5 Overkommelige steder for at få et tilpasset designet logo

Hent et logo til dit websted & forretning ved at lære, hvor du kan gå for at finde & leje professionelle logo designtjenester & pakker på et budget.


Hvor får man et tilpasset logo-design

Der er måske ingen større indikator for dit brands identitet end dets logo. Simplistisk, symbolsk og mindeværdig – dit logo er det kritiske førsteindtryk, der er gjort hos et publikum. Som det offentlige ansigt for dit brand og dine værdier, skal dit logo fremkalde alt, hvad der er at sige om, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvem du tjener – og det skal gøre det hele på en måde, der er umiskendelig og med det samme anerkendes på dets meddelelse.

Hvordan sikrer du, at dit eget logo opfylder disse høje forventninger med så meget på spil? For de fleste virksomhedsejere er design af dit eget logo ikke gennemførligt eller anbefalet (medmindre du er en designer eller kunstner af en eller anden art). Du bliver nødt til at afsætte nok midler til at ansætte en logo-designtjeneste eller spille den sparsommelig og overlade en budget-centreret freelancer til at få jobbet gjort. I denne artikel vil jeg diskutere nogle af de bedste steder, du kan gå for at købe et logo til din virksomhed, så du kan beslutte, hvad der er rigtigt til din virksomheds behov, og hvor meget du er villig til at investere.

Hvor kan man få et professionelt logo-design?

Udfør enhver form for internetsøgning efter “brugerdefineret logo-design”, og du vil blive konfronteret med hundreder af tusinder af muligheder fra selvudnævnt logo-designfirmaer og freelancere over hele verden. Nogle af dem kan være værd at bruge din tid; de fleste af dem er det ikke. Den vilde vanvid fra sultne designere derude kan gøre det til en overvældende proces at sile igennem og vælge de gode. Heldigvis har vi samlet en kort liste over steder, der skal være dit første stop for at finde den rigtige designer til jobbet. Hver har deres styrker og grunde til overvejelse; så med lidt detektivarbejde skal du være i stand til at tage en informeret beslutning om, hvilket afsæt der er bedst for din virksomhed.

1. 99 design

Bedste sted at få tilpasset logo # 1 - 99Designs

Det største træk ved at bruge 99 design til outsourcing af logo-design er det store antal muligheder, du har til rådighed, som kunden. Deres service fungerer på en interessant måde: snarere end at vælge en enkelt designer – der måske eller måske ikke leverer det logo, der er det rigtige for dig – får du snesevis af potentielle, klar-til-gå-logoer fra designere, der alle kæmper for din godkendelse . Antallet af leverede indstillinger og deres kvalitetsniveau afhænger af, hvilken prisniveau du er villig til at investere i.

For en altomfattende ressource til udvikling af dit brands logo er dette en fantastisk service at overveje. Med en stor pool af designere fra hele verden forenkler 99design ansættelsesprocessen for at sikre, at det rigtige logo finder vej til dine øjne. Deres eksperter på personalet tilbyder endda designkonsultation, hvis du har brug for hjælp til at bestemme en retning for dit brands design. Og med en pengene-tilbage-garanti er det svært at gå galt for at finde værdifuldt arbejde i høj kvalitet.

Hvordan det virker

Grundlæggende opretter du en uges lang designkonkurrence, hvor du giver oplysninger om din virksomhed, og hvad du leder efter, så hælder designere ind og indsender deres tag på dit logo. I løbet af ugen kan du bedømme, kommentere og komme med forslag til disse indsendelser, indtil det perfekte logo er designet. Designeren, der er ansvarlig for det vindende logo, tager derefter den foruddelte pengepræmie hjem, og du går væk med dit nye logo.

2. Logojoy

Bedste sted at få tilpasset logo # 2 - LogoJoy

Logojoy tager en DIY-tilgang til at opbygge dit brand’s logo. Nå… slags. Ja, du vil være den eneste drivende kraft i at bestemme det samlede æstetik for dit logo – men den faktiske tunge løft udføres af designere af en noget … kunstig sort. Robotter, det er. Okay, måske ikke den menneskespisende, science fiction-type robotter – men dit brands image er helt sikkert i hænderne på kunstig intelligens snarere end den organiske intuition fra en kød-og-knoglesigner.

Fremtiden er nu. Teknologi smelter sammen med kunsten for at skabe en service, der gør det sjovt for en virksomhedsejer at tage kontrol over deres logo-designproces. Logojoy anvender avancerede algoritmer og tekniske guiderier til at fremstille utallige logoer til dig på farten, hvor du derefter kan gå væk med et færdigt produkt til under hundrede dollars. For lidt ekstra penge kan du endda engagere mennesker i det virkelige liv til en times times konsultation. Generelt er det en temmelig ny tilgang til at styrke DIY’ere, og det kan ganske vist (undertiden) give efter imponerende resultater.

Hvordan det virker

Du starter med at angive dit firmanavn. For at hjælpe designalgoritmerne med at vide, hvor de skal begynde, får du først præsenteret mange eksisterende logoeksempler, og du skal vælge fem eller deromkring, så de bedst muliggør den æstetik, du leder efter. Derefter får du med det samme snesevis af snesevis af færdige muligheder. Foretrukne dem, du kan lide; ignorere dem, du ikke gør. Processen fortsætter ved at videreudvikle det rigtige design gennem font, ikon og farvevalg. Derefter får du vist dit skinnende nye logo sammen med alle de aktiver, du har brug for – alt sammen til en overkommelig pris!

3. Oparbejde

Bedste sted at få tilpasset logo # 3 - Oparbejde

Den største online freelancing-platform i verden for tjenester, der spænder fra copywriting til webudvikling, og hostes hundredtusinder af logo-designere at vælge imellem. Oparbejde er grundlæggende en gateway til at forbinde dig i et en-til-en arbejdsforhold med en freelancer. Alle betalingstransaktioner og juridiske ting håndteres via Upwork’s platform; derefter er det helt op til dig at bestemme, hvad du er villig til at bruge til et logo, hvornår du ønsker det, og hvem den rigtige person til jobbet er baseret på deres leverede portefølje og bud.

Hvordan det virker

Du tilmelder dig først en klientkonto, hvor du derefter frit kan sende job for så mange tjenester du har brug for. I din jobbeskrivelse skal du sørge for korrekt at beskrive kravene til designet og alt andet, der vil hjælpe freelancere med at sende de mest detaljerede mulige forslag. Beslut om et specifikt nummer til dit budget, hvis du foretrækker at betale en timesats eller en fast pris, og om du ønsker at tiltrække begyndere, mellemledere eller ekspertdesignere til jobbet. I sidste ende, selvom de nøjagtige detaljer i kontrakten vil blive udarbejdet mellem dig og den freelancer, du vælger. Du vil typisk modtage overalt fra 20-50 forslag til en logo design-koncert, hvor du derefter kan interviewe de bedste kandidater gennem Upwork integrerede tale- og tekstsystem.

Når du vælger din designer, begynder kontrakten, og du venter derefter på freelancer for at indsende sit arbejde. De bedste oplevelser kommer fra god kommunikation, så vær sikker på at du er der for let at besvare spørgsmål, som designeren har. Når designeren indsender logoet til din godkendelse, kan du vælge at acceptere værket som det er eller fortsætte processen gennem revisioner. Når alle er glade, slutter kontrakten, og du betaler det aftalte beløb for logoet. Til sidst skriver du en kort gennemgang af freelancer, der tæller for deres offentlige vurdering, som enten kan hjælpe eller hindre fremtidig indkøb af arbejde. Vær dog opmærksom på, at freelancer også skriver en anmeldelse af dig – så professionalisme og høflighed er vigtigt at opretholde under hele processen, da negative ratings kan påvirke din evne til at outsource arbejde igen på platformen.

4. DesignCrowd

Bedste sted at få tilpasset logo # 4 - DesignCrowd

Et andet stort samfund af freelance kunstnere, DesignCrowd er hjemsted for over 500.000 designere over hele verden. Meget ligner 99 design, disse freelancere kæmper alle for chancen for, at du vælger deres logoindgivelse ud af de snesevis, du får til jobbet. Hvor tingene adskiller sig lidt her, er fleksibiliteten i prissætningen; du er ikke låst til en fast prisniveau, men kan beslutte et specifikt nummer, der matcher dit budget. Der er nogle posteringsgebyrer, dog, så faktor det i din samlede investering.

Du kan lade designerne komme til dig, eller hvis du føler dig proaktiv og selv ønsker at finde den bedste freelancer, er der en søgbar database af porteføljer, hvor du kan invitere en designer til dit job. Overfloden af ​​indsendelser, fleksibiliteten i priser og pengene tilbage-garanti gør DesignCrowd til et værdigt sted at få et logo, der opfylder ethvert krav.

Hvordan det virker

Opret dit logo ønsker i en design brief, der skitserer, hvad du har brug for, det budget, du har afsat til jobbet, og inkluderer alle nyttige oplysninger, der vil hjælpe designere med at finpudse på den rigtige tilgang til dit logo. Indsendelserne vil derefter oversvømme i og ved udgangen af ​​3, 5 eller 10-dages konkurrencefrist vælger du et vindende design. Derefter overdrages fuld copyright og design.

Fiverr

Bedste sted at få tilpasset logo # 5 - Fiverr

Ah, Fiverr. Den freelancing markedsplads, du sikkert har allerede hørt så meget om. Det er lavet en ganske plet blandt online-samfund for dets sandt-til-selv-forhandlingspriser. Nogle roser denne forretningsmodel; andre er ikke så ivrig. På trods af omstridelsespunktet blandt freelancere er det virkelig du, klienten, der drager fordel af denne type service. For en virksomhed med et stramt budget er der virkelig ikke et bedre sted at vende sig til.

Når du beslutter dig for at gå med Fiverr, skal du virkelig forstå, hvad det er, du kommer ind på. Nej, ikke alt er kun $ 5 (nogle logoer kan koste dig op til $ 20, måske endda $ 100!), Men dette er umiskendeligt en ressource, hvor mange designere er villige til at arbejde for meget lave lønninger. Dette betyder, at de enten er uerfarne, eller at de bor i et land, hvor $ 5 går meget længere end det gør i mere udviklede nationer. Nogle af disse designere kan faktisk tilbyde dig imponerende arbejde i professionel kvalitet. Alligevel er det lidt gratis for alle her, så vær opmærksom på, at du ofte får nøjagtigt det, du betaler for. Du skal også være på vagt over for plagieret arbejde, da nogle falske freelancere vil forsøge at få en hurtig penge ved at stjæle andres design.

Hvordan det virker

Fiverr tilbyder en intuitiv og godt designet søgemaskine, der hurtigt vil indsnævre designere til dig baseret på nogle valgte parametre. I henhold til deres hjemmeside er den hurtigste måde at finde den perfekte designer først at vælge en logo-designstil, du kan lide (flad, håndtegnet, vintage osv.), Derefter indtaste dit budgetinterval og til sidst hvad din foreslåede frist er. Derefter får du en omfattende liste over designere, der skal sigtes igennem på baggrund af deres porteføljer. Hver designer har deres egen profilside, hvor de detaljerer deres prispakker, som afhængigt af individet kan variere i leveringstider, antal revisioner og kildefiler inkluderet i designlevering. Når du finder en freelancer, du kan lide, bestiller du blot den ønskede pakke, og designeren kommer på arbejde. Hvis alt går godt, får du derefter et fantastisk (og overkommeligt!) Logo, der overskrider dine vilde drømme. Nu kan du leve lykkeligt nogensinde.

Hvad koster Logo Design Services typisk?

Design af et brugerdefineret logo

Dette er det spørgsmål, du sandsynligvis er mest optaget af – og det er svært at afgøre, hvad værdien af ​​et logo skal være. Marketing- og designomkostninger kan potentielt løbe ganske høje, og som sådan er dette ofte et område, hvor kyndige virksomhedsejere forsøger at skære hjørner eller gøre det selv. I nogle tilfælde kan dette gøres med succes – men lad ikke et logo’s vildledende enkle natur narre dig: der er en masse tanke og pleje, der går ud på at skabe en god. Forvent ikke verdens største logo for bare et par dollars. Men du kan også trække vejret let, velvidende at der er et logo-budget til rådighed for stort set enhver.

Alt i alt er den gennemsnitlige pris, der skal betales for et godt logo, hvor som helst fra $ 200-1000.

Mindre end det, og du kan risikere at ende med noget, der gør mere skade end gavn for dit brand. Mere end det, og du kunne helt ærligt overskytte, hvis du bare er en lille virksomhed.

VIDSTE DU? Den kendte Nike swoosh logo blev bestilt tilbage i 1971 for kun $ 35. Men hvad gjorde det? Pepsi betale for deres logo redesign i 2008? En million dollars!

Hvor lang tid tager det at tjene?

Der er masser af designere derude – især på Fiverr – der lover, at de kan få et færdigt logo til dig på under 24 timer. Selvom dette ikke nødvendigvis er umuligt, bør det sandsynligvis løfte et rødt flag for dig. Hvilket niveau af kvalitet kan du forvente af en så hurtig vending? Logo design er ikke noget, der kan kæmpes inden for få minutter. En designer skal undersøge og forstå din virksomhed. De er nødt til at gøre sig bekendt med dit marked. De skal træffe en veluddannet beslutning om, hvilke farver, symboler og skrifter der bedst fremkalder essensen af ​​dit brand. Dette er ingen lille bedrift.

Forvent heller ikke, at din designer får det korrekt ved første forsøg. Revision er en nødvendighed for alt kreativt arbejde – men især logodesign kræver en vis meget finjustering. Logoer er i sig selv intet andet end symboler. Og der er stor magt – visuelt, psykologisk og ubevidst – i symboler. Husk dette under revisionsprocessen: den mindste ændring af et symbol kan helt ændre dens betydning, så tag den nødvendige tid for at sikre, at dit logos betydning er klar og tilsigtet.

Når det er sagt alt det, 1-2 uger er sandsynligvis den rigtige mængde tid, der giver mulighed for undfangelse til det færdige logo. Hvis det tager længere end en måned, kan du tjekke ind og sørge for, at din designer ikke sover på jobbet …

BUNDLINIE: Enhver virksomhedsejer ønsker at spare penge, hvor de kan – og idriftsættelse af et logo bør ikke helt bryde banken. Men det er vigtigt for dit brand! Med så meget ridning på den rigtige præsentation af din virksomhed, skal du huske ikke at skimp på denne investering. Du må ikke skynde dig eller forsømme processen, og overse ikke dens betydning. Og tak: Køb IKKE et logo på $ 5. Bare ikke.

Konklusion

Internettet har ændret landskabet med logo-design fuldstændigt. Virksomheder behøver ikke længere at søge store marketingbureauer for at fremstille deres firmalogo; talentpoolen og ressourcerne er nu let tilgængelige for dig – og kommer ofte direkte til dig for at besvare opkaldet. Du kan stadig betale premiumpriser, hvis du foretrækker det, men der er bogstaveligt talt millioner af dygtige freelancere derude, der kan lave et værdigt logo til dig til en overkommelig pris. Og med de fem ressourcer, vi har anført ovenfor, er din idriftsættelsesproces nu så enkel og pålidelig som muligt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map