6 tipp a követők és kedvelések megszerzéséhez az Instagram-on

Tanulja meg, hogyan kell használni az Instagram-ot, mint profi, e 6 tipp segítségével, amelyek növelik a felhasználók elkötelezettségét és minél több Instagram-követőt szereznek & kedvel.


Tippek további Instagram-követők és kedvelők megszerzéséhez

Először azt fogom feltételezni, hogy már elolvasta az előző Instagram-cikkemben arról, hogy miért van szüksége vállalkozására Instagram, és készen áll, és hajlandó többet megtudni a használatáról. Ebben az esetben a hangsúly nem az, hogy miért … hanem hogyan.

Ebben a cikkben néhány tippet adok neked, amelyek segítenek az Instagram használatában, mint egy profi!

A legtöbb ember zavarónak találja az Instagram-ot, mert egy vizuális platformon működik. Emlékszel a régi mondásra, hogy „egy kép 1000 szóra érdemes”? Ez különösen igaz az Instagram-ra, mert egy kép (vagy videó) lesz az, ami az embereket arra készteti, hogy megálljanak a zeneszámokon, és vegyenek részt. Ez egy hívott zavaró marketing– amikor a marketing arra készteti őket, hogy állítsák le azt, amit keresnek!

Hatféle módon építheti fel vállalkozását az Instagram használatával:

1. tipp: Fényes tárgy szindróma – A vizuális felhasználói elkötelezettség használata a történet elmondására

Az Instagram egy nagyon alapelv szerint működik, amelyet az emberek inkább látni, mint olvasni szeretnének. A képeknek körülbelül három másodpercük van arra, hogy felhívják a néző figyelmét és megzavarják a következő képre történő előrehaladást. Az Instagram végső célja a fényes tárgy szindróma, vagy az, hogy a nézők reagálni akarnak a ragyogó képére. Az Ön feladata, hogy annyi fényes, szép képet készítsen, hogy megzavarja a felhasználókat, miközben görgetik és behatolnak a „szeretnék vásárolni” mikro-pillanatba az üzleti vállalkozás történetével..

Nehéznek hangzik??

Nem azért, mert a követők SZERETNEK akarnak részt venni az ön történetében. Gondolj rá, mint egy filmre, amelyet rögzített képkockákban rögzítettek. A film bármelyik pontjában valaki csatlakozhat a történethez, és élvezheti az egy képet, de az Ön feladata, hogy a nézőt képkockasorozatokkal vonzza be, amelyek egy történetet mesélnek.

ELVITEL: Az Instagramon keretenként szabályozhatja vállalkozása történetét. Eljegyzés akkor történik, amikor valaki „megkapja” a történetedet, és megáll, hogy többet megtudjon.

2. tipp: Rossz idő, rossz nap

Az időben megszállott világban miért van az, hogy soha nem gondoljuk megfelelő időnek és megfelelő napnak a közzétételét az összes közösségi médiában? Az Instagramnak határozottan van JÓ IDŐ / JÓ NAP szabvány. A két legfigyelemreméltóbb dolog, amelyet figyelembe kell venni, az az, hogy mely időpontokban / napokban vannak a Instagram demográfiai adatai, és hol található a forgalom.

TUDTAD? A statisztikák azt mutatják, hogy az Egyesült Államok lakosságának 80% -a a közép- és a keleti időzónában található. Használd ezt a tudást saját előnyeidere!

Amint arra rámutatott CoSchedule A feladási időkről szól, hogy az Instagram számára jelentős holtzóna van 15 és 15 között, a videotartalom pedig 9 óra körül növekszik.

Mit is jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy a hozzászólások ütemezését hétfőn és csütörtökön kell megkezdenie a következő címen:

 • 8-9 (úton munka vagy iskola)
 • 17:00 (az ingázáson!)
 • 21:00 (leállás lefekvés előtt)

Az instragram ütemezése a hozzászólások idejét

Észrevette az utolsó mondatban, amiben azt mondtam, hogy kellene RAJT ezekkel az időkkel?

Ha néhány hete fekszik az öved alatt, kezdje hozzá a ki-bekapcsolási időket közvetlenül ezek előtt vagy után. Kezdje a különböző tartalmak kipróbálását változatos időpontokban – talán egy videó helyett egy képet!

Ezután keresse meg kedves idejét / napját és a hozzászólás tartalmát, és ellenőrizze, hogy az emberek mi reagálnak a legjobban!

Az édes hely (ek) megtalálása nem azt jelenti, hogy csak abban az időben / napban küld üzenetet. Minden nap olyan érdekes tartalommal kell elküldenie, amely a történetedet mozgatja.

ELVITEL: Alapvetően mindenkinek ugyanaz az ütemterve van az üzleti területén. Felkelni > Eszik > Menj dolgozni / iskolába > Hazamenni. Öblítsük és ismételjük meg hétvégéig. Érintse meg ezt a mintát, hogy valóban felépítse Instagramát, miután megértette a megfelelő időt és dátumot a feladáshoz.

3. tipp: Hashtag és címke, mint amire gondolsz

Az Instagram az egyik utolsó közösségi médiahatár, amely továbbra is nagyon kereshető és összeköthető. Más szociális média platformokkal ellentétben az Instagram nem korlátozza a karakterek számát. Van minden helyünk, hogy mindent elmondjunk, amit mondani akarunk. De gyakran kapunk olyan földcsuszamlást, amely hashtagokat vagy címkéket tartalmaz, amelyek semmit sem jelentenek a felhasználó számára, és megszakítják, amit meg akarnak tenni – VÁSÁRLÁS!

E két cél kiegyensúlyozása elengedhetetlen a sikerhez. Tanulja meg címkék / hashtagek használatát a leírások javításához vagy a végén korlátozott mennyiségben. Bár elengedhetetlen, hogy bekerüljünk az Instagram keresőmotorba, ugyanolyan fontos a nap megfelelő hashtagjainak használata (mert hozzáértőnek akarsz lenni), összekeverve márkával, termékkel, népszerű keresési kifejezésekkel és történettudatos címkékkel..

Az Instagramnak saját hashtag nyelve van a hét bizonyos napjaira. Az olyan címkékkel való játék, mint a #tbt (visszajátszási csütörtök), #instadaily, #photooftheday segít beszélgetni a közönséggel.

Kis humorral, amelynek célja az a személy, aki hosszú nap után távozik a munkából, Abszolút vodka Fantasztikus munkát végzett azzal, hogy humor használatával vonzza az ügyfeleket egy érdekes koktélreceptel, nagyszerű megjelenítéssel és a helyes márka / termék hashtagokkal, hogy elmeséljék a történetet. Az egyetlen, ami hiányzik, egy erőteljes cselekvésre ösztönzés vagy link a recepthez, hogy növeljék az átkattintást.

Instagram kiváló példa erre

Vegye figyelembe, hogy ebben a példában a hashtagek a következők: italok, #absolutvodka, #koktélok stb., De a #martini is lenne! MIÉRT? Az emberek valószínűleg martinit is keresnek!

ELVITEL: A hashtagok használatával hozzá kell adni a márkához és a termékhez kapcsolódó történeteket, hogy mind a keresőmotorokat, mind a követőket vonzza be anélkül, hogy hashtag hánytna az egész poszton.!

4. tipp: vonja be követőit

Nézzünk szembe a tényekkel. Ha a hasznos információk megosztása a követőivel nem része Instagram Instagram-tervének, akkor ennek kell lennie! Mindig bele kell foglalnia a hasznos információk megosztását az ügyfelekkel, mint a márka egyik kulcsfontosságú pontját.

Miért?!

Megpróbálja megmutatni nekik, hogy terméked vagy szolgáltatása valamilyen módon nyomáspontot jelent számukra, és ezzel ösztönzi őket, hogy vásároljon tőled. Az egyik kiváló példa arra, hogy miként oszthatják meg a problémát az ügyfelekkel, ez a Instagram-hozzászólás Nike:

Instagram-példa a követői bevonására

A márka / termék megfelelő címkéjével a Nike megmutatja az amerikai nőknek, hogy meg tudják oldani problémáikat a sport melltartóval. Ez azt mutatja, hogy ismerik piaci részesedésüket és megértik a közönséget a testtudat további tudatosságával. Megmutatva egy teljesen kitalált nőt, a Nike Women javította játékát, bemutatva az iparág körüli társadalmi kérdések ismereteit (lásd a fenti képernyő megjegyzés szakaszát). A profilukban található link hivatkozásának felhívására, hogy megtalálják a megfelelő sport melltartót, ez a bejegyzés sok szeretettel vonzza a közönséget.

ELVITEL: Ossza meg tudását a potenciális ügyfelekkel a bizalom, az átláthatóság és az ügyletek megteremtése érdekében.

5. tipp: Jelölje meg az élet pillanatait és eseményeit

Egyes vállalkozások betartják azt a szabályt, hogy „soha ne légy politikai vagy ellentmondásos az Instagramon”. A legtöbb szociális média esetében ez egy jó szabály, amelyet be kell tartani – az Instagram millennials számára azonban – a szociális valuta elengedhetetlen az erős elkötelezettség kialakításához. Ezt szem előtt tartva könnyű társadalmilag tudatos lenni anélkül, hogy az Instagram haragját ráncolnánk. Például ez a bejegyzés a National Geographic egy hatalmas képpel és címkével mutatja be a hajléktalanok valóságát, valamint a menekültekkel kapcsolatos kérdéseket (és sok minden között).

Instagram-példa az élet pillanatainak és eseményeinek megosztására

Lehet, hogy az ilyen képek nem képezik részét a képességének, hogy saját magad készítsenek, de ezek részei a vállalat történetének. Ez az Instagram-bejegyzés az üzenet megosztásának és a társadalmi valuta megszerzésének tökéletes módját mutatja, miközben a kép tulajdonosát megcímkézi.

Lehetséges, hogy egy társaság politikai vagy közösségi mozgalomban vesz részt, például a választók regisztrációjában anélkül, hogy a márkájuk történetén kívül esne. A National Geographic példájában a márka története nincs bemélyedve a postába, azaz nincs termék vagy szolgáltatás csúcs.

Az alábbiakban a Ben & Jerry Instagram hozzászólás, a márka története azt mondja, hogy a cég támogatja a választók regisztrációját.

Instagram-példa az élet pillanatok és események megosztására

Nyilvánvalóan, Ben & Jerry egy fesztiválon akarja népszerűsíteni egy választói regisztrációs eseményt Vermontban. Ha az esemény címét és a helyet megcímkézik, tovább mennek, hogy belefoglalják a részt vevő szervezet címkéjét egy egyszerű gombbal egy Ben & Jerry kúpja a Kongresszusi épület tetején található, amely a „Demokrácia a kezedben van” feliratot írja. Semmi képzelet – csak valaki, aki egy gombot támaszt egy szép táj ellen, de mindent elmond a termékről és a szavazási álláspontról.

ELVITEL: Megfelelő módon lehet társadalmi valutát keresni politikai vagy ellentmondásos álláshelyekkel. Ha hagyja, hogy a kép néhány szóval vagy hashtagokkal beszéljen, az emberek számára düh nélkül mozgásteret lehet biztosítani.

6. tipp: Adja meg mindent az Instagram-on

A vállalkozások gyakran figyelmen kívül hagyják az emberi tényezőket az Instagram-on, de az igazság az, hogy mindenki szeret látni, hallani és érezni kapcsolatot. Ha tudja, hogy vállalkozása egy olyan területhez kötődik, amely büszke egy csapatra vagy életmódra, akkor vegye fel ezt marketing stratégia részeként. Az ország nagy részében az egyetemi futball jelenleg hatalmas! Ha tartózkodási helyén alapszik, és beilleszthetsz Instagram-hozzászólásokat a csapatból, amelyet a közönség többsége szeret – DO IT!

Mivel szilárd narancssárga Clemson rajongó vagyok, elutasítanám, ha nem osztom meg ezt a tökéletes Instagram-üzenetet, amelyet még a versenycsapatok is szeretnének:

Az emberi tényező Instagram-példája

Ebben a bejegyzésben egy egyetemi labdarúgó-csapat mikrokosmosát látjuk a megfelelő hashtagokkal. A nagyobb képen egy katonai családot láthatunk, amelyeken egyesültek szolgálati tagjuk. Ebben a pillanatban egy üzenet lép fel a piacon kívül, hogy felmelegítse az összes egyetemi futballszurkolót és családját.

Használjon olyan dolgokat, mint versenyek, vendégbejegyzések és kérdések, ahogyan az ügyfelek szeretik, amikor az emberek részt vesznek a csatornádban.

ELVITEL: Ha helyi forgalmat szeretne, a helyi közönség érdekeinek támogatása elősegíti, hogy vállalkozását közvetlenül a rajongói bázisba illesszék.

Egy monumentális hiba – az óceán mozgása

Mint ember, a túlélési DNS részét képezi a megállás és figyelés, amikor valami mozog.

A legtöbb hiba, amelyet az emberek az Instagramban elkövetnek, nem a videó használata!

Teljes eredmény, ha a videót két okból elmondja a videónak: az embereknek meg kell nézniük, hogy megnézzék, akarják-e látni (egy pillanatra feldolgozni!), És a versenytárs nem videókat használ.

Kell egy extra ok? Az emberek általában nem csak egy videót néznek meg. Végül videót néznek a videó után, amíg meg nem találják, amit megoszthatnak.

Az egyik kedvenc Instagram-csatornám BuzzFeedTasty mert videókat használnak az útmutatásokkal kombinálva egy olyan recept elkészítéséhez, amely pontosan illeszkedik az évszakhoz. A legtöbb rajongó boldogan elrendezi a labdarúgást, a sört és a brat nachót!

Mi a jobb? Több mint 1,3 millió megtekintés 3 hét alatt!

Instagram-példa az óceán mozgására

ELVITEL: Mondja el történetét bármilyen videóval, mivel csak lehetséges, mert az emberek még jobban szeretnek nézni, mint szeretnének!

És ez egy pakolás az Instagram-on

Nincs nagy rejtély vagy mágikus főzet az Instagram-ra! Az igazi cél az, hogy megtalálja az idejét, megtalálja a törzsét, és vegyen részt levelekkel és videókkal.

Ha nagyszerű hozzászólása van, vagy meg akarja osztani a gondolatait, címkézz meg nekem az Instagram @magicmarketingusa webhelyen!

TIPP – az emberek meghívása a megosztás nagyszerű módja az olvasók elkötelezettségének! Nézd, mit tettem ott?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map