live chat-tjenester, og se hvilke der er mest tiltalende for dig. Evaluer dit nuværende websted, og vælg, hvordan du kan integrere live chat i det. Tag ikke for lang tid på at beslutte, da internettet venter på ingen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map