9 grunde til, at din virksomhed har brug for en blog

En beslutningsvejledning, der hjælper små virksomhedsejere med at forstå, hvorfor de skal begynde at blogge, og hvor gavnlig en blog kan være for deres virksomhed.

Hvorfor din virksomhed skal blogge

Din virksomhed går glip af flere muligheder, hvis dit websted ikke har en blog. Blogging kan være en gavnlig markedsføringsmulighed, der vil føre fører fra søgemaskiner og sociale netværk. Hvis du har tænkt på en blog og ikke kan beslutte, om det er værd at bruge din tid og kræfter, er her nogle af grundene, der skal afslutte din beslutning.

1) Tiltræk kundeemner og søgemaskiner

Lad os starte med det ekstra salgspotentiale, før vi kommer ind på andre fordele. Udført korrekt, blogindlæg er som mad til søgemaskiner. Jo mere autoritativt, kvalitetsindhold du offentliggør på din blog, jo mere organisk trafik får du. Blogging er et positivt tegn for søgemaskiner, at dit websted er aktivt og opdateret.

Bemærk, at dette ikke betyder, at du bare skal spytte ud alt indhold på bloggen. Det er bedre at have et kvalitetsindlæg end 10 lavkvalitetsindlæg. Sørg også for at skrive om indhold, der er relateret til din virksomhed. Hver post skal være gavnlig og relevant. Der er en vigtig forskel mellem generering af indhold bare for at have indhold kontra generering af indhold for at hjælpe nogen. Indhold af lav kvalitet kan have den modsatte effekt og skade din søgemaskines synlighed. Så vær advaret!

2) Vis din ekspertise til potentielle og aktuelle kunder

Når internettet fortsætter med at vokse, øges din konkurrence. En måde at skille sig ud fra dine konkurrenter på er at vise kunder, at du er ekspert i branchen. Blogging er en måde at formidle din ekspertise på uden møder og telefonopkald. Husk, at brugere af søgemaskiner generelt er på udkig efter svar på deres spørgsmål. Når du giver svar på disse forespørgsler på en autoritativ stemme med en fremtrædende opfordring til handling, kører du kundeemner fra søgemaskiner gennem salgstragten.

Som ekspert skal du vide, hvad dine kunder leder efter, og du kan bruge dette til at skrive blogindlæg. Lad os sige, at du er en tagdækker, og ideer til idédude er den vanskelige fase af blogging for dig. Hvilke spørgsmål stiller dine kunder, når de ringer til? Hvad er det typiske problem, du ser i dit daglige job? Hvilke svar kan du give til dine kunder? Chancerne er store, at din kunde ikke kan løse deres tag, men de spørger Google om oplysninger om lækager og almindelige problemer. Skriv indhold baseret på dette emne, så kører du kvalificerede kundeemner direkte til din indbakke.

3) Det er en langsigtet indsats med fortsatte fordele

Selvom det kan tage nogen tid at skrive et kvalitets blogindlæg, vil dit indlæg have fortsatte fordele. Når det er offentliggjort og begynder at rangere på søgemaskiner, kan det fortsætte med at føre trafik i måneder og måneder. Husk at kontrollere artiklen for nøjagtighed med mellemrum og opdatere den om nødvendigt. Du kan bruge Analytics til at måle adfærd og succes for et vellykket blogindlæg, men det er ikke et krav, hvis du ikke har tid.

4) Blogging Opretter en samtale med dine kunder

Et blogindlæg åbner en samtale og giver dine kunder en mulighed for at svare. Hvis du nogensinde har set et vellykket blogindlæg, har det ofte adskillige kommentarer fra besøgende. Hver besøgende kan også svare på andre kommentarer, og du kan også svare. Med andre ord kan kun et blogindlæg invitere besøgende til at kommentere og begynde at engagere sig på dit websted. Kommentarer er måske ikke altid positive, men du kan bruge feedbacken til at oprette andre blogindlæg. Feedbacken kan også give dig indsigt i dine kunder og hvad de forventer af dine tjenester og produkter.

5) Du behøver ikke at være en professionel forfatter

Skrivning kan være en udfordrende opgave, men du behøver ikke at være en professionel forfatter! Du skal bare være ekspert inden for dit felt. Når det er sagt, skal du passe på ikke at offentliggøre dårligt skrevet indhold, da det kan knuse din SEO-indsats og få din virksomhed til at se uprofessionel. Hvis at skrive virkelig ikke er noget, du kan gøre, kan du altid bede en editor om at rette grammatikken og stavemåden. Du bruger din egen besked og ekspertise, mens du lader redaktøren medbringe det professionelle krav til skrivning for at sikre, at indlægget har indhold af høj kvalitet.

6) Central landing point for social marketing

Du har måske hørt, at sociale netværk burde være en del af din markedsføring. Mange forretningsejere ved ikke, hvor de skal starte, hvad de skal tweet eller hvad de skal skrive på deres Facebook-side. Med en blog kan du dele dit indhold på tværs af sociale medieplatforme for at føre trafik direkte til dit websted. Deling af ekspert blogindlæg i sociale medier er en fantastisk måde at få eksponering ud over søgemaskiner.

7) Blogging holder dit websted opdateret med branchens nyheder

De fleste virksomhedsejere blogger om tendenser i deres marked og de seneste nyheder i branchen. Denne type indhold giver søgemaskiner frisk indhold, der ikke allerede er mættet. Det holder også dit websted opdateret med de seneste nyheder og trends, som kan være meget nyttige for dine kunder. Når du skriver indhold baseret på de seneste nyheder, får du mere trafik til dit websted og har færre konkurrenter. Stedsegrønt indhold er godt at have!

8) Dit websted ser ikke forladt ud og opbygger tillid

Har du nogensinde stødt på en blog, der ikke er blevet opdateret i måneder? Det giver dig en fornemmelse af, at webstedet er forladt. Dette gælder især for webstedsejere, der ikke holder deres webstedsindhold opdateret. Med en blog ved brugerne, at du tager sig af din virksomhed og er interesseret i din web-tilstedeværelse. Det viser, at du vil oprette forbindelse til dine kunder, og det skaber tillid. Tillid er en vigtig faktor i webmarketing. Med hundreder af konkurrenter at vælge imellem, ønsker besøgende at vide, at de har at gøre med en betroet professionel.

9) Det er sjovt!

Du ved aldrig – du kan faktisk lide at blogge. Det tager arbejde og har lidt af en læringskurve, men når du først får fat i det, kan du faktisk godt lide det. Nogle forretningsejere finder endda skrivning terapeutisk, så det kan være en fordel for dig personligt og ikke kun professionelt.

Hvad er ulemperne ved blogging?

Blogging har sine fordele, men det kan også have sine ulemper. Ikke hver branche har et bloggerpublikum. Hvis din gennemsnitlige kundebase ikke bruger Internettet, eller de bare ikke er interesseret, er blogging sandsynligvis ikke umagen værd. Husk at huske dine kunder.

Det er nemt at komme i gang

Hvis du allerede har et websted, tilbyder de fleste webværter fantastiske blogplatforme helt gratis. Hvis du ikke har en webhost, skal du se på En lille appelsin. Det er en webhost designet til små virksomheder. Bare tilmeld dig og log ind på din konto. Fra dit cPanel-dashboard skal du klikke på ikonet Softaculous for at vælge, hvilken blogplatform du vil have, og derefter installere det.

Installation af en blog fra Softaculous

A Small Orange understøtter adskillige blogplatforme, men de anbefalede for nylig nye blogejere at prøve Spøgelse, som er en trend, let blogging-platform, der forenkler hele processen.

Blogplatforme findes på A Small Orange

Konklusion

Uanset hvilken blogplatform du bruger, kan blogging være en værdifuld del af din marketingstrategi. Vi håber, du har fundet ovenstående grunde nyttige, når du tog din beslutning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me