6 Pinterest-tip til små virksomheder

Pinterest-tip, du kan bruge til at udvikle en effektiv social medieplatform til markedsføring gennem visuelt indhold. Hvordan Pinterest kan gavne din lille virksomhed.


Pinterest tip til begyndere

Hvis et billede er værd tusind ord, er Pinterest uvurderlig. Du er muligvis allerede bekendt med det billedcentriske sociale mediewebsted, som folk bruger til at sende og dele ideer, fra hvordan man kan pynte deres stue til tilbud fra deres yndlingsforfattere. Virksomheder kan udnytte kraften i visuelle stimuli gennem Pinterest ved at indsende markedsføringsmateriale, webindhold og firmafotos på deres konti.

Ved hjælp af Pinterest er det muligt at få bred rækkevidde ved at sprede billeder relateret til dit brand på nettet – og Pinterest-brugere gør meget af arbejdet. Når folk ser dine pins på Pinterest, eller billeder på dit websted, kan de “fastgøre” eller sende dem igen på deres egne konti. Data fra Pew Research Center viser, at 41 procent af mennesker vil genplacere billeder, de finder på internettet, til sociale mediesider. Det er som dit eget netværk af indholdsmarkedsførere – eller, som Pew Research Center kaldte dem, kuratorer.

Andre grunde til at bruge Pinterest til din lille virksomhed:

Hvad der gør Pinterest til en så stærk platform er det faktum, at det er centreret om billeder. Uddannelsesvidenskab viser, at 65 procent af mennesker er visuelle elever. Tweets med få retweetet 150 procent mere end dem uden. Hvis du er i markedsføringsspelet, forkynder jeg sandsynligvis bare for koret, så jeg siger ikke mere. Billeder har altid været en vigtig faktor, og Pinterest er en måde at udnytte det på. Sådan gør du.

Billeder er effektive værktøjer til ikke kun at få dit brand til at se, men få folk til at huske det. “Billedoverlegenhedseffekten”, et veldokumenteret fænomen, er tanken om, at billeder mere sandsynligt vil blive husket end ord.

Klik for at tweet

Tip 1: Genanvendelse af eksisterende indhold

Hvis du er ny på Pinterest, tænker du måske: ”Åh, nej, endnu en platform, som jeg er nødt til at oprette nyt indhold til. Jeg har ikke tid! ” Vent dog et øjeblik. Du vil have, at noget af dit Pinterest-indhold skal være unikt, så du kan trække besøgende til din side, der leder efter noget nyt. På samme tid kan du også tage indhold fra dine andre sociale medieplatforme, dit websted og din blog og genbruge det til en billedfokuseret platform. For eksempel kan du tage en tweet om dit produkt og lave en infographic; kan du tage din “Om” -side på dit websted og omdanne disse oplysninger til en inspirerende grafik. Brug din kreativitet til at få mest muligt ud af det indhold, du allerede har.

Tip 2: Brug sporet stifter til markedsundersøgelser

Som med alle andre sociale medier, er det nødvendigt at se, hvor vellykket din brug af Pinterest er, når du har haft noget aktivitet på din konto i et stykke tid. Pinterest har sin egen måling løsninger for at hjælpe virksomheder med at opdage, hvordan Pinterest hjælper dem med at vokse. Disse værktøjer giver dig ikke kun et omfattende overblik over fastgørelsesaktivitet, men giver dig adgang til statistikker som brand loyalitet, synlighed og konverteringer.

Ud over at få hårde numre, kan du overveje at tage et antropologisk syn ved at se på profilerne fra mennesker, der interagerer med dine pins. Hvem er de? Hvad er deres interesser? Hvilke andre ting fastgør du? Svarene på disse spørgsmål kan muligvis give dig ideer til, hvordan du forbedrer dit Pinterest-indhold såvel som andet sociale medier og webindhold, du offentliggør, for at få opmærksomhed fra dine vigtige brugere.

Tip 3: Bliv organiseret

En velorganiseret Pinterest-konto får ikke kun din Pinterest-side til at se godt ud – den får også dit brand til at se godt ud. Brug boards-funktionen til at sammenstille samlinger af relaterede billeder og gøre dit indhold mere tilgængeligt. For eksempel kan du have et bræt mærket “Sådan gør du”, der giver tip til, hvordan du får mest muligt ud af dit produkt (er). En anden bestyrelse kunne mærkes ”Begivenheder og opsøgende” og inkludere fotos fra virksomhedsoptræden og frivillige projekter. Hvert bord skal være strategisk gennemtænkt for at forbedre billedet af din virksomhed. Jo bedre organiserede dine bestyrelser er, jo flere vil have glæde af at kigge igennem dem.

Tip 4: Brug “Action” -billeder

Et flertal af indholdet på din Pinterest-side vil sandsynligvis indeholde dine produkter og tjenester. Hvis du lægger billeder af, hvad din virksomhed tilbyder, vil det imødekomme, at mennesker er visuelle væsener. Fastgør billeder af folk, der bruger dit produkt, fotos af dit brands ledelse og snapshots af kundeservicerepræsentanter, der hjælper folk. Jo mere din show-handling på disse fotos er, desto mere interessant er de, og jo bedre kan dine abonnenter forestille sig selv ved hjælp af dit produkt eller din tjeneste.

Tip 5: Brug “Pin It” -knappen

Glem ikke, at indholdet på dit virksomheds websted oprindeligt også kan fastgøres af andre. Du bliver nødt til at konfigurere din websteds kode for at gøre det muligt for besøgende på dit websted at fastgøre dit indhold på deres Pinterest-tavler ved hjælp af knappen “Fast It” -knappen. Dette er endnu en måde, Pinterest tager arbejdsbyrden af ​​dig, når brugerne laver noget af den tunge løft.

Pinterest knappen Knap denFøj knappen “Pin It” til dine billeder for at minde Pinterest-brugere om at fastgøre den.

Pinterest har en trinvis vejledning for at få knappen “Pin It” til at vises, når brugere holder musepekeren over billeder på dit websted. Når de er aktive, begynder de billeder, folk fastgør fra dit websted, at få henvisninger fra Pinterest. Mens brugere kan fastgøre dine billeder uden at trykke på knappen Hove Pin It ved hjælp af en webbrowser-widget, fungerer det som en god påmindelse for dem om at fastgøre og dele indholdet.

Tip 6: Glem ikke at inkorporere video, også

At promotere video fungerer lidt anderledes end billeder i Pinterest. I stedet for at tilføje stifter til dine Pinterest-tavler fra en eksisterende webside, kan du integrere videoer direkte i Pinterest. Brugere kan derefter se videoen uden at skulle forlade Pinterest for at gå til YouTube. I en nylig undersøgelse sagde 67 procent af de adspurgte, at Pinterest-videoer inspirerer dem til at gribe ind. Udnyt såvel denne funktion som Pinterest’s promoverede videoprogram der lader virksomhederne annoncere ved at præsentere deres pins på brugersider.

Brug af Pinterest til visuel forfremmelse

Pinterest visuel forfremmelseBrug af Pinterest kan visuelt hjælpe med at markedsføre dine produkter & få nye kunder. Chobani er et smukt eksempel på dette.

Pinterest er en meget effektiv social medieplatform til markedsføring gennem visuelt indhold. Det er uden tvivl bedre end Instagram til brand-promovering, da brugere kan se et helt galleri med relaterede billeder på én gang på en organiseret måde. Mange mennesker bruger Pinterest til at få ideer til gaver, forbedring af hjemmet og personlige shoppinggrene. Det er et ideelt middel til at nå dine nuværende og fremtidige kunder på en ikke-aggressiv og samarbejdsvillig måde. Pinterest har gjort online shopping og valg af mærker til en behagelig oplevelse for forbrugerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me