7 A nyertes Instagram marketingstratégia alapvető elemei

Gondolod, hogy az Instagram használatát használja marketingstratégiájának részeként? Itt vannak az alapvető fontosságú elemek a Instagram sikeréhez.


Instagram marketing stratégiák

Nehéz figyelmen kívül hagyni az Instagram hatását a mai marketing világban. Több millió ember használja az Instagram minden nap. Ez a legjobb platformok közé tartozik a termékek bemutatására. Mivel a Facebook után a legaktívabb hálózat, nem akarja kihagyni azt a nagy marketing ablakot, amelyet az Instagram nyithat az Ön vállalkozása számára.

Ahhoz, hogy az Instagram hatékonyan tudja használni az Ön előnyeit, rendelkeznie kell egy tervvel. Egy terv, amely lehetővé teszi az Instagram marketing magasságának méretezését. Ennek elősegítéséhez az alábbiakban bemutatunk alapvető tippeket egy nyertes Instagram marketingstratégiához:

1. Kezdje az alapokkal

A nyertes Instagram marketingstratégia elindításához az alapokkal kell kezdenie. Fiók létrehozása után készítsen egy kreatív és vonzó életrajzot. Az életrajznak tartalmaznia kell a nevét és a dolgát.

Instagram képernyőképe egy kreatív életrajzrólInstagram-életrajzodnak tisztában kell lennie azzal, amit csinál, és beszélni kell a résével

A legfontosabb dolog azonban az, hogy világossá tegye a rést. A fülke megértése segít megtudni, hogy melyik követő érdekli Önt, és hogyan alakíthatja ki tartalmát a célközönség vonzásához..

Fiókjának fejlesztésekor ügyeljen arra, hogy maradjon a résében. Ez az egyetlen, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól. Rendszeresé tegye a jó minőségű tartalom rendszeres közzétételét, és ezen a helyen, a vonatkozó hashtagek használatával.

Amikor beléptem az Instagram marketing térbe, hallottam megismerkedni a kereskedelem eszközeivel. Sokat lehet tanulni a követők számának növeléséről, a megalapozott játékosok eléréséről és a tartalom kurzálásáról a közönség számára. Valójában, ha nem tudtam volna meg ennek a térnek az alapjairól, számomra nem lesz könnyű navigálni az Instagram marketing térben. Volt némi kezdeti tapasztalataim a közösségi média marketingjében, de az Instagram mint platformon nem. Ha Instagram-on szeretne marketingt folytatni, és belépni anélkül, hogy tudná az alapvető tippeket és trükköket, akkor alulteljesíthet.

2. Megértsék a közönséget

Mielőtt belépett egy Instagram marketing stratégiába, meg kell találnia a Instagram-ot használó célközönség adatait és értékeit. Ha általában a marketingstratégia és az alkalmazás fog működni az Ön számára, a számoknak nagyon kedvezőnek kell lenniük.

Ismerje meg közönségét Instagram-banElemezze a célközönséget (nem, életkor, ország)

A közönség megértése elősegíti a tartalom kurációját. Ha a közönség fiatalokból áll, akkor a tartalma elsősorban a vizuális képeket fogja felhasználni (bár vannak hiányosságok, a réstől függően!). A közönség befolyásolja a tartalom bemutatását, ezért elengedhetetlen a nyertes marketingstratégiához.

A közönség ismerete elengedhetetlen a kampányokhoz és a láthatósághoz. Kampány végrehajtásakor könnyebb, ha a célközönség ismeretes, nem pedig egy általános közönség. Ez segít megismerni a helyes hashtagokat, amelyeket a közönség eléréséhez használhat.

3. Vegye fel a kapcsolatot más Instagram-felhasználókkal

Mint a külvilágban, az azonos érdeklődésű emberekkel való kapcsolattartás mindkettő javára működik. Miután csatlakozott az Instagram-hoz, fordítson időt arra, hogy reagáljon más Instagram-ok látványaira, akik ugyanazon a résen dolgoznak, mint te.

Ezek a partnerségek gyakran új követőkhez vezetnek, vagy egy-két dolgot megtanulnak a másiktól. Nem szabad korlátozódnia a kisebb fiókokra, hanem a nagyobb fiókokra is, amelyek több nézettel, sok követővel és magasabb elkötelezettségi szinttel rendelkeznek, mint a sajátod.

Egy kezdő számára nehéz észrevenni a nagy Instagram-fiókokat. Néhány csapással azonban az alábbi tippeket használhatja, hogy megismerkedjenek, vagy akár tartós kapcsolatot építsenek ki egy nagy Instagram-fiókkal. Ha nagyobb Instagram-fiókkal foglalkozik:

  • Nem szereti csak egy képet – bármilyen nagy Instagram-fiókban az emberek mindig szeretik a fényképeket. Egy fotó tetszetősége semmilyen módon nem teheti láthatóvá a tulajdonosok számára. Ha több fotó tetszik, akkor egyedivé tesz mindenkit, aki kedveli a legújabb fotót.
  • Kommentálj, ne tetszik – a te hozzászólás tetszik, azt jelenti, hogy tetszett, de a kommentálás azt jelenti, hogy nem csupán tetszett. Mindig szánjon időt arra, hogy észrevételeket tegyen a jelentősebb Instagram-fiókokban.
  • Testreszabhatja megjegyzéseit – kerülje el az általános megjegyzésűnek vagy a robotoknak összetéveszthető megjegyzéseket. Adja meg észrevételeit részletesen azzal, amit érzel a bejegyzésről. Működik.
  • Tegyen fel kérdéseket – egy üzenet kommentálása nagyon ajánlott, de a kérdések feltevése a beszélgetés legfontosabb kezdete. A legtöbb embernek szívesen megkérdezik munkájukról, és szívesen válaszolnak, különösen akkor, ha egy bók megelőzi a kérdést.

Itt érdemes lehet néhány jó tájékoztatási e-mailt / megjegyzést elkészíteni, ezért érdemes megnéznie néhányat legjobb író cégek online elérhető.

4. Használjon befolyásolókat

Használjon Instagram befolyásolókatFedezze fel országa befolyásolóit, és vegye fel a kapcsolatot velük

Ahogy a neve is sugallja, a befolyásolók a figyelemre méltó követő, aki képes befolyásolni sok ember véleménye. Elsősorban divattervezők, akiknek véleményét az Instagram értékeli.

Ha ugyanazokat a témákat osztja meg, és megmutatja értékét, akkor érdekli Önt és támogathatja Önt az expozíció megmutatásával. Más befolyásolók azonban megkövetelhetik, hogy fizesse meg a tartalom reklámozását.

Amikor azonban befolyásolókat vonz be, ügyeljen arra, hogy követéseik jelentős részét a célközönség alkotja.

Tapasztalataim szerint az influenzókkal való együttműködés hozzájárulhat a marketing erőfeszítéseinek kiegészítéséhez. Különösen akkor, amikor elkezdtem tartalmak kurátorait és az Instagram tartalmak megosztását a közönségnek, rájöttem, hogy nem érzem el a közönséget a kívánt módon. A lefedettség nem volt par. Annak biztosítása érdekében, hogy a tartalom megfelelő formában eljusson a megfelelő közönséghez, befolyásolói csapattal kellett dolgoznom. A tartalom megosztása könnyebb volt a befolyásoló eszközökkel. A hashtagek több közönséget érhetnek el. Beszélgetések voltak a megnövekedett tartalommegosztás eredményeként, amelyek közvetlenül a befolyásosakkal való együttműködés eredményeként jöttek létre. Hogy még ezeknek a befolyásolóknak a fontosságát is a perspektíva felismerjék, könnyebb volt márkát létrehozni és fenntartani. A befolyásolók által megosztott tartalom konvergenciája a számlám és a hozzászólásaim volt, és ez lehetővé tette számomra olyan témák és márkák létrehozását, amelyek megkülönböztetik a munkámat. Az Instagram magas szintű használatát használja a közösségi média területén. Egy bizonyos időpontban végül rájön, hogy nem érheti el átfogóan közönségét anélkül, hogy befolyásolná a befolyásolók erőfeszítéseit.

5. Jelölje meg tartalmát

Az Instagram nem támogatja az élő linkek hozzáadását a bejegyzéséhez. Ez egy vizuálisan orientált webhely, amely csak képeket és videókat támogat. Ezért a tartalom feladásakor ügyeljen arra, hogy erősen megjelölje, hogy marketing stratégiája hatékony és eredményes legyen.

A téma színeinek és betűkészleteinek használata rendkívül hatékony lesz a tartalom márkanevezésében. Minden elküldött tartalomnál mindig győződjön meg arról, hogy van valami, amely azonosítja azt az Ön termékének. Így minden alkalommal, amikor tartalma látható az Instagram-on, könnyen összekapcsolható veled élő linkek használata nélkül.

6. Használjon hashtagokat

A profilja önmagában nem hatékony, de a hashtagek használata még jobban láthatóvá tesz téged. A hashtagok használata előnyei, ha ugyanazon hashtag használatával kapcsolatba lép más Instagram-felhasználókkal. Ez segít abban, hogy kapcsolatba lépjen az Instagrammers-szel, akik ugyanazt a hashtagot használták, mielőtt a fiókod futott volna.

Használjon hashtagokat Instagram-banA népszerű hashtagek használata segít a közönségnek elérni téged

A hashtagek használatával azonban óvatosnak kell lennie a zsúfolt hashtagek elkerülése érdekében. Kerülje az olyan általános hashtagek használatát, amelyek után az üzenet egy millió másik medencében lesz. Alternatív megoldásként keressen olyan hashtagokat, amelyek helyesen működnek a fülkéjében.

Nem elég a helyes hashtag azonosítása, amely működik a fülkéjében. Kattintson a hashtagokra, hogy megnézze-e a tartalmát az ott közzétett rímekkel. Ha a tartalma megfelelő, használja a hashtagot, mivel valószínűleg nagy számú embert ér el, akik ugyanazon érdeklődési körükön osztoznak. A hashtagek használatára nincs korlátozás, ezért használja azokat előnyei érdekében!

A hozzászólások önmagukban nem képesek átfogóan elérni a közönséget. Kipróbáltam ezt a korai Instagram marketing napjaim során, és nagyon nehéz volt elérni a közönségemet. Úgy döntöttem, hogy olyan stratégiát kezdek, amelyben láttam, hogy kizárólag hashtagekkel dolgozom. A hashtagek valamilyen módon segítik a tartalom márkázását, eltekintve attól, hogy elsődlegesen a tartalmat virálissá teszik. A marketing célja annak biztosítása, hogy a tartalom a lehető legtöbb emberhez eljusson, biztosítva ezzel a további leadok generálását és a konverziót. A hashtagek fontos eszközek voltak és ma is egy Instagram marketingszakemberek eszközkészletében vannak.

7. Hozzon létre tartalmi stratégiát

A marketingstratégia tartalmi stratégia nélkül nem praktikus. Bármely közösségi média és tartalom szimbiotikus kapcsolatban áll; mindkettő függ egymástól a létezés szempontjából. A tartalomstratégia létrehozása során meg kell határozni a megosztandó tartalom típusát, a feladás időpontját és a feladás gyakoriságát.

A megosztott tartalom típusa függ a formától és a kontextustól. Az űrlappal meg lehet osztani a tartalmat. Te inkább csak szöveget, képet vagy videót szeretne? Ugyanakkor a kontextus az, hogy a tartalmat hogyan alakítják ki, hogy illeszkedjen a vállalat hangjához.

A kiküldetés ideje sok tényezőtől függ. Mindig arra kell törekednie, hogy a feladást olyan időben tegye, amikor ez a legmegfelelőbb a célközönség számára. A kiküldetés gyakoriságának szabályosnak kell lennie. A legtöbb ember megszünteti azokat a fiókokat, amelyeknek nincs meghatározott kiküldési gyakorisága. Nem akarja csalódni a közönséget azzal, hogy szabálytalanul felad, ugye? Rendszeres és gyakori kiküldetési mintát fogadjon el.

Az Instagram marketingbe belépve nem volt kidolgozott tartalomstratégiám. Csak átgondolt marketingstratégiám volt. Tehát végül egy olyan tartalomstratégiát kellett kitalálnom, amely kizárólag lehetővé tenné számomra a tartalmak készítését – a közönséggel szinkronban lévő fényképeket és videókat, valamint a marketingstratégiámat. Ha nem egyensúlyba hozza a marketing és a tartalom létrehozása között, akkor ezek az egyensúlyhiányok megszüntetik a munkáját, és nyilvánvalóvá válnak az eredményekben. Ebből a célból megtettem a szükséges lépéseket annak biztosítása érdekében, hogy a tartalom összhangban álljon a közönség preferenciáival, valamint a termékkel, amelyet forgalmaztam. Az eredmények elfogadhatók voltak és megfeleltek az elvárásoknak.

Összefoglalva: miután egy nyertes Instagram marketing stratégia mind a kevésbé, mind a jelentősebb bonyolultakon alapul. Az Instagram jelenleg a legjobb közösségi médiaplatformok közé tartozik, mivel egy jól átgondolt marketingstratégiával sok sikert lehet elérni a siker biztosítása érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me