6 Pinterest tipp a kisvállalkozások számára

A Pinterest használatával kapcsolatos tippeket hozhat létre egy hatékony közösségi média platform fejlesztéséhez a vizuális tartalom révén történő marketingre. Hogyan hasznosíthatja a Pinterest a kisvállalkozását?.


Pinterest tippek kezdőknek

Ha egy kép több ezer szót ér, akkor a Pinterest felbecsülhetetlen. Lehet, hogy már ismeri azt a képközpontú közösségi média oldalt, amelyet az emberek ötletek közzétételére és megosztására használnak, kezdve a nappali újjáépítésétől kezdve a kedvenc szerzőik árajánlataitól. A vállalkozások kihasználhatják a vizuális ingerek erejét a Pinterest segítségével, marketing anyagok, webtartalom és vállalati fotók elküldésével számlájukra.

A Pinterest használatával széles körű elérhetőséget érhet el, ha márkájához kapcsolódó képeket az interneten terjeszt – és a Pinterest nagy részét a munka végzi. Amikor az emberek látják a tűket a Pinterest-en, vagy az Ön webhelyén lévő képeket, akkor „rögzíthetik” vagy újraküldhetik saját fiókjukba. Adatok a Pew Kutatóközpont azt mutatja, hogy az emberek 41% -a újból elküldi az interneten talált képeket a közösségi média webhelyeire. Olyan, mint a saját tartalommarketing-hálózat – vagy – ahogyan a Pew Research Center nevezte őket – kurátorok.

Egyéb okok a Pinterest használatához kisvállalkozásuk számára:

A Pinterest ilyen erős platformjává teszi az a tény, hogy a képek középpontjában áll. Az oktatástudomány azt mutatja, hogy az emberek 65% -a vizuálisan tanul. Tweetek a kap retweetelt 150 százalékkal több mint azok nélkül. Ha részt vesz a marketing játékban, valószínűleg csak prédikálok a kórusnak, szóval nem mondom többet. A képek mindig is fontos tényezõk voltak, és a Pinterest erõsen kihasználhatja ezt. Itt van, hogyan kell csinálni.

A képek hatékony eszközök nemcsak a márkájának láthatóvá tételéhez, hanem az emberek emlékezéséhez is. A „kép fölényeffektus”, egy jól dokumentált jelenség, az az elképzelés, hogy a képek inkább emlékezetbe kerülnek, mint a szavak.

Kattintson a Tweet-re

1. tipp: A meglévő tartalom rendeltetése

Ha még nem ismeri a Pinterest alkalmazását, akkor gondolkodhat: „Ó, nem, ez egy újabb platform, amelynek új tartalmat kell létrehoznom. Nincs időm! ” Várj egy percet. Azt szeretné, ha a Pinterest tartalmai egyediek lennének, így vonzza az oldal látogatóit, akik valami frisset keresnek. Ugyanakkor a többi közösségi média platformon, a webhelyen és a blogjában is tartalmat vehet fel, és újból megtervezheti egy képet összpontosító platformra. Például elkaphat egy tweetet a termékéről, és elkészítheti egy infographic képet; elfoglalhatja a weboldal „Névjegy” oldalát, és ezeket az információkat inspiráló grafikákká alakíthatja. Használja kreativitását, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a már meglévő tartalomból.

2. tipp: Használjon nyomon követett csapokat a piackutatáshoz

Mint minden más közösségi média platformon, ha egyszer már végzett tevékenységet a fiókján, akkor látnia kell, mennyire sikeres a Pinterest használata. A Pinterestnek megvan a maga mérési megoldások hogy segítsen a vállalkozásoknak felfedezni, hogy a Pinterest miként segít növekedni. Ezek az eszközök nemcsak átfogó képet nyújtanak a rögzítési tevékenységekről, hanem hozzáférést biztosítanak a statisztikákhoz, például a márkahűséghez, a láthatósághoz és a konverziókhoz.

A kemény számok megszerzésén kívül fontoljon meg antropológiai képet azáltal, hogy átnézi az emberek profiljait, akik kapcsolatba lépnek a tűivel. Kik ők? Milyen érdekeik vannak? Milyen más dolgokat rögzítesz? Az e kérdésekre adott válaszok ötleteket adhatnak a Pinterest tartalmának, valamint a közzétett más közösségi média és webtartalom fejlesztésére, hogy felhívják a legfontosabb felhasználók figyelmét..

3. tipp: maradjon szervezett

A jól megszervezett Pinterest fiók nem csak a Pinterest oldalát teszi jó megjelenésűvé, hanem a márkád megjelenését is. A táblák funkcióval összekapcsolhatja a kapcsolódó képek gyűjteményét, és tartalmát hozzáférhetőbbé teheti. Például van egy táblája, amelynek címe „Hogyan kell”, amely tippeket ad a termék (ek) maximális kihasználásához. Egy másik táblát fel lehetne tüntetni „Események és tájékoztatás” címmel, és fényképeket tartalmazhat a társasági fellépésekről és az önkéntes projektekről. Minden egyes testületet stratégiailag át kell gondolni, hogy javítsa vállalkozásának imázsát. Minél jobban szerveződnek a táblák, annál több ember élvezi az átnézést.

4. tipp: Használja az „Akció” felvételeket

A Pinterest oldal tartalmának nagy része valószínűleg a termékeit és szolgáltatásait tartalmazza. A vállalkozás által kínált képek közzététele figyelembe veszi azt a tényt, hogy az emberek vizuális lények. Jelöljön meg képeket az Ön termékeit használó emberekről, fényképeit a márka vezetéséről, valamint az emberek segítésére szolgáló ügyfélszolgálati képviselők pillanatképeit. Minél többet jelenít meg ezekben a képekben, annál érdekesebbek lesznek és annál jobban elõfizetõi képesek képeket készíteni magukra az Ön termékével vagy szolgáltatásával.

5. tipp: Használja a „Pin It” gombot

Ne felejtsük el, hogy a vállalati webhely tartalmát eredetileg mások is rögzíthetik. Be kell állítania a webhely kódját, hogy a webhely látogatói lehetővé tegyék a tartalomnak a Pinterest tábláikhoz való rögzítését a bekapcsoláshoz használt „Pin It” gomb segítségével. Ez egy újabb módszer arra, hogy a Pinterest megszünteti a munkaterhelést, ha a felhasználók nehéz munkát végeznek.

Pinterest Pin gombraAdja hozzá a „Pin It” gombot a képeihez, hogy emlékeztesse a Pinterest felhasználóit arra, hogy rögzítsék.

A Pinterest rendelkezik lépésről lépésre hogy a „Pin It” gomb megjelenjen, amikor a felhasználók az egérmutatók fölé mutatnak az Ön webhelyén. Aktiválás után az emberek az Ön webhelyéről pingetett képek elkezdenek javaslatokat hozni a Pinterestből. Noha a felhasználók rögzíthetik képeit a bekapcsoláshoz nyomja meg a Pin It gombot anélkül, hogy egy webböngésző-widget használnának, ez jó emlékeztetőként szolgál a számukra a tartalom rögzítéséhez és megosztásához..

6. tipp: Ne felejtsd el a videó beépítését is

A videó promóciója kissé eltérően működik, mint a Pinterest képei. Ahelyett, hogy egy meglévő weboldalon csapok hozzáadása lenne a Pinterest táblákhoz, a videókat közvetlenül a Pinterestbe ágyazhatja be. A felhasználók ezt követően megnézhetik a videót anélkül, hogy el kellene hagyniuk a Pinterest használatát a YouTube-ra való belépéshez. Egy nemrégiben végzett felmérés során a megkérdezettek 67 százaléka mondta, hogy a Pinterest videói cselekvésre ösztönzik őket. Használja ki ezt a funkciót is A Pinterest promóciós videó programja amely lehetővé teszi a vállalkozások számára a hirdetést azáltal, hogy a felhasználói oldalakon megjelenítik csapjaikat.

A Pinterest használata a vizuális promócióhoz

Pinterest vizuális promócióA Pinterest használata vizuálisan elősegítheti termékeinek reklámozását & szerezzen új ügyfeleket. Chobani ennek gyönyörű példája.

A Pinterest egy rendkívül hatékony közösségi média platform a vizuális tartalom révén történő marketingre. Valószínűleg jobb, mint a Instagram a márka promóciója, mivel a felhasználók szervezett módon egyszerre megnézhetik a kapcsolódó képek teljes galériáját. Sokan a Pinterest segítségével ajándékokat, lakberendezéseket és személyes vásárlási ötleteket szereznek. Ideális eszköz arra, hogy a jelenlegi és a jövőbeli ügyfeleit nem agresszív és együttműködési módon érje el. A Pinterest kedvező élménnyé tette az online vásárlást és a márkanév-választást a fogyasztók számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map