6 hapa të thjeshtë për ndërtimin e një Twitter të madh në vijim

Mësoni si të ndërtoni një Twitter të madh në vijim në vetëm 10 minuta në ditë duke përdorur 6 hapa të thjeshtë. tërheq & mbani ndjekësit e duhur për biznesin tuaj.

Si të ndërtoni një Twitter në vijim

Në këtë artikull, unë do t’ju tregoj se si të ndërtoni një Twitter të madh në vijim. Kjo mund të duket e vështirë, por lajmi i mirë është se ndërtimi i një numri të njerëzve të vërtetë (ata që janë të interesuar në kamare tuaj) është shumë e thjeshtë.

Qasja që do të ndaj me ju është e njëjta gjë që më ka ndihmuar të ndërtoj një ndjekje prej 179,000 fansash në pak më shumë se 30 muaj.

Pse është e rëndësishme kjo? Nëse nuk keni një vijim, atëherë askush nuk do t’i shikojë tweet-et tuaja.

Më poshtë ndihmon për të gjeneruar 35,000 vizita të profilit, mbi 4.3 milion shikime të përmbajtjes time, dhe shton 3,900 klientë të rinj të mundshëm çdo muaj.

Twitter im pas statistikave

Pra, si ta bëjmë këtë?

Hapi 1 – Identifikoni Niche Tuaj

Në mënyrë që të ndërtojmë – dhe më e rëndësishmja – të ruajmë – një vijim, duhet të dimë se cila është nofka jonë dhe kush është klienti ynë ideal.

Në këtë mënyrë, ne mund të jemi të sigurt se po ndërtojmë vijimin e duhur dhe se përmbajtja jonë do të jetë përmbajtja e duhur. Ne kemi nevojë për të postuar përmbajtje që është e rëndësishme dhe do të tingëllojë me ta.

Kur e marrim këtë të drejtë, jo vetëm që do të na ndihmojë të ruajmë çështjet tona, por gjithashtu do të sigurojë që vijimi juaj do të ndajë përmbajtjen me ndjekësit e tyre. Kjo do të ndihmojë për të zgjeruar mundësitë tona edhe më tej dhe gjithashtu do të ndihmojë në ndërtimin e audiencës tonë në mënyrë organike.

Sa më mirë ta përcaktojmë ngrohtësinë tonë, aq më mirë mund të synojmë përmbajtjen tonë. Kjo çon në më shumë shikime dhe më shumë aksione.

Kamareja ime është lidershipi. Pasuesi im ideal është dikush qoftë në një pozicion udhëheqës ose dikush që kërkon të kalojë në udhëheqje. Sido që të jetë, ai ose ajo është i interesuar të përmirësojë udhëheqjen dhe dëshiron të mbetet i informuar në lidhje me këtë temë.

FAKTI TWITTER: 50% e përdoruesve të Twitter në Mbretërinë e Bashkuar kanë provuar një restorant të ri bazuar në një rekomandim në Twitter.

Hapi 2 – Filloni të Ndiqni Njerëzit në Twitter

Mënyra më e shpejtë për të ndërtuar një më poshtë është thjesht të ndiqni njerëzit.

Për ta bërë atë, thjesht hapni llogarinë tuaj në Twitter, shkruani ngrohtësinë tuaj në kërkim dhe shtypni enter. Rezultatet e kërkimit do të kenë disa skeda, njëra prej të cilave do të jenë llogaritë. Zgjidhni atë dhe do t’ju ofrojë një listë të llogarive që janë të lidhura me atë temë.

Tani thjesht klikoni në butonin vijues dhe ndiqni llogaritë.

Një nga aspektet interesante të Twitter është që kur të ndiqni njerëz rreth 20% e tyre në të vërtetë do t’ju ndjekin prapa. Pra, duke ndjekur dikë ju jeni në fakt duke krijuar një ndjekës të mundshëm.

Teknikisht mund të ndiqni deri në 1000 persona në ditë.

Por Twitter nuk ju pëlqen të ndjekin agresivitetin, dhe nëse llogaria juaj konsiderohet se po ndjek agresivisht llogari, ajo mund të dërgohet në burgun e Twitter. Që në thelb do të thotë që llogaria juaj është e mbyllur dhe nuk mund të ndiqni ose cicëroni për rreth një ditë apo më shumë.

Qasja më e mirë është të mbash nën radar dhe të ndjekësh vetëm 500-750 persona në muaj. Edhe ky është një numër shumë agresiv.

Nëse 20% e këtyre njerëzve ju ndjekin prapa, atëherë mund të prisni që të rritni më poshtë 150 persona në muaj, për vetëm 30-35 minuta përpjekje.

Këshillë e shpejtë: Përdorni Smartphone tuaj për të bërë sa më poshtë. Shtë shumë më shpejt se një PC dhe mund të ndiqni lehtësisht 500 persona për rreth 5 minuta.

Ju mund të ndiqni sa më shumë njerëz që ju pëlqejnë – deri në maksimum 5000 njerëz ose deri në numrin tuaj të përgjithshëm të ndjekësve – cilado që është më i lartë.

Kjo do të thotë nëse keni 3000 ndjekës, atëherë numri maksimal i njerëzve që mund të ndiqni është 5000. Sidoqoftë, nëse keni 10,000 ndjekës, atëherë mund të ndiqni deri në maksimum 10,000 njerëz.

Këtu janë disa më shumë informacion nga Twitter në kufijtë e ndjekësit.

FAKTI TWITTER: 67% e përdoruesve të Twitter kanë më shumë të ngjarë të blejnë nga markat që ndjekin në Twitter.

Mos harroni të mos ndiqni ato që nuk i ndjekin përsëri

Mos ndiqni ata njerëz që nuk ju ndjekin mbrapa. Kjo do të krijojë hapësirë ​​të mjaftueshme për ju që të vazhdoni me sa vijon. Ka shumë mjete që e mbështesin këtë, të tilla si www.manageflitter.com, dhe pasi të keni shpërndarë mjaft njerëz, atëherë mund të filloni përsëri procesin e ndjekjes.

Këshillë e shpejtë: Zbulo vetëm ata njerëz që nuk kanë ndjekur përsëri pas 30 ditësh. Ne duhet t’u japim njerëzve një shans për t’ju ndjekur përpara, përpara se t’i zhveshim ato.

Hapi 3 – Blini Ndjekësit Twitter

Vini re se kjo është diçka që jo të gjithë e rekomandojnë. Pasuesit e paguar nuk i shërbejnë vërtet shumë qëllimeve. Ata nuk mund ta pëlqejnë ose të rimarrin përmbajtjen tonë, as nuk do të jenë as klientë të mundshëm (sepse pasuesit e paguar janë zakonisht njerëz të rremë dhe jo njerëz të vërtetë).

Sidoqoftë, ajo që ata ofrojnë, është një mundësi për ne që të fitojmë ndjekës të vërtetë. Askush nuk dëshiron të ndjekë një llogari të re në Twitter me 0 ndjekës. Psikologjikisht, njerëzit do të ndjekin llogaritë në Twitter me shumë njerëz që i ndjekin tashmë.

Blerja e ndjekësve në Twitter është shumë e lehtë. Ka qindra faqe që ofrojnë këtë shërbim dhe ju mund të blini sasi të mëdha të ndjekësve me një çmim shumë të lirë. Mos blini shumë ndjekës. Përsëri, kjo është diçka me të cilën do të dëshironi të jeni të kujdesshëm dhe mund të filloni t’i heqni këta ndjekës të rremë ndërsa merrni ata të vërtetë.

Këshillë e shpejtë: Bleni ndjekësit e Twitterit sapo të filloni të punoni në ndërtimin e një vijimi. Fakti që keni një numër të madh ndjekësish do të inkurajojë psikologjikisht njerëzit e vërtetë që ndiqni për t’ju ndjekur.

Hapi 4 – Identifikoni Lojtarët kryesorë & Ndikuesit në Niche Tuaj

Ne mund të rrisim më tej përqindjen e shpinës së ndjekur duke siguruar që të ndjekim njerëzit e duhur. Duke identifikuar ndikuesit në kamare, ne mund të rrisim shanset tona për t’u ndjekur nëse ndjekim ndjekësit e tyre.

Për shembull, siç e përmenda edhe më parë, kamareja ime është Lidershipi dhe disa nga ndikuesit kryesorë në kamare janë njerëz si John Maxwell, Ken Blanchard, Stephen Covey, etj..

Duke ndjekur ndjekësit e tyre, unë rrit mundësinë e ndjekjes, sepse e di se ata janë të interesuar në kamare që unë kam në shënjestër. Pasi të keni identifikuar ndikuesit në kamare tuaj, klikoni në profilin e tyre, pastaj klikoni mbi ndjekësit, dhe kjo do t’ju ofrojë një listë të ndjekësve të tyre.

Tani vetëm filloni t’i ndiqni ato. Përsëri, kjo është shumë më e shpejtë nëse përdorni një smartphone.

Nëse nuk jeni të sigurt se kush janë ndikuesit në vend, mund të përdorni ky mjet. Do të regjistroheni duke përdorur profilin tuaj në Twitter dhe më pas zgjidhni Influencuesit dhe futni temën tuaj. Versioni falas i këtij mjeti do të dëshmojë më pas një listë të Top 10 Ndikuesit në atë ngrohtë.

FAKTI TWITTER: Ndikimi bazohet në numrin e retweets, dhe jo në numrin e ndjekësve që keni. Pasja e 1 milion ndjekësve të rremë nuk do t’ju japë ndonjë ndikim të vërtetë dhe nuk do të gjenerojë asnjë rezultat ose shitje.

Hapi 5 – Azhurnoni profilin tuaj për të pasqyruar ngrohtësinë tuaj

Nuk mund të theksoj rëndësinë e një profili të mirë sa duhet. Kur ndjekim njerëzit, ata do të shohin dhe kontrollojnë profilin tonë. Nëse nuk është tërheqëse ose e rëndësishme, kjo do të zvogëlojë përqindjen e njerëzve që do të ndjekin përsëri.

  • Ju duhet të përfshini një fotografi të vetvetes në profil.
  • Ju bëj bio interesante dhe të rëndësishme për shijet tuaja.
  • Përfshini faqen tuaj në bio tuaj.
  • Krijoni një profil profesional për kokë duke përdorur një imazh me cilësi të mirë, logon tuaj, dhe sloganin e vizionit ose kompanisë.

Këtu është një shembull i një klienti të ri që sapo kam ngritur:

Një shembull i një profili të mirë në Twitter

Ajo ka një pamje dhe pamje të qartë të header-it, duke përfshirë detajet e kamareve të saj. Shtë një profil tërheqës i cili do të rrisë konvertimin e ndjekësve, pasi të fillojmë atë proces.

Përkundrazi, unë ende shoh shumë përdorues të Twitter që kanë një faqe profili si kjo:

Një shembull i një profili të dobët në Twitter

Sa prej jush do ta ndiqnin këtë profil mbrapa nëse të pasonte? Sa më i mirë të jetë profili ynë, aq më i lartë do të jetë raporti pasues.

FAKTI TWITTER: Profilet me një foto, mesatarisht, kanë 10 herë më shumë ndjekës sesa ato profile pa foto.

Hapi 6 – Filloni të Postoni përmbajtjen e shkëlqyeshme

Në fund të fundit, gjithçka ka të bëjë me përmbajtjen. Pasi të kemi njerëz të interesuar dhe duke parë profilet tona, ata do të ndjekin dhe bashkëveprojnë me ne, nëse ofrojmë përmbajtje të shkëlqyeshme.

Pra, çfarë e bën përmbajtjen e shkëlqyeshme? E thënë thjesht, duhet të jetë argëtuese, informuese dhe të shtojë vlerën.

Kjo mund të jetë diçka aq e thjeshtë sa një citim frymëzues, një pamje e shkëlqyer, një lidhje me një artikull ose një lajm, një lidhje për një video, një përmbledhje të produktit, një dëshmi, azhurnime të produkteve ose oferta speciale.

Këtu janë disa interesante fakte nga Twitter në lidhje me llojin e përmbajtjes dhe angazhimin që krijon:

  • Fotografitë mesatarisht rritin 35% në Retweets
  • Videot marrin një rritje prej 28%
  • Kuotat marrin një rritje prej 19% në Retweets
  • Përfshirja e një numri merr një fitim prej 17% në Retweets
  • Hashtagët marrin një ngritje prej 16%

Unë jam një tifoz i madh i kuotave. Njerëzit si ata dhe kam zbuluar se ata marrin 17% më shumë retweet për mua. Ekziston gjithashtu një furnizim i pafund i tyre në Google! Pra, është një mënyrë e thjeshtë për të marrë ndonjë përmbajtje interesante për t’i mbajtur njerëzit të interesuar.

Këshillë e shpejtë: Filloni të shikoni në ndikuesit kryesorë në kamare dhe të shihni se çfarë përmbajtje po bëjnë tweeting. Cilët prej tyre po marrin më shumë ndërveprim?

Bonusi shtesë: Mjete të automatizuara

Ka shumë mjete që mund të përdoren për t’ju ndihmuar në ndërtimin dhe menaxhimin e Twitter-it tuaj në vijim. Unë kam shkruar një artikull për këtë dhe ju mund të mësoni më shumë rreth mjeteve të mia të preferuara në Twitter këtu.

përfundim

Duhet të jesh në Twitter.

Ju duhet të identifikoni ngrohtësinë tuaj për të siguruar që të ndërtoni më poshtë.

Ndërtoni më poshtë, duke ndjekur njerëz që ndjekin ndikuesit në kamare tuaj.

Konsideroni të blini ndjekësit në Twitter kur filloni të bëni llogarinë tuaj më tërheqëse dhe të shpejtoni gjërat.

Krijoni një profil që pasqyron ngrohtësinë tuaj për t’u rritur pas konvertimit.

Bëni përmbajtje përkatëse që është argëtuese, informuese dhe shton vlerë. Citimet frymëzuese mund të ndihmojnë vërtet këtu.

Përdorni mjete për të programuar tweet.

Nëse e ndiqni këtë proces, mund të ndihmojë në rritjen e Twitter-it tuaj në vijim nën 10 minuta në ditë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me