6 påviste måder at øge dine indtægter som freelance-forfatter

Er du nysgerrig efter, hvordan de højst betalte forfattere tjener deres indkomst? Lær hvordan man tjener penge på at skrive online med disse 6 strategier, som succesrige forfattere bruger til at udvide deres freelance-karriere.


Tjen penge på at skrive online

De skingrende lyde fra din alarm rykker dig væk fra fredelige drømme. Du kaster armen over og rammer snooze-knappen for tredje gang. Med en lang, smertefuld stønn indser du omsider, det er tid til at stå op. I det mindste er det fredag, du forsikrer dig selv. Når dagens afslutning er over, har du weekenden til at redde din sundhed. Det er naturligvis indtil tedium og medicin fortsætter igen på mandag.

Du havde engang drømme om at leve på dine egne vilkår og nyde den eftertragtede frihed til at være en “bærbar kriger.” Men hvad skete der med disse mål? Hvad afskrækkede dig fra at forfølge en freelanceforfatters nomadiske livsstil? Måske overbeviste den irriterende stemme i dit hoved dig om, at freelance-skrift aldrig kunne blive til en bæredygtig karriere. Så i stedet valgte du de falske bekvemmeligheder og sikkerhed ved et virksomhedsjob, en beslutning, der plager dig hver morgen din alarm slukker.

Her er hvad der kan overraske dig: freelanceskrivning kan ikke kun være en lukrativ bestræbelse; det kan potentielt netto dig langt større indkomst end hvad ethvert 9-5 job nogensinde kunne håbe at give. Med fokus, udholdenhed og en klar strategi på plads er livet for en rig forfatter helt sikkert muligt. Denne artikel viser dig, hvordan det gøres.

6 måder at tjene flere penge på som freelance-forfatter

Der er masser af penge at tjene freelancing som forfatter. Uanset om du fokuserer på det som en sidevæg eller med intentionen om at gå på fuld tid, her er seks grundlæggende strategier, der kan hjælpe dig med at kommandere højere priser og sikre mere arbejde som en professionel skribent-til-leje.

1. Udvikle dine skrivefærdigheder

Det første trin til at blive en godt betalt freelance-skribent begynder med at udvikle de nødvendige færdigheder og færdigheder for at få dine kunder de resultater, de har brug for.

Ikke sikker på, hvilke færdigheder man skal fokusere på? Start med dine lidenskaber. Hvad bruger du allerede dine dage på at undersøge? Hvad er du ekspert på, og kan du nemt dele denne viden med et publikum?

Det er meget lettere at blive en autoritetsfigur, hvis du er forelsket i det, du skriver om. Dette vil naturligvis hjælpe dig med at producere bedre arbejde, men det er virkelig kun halvdelen af ​​ligningen. For virkelig at kunne udmærke sig som en pengeindtægtssmed skal din valgte passion også opfylde disse to krav:

 1. Din skrivning imødekommer et markedsbehov. Er der et tomrum, som din viden og din stemme kan udfylde? Er der nok mennesker, der klynger sig om løsninger eller råd, der i øjeblikket forbliver svækkende?
 2. Din skrivning giver værdi. Når du har fastlagt et behov på markedet, tilbyder skrifterne, du giver, en løsning, som folk er villige til at betale penge for?

For at sige det enkelt: Vær det manglende link til et problem, der er smertefuldt nok til, at folk skal bruge penge til at løse.

Bliv specifik

Ingen slår guld som generalist – rigdommen er i nicher. Beslutning om blot at være ”en forfatter” er en vag idé; tænk i stedet på, hvilken type forfatter du vil være, og den branche, du primært vil tjene.

Selvom det bestemt er et plus, hvis du allerede har skriveerfaring, skal du overveje, hvordan du kan anvende dine talenter på en måde, som klienter vil se på som en værdifuld investering. Vellykket prosa og imponerende ordforråd kan muligvis gøre dig til en bedre forfatter, men de betyder intet, hvis de ikke oversætter til et absolut: overskud.

Virksomheder betaler en høj dollar for forfattere, der kan bringe salg. Konverteringsfokuserede tekstforfattere hjælper for eksempel virksomheder med at oversætte deres værdi til forbrugerne på en engagerende måde, der tilskynder til handling (nemlig at foretage et køb). Forestil dig, hvor værdifuld du vil vises for disse klienter, hvis du er en ekspert i deres niche, ved, hvordan man taler til deres publikum og kan skrive overbevisende med finjusteret ordlyd.

Nøgletak: Hvis du kan fokusere på det, du elsker, inden for et specifikt felt med et stort problem, ved at levere en service, som folk vil betale penge for – så får du en meget frugtbar karriere som freelance skribent.

2. Byg din portefølje

Det er en ting at tale foredraget; det er en anden at faktisk gå turen. Inden du kan forvente at kommandere over høje satser, skal du først bevise dig selv som en dygtig forfatter. Den eneste sikre måde at gøre det på er at lade dit arbejde tale for sig selv.

At opbygge en imponerende portefølje er en af ​​de mest betydningsfulde forhindringer for en begyndende forfatter til at overgå. Selvom det er lidt af en fangst 22, når du starter – for at få arbejde, skal du først allerede have gjort arbejde – det betyder ikke, at du ikke kan finde kreative måder ud af dette hul.

Gratis prøver

Hvis du kæmper for at finde mulighed, er det måske tid til at oprette det selv. Kløe at skrive artikler om personlig økonomi? Vent ikke på, at nogen ansætter dig til at gøre det; skriv et eksempel og udgiv det på egen hånd. I håb om at blive en efterspurgt salgsskribent? Som de fleste færdigheder, kan du kun gennem praksis nå professionelle niveauer. At udfylde din tidlige portefølje med selvgenereret arbejde er en god måde at bevise for andre – og vigtigst af sig selv – at du har fået chops til at skrive konkurrencedygtigt.

En anden måde at få praksis er ved at tilbyde dine tjenester til klienter gratis. Selvom det ikke anbefales at arbejde ubetalt forbi din første eller anden koncert, er der flere fordele ved denne tilgang: du tjener erfaring, mens du samtidig får eksponering, og din indledende “testkørsel” med en klient kan sandsynligvis føre til langvarig betalt arbejde, hvis de er tilfredse med resultatet. Bare vær forsigtig, så du ikke underbuder din værdi ved at forblive i et ubetalt arrangement i længere tid end nødvendigt.

Henvisninger & Udtalelser

Det sidste stykke af en knockout-portefølje er dit vidnesbyrd. Rave anmeldelser og henvisninger er den ultimative valuta; Hvis du kan vise, at du har leveret varerne til andre, bliver dit næste job betydeligt lettere at lande. En slank portefølje og lang CV er rart at have, men alle potentielle kunder virkelig interesserer sig for er resultater. Bevis at du kan få dem, og du spiser aldrig Ramen til middag igen.

3. Gæsteblog til højprofilsider

Tjen penge på at skrive online ved at blogge gæster

Gæsteblogging er en anden god måde at få eksponering på, føje til din portefølje og opbygge et publikum. Nogle gange tilbyder de høje profilerede websteder, du skriver til, endda en beskeden kompensation for din skrivning – selvom det typisk kan lukkes ud på omkring $ 100. I betragtning af den tid og energi, der kræves for at fremstille et stykke af høj kvalitet, og samtidig overholde publikationens strenge redaktionelle retningslinjer, kan du måske hurtigt blive modet fra at tjene alvorlige penge via gæsteblogging.

Lidt imod intuitivt tjener mange forfattere store penge på at få deres arbejde offentliggjort på websteder med høj profil, men alligevel modtager de ofte ikke en krone fra selve webstederne. Så hvordan tjener de deres penge? Snyder disse forfattere systemet på en eller anden måde? Selvfølgelig ikke! De tjener penge på noget, der hedder backlinks.

backlinks

SEO er den moderne tids guldrusel. Placering højt i søgemaskinealgoritmerne er normalt det primære mål for ethvert rentabelt websted – og backlinks er et af de top 3 faktorer Google bruger til disse placeringer. Det er af denne grund, at mange virksomheder er mere villige til at betale forfattere en høj præmie for at opbygge dem en backlink i stedet for direkte at skrive dem et blogindlæg.

En backlink er, når et websted peger på en relevant artikel, der findes på et andet sted. Jo højere autoritet webstedet er, jo større er boostet i SEO det linkede websted får. Så hvis en kiropraktor søger at øge webtrafik til sin praksis hjemmeside, vil et direkte link til ham fra en New York Times-artikel om kiropraktorer være som en gave sendt fra himlen. En sådan heldig kamp som det er måske en smule fantastisk; i virkeligheden vil det kræve en vis benarbejde og beslutsomhed for både forfatteren og virksomheden at få forbindelse på gensidige vilkår.

For forfattere kan det at finde de rigtige virksomheder, der har brug for backlinks, være en tidskrævende proces, ofte med dage med direkte opsøgende og kolde e-mails. Selvom dette er en fremgangsmåde at tage, er der også en meget enklere metode for forfattere til at oprette forbindelse til relevante websteder med behov for backlinks – og det sker tilfældigvis til fordel for begge parter.

Freelance-forfattere, der er i stand til at bidrage med gæsteartikler på websteder af høj kvalitet, kan bruge deres skrivefærdigheder til at oprette backlinks til virksomheder, i nogle tilfælde tjene op til $ 1000 til at opbygge et enkelt link.

Klik for at tweet

Brug af en link-building jobplatform som Link-stand giver nicheblogforfattere mulighed for at oprette forbindelse til og tjene stor løn fra relevante virksomheder, der aktivt søger backlinks til deres websted. For eksempel kan du tjene overalt fra $ 200 til $ 1000 for at opbygge et enkelt link. Fangsten er, at du er nødt til at erhverve dine egne gæstebloggingsmuligheder på kvalitetswebsteder. Når du dog reklamerer for flere arrangementer som denne for links, som du normalt alligevel vil medtage i din artikel, er det let at se, hvordan salg af backlinks kan være en ekstremt lukrativ proces for freelance-forfattere! Det smukke ved dette engagement er, at virksomheden modtager et værdifuldt SEO-løft, og du vil tjene fantastiske indtægter – plus muligheden for at opbygge din portefølje og yderligere etablere din autoritet som forfatter. Det er ingen hjerner!

4. Opret dit eget websted eller blog

Der er selvfølgelig ingen brug af at have en portefølje, hvis den ikke findes et sted! At have din egen hjemmeside er et vigtigt forretningsværktøj for enhver freelancer, især forfattere. Dette er mere end bare dit telefonkort; det er en platform for dine tanker, stemme og kreativitet at tjene et globalt publikum.

Selv hvis du mangler tekniske færdigheder, er det heldigvis en temmelig enkel proces i disse dage at tage en DIY-tilgang til dit websted. Webstedsbyggere er et uvurderligt værktøj til hurtigt at oprette et websted; Hvis du har brug for hjælp til at beslutte, hvilken der er bedst for dig, skal du læse vores artikel her.

Kort sagt, at have din egen hjemmeside er et uvurderligt stykke af din online forretning. Uden en, at etablere din troværdighed eller gøre det let for potentielle kunder at finde dig vil være næsten umuligt. Bare fordi du har et websted, betyder det ikke, at det giver garanteret indkomst, hvilket bringer os til vores næste emne:

5. Få penge på dit websted

Nu, hvor du har oprettet dit websted, undervurder ikke dets potentiale for at tjene penge som en hel virksomhed i sig selv. At opbygge en populær nicheblog med fremragende artikler er virkelig kun halve slaget; dit næste trin med at etablere et rentabelt websted er at finde ud af, hvad du kan sælge gennem det.

Affiliate marketing

Affiliate marketing introducerer i det væsentlige dine læsere til et produkt eller en tjeneste, ved at bruge dine gaver som en forfatter til at opbygge det som noget uimodståeligt og derefter tjene penge, når dine læsere rent faktisk køber det. Der er masser af tilknyttede programmer derude – det mest populære Amazon—Og potentialet til at tjene gode penge på praksis er praktisk talt ubegrænset.

Jo mere trafik dit websted kører dagligt, jo større er de potentielle dollartegn, du ser. En sådan høj båndbredde i trafikken vil naturligvis tage tid at opbygge – men det vigtigste for dig at koncentrere dig om lige nu er at give dit publikum ærlig og værdifuld hjælp.

Tryk kun på de produkter, du virkelig tror på og ideelt set har brugt dig selv. Først vurderer, om produktet virkelig tjener din niche og giver noget af værdi. Hvis det hele føles endda det mindste tvang, vil dit publikum snuse det ud og straks lukke ned. Derfor er tilknyttede links, der organisk binder til eller understøtter din egen service, generelt den største chance for at starte.

For at komme i gang med affiliate marketing skal du tænke på et produkt, du brænder for, og derefter køre en Google-søgning for at se, om det produkt tilbyder et tilknyttet program, eller om det er en del af et tilknyttet netværk. Når du finder et godt match, skal du undersøge, hvordan dens kommissioner fungerer. Når du er blevet tilknyttet, skal du bruge dine kræfter som en overbevisende forfatter til at introducere produktet til dit publikum på en engagerende, samtale måde.

PRO TIP: Husk, at folk altid følger resultaterne af en transformeret tilstand. Hvis du kan male et levende billede i deres hoveder af, hvor vidunderligt deres liv vil være efter at have fået et bestemt produkt eller en tjeneste, vil de så ivrig udskifte kontanterne for at gøre denne transformerede stat til en realitet.

Digitale produkter

Hvis du bliver god til at sælge andres produkter, kan du forestille dig, hvor mange penge du kan tjene til at sælge dine egne!

E-bøger, onlinekurser, og andre ressourcer, der kan downloades kan tjene den kyndige freelanceforfatter nogle meget heftige passive indtægter med E-Learning-branchen på vej til at overskride 300 milliarder dollars. Så skal du bare kaste hvad som helst sammen og smide det på din hjemmeside i håb om det bedste? Eller er der et system, du kan følge, der hjælper med at skabe bedre resultater? Selvom det ikke er en nøjagtig videnskab, har jeg efter et par års tung iværksætterundersøgelse fundet, at der faktisk er en optimal række af handlinger, der driver bedre konverteringer. Denne sekvens er som følger:

Opret en e-bog

Du prøver ikke nødvendigvis at blive en bedst sælgende Kindle-bogforfatter her. Tænk på dette som mere som en udvidet blogartikel – maksimalt 10.000 ord – der koges ned en emne til let fordøjeligt indhold, der giver værdi. Vælg et emne, som du kan tilbyde et unikt og ekspertperspektiv på, og lær derefter noget nyttigt for dit publikum, der er tilpasset din nichetjeneste.

Målet er ikke at tjene penge ved at sælge denne e-bog; det er i stedet for at få eksponering og opbygge et følgende. Du vil have øjnene på prisen – så tilbud den gratis og peg link til dens download-side på tværs af dit websted og sociale medieplatforme. Årsagen til, at du giver det væk for intet, har at gøre med det næste trin:

Lav en e-mail-liste

For at nogen kan downloade din e-bog, skal de angive deres e-mail-adresse. Hvorfor? Høst af e-mails er en af ​​de mest kraftfulde handlinger, en virksomhed kan tage, især for forfattere.

Dette er din mulighed for at tale direkte med dit publikum og opbygge en forbindelse. Undersøgelser viser, at e-mail-outreach er næsten dobbelt så effektiv som poster på sociale medier til at drive erhvervelse og tilbageholdelse. E-mail er en platform, som folk regelmæssigt er opmærksomme på, så du vil opbygge din abonnentliste så tidligt som muligt i din virksomhed. Når tiden kommer til at markedsføre et nyt produkt eller en tjeneste på tværs af nettet, vil dine pålidelige e-mail-abonnenter utvivlsomt udgøre det store flertal af dets salg.

Giv værdien til dine abonnenter

De mennesker, der forbliver på din e-mail-liste, er ægte fans af, hvad du har at sige, så vær ikke bange for at tale med dem regelmæssigt. At levere konsistent rådgivning og viden går langt i at skabe tillid og troværdighed. Lidt hver dag, og du får snart en legion superfans.

Ikke hver e-mail skal være en salgsstigning eller en skubbe for at investere i dine tjenester. Hvis din besked kommer fra et ægte sted for hjælp, vil dit publikum genkende og værdsætte stemningen. Dette handler virkelig om at plante frø. Efter at have haft tendens til og pleje dine unge frøplanter, vil det til sidst komme tid til at høste afgrøden.

Pitch dem dit online kursus

Nu har faderskabet sin gevinst. Det er tid til at rulle de store billetartikler ud: onlinekurser, der kan sælge for så meget som 4 eller endda 5 figurer en pop.

For de mest hengivne læsere, der fortærer alle råd, du har delt op til dette punkt, vil mange være ivrige og villige til at betale høje dollars for at fortsætte deres træning med nogen, de har tillid til.

Oplysningerne om at skabe et vellykket onlinekursus er uden for denne artikels rækkevidde, men husk dette i øjeblikket: den pris, folk vil betale for et kursus, er i direkte forhold til værdi det giver dem, ikke nødvendigvis produktionsværdier. Dit første onlinekursus behøver ikke være perfekt. Du behøver heller ikke være verdens største tekstforfatter til destinationssiden; alt, hvad der betyder noget er, at du kan lære nogen at oprette deres egen vellykkede destinationsside, og de vil med glæde betale top dollar for resultaterne.

Hvad med annoncer?

Endelig skal vi kort tale om at stole på annonceindtægter som en levedygtig måde at tjene flere penge på dit websted. Mens Jeg kan være partisk i min usmagelse over annoncer som erstatning for meningsfuldt indhold, er kendsgerningen, at forbrugerne bliver mere og mere irriterede over den modbydelige taktik fra dårlig reklame.

Selvom bannerannoncer lige så godt kan være usynlige, er der en endnu mere overbevisende grund til, at de sandsynligvis ikke er værd at bruge din tid: Du tjener simpelthen ikke nok penge til, at de betyder noget. Medmindre du rammer hundreder af tusinder af visninger pr. Dag, vil du realistisk skubbe til blot brøkdele af en dollar i annonceindtægter. Sammenlignet med hvad der kan opnås gennem ting som affiliate marketing, gør bare verden en fordel og grøft annoncerne.

6. Find skrivejob på freelancing platforme

Nogle professionelle forfattere kan forvirre tanken på at gå gennem en freelancing platform til kvalitetsarbejde. Deres argument er, at de fleste af klienterne derimod er forhandlere, der kun søger den laveste byder – og i en henseende er deres antagelser desværre korrekte. Imidlertid bør enhver freelanceforfatter, der håber at øge deres indtjening, overveje måderne, hvorpå de kan tjene gode penge på disse platforme, når de først har forstået, hvordan de bruger systemet til deres fordel.

Lad os se på den mest populære platform derude, oDesk. Er langt de fleste af stillingerne på udkig efter bunden af ​​tønderaterne? Yep. Kan det være nedslående at søge efter skrivearbejde, når alt hvad du ser er kunder, der beder om guld og alligevel er villige til kun at betale for snavs? Det kan du tro. Så hvorfor endda overveje Upwork som en levedygtig pengeindsamlingsproces? Fordi lurer i skyggerne findes der en lille procentdel af værdige klienter, der er villige til at betale dig timeprisen for dine drømme. For at erhverve disse værdifulde klienter, skal du lokke dem som bier til honning.

Selvom jeg personligt ikke bruger meget tid på Upwork, har jeg ikke desto mindre tjent en solid 5-cifret indkomst fra klienter på platformen. Interessant er, at mindre end 10% af de penge kommer fra job, som jeg direkte har ansøgt om; snarere er det fra klienter, der i stedet opsøgt mig. Tro det eller ej, mange premiumkunder søger aktivt efter kandidater, der passer godt til deres behov, eller de betaler Upwork et gebyr for at finde disse freelancere til dem. Så hvordan sikrer du, at du dukker op i deres søgning? Det handler om din profil.

Jeg er forbløffet over mange af forfatterens profiler, jeg ser på Upwork. Disse freelancere fortsætter og fortæller om deres personlige rejser med at blive forfattere, eller hvorfor de elsker at skrive så meget, at de ofte glemmer at tale om det, der er vigtigst: klienten. Husk igen, at det, klienter er mest interesseret i, er resultater. Når en potentiel kunde læser din profil, skal de øjeblikkeligt og klart forstå, hvordan du kan tjene deres behov, og hvordan de resultater, du får dem, vil skabe en meget ønskelig transformeret tilstand.

At udforme den perfekte profil indebærer mange af de samme strategier, som vi har dækket ovenfor. Sådan kan du anvende dem til at tiltrække gode kunder på Upwork:

 • Generalister er dem, der sidder fast i de lavt betalte optrædener. For at ramme den rigtige nerve med en drømmeklient, skal du indsnævre din service til et specifikt tilbud inden for et nichefelt.
 • Din “Færdigheder” -afdeling bør liste over vigtige søgeord, der kombinerer din lidenskab med et markedsbehov, som folk er villige til at betale for.
 • Brug din overskrift til at love resultater. Spild ikke denne plads på en generisk jobtitel; fortæl klienterne nøjagtigt, hvad du kan gøre for dem i en tæt formuleret, aktiv sætning.

Til sidst vil jeg understrege igen, at det virkelig er muligt at tjene gode penge på at byde steder som Upwork. Bliv ikke bytte for den knappe tankegang, der plager mange af freelancerne derinde. Sæt dine satser høje og vær ikke bange for at holde sig til dem. At arbejde for en svær klient kan have negativ indflydelse på mere end blot din indkomst; det kan bringe den stolthed, du har over dine talenter, som aldrig er et godt sted for en forfatter at være.

Konklusion

Den, der mener, at freelanceskrivning ikke kan betale regningerne, har simpelthen ikke været opmærksom på de nylige industriændringer. Muligheden for at tjene ikke kun bare tilstrækkelig indkomst, men formue har aldrig været så tilgængelig for en målbevidst forfatter. Uanset om du ønsker at dyppe tæerne i verden af ​​freelancing, eller du er klar til at tage springet ud og forlade dit dagjob, håber vi, at denne artikel giver dig klarhed og selvtillid til at tage kontrol over din skrivekarriere og sigte mod stort indtjening.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map