6 съвета на Pinterest за малкия бизнес

Съвети от Pinterest, които можете да използвате за разработване на ефективна платформа за социални медии за маркетинг чрез визуално съдържание. Как Pinterest може да се възползва от вашия малък бизнес.

Съвети за Pinterest за начинаещи

Ако една снимка струва хиляда думи, тогава Pinterest е безценен. Вероятно вече сте запознати със сайта за социални медии, ориентиран към имиджа, който хората използват, за да публикуват и споделят идеи, от това как да преустроят хола си до цитати от любимите си автори. Бизнесът може да използва силата на визуалните стимули чрез Pinterest, като публикува маркетингови материали, уеб съдържание и фирмени снимки в своите акаунти..

С помощта на Pinterest е възможно да спечелите широк обхват, като разпространите изображения, свързани с вашата марка в мрежата – и потребителите на Pinterest вършат голяма част от работата. Когато хората видят вашите пинове на Pinterest или изображения на вашия уебсайт, те могат да го „закачат“ или да го публикуват отново в собствените си акаунти. Данни от Pew Research Center показва, че 41 процента от хората ще преместят изображения, които намерят в мрежата, на сайтове в социалните медии. Това е като вашата собствена мрежа от маркетинг на съдържание – или, както ги нарича Pew Research Center, куратори.

Други причини да използвате Pinterest за вашия малък бизнес:

Това, което прави Pinterest толкова мощна платформа, е фактът, че той е съсредоточен върху изображенията. Образователната наука показва, че 65 процента от хората са визуални учащи. Туитове с вземете ретуити 150 процента повече отколкото тези без. Ако сте в маркетинговата игра, аз вероятно просто проповядвам на хора, така че няма да кажа повече. Изображенията винаги са били важен фактор и Pinterest е начин да се възползвате от това. Ето как да го направите.

Изображенията са мощни инструменти за не само да направите марката си видима, но и да накарате хората да я запомнят. „Ефектът за превъзходство на картината“, добре документиран феномен, е идеята, че изображенията се запомнят повече от думите.

Кликнете, за да щракнете

Съвет 1: Пренасочване на съществуващото съдържание

Ако сте нов в Pinterest, може би си мислите: „О, не, още една платформа, за която трябва да създам ново съдържание. Нямам време! ” Чакай малко. Ще искате част от съдържанието ви в Pinterest да бъде уникално, така че да можете да привлечете посетители на страницата си, които търсят нещо свежо. В същото време можете също да вземете съдържание от другите си социални медийни платформи, вашия уебсайт и блога си и да го пренастроите за платформа, фокусирана върху изображението. Например, можете да вземете туит за вашия продукт и да направите инфографика; можете да вземете страницата си „About“ на вашия уебсайт и да преобразите тази информация в вдъхновяваща графика. Използвайте творчеството си, за да извлечете максимума от съдържанието, което вече имате.

Съвет 2: Използвайте проследени щифтове за пазарни проучвания

Както при всяка друга платформа за социални медии, след като сте имали известна активност в профила си за известно време, е необходимо да видите колко успешно използвате Pinterest. Pinterest има своя собствена размери за измерване за да помогне на бизнеса да открие как Pinterest им помага да се развиват. Тези инструменти не само ви дават цялостен поглед върху фиксиращата дейност, но ви дават достъп до статистически данни като лоялност към марката, видимост и реализации.

В допълнение към получаването на твърди номера, помислете за антропологичен поглед, като разгледате профилите на хората, които взаимодействат с вашите щифтове. Кои са те? Какви са техните интереси? Какви други неща правите? Отговорите на тези въпроси могат да ви дадат идеи как да подобрите съдържанието си в Pinterest, както и други социални медии и уеб съдържание, което публикувате, за да привлечете вниманието на вашите ключови потребители.

Съвет 3: Останете организирани

Добре организиран акаунт в Pinterest не само прави, че страницата ви в Pinterest изглежда добре, но и прави вашата марка да изглежда добре. Използвайте функцията на дъските, за да куратирате колекции от свързани изображения и да направите съдържанието си по-достъпно. Например, можете да имате една дъска с надпис „Как да“, която дава съвети как да извлечете максимума от продуктите си. Друг борд може да бъде озаглавен „Събития и аутрич“ и да включва снимки от фирмени изяви и доброволчески проекти. Всеки съвет трябва да бъде стратегически обмислен, за да подобри имиджа на вашия бизнес. Колкото по-добре са организирани вашите дъски, толкова повече хора ще се радват да ги гледат.

Съвет 4: Използвайте „Екшън“ снимки

По-голямата част от съдържанието на вашата страница на Pinterest вероятно ще включва вашите продукти и услуги. Публикуването на снимки на това, което предлага вашата компания, ще се погрижи за факта, че хората са визуални създания. Закачете изображения на хора, които използват вашия продукт, снимки на лидерството на вашата марка и снимки на представители на обслужването на клиенти, помагащи на хората. Колкото повече е вашето шоу действие в тези снимки, толкова по-интересно ще бъдат те и по-добре вашите абонати могат да се представят чрез вашия продукт или услуга.

Съвет 5: Използвайте бутона „Закрепете го“

Не забравяйте, че съдържанието на уебсайта на компанията ви може първоначално да бъде фиксирано и от други. Ще трябва да настроите кода на уебсайта си, за да може посетителите на вашия сайт да прикачат вашето съдържание към техните Pinterest табла с помощта на бутона „Навърти“. Това е още един начин, по който Pinterest премахва натоварването от вас, когато потребителите правят някои от тежките повдигания.

Pinterest Пин бутонДобавете бутона „Закрепете го“ към вашите изображения, за да помогнете на потребителите на Pinterest да го напомнят.

Pinterest има стъпка по стъпка ръководство за да се покаже бутонът „Pin It“, когато потребителите задръжте курсора върху изображения на вашия уебсайт. След като бъдат активни, изображенията, които хората фиксират от вашия сайт, ще започнат да въвеждат препоръки от Pinterest. Докато потребителите могат да закачат вашите изображения без бутон за включване на курсора с помощта на джаджа за уеб браузър, той им служи като добро напомняне да закачат и споделят съдържанието.

Съвет 6: Не забравяйте да включвате видео, твърде

Популяризирането на видео работи малко по-различно от изображенията в Pinterest. Вместо да добавяте щифтове към своите Pinterest дъски от съществуваща уеб страница, можете да вграждате видеоклипове директно в Pinterest. След това потребителите могат да гледат видеоклипа, без да трябва да напускат Pinterest, за да отидат в YouTube. В неотдавнашна анкета 67 процента от анкетираните са казали, че видеоклиповете на Pinterest ги вдъхновяват да предприемат действия. Възползвайте се и от тази функция Промотирана видео програма на Pinterest което позволява на бизнеса да се рекламира, като показва техните пинове на потребителски страници.

Използване на Pinterest за визуална промоция

Pinterest визуална промоцияИзползването на Pinterest може визуално да помогне за популяризирането на вашите продукти & придобиване на нови клиенти. Чобани е красив пример за това.

Pinterest е високоефективна платформа за социални медии за маркетинг чрез визуално съдържание. Това е вероятно по-добро от Instagram за популяризиране на марката, тъй като потребителите могат да разглеждат цяла галерия от свързани изображения наведнъж организирано. Много хора използват Pinterest, за да получат идеи за подаръци, подобряване на дома и лични спредове за пазаруване. Това е идеално средство да достигнете до настоящите и бъдещите си клиенти по неагресивен и съвместен начин. Pinterest направи онлайн пазаруването и подбора на марка приятно изживяване за потребителите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me