6 arsyet që biznesi juaj duhet të transferojë krijimin e përmbajtjes

Marketingu i përmbajtjes kërkon përmbajtje të madhe dhe shumë prej tij. Këtu janë disa arsye pse biznesi juaj duhet të marrë parasysh krijimin e përmbajtjes nga jashtë.


Pse duhet të merrni parasysh krijimin e përmbajtjes së jashtme

Si pronar i një biznesi të vogël ose një sipërmarrës, ju duhet të merrni parasysh të gjithë faktorët që mund t’ju ndihmojnë në rritjen e biznesit tuaj. Marketingu i përmbajtjes është njëri prej tyre.

Marketingu i përmbajtjes është padyshim strategjia më jetësore që e çon biznesin tuaj drejt zenitit të suksesit. Në këtë epokë të dixhitalizimit, biznesi juaj konsiderohet autentik dhe i besueshëm vetëm nëse keni një uebfaqe të dedikuar.

A E DINI? Marketingu i përmbajtjes kushton 62% më pak se marketingu tradicional dhe gjeneron rreth 3 herë më shumë sundime.

Sidoqoftë, thjesht krijimi i një faqe në internet nuk është e mjaftueshme, dhe përkundrazi, ju duhet ta mirëmbani atë dhe ta mbani gjallë për të fituar besimin e vizitorëve tuaj.

Njerëzit do të duan të vizitojnë faqen tuaj te internetit përsëri dhe përsëri nëse e shohin interesante. Në të ardhmen e afërt, këta vizitorë janë ata që mund të shndërrohen në klientët tuaj besnikë.

Pra, ajo që e mban faqen tuaj të internetit aktive dhe të gjallë?

Mënyra më e mirë për të mbajtur gjallë faqen tuaj të internetit është duke postuar përmbajtje të reja – veçanërisht postime në blog. Sidoqoftë, thjesht shkrimi i një postimi në blog me qëllim të publikimit të përmbajtjes nuk do të funksionojë. Përmbajtja me cilësi të lartë dhe tërheqëse është nevoja e orës. Përmbajtja e cilësisë është diçka që shton besueshmërinë e biznesit tuaj.

Këtu janë disa fakte të provuara që theksojnë rëndësinë e marketingut të përmbajtjes:

 • Bizneset që përdorin marketing të përmbajtjes fitojnë më shumë trafik sesa të tjerët që mbështeten në marketingun tradicional
 • Ndihmon konsumatorët të lidhen me markën tuaj dhe ta mbajnë mend atë për një kohë më të gjatë
 • Marketingu i përmbajtjes kushton më pak se kanalet tradicionale të marketingut, por gjeneron më shumë sesa dyfishin e përparësive
 • Shumica e tregtarëve B2B përdorin marketing me përmbajtje në fushatat e tyre të marketingut
 • Marketingu i përmbajtjes jep norma të larta të konvertimit
 • Konsumatorët ka të ngjarë të binden nga marketingu i përmbajtjes për të marrë vendimin e tyre për blerjen
 • Konsumatorët preferojnë të dinë për një kompani përmes artikujve dhe blogjeve, sesa reklamave

Si është e dobishme krijimi i përmbajtjes krijimi i ndihmës për biznesin tuaj?

Përmbajtja është mbret

Shtë e qartë se niveli i lartë dhe cilësia e përmbajtjes është thelbësore për të promovuar biznesin tuaj. Edhe nëse keni krijuar një faqe interneti krejt të re, cilësia e përmbajtjes vendos fatin e saj.

Krijimi & promovimi i përmbajtjes nuk është detyrë një ose dy ditë. Rathershtë më tepër një proces i vazhdueshëm.

Klikoni për të Tweet

Krijimi i përmbajtjes cilësore është një sfidë e vështirë për pronarët e bizneseve të vogla dhe sipërmarrësit sepse ata zakonisht nuk kanë një buxhet të madh për të punësuar një ekip të dedikuar të krijuesve të përmbajtjes dhe tregtarëve. Trajtimi i tyre vetë është gjithashtu zakonisht një ide e keqe pasi ata duhet të përqëndrohen në gjëra më të mëdha në biznesin e tyre.

Nëse përmbajtja e freskët nuk po postohet rregullisht në faqen tuaj të internetit, atëherë kjo nuk do t’ju lejojë të korrni përfitimet e marketingut të përmbajtjes.

Ndikimi në trafik me numrin e postimeve mujore në blogSipas HubSpot, bizneset që publikuan 16+ postime mujore në blog panë gati 3.5x më shumë trafik.

Pra, si mund të merrni përmbajtje rregullisht nëse nuk keni fuqi punëtore dhe kohë? Ju mund ta bëni atë duke bërë burimin e jashtëm krijimin e përmbajtjes për biznesin tuaj.

Ekzistojnë disa avantazhe të përmbajtjes së jashtme. Kursen kohën, energjinë dhe paratë tuaja. Mbi të, ju merrni përmbajtjen e krijuar nga ata që kanë ekspertizë në marketing me përmbajtje. Pra, ju merrni përmbajtje cilësore dhe Roi i rritur është gjithashtu i garantuar.

Duhet që përmbajtja juaj të nxisë biznesin tuaj?

Ekzistojnë lloje të ndryshme të bizneseve dhe kjo varet nga situata dhe buxheti juaj nëse doni të transferoni përmbajtje ose jo.

Këtu janë disa tregues që mund t’ju ndihmojnë të bëni një zgjedhje nëse të transferoni ose të varet nga ekipi juaj në shtëpi.

1. Projektet e ndryshme kanë nevojë për grupe të ndryshme aftësish, dituri, & Ekspertizë

Krijimi i përmbajtjes nuk është lojë e një fëmije dhe thjesht nuk ka të bëjë me zvogëlimin e gjërave. Më shumë se kaq, bëhet fjalë për të kuptuar audiencën tuaj të synuar, për hartimin e strategjive të përshtatshme, kryerjen e hulumtimeve intensive dhe më pas zhvillimin e një përmbajtje me cilësi të lartë, angazhuese dhe të kthjellët.

Ju duhet një profesionist i cili mund të shkruajë mirë dhe një tregtar të përmbajtjes me teknologji i cili mund të promovojë në mënyrë efektive përmbajtjen në të gjithë rrjetin.

Së dyti, ju keni nevojë për një ekspert të çështjes, i cili mund të përdorë njohurinë e tij / saj për të zhvilluar një përmbajtje yjore.

Tani, nëse keni njerëz në ekipin tuaj që kanë aftësi për të marrë përsipër projektin, atëherë është mirë dhe nuk keni nevojë të shkoni kudo tjetër. Sidoqoftë, nëse ju dhe anëtarët e ekipit tuaj nuk posedoni aftësitë e kërkuara, atëherë është më mirë të transferoni burimet e përmbajtjes.

MBIJEN N MIN MIND: Ndonjëherë vetëm ju mund të krijoni përmbajtjen më të mirë për biznesin tuaj. Për shembull, nëse drejtoni një dyqan buke lokale dhe po bëni blog për këshilla për pjekje, atëherë ju ose anëtarët e ekipit tuaj mund ta ekzekutoni këtë më mirë.

Por, nëse përmbajtja është një përmbajtje marketingu ose një përmbajtje e pasur SEO, atëherë mund të transferoni burimet tuaja nga ekspertë të përmbajtjes. Nëse jeni duke dhënë shërbime të jashtme, ju po përdorni njohurinë dhe përvojën e shkrimtarëve të tjerë që ndihmojnë biznesin tuaj të rritet.

Për shembull, nëse ju dhe anëtarët e ekipit tuaj nuk keni njohuri për SEO dhe teknika të tjera, atëherë kjo nuk mund t’ju ulë me një marketing-yjor yjor.

Në këtë rast, punësimi i një eksperti SEO mund të jetë një ide e zgjuar. Ju mund të përdorni njohuritë e pavarur për të bërë përshtypje audiencën tuaj dhe të renditen mirë në motorët e kërkimit.

2. Faktori kohor

Rregulli i marketingut të përmbajtjes është i thjeshtë: sa më shumë kohë t’i jepni krijimit të përmbajtjes dhe marketingut, aq më të mira do të arrini rezultatet.

Përmbajtja nuk mund të krijohet në një jiffy. Përmbajtja Spammy, mbushëse mund të krijohet në asnjë kohë fare, por kërkohet kohë e konsiderueshme për të krijuar një post cilësor.

Koha thelbësore ka kaluar në hulumtimin, analizimin e tendencave të tregut, dhe përfundimisht zhvillimin e përmbajtjes që është interesante dhe informuese.

Edhe nëse keni ekspertë në ekipin tuaj, duhet të merrni parasysh nëse ata kanë kohë për të punuar në krijimin e përmbajtjes. Kushtimi i kohës për krijimin e përmbajtjes do t’ju heq kohë të përkushtuar për një detyrë tjetër në biznesin tuaj.

Nëse ju ose anëtarët e ekipit tuaj nuk keni kohë t’i kushtoni krijimit të përmbajtjes, atëherë dhënia e jashtme është mënyra për të vazhduar.

Klikoni për të Tweet

Transferimi ju kursen kohë, duke ju lejuar të përqendroheni në biznesin tuaj. Ju dhe anëtarët e ekipit tuaj mund të përqendroheni në detyrat tuaja. Kjo lejon që shumë projekte të përfundojnë në të njëjtën kohë.

Shumë pavarur dhe agjensi të jashtme përpiqen të japin përmbajtjen në një kohë relativisht të shkurtër. Për shembull, një postim në blog me 500 fjalë mund të dorëzohet brenda 24 orëve. Përkundrazi, ekipi i brendshëm është i pajisur me aq shumë detyra të tjera sa që TAT për të njëjtin postim në blog mund të zgjasë 3 ditë ose edhe më gjatë.

3. Nevojat e ekipit në shtëpi duhet të trainohen rregullisht

Bizneset më të mëdha mund të mbështeten në ekipin e tyre të brendshëm për krijimin e përmbajtjes. Ata trainojnë ekipin në mënyrë që anëtarët të bëhen të aftë në zhvillimin e përmbajtjes së shkëlqyer të marketingut. Sidoqoftë, kjo kërkon kohë, energji dhe para.

Nëse mund të shpenzoni para dhe të kushtoni kohë për të trajnuar stafin tuaj, atëherë mund ta bëni atë. Por, problemi që shfaqet këtu është se nganjëherë punonjësit largohen nga puna për diçka më të mirë.

Tani, përsëri do të duhet të stërvitni anëtarët e rinj. Pra, në vend që ta përsërisni këtë proces përsëri dhe përsëri, ju mund të zgjidhni të transferoni burime nga përmbajtja.

4. Buxheti për marketing të përmbajtjes

Përmbajtja është mbret dhe një përmbajtje cilësore e nivelit të lartë përshpejton rritjen e faqes tuaj të internetit. Për të marrë përmbajtje me cilësi të lartë, do të kërkoni ekspertizën e shkrimtarëve të aftë. Shkrimtarët me përvojë dhe të vendosur do të paguanin shumë.

Nëse buxheti juaj ju lejon të punësoni një krijues të përmbajtjes me kohë të plotë dhe tregtar në ekipin tuaj brenda shtëpisë, atëherë asgjë nuk mund ta mposhtni atë.

Shkrimtari do të ketë të drejtë në përfitime të punonjësve, pagë fikse dhe stimuj pavarësisht nga vëllimi i punës. Për më tepër, edhe nëse brenda një muaj kërkesa për krijimin e përmbajtjes është relativisht e ulët, do të duhet të paguani shkrimtarin tuaj.

Nga ana tjetër, nëse transferoni materiale, do të duhet të paguani vetëm për sasinë e punës që ju jep një shkrimtar. Kjo mund të kursejë një shumë të konsiderueshme parash. Kursimi i parave është i rëndësishëm veçanërisht për pronarët e bizneseve të vogla. Ju mund të vendosni paratë tuaja të kursyera për gjëra të tjera të rëndësishme

Pra, nëse nuk keni fonde të mjaftueshme për të mbështetur një anëtar shtesë të stafit, atëherë mund të zgjidhni të transferoni burime nga përmbajtja.

5. Gama e gjerë e përmbajtjes e krijuar për biznesin tuaj

Krijimi i përmbajtjes së jashtme ju lejon të bëni detyrën e bërë nga ekspertë të lëndës. Ju nuk mund të gjeni një person në ekipin tuaj i cili ka njohuri edhe në fushën e inxhinierisë dhe fushën mjekësore. Por, ju mund t’i transferoni burimet tuaja shkrimtarëve të ndryshëm ose një agjensie, në mënyrë që projekti të trajtohet nga një ekspert në këtë fushë. Kjo zvogëlon shanset për të marrë një përmbajtje të skrapit ose mbushësit.

Pjesa më e mirë e përmbajtjes së jashtme është që ju mund të merrni përmbajtjen e zhvilluar në çdo vend. Sidoqoftë, ju nuk mund të gjeni anëtarët e ekipit tuaj të jenë të matur me çdo vend.

Për më tepër, eksperimentimi me lloje të ndryshme të përmbajtjes ju ndihmon të zbuloni se çfarë funksionon më mirë për biznesin tuaj.

SHENIMI I EDITORIT: Mos harroni gjithashtu se ju duhet të botoni vetëm përmbajtje në lidhje me biznesin tuaj. Ju duhet të keni njohuri të mira në temat që postimet tuaja mbulojnë sepse ato kanë të bëjnë me biznesin tuaj.

6. Ruan cilësinë e faqes tuaj të internetit & Bëni të duket autentike

Mbajtja e përmbajtjes me cilësi të lartë është strategjia më jetësore për biznesin tuaj dhe dhënia e ndihmës nga krijimi i përmbajtjes ju ndihmon në këtë.

Përmbajtja origjinale është diçka që fiton në përgjithësi dhe mban të angazhuar audiencën tuaj. Një agjenci profesionale e jashtme e di mbi rëndësinë e përmbajtjes unike dhe siguron që e njëjta të përgatitet.

Për më tepër, kontrollet plagjiaturë, kontrollet e drejtshkrimit dhe kontrollet e tjera të cilësisë sigurojnë që të merrni asgjë më pak se një kryevepër.

Ku duhet ta transferoj përmbajtjen?

Ekzistojnë një mori e platformave në internet ku mund të gjeni freelancer ose agjensi që mund të zhvillojnë përmbajtje për ju. Por, për të marrë përmbajtje me cilësi të lartë brenda një afati të shpejtë, duhet të mbështeteni në platforma të besueshme. Contentmart është një nga ato.

Ndërsa punoj për kompaninë, mund t’ju siguroj se ju mund të transferoni burimin nga krijimi i përmbajtjes tuaj duke përdorur Contentmart dhe të merrni magjepsur nga cilësia e të shkruarit.

Platforma ka disa shkrimtarë të aftë dhe me përvojë dhe ekspertë të marketingut që do të marrin marketingun tuaj të përmbajtjes në nivelin tjetër.

SHENIMI I EDITORIT: Mendimet në këtë artikull janë të autorit dhe ne nuk kemi qenë në gjendje të testojmë ose verifikojmë shërbimet e ContentMart, megjithëse ata na kanë siguruar këtë artikull!

përfundim

Në epokën e sotme, marketingu i përmbajtjes ka një avantazh mbi teknikat tradicionale të marketingut. Për pronarët e bizneseve të vogla dhe sipërmarrësit, është një strategji që mund të kapërcejë biznesin e tyre.

Fillimi i një blog dhe azhurnimi i tij me përmbajtje rregullisht është diçka që i bën vizitorët tuaj të besojnë tek ju dhe të lidhen me ju. Kjo ndihmon në gjenerimin e plumbave dhe përfundimisht shndërrimin e drejtuesve në klientë.

Cilësia dhe përmbajtja tërheqëse është diçka që do të tërheqë audiencën tuaj. Ju ose mund ta bëni ekipin tuaj të brendshëm të zhvillojë përmbajtje për ju ose të transferojë përmbajtje.

Ndarja e jashtme e krijimit të përmbajtjes ju garanton me përmbajtje të hulumtuar mirë, të optimizuar për SEO dhe me cilësi të lartë. Përmbajtja zhvillohet nga profesionistë që kanë ekspertizë në këtë fushë. Ju mund të merrni përmbajtjen e krijuar në çdo vend dhe të gjeni atë që funksionon më mirë për biznesin tuaj.

Konsideroni dhënien e ndihmës nëse ekipit tuaj në shtëpi i mungojnë aftësitë dhe nëse doni të kurseni kohë dhe para. Ai gjithashtu e merr marketingun tuaj në nivelin tjetër.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map