6 enkle trin til opbygning af et stort Twitter efter

Lær hvordan du bygger en stor Twitter efter på kun 10 minutter om dagen ved hjælp af 6 enkle trin. At tiltrække & bevar de rette tilhængere til din virksomhed.


Sådan bygger du en Twitter efter

I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du bygger en stor Twitter efter. Dette kan virke vanskeligt, men den gode nyhed er, at det er meget enkelt at opbygge en følelse af rigtige mennesker (dem, der er interesseret i din niche).

Den tilgang, som jeg vil dele med dig, er den nøjagtige samme måde, som har hjulpet mig med at opbygge en følge af 179.000 fans på lidt over 30 måneder.

Hvorfor er dette vigtigt? Hvis du ikke har følgende, vil ingen se dine tweets.

Min følgende hjælper med at generere 35.000 profilbesøg, over 4,3 millioner visninger af mit indhold og tilføjer 3.900 potentielle nye klienter hver måned.

Min Twitter efter statistik

Så hvordan gør vi det??

Trin 1 – Identificer din niche

For at opbygge – og endnu vigtigere fastholde – et følgende, er vi nødt til at vide, hvad vores niche er, og hvem der er vores ideelle kunde.

På den måde kan vi være sikre på, at vi bygger det rigtige følgende, og at vores indhold bliver det rigtige indhold. Vi skal indsende indhold, der er relevant, og vil resonere med dem.

Når vi får det rigtigt, vil det ikke kun hjælpe os med at bevare vores følgende, men det vil også sikre, at din følgende vil dele indholdet med deres tilhængere. Dette vil hjælpe med at udvide vores rækkevidde yderligere og også hjælpe med at opbygge vores publikum organisk.

Jo bedre vi definerer vores niche, desto bedre kan vi målrette mod vores indhold. Dette fører til flere visninger og flere delinger.

Min niche er lederskab. Min ideelle tilhænger er en person, der enten er i en lederposition, eller nogen der ønsker at flytte ind i lederskab. Uanset hvad er han eller hun interesseret i at forbedre lederskabet og ønsker at holde sig informeret om dette emne.

TWITTER-FAKT: 50% af de britiske Twitter-brugere har prøvet en ny restaurant baseret på en Twitter-anbefaling.

Trin 2 – Begynd at følge mennesker på Twitter

Den hurtigste måde at opbygge en efterfølgende på er blot at følge mennesker.

For at gøre det skal du bare åbne din Twitter-konto, indtaste din niche i søgningen og trykke på enter. Søgeresultaterne har flere faner, hvoraf den ene er konti. Vælg det, og det giver dig en liste over konti, der er knyttet til det emne.

Nu skal du bare klikke på Følg-knappen og følge regnskaberne.

En af de interessante aspekter ved Twitter er, at når du følger mennesker, vil omkring 20% ​​af dem faktisk følge dig tilbage. Så ved at følge en person skaber du faktisk en potentiel følger.

Du kan teknisk følge op til 1000 mennesker om dagen.

Men Twitter kan ikke lide aggressiv følge, og hvis din konto anses for at følge aggressivt efter konti, kan den sendes til Twitter Fængsel. Hvilket dybest set betyder, at din konto er låst, og du kan ikke følge eller tweet i cirka en dag eller deromkring.

Den bedste metode er at holde sig under radaren og bare følge mellem 500-750 mennesker pr. Måned. Selv dette er et meget aggressivt antal.

Hvis 20% af disse mennesker følger dig tilbage, kan du forvente at øge dit følgende med 150 personer pr. Måned for kun 30-35 minutters indsats.

HURTIGTIPS: Brug din smartphone til at gøre følgende. Det er meget hurtigere end en pc, og du kan nemt følge 500 mennesker på cirka 5 minutter.

Du kan følge så mange mennesker, som du vil – op til maksimalt 5000 mennesker eller op til dit samlede antal følgere – alt efter hvad der er højere.

Dette betyder, at hvis du har 3000 følgere, så er det maksimale antal mennesker, du kan følge, 5000. Hvis du imidlertid har 10.000 følgere, kan du følge op til maksimalt 10.000 mennesker.

Her er nogle mere information fra Twitter på følgergrænser.

TWITTER-FAKT: 67% af Twitter-brugere er mere tilbøjelige til at købe fra de mærker, de følger på Twitter.

Husk at fjerne de, der ikke følger tilbage

Følg de mennesker, der ikke følger dig tilbage. Dette vil skabe plads nok til at du kan fortsætte med følgende. Der er masser af værktøjer, der understøtter dette, f.eks www.manageflitter.com, og når du først har fulgt folk, kan du begynde at følge processen igen.

HURTIGTIPS: Følg kun de mennesker, der ikke har fulgt tilbage efter 30 dage. Vi er nødt til at give folk en chance for at følge dig tilbage, inden vi afslører dem.

Trin 3 – Køb Twitter-følgere

Bemærk, at dette er noget, som ikke alle anbefaler. Betalte følgere tjener ikke rigtig meget. De kan ikke lide eller gentweet vores indhold, og de vil heller ikke være potentielle kunder (fordi betalte følgere typisk er falske og ikke rigtige mennesker).

Hvad de leverer, er imidlertid en mulighed for os at få rigtige tilhængere. Ingen ønsker at følge en ny Twitter-konto med 0 følgere. Psykologisk set vil folk følge Twitter-konti med mange mennesker, der allerede følger.

Det er meget let at købe Twitter-følgere. Der er hundreder af sider, der tilbyder denne service, og du kan købe store mængder tilhængere til en meget billig pris. Køb dog ikke for mange tilhængere. Igen, dette er noget, du vil være forsigtig med, og du kan begynde at fjerne disse falske følgere, når du får rigtige.

HURTIGTIPS: Køb Twitter-følgere, så snart du begynder at arbejde på at opbygge et følgende. Det faktum, at du har et stort antal følgere, opmuntrer psykisk virkelige mennesker, du følger, til at følge dig tilbage.

Trin 4 – Identificer nøgleafspillerne & Indflydelsesrige i din niche

Vi kan yderligere øge procentdelen af ​​opfølgninger ved at sikre os, at vi følger de rigtige mennesker. Ved at identificere påvirkere i vores niche kan vi øge vores chancer for at følge tilbage, hvis vi følger deres tilhængere.

Som jeg for eksempel nævnte, er min niche Leadership, og nogle af de vigtigste påvirkere i min niche er mennesker som John Maxwell, Ken Blanchard, Stephen Covey osv..

Ved at følge deres følgere øger jeg chancen for at følge tilbage, fordi jeg ved, at de er interesseret i den niche, jeg målretter mod. Når du har identificeret influencere i din niche, skal du klikke på deres profil, derefter klikke på tilhængere, og det giver dig en liste over deres følgere.

Nu er det bare at begynde at følge dem. Igen er dette meget hurtigere, hvis du bruger en smartphone.

Hvis du er i tvivl om, hvem påvirkere er i din niche, kan du bruge dette værktøj. Du logger ind ved hjælp af din Twitter-profil og vælger derefter Influencere og indtaster dit emne. Den gratis version af dette værktøj vil derefter bevise en liste over de 10 bedste influencere i den niche.

TWITTER-FAKT: Indflydelse er baseret på antallet af retweets, ikke antallet af følgere, du har. At have 1 million falske tilhængere giver dig ikke nogen reel indflydelse, og det genererer ingen kundeemner eller salg.

Trin 5 – Opdater din profil for at reflektere din niche

Jeg kan ikke understrege vigtigheden af ​​en god profil nok. Når vi følger mennesker, vil de se og se vores profil. Hvis det ikke er attraktivt eller relevant, reducerer dette andelen af ​​mennesker, der vil følge tilbage.

  • Du skal medtage et foto af dig selv i profilen.
  • Gør dig bio interessant og relevant for dine nicher.
  • Medtag dit websted i din biograf.
  • Opret en professionel headerprofil ved hjælp af et billede af god kvalitet, dit logo og din vision eller virksomhedsslogan.

Her er et eksempel på en ny klient, som jeg lige har oprettet:

Et eksempel på en god Twitter-profil

Det har et meget klart billede og headerprofil inklusive detaljer om hendes niche. Det er en attraktiv profil, der øger efterfølgende konvertering, når vi starter denne proces.

Tværtimod ser jeg stadig mange Twitter-brugere, der har en profilside som denne:

Et eksempel på en dårlig Twitter-profil

Hvor mange af jer ville følge denne profil tilbage, hvis den fulgte dig? Jo bedre vores profil er, jo højere er back-back-forholdet.

TWITTER-FAKT: Profiler med et billede har i gennemsnit 10 gange så mange følgere som de profiler uden et billede.

Trin 6 – Begynd at tweete godt indhold

I sidste ende handler det om indholdet. Når vi har folk interesseret og ser på vores profiler, vil de kun følge og interagere med os, hvis vi tilbyder fantastisk indhold.

Så hvad skaber godt indhold? Kort sagt, det skal være underholdende, informativt og tilføre værdi.

Dette kan være noget så simpelt som et inspirerende citat, et godt billede, et link til en artikel eller nyhed, et link til en video, en produktanmeldelse, en udtalelse, produktopdateringer eller særlige tilbud.

Her er nogle interessante fakta fra Twitter om typen af ​​indhold og det engagement, det genererer:

  • Fotos gennemsnitligt en boost på 35% i Retweets
  • Videoer får en boost på 28%
  • Citater får 19% boost i Retweets
  • Inklusive et nummer får 17% stød i Retweets
  • Hashtags får 16% boost

Jeg er en stor fan af citater. Folk kan lide dem, og jeg har fundet ud af, at de får 17% flere retweets til mig. Der er også en uendelig forsyning med dem på Google! Så det er en nem måde at få noget interessant indhold for at holde folk interesserede.

HURTIGTIPS: Begynd med at se på de bedste påvirkere i din niche og se, hvilket indhold de tweeter. Hvilke der får mest interaktion?

Ekstra bonus: Automatiske værktøjer

Der er mange værktøjer, der kan bruges til at hjælpe dig med at opbygge og styre din Twitter efter. Jeg har skrevet en artikel om dette, og du kan lære mere om mine foretrukne Twitter-værktøjer her.

Konklusion

Du skal være på Twitter.

Du skal identificere din niche for at sikre, at du bygger det rigtige følgende.

Byg dit følgende ved at følge mennesker, der følger påvirkere i din niche.

Overvej at købe Twitter-tilhængere, når du begynder at gøre din konto mere attraktiv og fremskynde tingene.

Opret en profil, der reflekterer din niche for at øge efter konvertering.

Tweet relevant indhold, der er underholdende, informativt og tilføjer værdi. Inspirerende citater kan virkelig hjælpe her.

Brug værktøjer til at planlægge tweets.

Hvis du følger denne proces, kan det hjælpe med at øge din Twitter efter på under 10 minutter om dagen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me