5 trin til at hjælpe dig med at komme i gang med blogging

En begynderguide, der indeholder 5 enkle trin til udvikling af en succesrig blog til din virksomhed. Lær hvor, hvem og hvordan du begynder at offentliggøre dit indhold.


Kom godt i gang med blogging

En blog til din virksomhed er en god måde at skabe ny vækst sammen med mange andre fordele på. Blogging er dog ingen let opgave og kræver en hel del dedikation. Her er nogle vigtige trin, der hjælper dig med at komme i gang.

Trin 1: Bestem, hvor dit indhold skal hostes

Det første trin er at beslutte, hvor din blog skal gå. Din hjemmeside? Din Facebook-side? På en separat platform som WordPress.com? Det er her ting kan blive forvirrende … men frygter ikke. Det er faktisk lettere, end det ser ud.

Formålet er altid at placere din blog på dit websted

Hvis du har et websted, skal du altid tilføje din blog der. Naturligvis ønsker du, at dit indhold skal ses af så mange mennesker som muligt. Hvis du sælger produkter eller genererer salgsteams på dit websted, hvilket du sandsynligvis vil gøre, vil du også ønske at føre din blogtrafik til dit websted. Det er let at tilføje en blog til dit eksisterende websted. Hvis du bruger et indholdsstyringssystem som Joomla eller WordPress, tager det kun et par klik at tilføje en blogsektion.

Alternative muligheder

Hvis du ikke har et websted, skal du være vært for din blog et andet sted. Her er de mest almindelige alternativer:

 • Sociale mediesider: disse platforme kan være et godt sted at indsende dit indhold. Der er et indbygget publikum, og de kræver ingen teknisk evne. Du skal dog følge deres regler om indhold og format. Og når dit indhold kan lide og / eller deles, er det kun begrænset til brugere af denne platform. Til sidst overgiver du typisk rettighederne til dit indhold. For nogle virksomheder kan dette udgøre et alvorligt problem.
 • Dedikerede blogplatforme: for dem uden websted og måske ingen aktive sociale medier, giver tjenester som Typepad eller Tumblr et enkelt, gratis blogværktøj uden hovedpine ved at oprette et komplet websted. Det er en fantastisk mulighed for enkelhed, men antag ikke, at “hvis du bygger det, vil de komme”. Du bliver nødt til at overveje, hvordan du genererer “øjenkugler” til dit indhold.
 • Email: Hvis du har en stor e-mail-liste, måske du vil fokusere på det som en enkeltstående kanal til din blog (alias e-mail-nyhedsbrev). Der er gode, komplette tjenester som iContact og Benchmark, der kan imødekomme alle dine behov.

HURTIGTIPS: I sidste ende ønsker du, at dine bloglæsere skal blive kunder. Sørg for, at der er en problemfri sti, hvorfra de læser dit indhold, til hvor de kan købe dit produkt!

Trin 2: Gør det første indlæg selv

Selv hvis du ikke er forfatter, skal du stadig skrive den første blogindlæg selv. Dette kræver, at du tænker over, hvad du skal sige (indhold), og hvordan du siger det (tone) & stemme). Dette er kritisk, selvom du ansætter en forfatter til efterfølgende poster. Du er emneekspert. Dit synspunkt er unikt, og du er unikt nyttigt for dine kunder. Uanset hvem der skriver din blog, skal den informeres af din ekspertise.

Når du har gjort dette, vil du være bedre rustet til at beslutte følgende:

 • Uanset om du skal skrive det selv eller ansætte en forfatter
 • Sådan vælges relevante emner, der er af interesse for læserne
 • Optimal længde på et indlæg
 • Investering af tid og penge, der kræves for et optimalt resultat

HURTIGTIPS: Skriv for kunderne, ikke dig selv. Skriv om den branche, din virksomhed er inden for & kommer ikke dig ved. Sælg ikke, men opret noget nyttigt. For at komme i gang skal du spørge dig selv “Hvad har mine kunder brug for eller ønsker at vide, før de handler med mig?”

Trin 3: Kilde dit indhold

Hvem producerer indholdet? Dette er et vigtigt opkald. Dårligt indhold reflekteres dårligt på din virksomhed og kan være værre end intet indhold. Her er nogle af dine muligheder:

 • DIY (gør det selv): Dette er den enkleste og lavest mulige mulighed. Vær dog opmærksom på, hvor lang tid det tog dig at skrive dit første blogindlæg. Selvom det er gratis, kommer din tid til en pris … enten mulighed for omkostninger til ting, du ellers kunne gøre, eller de faktiske omkostninger ved medarbejdernes tid til at udfylde din mistede tid. Hvis en anden skriver hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten, er DIY-metoden muligvis ikke det bedste valg. Desuden er ærlig selvkritik en sjælden egenskab. Få objektiv, unvarnished feedback fra venner og kunder.
 • Dine medarbejdere: Mange forretningsejere finder det nyttigt at verve deres ansatte til at blogge. Ulempen er, at medarbejdere allerede er på lønningslisten, og de er emneeksperter. Ulempen er, at du hyrede dine medarbejdere til deres evner … og skrivning er måske ikke blandt dem. Hvis du har en masse medarbejdere, kan du eksperimentere med at finde dem med talent og motivation.
 • Kontrakt blog forfattere / agenturer: Dette er sandsynligvis din bedste mulighed for indhold af høj kvalitet, men også sandsynligvis det dyreste. Sørg for at gennemgå deres tidligere arbejde. Der er mange gode ressourcer, men også nogle “svedbutikker”, der behandler indhold som en ren vare, der favoriserer lave omkostninger og hurtig omdrejning over kvalitet. Se efter agenturer, der har seniormedarbejdere med redaktionel erfaring, og lav omsætning blandt deres skrivende medarbejdere.

HURTIGTIPS: Husk det gamle ordsprog “Der er hurtig, der er god, og der er billig. Vælg hvilken som helst to. ” Sæt en præmie på kvalitet og opnå en balance mellem aktualitet og omkostninger.

Trin 4: Lav en syndikationsplan

Begræns ikke synligheden af ​​din blog til det sted, hvor den er vært. Det er enkelt og nemt at “syndikere” dit blogindhold til forskellige forretninger. Hvis din blog er på dit websted, ønsker du sandsynligvis, at dit indhold skal offentliggøres til steder som:

 • Konti på sociale medier: Når du først har sendt en blog, skal du i de fleste tilfælde bare placere URL’en på din sociale medieside, og den vil automatisk vise din blogoverskrift, billede og de første par linjer.
 • E-mail-nyhedsbreve: Du kan sende et link til din HTML-side eller endda selve siden indlejret i en e-mail.

Der er også måder at automatisere processen på. Mange sociale medietjenester tilbyder integration, der giver dig mulighed for automatisk at offentliggøre indhold fra en platform til en anden. Så du poster det en gang, og det vises flere steder. Du kan endda vende modellen og få dit sociale mediefoder automatisk vist på dit websted.

Nogle tjenester, som Buffer og HootSuite, fungere som et centralt syndikationsdashboard, hvor du kan lægge indhold ét sted og præcist kontrollere hvor og hvornår det vil blive offentliggjort.

Buffer kan planlægge at sende dit indhold

Permutationerne er uendelige, men dit vejledende princip bør være at maksimere antallet af øjebolde, der rammer dit indhold (og kommer til dit websted) på alle mulige måder.

HURTIGTIPS: Du kan ikke have et for stort publikum. Vær altid på udkig efter nye steder, hvor du kan offentliggøre dit indhold.

Trin 5: Byg til succes

Når du har en kilde og en distributionsplan, skal du overveje et par grundlæggende praksis, der maksimerer dine chancer for succes.

Godt indhold vil trække et publikum. En del af din mission er at holde publikum interesseret og engageret. Her er nogle tip til at sikre, at dit publikum vokser og ikke krymper.

 • Lav (og hold dig til) en tidsplan. Hvis du blogger med succes, bygger du et publikum. Dette kan skabe en forventning om, at du fortsætter med samme frekvens. Undladelse af at imødekomme forventningerne kan fremmedgjøre dit publikum. Og intet siger, at “denne virksomhed ikke kan stole på” som en blog, hvor den seneste post er to år gammel. Vær forberedt på at behandle din blog som på en lille avis. Tænk som en udgiver. Etabler en takt og vær konsekvent.
 • Sørg for, at det er mobilvenligt. De fleste webstedsplatforme har indbygget responsivt design, så alt hvad du offentliggør tilpasser sig til mobilen. Men hvis det ikke gør det, betaler du en stor pris i mistet troværdighed og trafik.
 • Brug et billede til hvert indlæg. Din blog vises ofte i et nyhedsfeed med mange andre indholdsstoffer. Et provokerende billede kan være nøglen til at få klikket kontra ignoreret.
 • Gør dit indhold delbart. Hvis nogen kan lide dit indhold og vil dele det, skal det være enkelt og indlysende, hvordan man gør det med et enkelt klik. Hvis ikke, vil det frustrere dit publikum, og du kan gå glip af yderligere eksponering, som deling skaber. Heldigvis findes der tjenester som AddThis og SumoMe, som giver værktøjer til at tilføje delingsknapper til dit websted. Mange e-mail-tjenester har også denne funktion, og heldigvis har alle sociale medieplatforme denne “indbyggede”, selvom hver platform har en tendens til at begrænse deling kun til andre på den samme platform.Gør dit indhold delbart
 • Deltag i samtalen. Læs kommentarerne, og kontakt samarbejdspartnere. Du kan tackle eventuelle bekymringer og uddybe forbindelsen med dine mest engagerede læsere. Det giver dig også en fremragende fornemmelse af, hvordan dine emner modtages, og er et godt foder til fremtidige blogideer.

Til sidst skal du huske ordtaket “Du kan ikke styre det, du ikke kan måle”. Ideelt set vil din blog henlede opmærksomheden på din virksomhed. Men det er en investering af tid og / eller penge, så du er nødt til at forstå afkastet. Her er nogle enkle måder at måle påvirkning på:

 • Webstedstrafik: Opsæt analyser på din blog, så du kan være opmærksom på trafikken. Bemærk, hvilke poster der tegner godt, og hvilke der ikke er. Data fra “henvisende sted” skal også fortælle dig, hvordan dine sociale medieplatforme klarer sig.
 • Tilpassede destinationssider: Hvis du genererer kundeemner eller salg fra din blogtrafik, vil du måske oprette en brugerdefineret destinationsside for at fange denne trafik. For eksempel, hvis du har en formular på dit websted til salgsforespørgsler, skal du oprette en separat side og formular til din blogside (r). Når en bloglæser rammer siden og udfylder formularen, vil du vide, hvor den kom fra. Med tjenester som Optimizely og Instapage, du kan gøre dette let. Overvej også at have et brugerdefineret telefonnummer til at spore opkald genereret fra din blog. På denne måde vil du være i stand til at måle den faktiske bundlinjepåvirkning af din blog.

Så det er de grundlæggende. Forhåbentlig dækkede vi grund nok til at være nyttige for din virksomhed. Gå ind med dine kommentarer og spørgsmål. God blogging!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me