6 причини, поради които вашият бизнес трябва да възлага създаването на съдържание

Маркетингът на съдържанието изисква страхотно съдържание и много от него. Ето няколко причини, поради които вашият бизнес трябва да обмисли създаването на аутсорсинг на съдържание.


Защо трябва да помислите за създаване на съдържание от аутсорсинг

Като собственик на малък бизнес или предприемач, трябва да вземете предвид всички фактори, които могат да ви помогнат при разрастването на вашия бизнес. Контент маркетингът е един от тях.

Маркетингът със съдържание е несъмнено най-жизненоважната стратегия, която отвежда бизнеса ви до зенита на успеха. В тази ера на цифровизация, вашият бизнес се счита за автентичен и надежден, само ако имате специален уебсайт.

ЗНАЕШЕ ЛИ? Съдържателен маркетинг струва 62% по-малко от традиционния маркетинг и генерира около 3 пъти повече води.

Само създаването на уебсайт обаче не е достатъчно и по-скоро трябва да го поддържате и поддържате жив, за да спечелите доверието на посетителите си.

Хората биха искали да посещават уебсайта Ви отново и отново, ако им се стори интересна. В близко бъдеще тези посетители са тези, които могат да се превърнат във ваши лоялни клиенти.

И така, това, което поддържа уебсайта ви активен и жизнен?

Най-добрият начин да поддържате уебсайта си жив е като публикувате ново съдържание – особено публикации в блогове. Обаче просто писането на публикация в блог с цел публикуване на съдържание няма да работи. Висококачественото и ангажиращо съдържание е нуждата от часа. Качественото съдържание е нещо, което допринася за надеждността на вашия бизнес.

Ето някои доказани факти, които подчертават важността на маркетинга за съдържание:

  • Фирмите, които използват маркетинг за съдържание, придобиват повече трафик от другите, които разчитат на традиционния маркетинг
  • Той помага на потребителите да се свържат с вашата марка и да я запомнят за по-дълго време
  • Маркетингът на съдържанието струва по-малко от традиционните маркетингови канали, но въпреки това генерира повече от двойно повече резултати
  • Повечето търговци на B2B използват маркетинг за съдържание в своите маркетингови кампании
  • Маркетингът на съдържанието дава високи проценти на конверсия
  • Потребителите вероятно ще бъдат убедени от маркетинга на съдържанието да вземат своето решение за покупка
  • Клиентите предпочитат да знаят за дадена компания чрез статии и блогове, а не чрез реклами

Как е създаването на аутсорсинг на съдържание полезно за вашия бизнес?

Съдържанието е кралско

Очевидно е, че най-високото качество и ясното съдържание е от съществено значение за популяризирането на вашия бизнес. Дори и да сте създали съвсем нов уебсайт, качеството на съдържанието решава съдбата му.

Създаване & популяризирането на съдържание не е задание за един или два дни. По-скоро е непрекъснат процес.

Кликнете, за да щракнете

Създаването на качествено съдържание е трудно предизвикателство за собствениците на малки фирми и предприемачите, тъй като те обикновено нямат голям бюджет, за да наемат специализиран екип от създатели на съдържание и търговци. Самата работа с тях също е лоша идея, тъй като те трябва да се съсредоточат върху по-големите неща в собствения си бизнес.

Ако прясното съдържание не се публикува редовно на уебсайта ви, това няма да ви позволи да извлечете ползите от съдържателния маркетинг.

Въздействие върху трафика с броя месечни публикации в блогаСпоред HubSpot, фирми, публикуващи 16+ месечни публикации в блогове, видяха близо 3,5 пъти повече трафик.

И така, как можете да получавате редовно съдържание, ако ви липсват работна ръка и време? Можете да го направите, като аутсорсирате създаването на съдържание за вашия бизнес.

Има няколко предимства на аутсорсинг съдържанието. Това спестява вашето време, енергия и пари. По-горе вие ​​получавате съдържанието, създадено от тези, които имат опит в маркетинга на съдържанието. Така че получавате качествено съдържание и повишена ROI също е гарантирана.

Ако съдържанието на вашия бизнес възлага на аутсорсинг?

Има различни видове бизнеси и зависи от ситуацията и бюджета ви дали искате да възложите съдържание или не.

Ето няколко насоки, които могат да ви помогнат да направите избор дали да възложите или да зависите от собствения си екип.

1. Различните проекти се нуждаят от различен набор от умения, знания, & Експертиза

Създаването на съдържание не е детска игра и не е просто да се записват нещата. Нещо повече, става въпрос за разбиране на вашата целева аудитория, създаване на подходящи стратегии, провеждане на интензивни изследвания и след това разработване на висококачествено, ангажиращо и ясно съдържание.

Имате нужда от професионалист, който умее да пише добре, и маркетинг на съдържание, който умее да използва технологии, който може ефективно да популяризира съдържанието в мрежата.

Второ, имате нужда от експерт по въпросите, който може да използва своето ноу-хау за разработване на звездно съдържание.

Сега, ако имате хора от вашия екип, които имат умения да поемат проекта, тогава е чудесно и няма нужда да ходите никъде другаде. Ако обаче вие ​​и членовете на вашия екип не притежавате необходимите умения, тогава е по-добре да възложите съдържание.

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД: Понякога само вие можете да създадете най-доброто съдържание за вашия бизнес. Например, ако управлявате местен магазин за пекарни и блогвате за съвети за печене, тогава вие или членовете на вашия екип можете да изпълните това по-добре.

Но ако съдържанието е маркетингово или богато на SEO съдържание, тогава можете да предавате съдържанието си от експерти по съдържание. Ако аутсорсирате съдържание, вие използвате знанията и опита на други писатели, които помагат на бизнеса ви да се развива.

Например, ако вие и членовете на вашия екип не познавате SEO и други техники, това не може да ви накара да се справите със звезден уеб маркетинг.

В този случай наемането на SEO експерт може да бъде умна идея. Можете да използвате ноу-хау на фрийлансъри, за да впечатлите аудиторията си и да се класирате добре в търсачките.

2. Фактор на времето

Правилото за маркетинг на съдържание е просто: колкото повече време отделяте за създаване и маркетинг на съдържание, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Съдържанието не може да бъде създадено едновременно. Съдържание за спам, пълнител може да бъде създадено за нула време, но е необходимо значително време, за да се изработи качествен пост.

Изминава значително време за проучване, анализиране на пазарните тенденции и най-накрая разработване на съдържание, което е ангажиращо, както и информативно.

Дори да имате експерти в екипа си, трябва да помислите дали имат време да работят върху създаването на съдържание. Отделянето на време за създаване на съдържание ще ви отнеме отделено време за друга задача във вашия бизнес.

Ако вие или членовете на вашия екип нямате време да се посветите на създаването на съдържание, тогава е възможен аутсорсингът.

Кликнете, за да щракнете

Аутсорсингът ви спестява време, което ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса си. Вие и членовете на вашия екип можете да се съсредоточите върху задачите си. Това позволява на множество проекти да бъдат завършени едновременно.

Много фрийлансъри и аутсорсинг агенции се стремят да доставят съдържанието за сравнително кратко време. Например, публикация в блог от 500 думи може да бъде доставена в рамките на 24 часа. Напротив, вътрешният екип е оборудван с толкова много други задачи, че TAT за една и съща публикация в блога може да отнеме 3 дни или дори повече.

3. Вътрешният екип трябва редовно да се обучава

По-големите фирми могат да разчитат на собствения си екип за създаване на съдържание. Те тренират екипа така, че членовете да станат квалифицирани в разработването на превъзходно маркетингово съдържание. Това обаче изисква време, енергия и пари.

Ако можете да харчите пари и да отделите време за обучение на персонала си, тогава можете да го направите. Но проблемът, който се появява тук, е, че понякога служителите напускат работата за нещо по-добро.

Сега отново ще трябва да обучите новите членове. Така че, вместо да преминавате през този процес отново и отново, можете да изберете да възложите съдържание.

4. Бюджет за маркетинг на съдържанието

Съдържанието е кралско, а висококачественото качествено съдържание ускорява растежа на вашия уебсайт. За да получите висококачествено съдържание, ще ви е необходим опитът на умели писатели. Опитните и утвърдени писатели биха начислили огромна сума.

Ако бюджетът ви позволява да наемете създател на съдържание и маркетинг на пълен работен ден във вашия вътрешен екип, нищо не може да победи това.

Писателят ще има право на обезщетения за служители, фиксирана заплата и стимули, независимо от обема на работата. Освен това, дори ако след месец търсенето за създаване на съдържание е сравнително ниско, ще трябва да платите на вашия писател.

От друга страна, ако аутсорсирате съдържание, ще трябва да платите само за количеството работа, което един писател ви доставя. Това може да спести значителна сума пари. Спестяването на пари е важно особено за собствениците на малък бизнес. Можете да вложите спестените си пари за други важни неща

Така че, ако нямате достатъчно средства, за да поддържате допълнителен служител, можете да изберете да възложите съдържание.

5. Широка гама от съдържание, създадено за вашия бизнес

Аутсорсинг създаването на съдържание ви дава възможност да свършите задачата от експерти по темата. Може да не намерите човек от вашия екип, който да познава както инженерната, така и медицинската област. Но можете да предавате съдържанието си на различни писатели или агенция, така че проектът да се ръководи от експерт в тази област. Това намалява шансовете за получаване на съдържание на скрап или пълнител.

Най-добрата част от аутсорсинг съдържанието е, че можете да получите съдържанието, разработено във всяка ниша. Въпреки това, може да не намерите членовете на вашия екип, които да се съобразяват с всяка ниша.

Освен това експериментирането с различни видове съдържание ви помага да разберете какво работи най-добре за вашия бизнес.

ЗАБЕЛЕЖКА на редактора: Не забравяйте също, че трябва да публикувате съдържание само за вашия бизнес. Трябва да сте добре запознати с темите, които вашите публикации обхващат, защото те са за вашия бизнес.

6. Поддържа качеството на вашия уебсайт & Направете да изглежда автентично

Поддържането на висококачествено съдържание е най-жизненоважната стратегия за вашия бизнес и създаването на аутсорсинг на съдържание ви помага в това.

Оригиналното съдържание е нещо, което печели като цяло и поддържа аудиторията ви ангажирана. Професионална агенция за аутсорсинг знае за важността на уникалното съдържание и се уверява, че същото е подготвено.

На всичкото отгоре, проверките за плагиатство, проверките на правописа и други проверки на качеството гарантират, че получавате нищо по-малко от шедьовър.

Къде трябва да възлагам съдържание?

Има множество онлайн платформи, където можете да намерите фрийлансъри или агенции, които могат да разработят съдържание за вас. Но за да получите висококачествено съдържание в бърз срок, трябва да разчитате на надеждни платформи. Contentmart е един от тези.

Тъй като работя за компанията, мога да ви уверя, че можете да възложите създаването на съдържание чрез Contentmart и да се хипнотизирате от качеството на писане.

Платформата има няколко опитни и опитни писатели и маркетингови експерти, които ще изведат маркетинга ви за съдържание на следващото ниво.

ЗАБЕЛЕЖКА на редактора: Мненията в тази статия са на автора и не успяхме да тестваме или проверяваме услугите на ContentMart, въпреки че са ни предоставили тази статия!

заключение

В днешната ера, маркетингът със съдържание има предимство пред традиционните маркетингови техники. За собствениците на малък бизнес и предприемачите това е стратегия, която може да нарасне бързо.

Стартирането на блог и редовното му актуализиране със съдържание е нещо, което кара посетителите да вярват във вас и да се свързват с вас. Това помага за генерирането на потенциални клиенти и накрая преобразуването на потенциалните клиенти в клиенти.

Качественото и ангажиращо съдържание е нещо, което ще привлече аудиторията ви. Можете или да накарате вътрешния си екип да разработва съдържание за вас или да възлага съдържание.

Създаването на аутсорсинг съдържание ви гарантира добре проучено, оптимизирано за SEO и висококачествено съдържание. Съдържанието е разработено от професионалисти, които имат опит в тази област. Можете да получите създаденото съдържание във всяка ниша и да намерите това, което работи най-добре за вашия бизнес.

Помислете за аутсорсинг, ако вашият вътрешен екип не притежава умения и ако искате да спестите време и пари. Това също извежда маркетинга ви на следващото ниво.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me