6 egyszerű lépés egy nagy Twitter elkészítéséhez

Tanulja meg, hogyan hozhat létre egy nagyméretű Twitter-t napi 10 perc alatt, 6 egyszerű lépés segítségével. Vonz & tartsa meg a vállalkozásának megfelelő követőit.


Hogyan készítsünk egy Twitter-t a következők szerint:

Ebben a cikkben megmutatom neked, hogyan kell felépíteni egy nagyszerű Twitter-t. Ez nehéznek tűnhet, de a jó hír az, hogy valódi emberek (akik érdeklődnek a résed iránt) felépítése nagyon egyszerű.

A megközelítés, amelyet meg fogok osztani veled, pontosan ugyanaz, amely segített nekem felépíteni 179 000 rajongó követését alig több mint 30 hónap alatt..

Ez miért fontos? Ha nem rendelkezik ezekkel, akkor senki sem fogja látni a tweetjeidet.

A következőképp 35 000 profillátogatást generál, a tartalmam több mint 4,3 millió nézetet generál, és 3900 potenciális új ügyfelet vesz fel havonta.

Saját Twitter a következő statisztikákat

Szóval hogyan csináljuk ezt??

1. lépés – Azonosítsa a rést

Annak érdekében, hogy felépítsünk – és ami még fontosabb – megőrizzük, meg kell tudnunk, mi a mi résünk és ki az ideális ügyfelünk.

Ily módon biztosak lehetünk abban, hogy a helyes követést építjük fel, és hogy tartalmunk a megfelelő tartalom lesz. Releváns tartalmat kell közzétennünk, amely rezonál velük.

Amikor ezt megszerezzük, ez nem csak segít nekünk megőrizni követéseinket, hanem biztosítja azt is, hogy az Ön követői megosztják a tartalmat követőikkel. Ez hozzá fog járulni ahhoz, hogy tovább bővítsük elérhetőségünket, és elősegítsük közönségünk szerves felépítését.

Minél jobban meghatározzuk a rést, annál jobban tudjuk megcélozni tartalmat. Ez további nézetekhez és megosztáshoz vezet.

Saját résem a vezetés. Ideális követőm vagy valaki, aki vezetői pozícióban van, vagy aki vezetésbe kíván lépni. Akárhogy is, érdekli a vezetés javítása, és tájékoztatni akarja e témáról.

TWITTER TÉNY: Az egyesült királyságbeli Twitter-felhasználók 50% -a kipróbált egy új éttermet egy Twitter-ajánlás alapján.

2. lépés – Kezdje el követni az embereket a Twitteren

A következők felépítésének leggyorsabb módja az emberek egyszerű követése.

Ehhez nyissa meg csak Twitter-fiókját, írja be a rést a keresésbe, és nyomja meg az Enter billentyűt. A keresési eredményeknek több lap lesz, ezek közül az egyik fiókok lesz. Válassza ezt, és megadja a témához társított fiókok listáját.

Most csak kattintson a Követés gombra, és kövesse a fiókokat.

A Twitter egyik érdekes aspektusa az, hogy ha embereket követ, körülbelül 20% -uk valójában követi téged. Tehát valaki követésével valójában potenciális követőt hoz létre.

Technikailag akár napi 1000 embert is követhet.

De a Twitter nem szereti az agresszív követést, és ha fiókját agresszív módon követi, akkor elküldheti a Twitter börtönbe. Ami alapvetően azt jelenti, hogy a fiókod zárolva van, és körülbelül egy napig nem követhetsz és csipoghatsz.

A legjobb megoldás az, ha a radar alatt tartjuk, és csak havonta 500–750 embert követünk. Még ez is nagyon agresszív szám.

Ha ezeknek az embereknek a 20% -a követ téged vissza, akkor számíthat arra, hogy havonta 150 fővel növeli az ön követését, mindössze 30-35 perc erőfeszítéssel.

GYORS TIPP: Okostelefonjával tegye a következőket. Sokkal gyorsabb, mint egy számítógép, és könnyen követhet 500 embert körülbelül 5 perc alatt.

Követheti annyi embert, amennyit csak akar – legfeljebb 5000 embert vagy a követők teljes számát – bármelyik nagyobb.

Ez azt jelenti, ha 3000 követője van, akkor a követhetők maximális száma 5000. Ha azonban 10 000 követője van, akkor legfeljebb 10 000 embert követhet.

Itt van néhány további információ a Twitter-től a követői korlátokon.

TWITTER TÉNY: A Twitter-felhasználók 67% -a nagyobb valószínűséggel vásárol olyan márkák közül, amelyeket követnek a Twitteren.

Ne felejtse el követni azokat, amelyeket nem követ vissza

Szüntesse meg azoknak az embereknek a követését, akik nem követnek téged vissza. Ez elegendő helyet teremt ahhoz, hogy folytathassa a következőket. Rengeteg eszköz támogatja ezt, például www.manageflitter.com, és ha elég sok embert követ, akkor újra elindíthatja a követési folyamatot.

GYORS TIPP: Csak azoknak az embereknek a bevonását követheti el, akik 30 nap elteltével nem követik vissza őket. Lehetőséget kell adnunk az embereknek, hogy visszatérjenek téged, mielőtt levonjuk őket.

3. lépés – Vásároljon Twitter-követőket

Vegye figyelembe, hogy ezt nem mindenki ajánlja. A fizetett követőknek nem sok célja van. Nem tetszik vagy retweetelheti tartalmunkat, és nem lesznek potenciális ügyfelek sem (mivel a fizetett követők általában hamisak, nem pedig valódi emberek).

Az általuk nyújtott lehetőség azonban lehetőséget kínál számunkra, hogy valódi követőket szerezzünk. Senki sem akarja követni egy új Twitter fiókot 0 követővel. Pszichológiai szempontból az emberek a Twitter-fiókokat fogják követni, és sok ember már követi.

A Twitter követőinek vásárlása nagyon egyszerű. Számos oldal kínál ezt a szolgáltatást, és nagy mennyiségű követőt vásárolhat nagyon olcsón. Ne vásároljon túl sok követőt. Ez ismét olyan dolog, amellyel vigyázni kell, és elkezdi eltávolítani ezeket a hamis követőket, ahogy valódi lesz..

GYORS TIPP: Vásároljon Twitter-követőket, amint elkezdi dolgozni a következők felépítésén. Az a tény, hogy nagyszámú követője van, pszichológiailag arra ösztönzi a követett valós embereket, hogy kövessék vissza.

4. lépés – Keresse meg a legfontosabb szereplőket & Befolyásolók az Ön niche-jében

További növelhetjük a követések arányát, ha biztosak vagyunk abban, hogy a megfelelő embereket követjük. A rést befolyásoló tényezők azonosításával növelhetjük visszaváltási esélyeinket, ha követőikkel követjük.

Például, amint már korábban említettem, a résem a vezetés, és a résemben néhány legfontosabb befolyásoló olyan ember, mint John Maxwell, Ken Blanchard, Stephen Covey, stb..

Követve követőiket, megnövekszem a visszahívás esélyét, mert tudom, hogy érdekli őket a megcélzott rés. Miután azonosította a rést érintő befolyásolókat, kattintson a profiljukra, majd kattintson a követőkre, és ez megadja a követői listáját..

Most kezdje el követni őket. Ez is sokkal gyorsabb, ha okostelefonot használ.

Ha nem biztos benne, hogy a befolyásoló tényezők hol vannak, használhatja ezt az eszközt. A Twitter profiljával jelentkezik be, majd kiválasztja a Befolyásolókat, és beírja a témát. Az eszköz ingyenes verziója ekkor bemutatja a 10 legfontosabb befolyásoló listáját abban a résen.

TWITTER TÉNY: A befolyás az retweet számán alapul, nem pedig az Ön követőinek számán. Ha egymillió hamis követővel rendelkezik, ez nem ad valódi befolyást, és nem hoz létre semmiféle leadot vagy eladást.

5. lépés – Frissítse profilját, hogy tükrözze a rést

Nem hangsúlyozhatom eléggé a jó profil fontosságát. Amikor embereket követünk, meg fogják nézni és megnézni a profilunkat. Ha nem vonzó vagy releváns, ez csökkenti azoknak a százalékos arányát, akik visszamennek.

 • A profilban szerepelnie kell egy fénykép magadról.
 • Tegye bio érdekesnek és relevánsnak a réseihez.
 • Vegye fel weboldalát az ön bio-adataiba.
 • Készítsen professzionális fejlécprofilt egy jó minőségű kép, a logó, a látás vagy a vállalati szlogen felhasználásával.

Íme egy példa egy új kliensre, amelyet éppen beállítottam:

Példa egy jó Twitter-profilra

Nagyon világos a kép és a fejléc profilja, ideértve a rést. Ez egy vonzó profil, amely növeli a követői konverziót, miután megkezdjük ezt a folyamatot.

Éppen ellenkezőleg, még mindig látom sok Twitter-felhasználót, akiknek van egy ilyen profiloldala:

Példa egy rossz Twitter-profilra

Hányan követnék vissza ezt a profilt, ha követne? Minél jobb profilunk, annál magasabb lesz a visszamenőleges arány.

TWITTER TÉNY: A képpel rendelkező profilok átlagosan tízszer annyi követővel rendelkeznek, mint a kép nélküli profilok.

6. lépés – Kezdje el a nagyszerű tartalom Twittert

Végül a tartalomról szól. Miután érdeklődésre számot tartottak és megtekintettük profiljainkat, csak akkor követnek majd velünk interakciót, ha remek tartalmat kínálunk.

Szóval mi készít nagyszerű tartalmat? Egyszerűen fogalmazva: szórakoztatónak, informatívnak és hozzáadott értéknek kell lennie.

Ez lehet olyan egyszerű, mint egy inspiráló idézet, nagyszerű kép, link egy cikkhez vagy egy hírhez, link egy videóhoz, termékértékelés, beszámoló, termékfrissítések vagy különleges ajánlatok.

Íme néhány érdekes tények a Twitter-ről a tartalom típusáról és az általa létrehozott elkötelezettségről:

 • A fotók átlagosan 35% -os növekedést mutatnak a retweettekben
 • A videók 28% -kal növekednek
 • Az idézetek 19% -kal növekednek a Retweetekben
 • Egy szám bevonásával 17% -os bumpot kap a Retweet
 • A hashtagok 16% -os növekedést kapnak

Nagyon kedvelem az idézeteket. Az emberek kedvelik őket, és azt tapasztaltam, hogy 17% -kal több retweetet kapnak nekem. Végtelen kínálat is található a Google-on! Tehát ez egy egyszerű módja annak, hogy érdekes tartalmat szerezzen az érdeklődés felkeltése érdekében.

GYORS TIPP: Keresse meg rád a legfontosabb befolyásolókat, és nézd meg, hogy melyik tartalmat tweetelték. Melyek válnak a legtöbb kölcsönhatásba?

Kiegészítő bónusz: Automatizált eszközök

Számos eszköz használható arra, hogy segítsen a Twitter felépítésében és kezelésében. Írtam egy cikket erről, és itt megismerheti a kedvenc Twitter eszközeimet.

Következtetés

Twitter-en kell lenned.

Meg kell határoznia a rést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyesen épül-e fel.

Építsd meg a követésedet, követve azokat az embereket, akik követik a rést a befolyásolókat.

A fiók vonzóbbá tétele és a dolgok felgyorsítása érdekében kezdjen el egy Twitter-követő vásárlásakor.

Hozzon létre egy profilt, amely tükrözi a rést, hogy növelje a konverziót.

Küldje el a releváns, szórakoztató, informatív és hozzáadott értéket képviselő tartalmat. Az inspiráló idézetek itt valóban segítenek.

Használjon eszközöket a tweet ütemezéséhez.

Ha követi ezt a folyamatot, ez segíthet növelni a Twittert, követve a napi kevesebb, mint 10 percet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map