6 tip til forbedring af din Google My Business (GMB) fortegnelse

Lær, hvordan du forbedrer din Google My Business-fortegnelse med nyttige tip, der øger din lokale SEO & udvide din virksomheds synlighed på søgemaskiner.


Google My Business (GMB) tip

Krav a Google My Business (GMB) fortegnelse (også tidligere kendt som Google Places) er det første skridt for enhver ejer af små virksomheder, der ønsker at udføre lokal SEO. At komme i gang med GMB er et must for lokale virksomheder og noget, der øger dine chancer for at blive vist i Googles Local Pack, Local Finder, Google Maps og endda i organiske placeringer. Det er et kraftfuldt værktøj til at forbinde virksomheder og kunder lokalt. For dem af jer, der ikke har tilmeldt sig, skal du gøre det nu kl https://www.google.com/business/.

Virksomheder med Google My Business (GMB) lister har adgang til de mest værdifulde ejendomme på Google – Googles Lokal graf og Kortpakke. Jeg er sikker på, at du har set begge disse før, når du søgte efter noget lokalt:

Eksempel på Google Local GraphEt eksempel på Googles lokale graf til en lokal pizzarestaurant.
Eksempel på Google Map PackEt eksempel på Googles kortpakke, der viser 3 lister over pizzarestauranter i nærheden.

I denne artikel antager jeg, at du allerede har en GMB-liste og vil give dig 6 vigtige tip, som jeg finder, at mange små virksomhedsejere ikke gør med deres GMB-konto.

SJOV KENDSGERNING: GMB er så populær, at det får dig på en ejendom, der er vært for over 1 milliard brugere pr. Måned. Og det er bare antallet af mennesker på Google Maps, Googles 3. mest anvendte produkt bag YouTube og Google Søgning – sidstnævnte er Googles 1. mest anvendte produkt, og det forbinder også med GMB!

1. Udfyld din profil fuldstændigt & Hold det opdateret

Dette kan virke indlysende, men sørg for at tage dig tid til at udfylde din profil fuldstændigt. Din GMB-fortælling fortæller brugerne, hvem du er, hvad du gør, hvor du befinder dig og andre relevante oplysninger for at interessere folk for at blive kunder. Ved at undlade at gøre det vil det blive vanskeligere for potentielle kunder og muligvis også reducere din synlighed. Desuden kan enhver “foreslå en redigering” til din virksomhedsfortegnelse, endda en konkurrent! Så det er meget vigtigt at overvåge dine oplysninger og holde dem ajour.

Alle kan foreslå en redigering af din virksomhedsfortegnelse, endda en konkurrent! Så vær forsigtig med altid at overvåge og holde din fortegnelse ajour. 

Klik for at tweet

Den første prioritet på din Google My Business-side skal være:

 • Virksomhedsnavn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Åbningstider
 • Internet side
 • Kategori

Der er flere oplysninger at tilføje, afhængigt af din forretningstype. For eksempel bør en restaurantejer også føje deres menu til fortegnelsen. Du kan også indstille attributter til specifikke egenskaber om din virksomhed, såsom “Har WI-FI” og “Tilbyder udendørs siddepladser”. Dette er alt sammen en vigtig del af din GMB-opsætning.

HURTIGTIPS: Hvis du har flere forretningssteder, er det ideelt at have hver GMB-liste direkte til en unik side på dit websted for det specifikke sted i stedet for at tage dem alle til startsiden.

desuden, indstil særlige timer til din virksomhed i helligdage og andre uregelmæssige tider. Der er masser af andre oplysninger, der skal udfyldes og holdes opdateret!

2. Anmod om kundeanmeldelser

Anmeldelser på Google har ekstrem betydning for kundernes beslutning. Fem små stjerner tager et prominent område i søgeresultater ved siden af ​​dit navn. Lad os se på verdenen af ​​anmeldelser sammenfattet med et par interessante statistikker fra Smart indsigt:

 • Kundeanmeldelser indgår i 97% af købsbeslutninger!
 • 58% af kunderne tøver eller har svært ved at tage en købsbeslutning, hvis der ikke er nogen tilgængelige anmeldelser for det pågældende firma / brand.
 • Den vigtigste del af en anmeldelse for en kunde er detaljerne snarere end stjernebedømmelsen.
 • Næsten 1/3 af mennesker har ikke tillid til et brand uden en blanding af positive og negative anmeldelser.

Googles forpligtelse til at levere søgeresultater, der er troværdige, tynger tungt på forbrugernes feedback på det forretnings-, brand- eller produkt omdømme.

Når du oprindeligt søger på Google Maps, er det standard “Relevans” og ikke “Afstand” – der viser Googles præference for kvalitetsresultater frem for nærhed.

Klik for at tweet

anmode om kundevurderinger

Et dejligt sted med hensyn til antallet af anmeldelser er 150 i de sidste 12 måneder. Når du har modtaget disse mange, udfylder Google automatisk anmeldelser på dine AdWords-annoncer!

Du må dog ikke lade det være med at få anmeldelserne. Sørg for, at du reagerer på positive og negative anmeldelser. Her er et par situationer og mulige svar på disse:

 • Positive anmeldelser: Svar ved at takke disse mennesker for at nå ud til dig. Lad det ikke bare være der. Sørg for, at kunder, der går den ekstra mile for at give dig feedback til en positiv oplevelse, ved, at du lytter og er klar over, at du sætter pris på deres feedback.
 • Negative anmeldelser: Bliv ikke vred! Den sidste ting, du vil gøre, er at starte en kamp om anmeldelser. Svar på negative anmeldelser, og prøv at tage resten af ​​samtalen offline.
 • Bedømmelser uden vurderingsoplysninger: Svar på positive ratings påskønnende og bede om detaljer om, hvad der gjorde det til en så god oplevelse. Noget i retning af, “Tak for den 5-stjernede bedømmelse! Vi vil gerne have nogle flere feedback om, hvad der gjorde dit besøg så godt! ” Opmuntring af disse mennesker til at forlade detaljer fremmer din virksomheds relevans. Hvis det er negative vurderinger uden anmeldelser, skal du give korrekturlæser en måde at tage samtalen offline – “Hej. Vi er ked af, at du følte, at din oplevelse ikke lever op til dine forventninger. Vi stræber altid efter positive oplevelser for alle kunder og vil gerne vide, hvad vi kunne have gjort for at gøre det på den måde. Ring venligst til butikken og bede om mig personligt, Mr. Smith. ”

HURTIGTIPS: Folk kan godt lide at vide, at de taler til en rigtig person. Skriv alle dine svar, så folk ved, at du er dig – dvs. “Tak, Mr. Smith. Ejer”.

3. Aktivér tekstmeddelelser

Amerikanernes sms oftere end de ringer op. Når du husker dette, ville det ikke være ideelt at aktivere tekstbeskeder til dit brand?

GMB SMS-responstid

Aktivering af tekstmeddelelser åbner en meget større kommunikationskanal for dine potentielle kunder. Overvej et øjeblik, hvor mange mennesker der søger online, mens de er på arbejde – gemt væk i deres aflukke, hvor deres chef ikke kan se deres computer- eller mobiltelefonskærm, men kunne høre deres stemme! SMS-beskeder, svarende til videoannoncering, der ikke behøver at bruge lyd, åbner dette område for diskret kommunikation.

Sådan aktiveres tekst- / sms-beskeder på Google My Business?

 1. Log på Business.Google.com
 2. Vælg fanebladet Meddelelser i menuen til venstre
 3. Indtast dit mobiltelefonnummer
 4. Bekræft dit telefonnummer ved at modtage en godkendelseskode for tekstbeskeder.

HURTIGTIPS: Svar hurtigt på tekstmeddelelser – Googles ser! Din gennemsnitlige responstid vises på Google, så folk kan se.

4. Gør brug af Google Posts

Du kan skrive på Google?

Brug Google-indlæg

Udgivet i 2017 tillader GMB nu forretningsstillinger. Disse indlæg lægger yderligere oplysninger i din lokale graf ved at tillade indlæg af billed- og tekstrige, der linker til specifikke sider på dit websted. Disse kan indstilles som nyheder, der forsvinder om en uge, eller som begivenheder, der varer igennem begivenhedens varighed.

Ligesom alle varer via Google er metrics fantastiske. Hver gang dit indlæg er oppe, kan du se antallet af visninger og klik, som hver enkelt genererer.

HURTIGTIPS: Google har ikke anerkendt nogen iboende fordele ved SEO ved at bruge Google-indlæg. Når det er sagt, har Google været kendt for at belønne dem, der bruger Google-produkter, og det gør opmærksomheden mere opmærksom på, når de søger efter din virksomhed, hvilket kan øge Click-Through-Rate (CTR).

5. Link til andre Google-tjenester

Der er en hel verden af ​​Google-tjenester, der er derude og kan stamme fra din Google My Business-ejendom. GMB kan fungere som et hub for andre Google-enheder. Det er allerede knyttet til din Google+ virksomhedsside, Google Maps og Google Søgning.

Det kan også integreres problemfrit i din Google AdWords-konto. GMB giver dig mulighed for at bruge dit Google AdWords-opkaldssporingsnummer og kan forbinde din placering / omdømme til Google AdWords.

GMB-data kan vises på adwords-annoncer

Når du forbinder din GMB-konto til din AdWords-kampagne, giver du også din annonce chancen for at blive vist på Google Maps!

Forbind GMB med Adwords

GMB giver dig også mulighed for at fremvise din virksomhed gennem rige billedmaterialer og endda virtuel fotografering. Via Google Street View kan du tilføje en fototurné til din virksomhed:

Vis din virksomhed gennem rige billeder

6. Besvar spørgsmål

Google-spørgsmål vinder popularitet.

Besvar spørgsmål på din GMB-liste

Brugere opfordres til at stille forretningsrelaterede spørgsmål, der vises offentligt på din GMB-liste. Når disse spørgsmål stilles, får du besked, såvel som personer, der har sendt anmeldelser eller har været på dit sted før.

HURTIGTIPS: Svar hurtigt på spørgsmål, for hvis du ikke gør det, vil andre Google-brugere! Som ejer af din virksomhed er du i den bedste position til at give nøjagtige oplysninger.

Der er værdi i den proaktive spørgsmålstegn og omorientering af indhold, som du allerede har. De fleste virksomheder har en FAQ-side, og de fleste salgsgulve har spørgsmål, som de regelmæssigt modtager.

Tag disse spørgsmål og “Stil” dem på Google. Få hjælp fra disse salgsrepræsentanter, tjener / servitricer og andre ansatte også. Giv et svar fra din virksomhedsside. Dette sætter disse spørgsmål et praktisk sted for folk at se. Det forhindrer også folk i at stille disse spørgsmål og ikke få svar, eller at få vildledende svar.

Konklusion

Google My Business er et stærkt og nødvendigt stykke af din virksomheds online tilstedeværelse. Lokal søgning hænger sammen med virksomheder, der sender deres oplysninger til Google, for at gøre det nemt at formidle til søgere i dit forretningsområde. Integration med Google-egenskaber er nøglen til online-opdagelse og bekvem søgning.

Med Google My Business er det i navnet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map