6 hasznos Facebook eszköz a közösségi média marketingéhez

Fedezze fel a Facebook legkedveltebb digitális marketing eszközeit és azt, hogy miként javíthatják a Facebook marketing tapasztalataikat.


Hasznos Facebook eszközök a közösségi média marketingéhez

Verseny. Ez a mai marketing korszak kulcsszava, és ebbe mindenki bele van foglalva. A közösségi média csatornái, például a Facebook, a Twitter, a Instagram, a LinkedIn, egyszerűen csak környezetük. Ez a közös terület, ahol a fogyasztók és a szolgáltatók (vállalkozások) találkoznak, és ahol a kereslet megfelel a kínálatnak.

Minden tiszteletre méltó nemzeti vagy nemzetközi vállalkozás most legalább egy közösségi médiahálózatot kihasznál, mert valóban, közösségi médiamarketing nélkül, manapság valószínűleg gyanúsnak tekintik egy társaságot.

A Facebook bizonyosan a hatalmas halak a közösségi csatornák tengerében. Számtalan szociális média platform van jelenleg aktív az interneten – mindegyik konkrét célokat próbál elérni, ám egyiket sem lehet összehasonlítani azzal a társadalmi helyszínnel, amely forradalmasította az online trendeket és az online piactereket.

Hogyan tudsz kiemelkedni a Facebook marketingjével??

Nos, a Facebook marketing teljesítményének javítása több tényezőn múlik, mint gondolnád. Szerencsére manapság rengeteg „segítséget” találhat, ha törődni szeretne vele.

A segítség, amiről beszélek, digitális eszközök formájában érkezik, hogy javítsa a Facebook marketing tapasztalatait. Fontolja ezeket az eszközöket hasznos barátokként vagy olyan alapvető forrásokként, amelyek lehetővé teszik a jobb kampánykezelést és -bővítést.

A digitális marketing eszközök előnyei a Facebook promóciójában

Miért használják a legsikeresebb marketingszakemberek, kis- és középvállalkozások, valamint a vállalati ügynökségek a közösségi média marketing eszközeit? Mivel egy nagyon konkrét végcéljuk van, és ez az, hogy javítsa marketing kampányának minőségét, és ezáltal segítsen neked és csapatodnak jobb eredmények elérésében.

Minden eszköz megold egy adott problémát. A Facebook marketinggel kapcsolatban sok „probléma” és kihívás áll fenn.

Kattintson a Tweet-re

Íme néhány előnye a digitális eszközöknek a Facebook marketingstratégiájába történő integrálásáról:

 • Segítik a márkád ismertségének és hírnevének fenntartásában és javításában.
 • Segítik a Facebook hirdetési kampányainak kezelésében (továbbfejlesztett megoldásokat, ötleteket és időtakarékos szolgáltatásokat kínálnak)
 • Segítenek az ügyfélkapcsolatok kezelésében és fejlesztésében.
 • Segítenek az események nyomon követésében, az elkötelezettségben és vezetnek – ez jobb társadalmi elszámoltathatósághoz vezet.
 • Javítja a célközönség megértését, mivel hihetetlenül hasznos betekintést kínál a hatékony követésük miatt.

Ez csak néhány előnye, amelyek a Facebook marketinghez használt közösségi média eszközökkel járnak, ám még többet találsz az út mentén.

A Facebook marketing legfontosabb 6 digitális eszköze

Ha meg van győződve arról, és készen áll a cselekvésre, megkönnyítjük ezt az Ön számára azáltal, hogy 6 átfogó áttekintést kínálunk a legjobb Facebook marketing eszközökről. Szánjon időt mindegyik kipróbálására, és megnézze, érdemes-e befektetni és megtartani hosszú távon. Kezdjük el.

1. AdEspresso

AdEspresso képernyőképe

AdEspresso egy olyan eszköz, amelynek célja a fizetett hirdetési kampányok javítása a Facebookon, az Instagramon és a Google-on. Pontosabban: ez az egyik leghatékonyabb szoftver, amely segít létrehozni, kezelni és elemezni hirdetési kampányait a Facebookon. Ez egy hatékony lehetőség az ügyfelekkel és az ügyfelekkel való együttműködéshez a Facebookon keresztül, és egy hihetetlen platform, amely a Facebook hirdetési oktatását kínálja.

Használatával megtanulhatja Facebook-hirdetések létrehozását, elindítását és optimalizálását a semmiből, még akkor is, ha még nem tette meg.

Ez az eszköz változatos megoldásokat kínál több potenciális ügyfél számára. Az ügynökségek, az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások, a kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni hirdetők mind részesülhetnek ennek az eszköznek a tulajdonságaiból, mert csak a szükséges szolgáltatásokért fizetnek valós árat.

Az AdEspresso rendelkezik egy „Akadémia” funkcióval, amely tucatnyi hasznos Facebook marketing útmutatóból áll, amelyek valóban szakértővé tehetik az újszülötteket. Útmutatásokat kínálnak a Facebook hirdetések létrehozására, optimalizálására és követésére, valamint a Google Adwords hirdetési oktatóprogramot, egy Instagram marketing oktatóprogramot és még sok minden mást kínálnak.

Sokszínűsítik oktatási anyagaikat útmutatókban, e-könyvekben, webináriumokban és blogcikkekben. Minden információ ingyenes.

Végül, az AdEspresso 14 napos próbaverziót kínál valamennyi szolgáltatáshoz (beleértve az e-kereskedelmi webhelyekhez és a vállalati ügynökségekhez). Ezért meggyőzheti magát az eszköz hasznosságáról anélkül, hogy először pénzt fektetne be, vállalkozása méretétől és céljától függetlenül.

2. HootSuite

Hootsuite képernyőképe

HootSuite az egyik legjobb közösségi média marketing eszköz, amely egyszerűsítheti, ugyanakkor fokozhatja a Facebook marketing menedzsmentjét. A Hootsuite annyira népszerű, mert szinte minden olyan megoldást kínál, amely hihetetlenül hasznos kezelési megoldásokat kínál minden olyan közösségi média marketingszakértőnek, kisvállalkozásnak vagy ügynökségnek, aki szolgáltatásait keresi..

Mielőtt részletesen kifejtném az eszköz jellemzőit, érdemes megjegyezni, hogy a Hootsuite az egyik legmegbízhatóbb vállalat a Fortune 1000 játékosai között. Az eszközök jellemzőit sok milliárd dolláros üzletág, például a VISA, a Monster, az Airbnb és még sok más széles körben alkalmazza. Mit mond ez nekünk? Nos, ha a legsikeresebb márkák bíznak benne, akkor mindannyiunk számára érdemes megfontolni őket!

A Hootsuite rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek szinte minden marketing igényt kielégíthetnek:

Ez az eszköz lehetővé teszi több közösségi hálózat kezelését egy helyen. A regisztráció és a bejelentkezés után egy egyszerű és ügyes műszerfal várja Önt, amely lehetővé teszi a Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, YouTube, Google+ és WordPress fiókok összekapcsolását. Miután összekapcsolta őket, kezelése őket süteményré válik.

A Hootsuite lehetővé teszi

 • Hozzon létre új tartalmat,
 • Ütemezze a hozzászólásokat a naptárban
 • Válaszoljon a márka említésére
 • Fedezze fel a minőségi tartalmat, amelyet kezelni lehet
 • Fedezze fel és figyelje a társadalmi csatornák legforróbb témáit

Lényegében ez a csodálatos közösségi marketing eszköz lehetővé teszi, hogy bármit megtegyen, amit a szokásos közösségi csatornán végez, egyetlen helyről, és tucatnyi hasznos funkciót és előnyt kínál, amelyek javítják kampányainak minőségét.

A Facebook kapcsán a Hootsuite lehetővé teszi a vizuális tartalmak, például a Facebook-videók, a Facebook élő videóinak, a képek, a grafikák és így tovább egyszerű feltöltését (vagy ütemezését). A vizuális tartalom kihasználásával valószínűleg javítja az oldal elkötelezettségét.

Ha olyan szakemberekből álló csapattal rendelkezik, akik segítenek a közösségi média marketing feladataival egyetemben korrektúra szolgáltatások, összekapcsolhat egynél több Facebook-oldalt (és más közösségi hálózatok oldalait). Ez segít minden vállalkozás számára, hogy bizalmas információit biztonságban és készen álljon arra, hogy bárki is igényelhesse.

3. Sprout Social

SproutSocial screenshot

SproutSocial egy újabb hatékony közösségi média marketing eszköz, amely megígéri, hogy felgyorsítja a folyamatot az Ön számára, segíti a feladatok automatizálását, és átfogó elemzést kínál a Facebook-oldalai számára (és nem csak). A Hootsuitehoz hasonlóan a Sprout Social több közösségi médiahálózatot integrál egy helyre, és egy egyszerűen használható felületet kínál, amely nagyszerű lehetőségeket ígér..

Először is láthatjuk, hogy a vállalat többféle megoldást kínál különféle típusú vállalkozások számára. Három nagy terv van (vállalkozás, ügynökség, kisvállalkozás) és négy meghatározott igény (szociális menedzsment, szociális marketing, ügyfélszolgálat, munkavállalói érdekképviselet).

Mint észreveheti, a közösségi kampányokat is prioritásokba helyezheti csak egy közösségi hálózaton, mivel ez az eszköz integrálódik a Twitter, a Facebook, a Instagram, a LinkedIn és a Google között.+.

A Sprout platformot négy alapvető társadalmi marketing igény kielégítésére tervezték:

 • Analytics (szépen megtervezett és nagyon hasznos elemzési lehetőség)
 • Eljegyzés (a tökéletes szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek segítenek nyomon követni az oldal elkötelezettségét)
 • Kiadás (egyszerű posztütemezés & hirdetési kampány kezelése)
 • Hallgatás (fedezze fel a trendeket & használja őket kampányaiban)

Az egyetlen hátrány, hogy az ár meglehetősen fűszeres:

 • A prémium csomag (a legkisebb) ára 99 USD / hó
 • A vállalati terv ára (ajánlott) 149 USD / hó
 • Az üzleti terv (nagyvállalatok számára) ára 249 USD / hó

Mielőtt azonban döntést hozna, élvezheti a 30 napos ingyenes próbaverzióját, és megnézheti, hogy a platform hogyan felel meg a Facebook marketingtevékenységeinek.

4. Likeanalyzer

Likeanalyzer egy speciális eszköz, amely csak a Facebook oldalakkal foglalkozik. Ezzel az eszközzel nyomon követheti és elemezheti minden kívánt Facebook oldal sajátosságait, beleértve a sajátját is. Úgy viselkedik, mint egy „tanácsadó”, aki ígér nagyszerű javaslatokat, amelyek célja az összes létező Facebook oldal optimalizálása és teljesítményének növelése..

A Likeanalyzer használatával elvégezheti Facebook-oldalának „állapotfelmérését”, így hasznos betekintést gyűjthet az oldalad PRO-jába és CON-jába.

A Likeanalyzer általános megjegyzéseinek áttekintése

Ez a képernyőkép a kiválasztott véletlenszerű oldalhoz rendelt általános megjegyzéseket mutatja. Több „kategória” van, amelyekre vonatkozik, és mindegyiknek van egy pontszáma. A pontszámot egy speciális pontozási rendszer határozza meg, amelyet több tényező határoz meg.

Példa a Likeanalyzer kezdőlapjára

A kezdőoldal szakaszok például felvázolják azokat az okokat, amelyek miatt az első oldal elemei előnyösek vagy károsak.

A többi szakasz jelentéseket tartalmaz, amelyek befejezik az oldalad reagálhatóságának, az oldalinformációk, az időzítés és a postai típusok értékelését.

Olyan hasznos mutatókat jelenít meg, mint például a „Növekedés”, kedvelések, „Elkötelezettség” és „Emberek-beszélgetés-About-This” (PTA). Amikor a statisztikái jól néznek ki, zöld jelölést észlelhetnek mellette. Ha gyengék, vörös jelölést és néhány kísérő javaslatot kap az oldal fejlesztésére.

Hogyan lehet a leghatékonyabban kihasználni ezt az eszközt??

Először is ellenőrizze az oldalt, és kövesse az esetleges javítási javaslatokat. Másodszor, versenyelméleti célokra kell felhasználnia. Könnyen (és szabadon) azonosíthatja a versenytársak Facebook oldalait, és megértheti, hol mennek rosszul. Megállapíthatja azokat a mintákat is, amelyek sikeresebbé tették a legkeményebb versenytársait.

Használja gyakran a Likeanalyzer alkalmazást, és hamarosan felismeri, hogy mi működik, és mi nem, amikor bármely Facebook oldal teljesítményének javítása érinti. Élvezze továbbá annak előnyeit is, hogy tudja, mit adhat hozzá / távolíthat el annak érdekében, hogy túllépje a versenytársait és váljon a Facebook egyik legfontosabb oldalává..

5. Canva

Canva screenshot

Ki nem tudja Canva? Valószínűleg hallottál róla, de soha nem zavarta a további keresést. Nos, a Canva nélkülözhetetlen eszköz minden Facebook marketing vagy üzleti tulajdonos számára. Ez az eszköz egy univerzális megoldás a weboldalon és a Facebook oldalán megjelenített vizuális tartalmak gyűjtésére, létrehozására vagy szerkesztésére.

A közösségi média felhasználói az évek során nagy érdeklődést mutattak a vizuális tartalom iránt. Ez az oka annak, hogy a nagyobb platformok, mint például a Facebook, az Instagram és a YouTube elkezdték az élő videók prioritását, javítva azok láthatóságát és funkcióit.

A Canva elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden Facebook marketing vagy üzleti tulajdonos felhasználhat tartalma minőségének javítása érdekében. Alapvetően a Canva három nagy kategóriát kínál:

 • Dokumentumtípusok – tartalmaz minden lehetséges dokumentumtípust – mindegyiket létrehozhatja, szerkesztheti és optimalizálhatja)
 • Fotószerkesztés – A Canva népszerűségét nagymértékben befolyásolják azok fotószerkesztő funkciói, amelyek bárki számára rendkívül hasznosak, tekintet nélkül a tervezési képességére.
 • Grafikonok – A grafika az új tartalomforma, amelyet az elmúlt néhány évben a társadalmi csatornák körében valóban értékeltek.

A legjobb az egészben az, hogy a Canva legtöbb elrendezését és szolgáltatásait sokkal egyszerűbben integrálhatja Facebook-oldalába.

A Canva segítségével tervezhet professzionális Facebook borítókat, új hozzászólásokat (szöveg + kép) hozhat létre a közönség számára, megtervezheti a Facebook alkalmazás borítóját és megjelenítését, és még sok minden mást. Lenyűgöző szűrőket kínálnak, amelyek szórakoztatóvá teszik a fotószerkesztést, lehetővé teszik a képek és szövegek betűtípusainak, háttérének, alakjának és színének megváltoztatását egyszerűsített eljáráson keresztül.

Ha nem tudja vagy nem akarja foglalkozni a tartalom kialakításával, akkor hozzáférhet a Canva piactér szolgáltatásához, és vásárolhat sablonokat, fényképeket és ikonokat a közösségi média marketingkísérleteihez. Mint látható az előző képernyőképen, tucatnyi cikk található, amelyek azonnal megvásárolhatók más tervezőktől.

6. Wishpond

Wishpond képernyőképe

Wishpond egy szuper hasznos közösségi média marketing eszköz, amelyet „vállalkozása növekedéséhez építették fel”. Lényegében a Wishpond olyan marketing eszköz, amely szétszórtan integrálódik a Facebook marketing kampányaiba, változatos funkcióinak köszönhetően.

A Wishpond-ot eredetileg közösségi média versenyszoftvernek tervezték (még mindig), mégis kibővítette hasznosságát, lehetővé téve a marketingszakemberek számára, hogy:

 • Készítsen gyönyörű kezdőoldalakat
 • Készítsen online űrlapokat a semmiből
 • Marketing automatizálás létrehozása és szervezése
 • Az e-mail marketing szekvenciák fejlesztése és karbantartása
 • Hozz létre és tartson vezet adatbázisokat

Amit nem említettem, az első számú szolgáltatás, a versenyek & Szolgáltatásaik promóciós aspektusa. A Wishpond professzionálisan tervezett sablonokat kínál 9 különféle típusú Facebook kampányhoz. Itt található többféle verseny, amelyet el lehet indítani a Facebook oldalán:

 • Lóversenyfogadás
 • Bónuszbajnoki verseny (jutalmazzon extra nevezeteket azoknak, akik a legtöbbet osztják meg a tartalmat)
 • Fotóversenyek (gyűjtsük össze & jutalmazza a felhasználó által létrehozott tartalmat)
 • Szavazati versenyek (segít a vezetés iránti elkötelezettség és az elérés szempontjából)
 • Ajánlóversenyek (olyan versenyeket is rendezhet, amelyek lehetővé teszik az embereknek, hogy bónuszokra hivatkozzanak barátaiknak)
 • Képaláírás-versenyek (ösztönözze rajongóit, hogy készítsenek egy képaláírást egy fotóra a potenciális jutalmakért)
 • Videóversenyek (bátorítsa követőit, hogy osszanak meg videóiddal tartalmat)
 • Kuponversenyek (a klasszikus kuponrendszer, amely magasabb elkötelezettséget és megnövekedett leadokat eredményez)

Az árképzési tervvel kapcsolatban azt feltételezem, hogy az alapterv (49 USD) méltányos ár az általuk kínált összes hasznos szolgáltatás számára. Ha vállalkozásának rendszeresen kell versenyeket rendeznie, azt javasolom, hogy tartsa be az ajánlott „Minden, amire szüksége van” tervet, amely lehetővé teszi a tartalmak következetes A / B tesztelését, Javascript kód alkalmazását, korlátlan felhasználói fiókok tartását és a legtöbb Fontos: havonta legfeljebb 2500 vezetést kell támogatni.

Buktatók

Függetlenül attól, hogy Ön kisvállalkozás, vállalati vezérigazgató vagy online marketingszakértő – el kell ismernie a mai digitális marketing eszközök hasznosságát és valódi előnyeit. Minden eszköz megold egy adott problémát. A Facebook marketinggel kapcsolatban sok „probléma” és kihívás áll fenn.

Ezen felül, figyelmének és költségvetésének a Facebook automatizálási eszközökbe történő befektetése valóban látványos kompromisszum. Alapvetően egyszer (vagy minden hónapban / évben) fekteti be a pénzét, és a teljes időszak alatt időbeli előnyöket kap. Az az idő, amelyet az alkalmazások kihasználásával spórol, minden bizonnyal jobb megtérülést eredményez, mivel több időt fog felhasználni különböző célok elérésére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map