5 mënyra të thjeshta që mund të përdorni video për të kapur drejtuesit

Mësoni se si mund të përdorni fuqinë e videove për të gjeneruar udhëheqës nga faqja e internetit tuaj dhe për t’i kthyer vizitorët tuaj në pajtimtarë ose klientë.


Prodhimi i plumbit të videos

Gjenerimi i plumbit është një pjesë kaq e rëndësishme e drejtimit të një biznesi – mbase madje pjesa më e rëndësishme, dhe, kur video është caktuar të përbëjë më shumë se 80% të të gjithë trafikut në internet në vitin 2018, është një inovator që të kap audiencën tënde me vizuale.

Trendet e ndarjes së videos

Pse të përdorni videon si një mjet gjenerimi të plumbit?

Për të parë se sa video efektive është për gjenerimin e plumbit, ne vetëm duhet të shikojmë procesin e blerjes së klientit.

Sipas studimit, pothuajse gjysma e konsumatorëve shikojnë 30 minuta ose më shumë video gjatë hulumtimit, derisa 72% e blerësve të B2B shikojnë video në të gjithë e gjithë rruga e tyre për të blerë, që tregon se sa e rëndësishme është kjo teknikë kryesore në gypin e shitjeve.

Për më tepër, video ndërton besim dhe besnikëri në mesin e audiencës tuaj, duke i bërë ata më të predispozuar t’ju dorëzojnë detajet e tyre për ju dhe, përfundimisht, të blejnë nga ju.

Dhe, nga ana e biznesit, tregtarët që përdorin video për gjenerimin e plumbit shohin një kosto 19% më të ulët për plumb sesa ata që nuk.

Të ardhura të gjeneruara nga video

Pra, si mund të filloni të kapni ato video të gjitha të rëndësishme me video?

1. Studime të Rastit Video

Shfaqja e ekspertizës dhe autoritetit tuaj brenda industrisë tuaj është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të ndërtuar një audiencë dhe gjeneruar një vijim.

Pasi të forconi ekspertizën tuaj dhe mund t’u tregoni njerëzve që ju njohin gjërat tuaja, ata do të fillojnë t’ju rekomandojnë miqtë, familjen dhe kolegët e tyre – dhe nëse nuk e dini, fjala për gojë është akoma forma më e vlefshme e marketingut.

Si të përdorim studimet e rasteve video:

Vendosni së bashku histori nga blerësit e mëparshëm dhe ndani ato në një format video – qoftë kjo përmes animacionit ose një goditje me kokë.

Seri rastesh video WatchGuardWatchGuard ofron studime të rasteve video nga klientët e kaluar

Si gjenerojnë studime të rasteve video:

Njerëzit duan prova përpara se të regjistroheni ose të blejnë nga ju. Duke shkëmbyer studime rasti me ta, ju po u jepni atyre paqen e mendjes, veçanërisht nëse ata mund të shohin se sa mirë produkti juaj ndihmoi dikë tjetër që ishte në një pozicion të ngjashëm si ata në një moment.

2. Webinar dhe Punëtori Live

Webinars janë një mjet i shkëlqyeshëm për gjenerimin e plumbit për disa arsye.

Së pari, ata ju lejojnë të njiheni vërtet me audiencën tuaj ndërsa bashkëveproni me ta live dhe, së dyti, ata lejojnë audiencën tuaj të angazhohet me ju në kohë reale dhe të bëjë pyetje. Përsëri, kjo rrit autoritetin tuaj, tregon vërtetësinë tuaj dhe solidarizon atë lidhje.

video webinar eLearning Guild Guild eLearning përdorni Webinars për të edukuar audiencën e tyre

Si të përdorni Webinars:

Ejani me një temë kryesore për të cilën audienca juaj mund të dëshirojë të dijë më shumë ose të luftojë me të, dhe të përgatisë një seminar ose orë trajnimi që u jep atyre disa mjete dhe veprime.

Kjo vepron si një prezantim në ofertën tuaj të paguar, të cilën mund ta vendosni në fund të webinar-it tuaj.

Si gjenerojnë Webinars udhëheq:

Përveç faktit se njerëzit dashuria trajnim falas për live, një webinar gjithashtu vepron si një fazë e veprimit të drejtpërdrejtë në gypin tuaj.

Mos harroni procesin e klientit për të cilin folëm më herët?

Një webinar shënon një numër fazash në atë proces. Krijon vetëdijen për temën tuaj, ju prezanton një audiencë të ftohtë në një mënyrë të ngrohtë dhe i ushqen ato në mënyrë autentike në një fushë për ofertën tuaj të paguar.

3. Kursi i videos

Kurset e videove ju japin mundësinë për të shkëmbyer informacione në lidhje me industrinë tuaj me audiencën tuaj në një mënyrë që të çojë pa probleme në një hap shitje. Por, për të gjeneruar drejtime me vete, duhet të portoni videot tuaja pas një oferte regjistrimi.

Kur njerëzit marrin palën tjetër (a.k.a pasi të ju japin detajet e tyre), ata do të përshëndeten me vlera të shkëlqyera në një kurs apo sfidë.

Si të përdorni kurset video:

Krijoni mes tre dhe pesë mësime video që zgjidhin një problem kryesor me të cilin përballet audienca juaj në industrinë tuaj. Promovoni kursin në faqen tuaj, media sociale, dhe kudo tjetër audienca juaj varet, dhe vendosni një faqe të caktuar të uljes për njerëzit që të regjistrohen në.

Si prodhojnë kurse të videos:

Përsëri, njerëz dashuria përmbajtje falas, të vlefshme që zgjidh një problem që ata kanë. Nëse kursi juaj i videos ka vlerë të mjaftueshme, njerëzit e duhur do të regjistrohen për të dëgjuar më shumë nga ju.

4. Shtoni Video në Faqen tuaj të Landing

Faqet e ndalimit u krijuan posaçërisht për të drejtuar konvertimet, por së pari ju duhet të rrëmbeni vëmendjen e lexuesit – e vështirë kur ka kaq shumë përmbajtje tërheqëse atje tashmë, apo jo?

Cue videon e besueshme.

Videot kanë 12 herë më shumë të ngjarë të shikohen sesa lexohet teksti, duke i bërë ato shtesë të përsosura, tërheqëse të faqes suaj të uljes.

Shembull i faqes së uljes së videove CrazyEggCrazyEgg përdor një video në njërën nga faqet e uljes

Si të përdorni videon në faqen tuaj të uljes:

Ju nuk duhet të shpjegoni me hollësi se çfarë oferta juaj është në video. Thjesht duhet të sigurojë një hyrje interesante për markën tuaj dhe produktin dhe pjesën pse shikuesi duhet të jetë i interesuar.

Theelësi këtu është tërheqja, përfshirja dhe mbajtja e tyre nga klikimi larg.

Si Shtimi i videos në faqen tuaj të Landing gjeneron të çojë:

Pasi të keni tërhequr vëmendjen e audiencës tuaj me një video tërheqëse, mund t’i hedhni një thirrje të veçantë veprimit (CTA) në ta në fund. Kjo do t’i ftojë ata të ndërmarrin hapin tjetër, si të regjistroheni, të shkarkojnë diçka ose të blejnë nga ju.

5. Përdorni Video në Media Sociale

Gjatë dy viteve të fundit, të gjitha armët e mëdha në mediat sociale kanë shtuar video në arsenalin e tyre.

Të gjithë YouTube, Facebook, Periscope, Snapchat dhe Instagram kanë të gjitha opsionet e ndërtuara të videos, përfshirë alternativa live dhe jo të drejtpërdrejta. Këto ndërtojnë besim tek audienca juaj sepse ju jeni personal, duke folur me ta në moment, ose duke u ofruar atyre një anë më njerëzore për biznesin tuaj.

Si të përdorni videon në median sociale:

Mbani gjërat e shkurtra dhe autentike. Njerëzit kanë shtrirje të shkurtër të vëmendjes këto ditë dhe ata mund të nuhasin një mesazh të marketingut shumë të lëmuar një milje larg.

Për rezultate më të mira, ndajeni një video nga prapa skenave në biznesin tuaj, ose thjesht bëni një episod fytyrë-me kamera për diçka për të cilën keni punuar, si një ofertë e re.

Shembull i postimit të videos në mediat socialePërfitoni Kozmetikë rregullisht pritni video live në Facebook

Si gjeneron video në mediat sociale:

Në fund të videove tuaja live ose shfaqjeve të shkurtra, autentike në mediat sociale, ftoni njerëzit të regjistroheni ose t’i inkurajoni ata të ndërmarrin një veprim specifik. Njerëzit ka më shumë të ngjarë të ndërmarrin veprime pasi të shikojnë një video, kështu që shfrytëzojnë sa më shumë nga kjo taktikë.

përfundim

Siç mund ta shihni, ekzistojnë një numër mënyrash kryesore që mund të përfshini video në procesin tuaj të gjenerimit të plumbit. Dhe, ndërsa ne lëvizim drejt një të ardhme më të prirur për video, duket se kjo është mënyra më e mirë për të përzënë shtigjet dhe për t’i kthyer drejtuesit e ftohtë në blerës.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me