5 jednostavnih koraka za izgradnju nevjerojatne glumačke web stranice

Kako napraviti vlastitu web stranicu kako bi se potaknula vaša glumačka karijera & impresionirati redatelje kastinga. Naučite da sami radite s besplatnim predlošcima web stranica glumaca & primjeri.


Kako napraviti web stranicu glumca

Kao glumcu, ključno je da ostavite odličan prvi dojam i izvan mreže i na mreži. Ako se ozbiljno bavite glumačkom karijerom, trebat će vam web stranica za prezentaciju vašeg rada. I agenti i režiseri kastinga pregledavaju i dijele web stranice glumaca i to je moćna platforma koju možete upotrijebiti za oblikovanje svoje reputacije i budućnosti. U ovom ćemo članku pokazati kako sami možete napraviti nevjerojatnu web stranicu glumca bez ikakvog šifriranja ili tehničkog znanja!

Mogu li glumci napraviti vlastitu web stranicu? Da!

Unajmljivanje profesionalnog web dizajnera često ne dolazi u pitanje kada mnogi glumci započinju jer to može biti vrlo skupa i nepotrebna ruta. Web stranica po mjeri može koštati i preko 2000 dolara, gdje, kao što možete, napravite i sami besplatno (koristeći izradu web stranica, do koje ću doći u trenu)!

Vjerojatno biste mogli pronaći slobodnog web dizajnera na mreži voljnog za manje, ali zašto ne biste pokušali sami napraviti i uštedjeti taj novac za još nekoliko nastavnih studija ?! Mnogi glumci koji se nadaju čine grešku pretpostavljajući da ih ne mogu sami izgraditi ili osjećati pritisak da angažuju web dizajnera koji im njihov agent ili vršilac dužnosti preporučuje. Međutim, izraditi web stranicu profesionalnog glumca lakše je i brže nego što mislite.

BRZI SAVJET: Izrada profesionalne web stranice za vašu glumačku karijeru nešto je što možete učiniti sami! Izbjegavajte da vas prijevara plati tisuću dolara agentu ili vršitelju dužnosti za jednostavan paket web stranica!

Prilagođavanje vlastitog glumčevog web mjesta da odgovara vašem stilu

Najbolji način da glumac napravi svoju vlastitu web stranicu je koristiti izrađivač web stranica, kao što je Wix. Graditelji web stranica pružaju vam sve što je potrebno za lako stvaranje vlastite web stranice za glumce. Odličan je alat jer ne trebate poznavati nikakve vještine programiranja ili kodiranja! Još uvijek treba vremena i predanosti, ali lako to možete učiniti sami. Preporučio bih vam da pogledate naš vodič za cijeli video serija.

Neki primjeri web mjesta za brzi glumac

Wix je popularan izbor za glumce, modele i izvođače, a niže su navedeni primjeri predložaka web stranica glumaca koje možete koristiti da biste započeli:

Primjer predloška web stranice glumca # 1
Ovaj obrazac slijedi tradicionalniji pristup. To je izravno, jednostavno i učinkovito.

Primjer predloška web stranice glumca

Primjer predloška web stranice glumca # 2
Ovaj je predložak sličnog sadržaja, ali nudi potpuno drugačiji dizajn.

Primjer web stranice glumca

Primjer web stranice stvarnog glumca s prilagođenom predloškom
Ispod je sjajan primjer prave stranice koju je napravila glumica Olga Elliot. Kao što vidite, ovaj je predložak u potpunosti prilagođen i napravila je sjajan posao čineći ga vlastitim.

Primjer web stranice glumca

Trebali biste nastojati učiniti nešto slično za svoju web stranicu na kojoj ćete uzeti prethodno postojeći predložak, a zatim ga u potpunosti prilagoditi kako bi ga učinio vlastitim..

ZAPAMTITI: Predlošci su unaprijed dizajnirani kako bi vam pomogli dati polaznu točku. Koristite svoju kreativnost kako biste ih u potpunosti prilagodili vlastitom brendu & stil!

Kako započeti s vašim web stranicama glumca!

Evo 5 jednostavnih koraka za započinjanje vaše web stranice:

1. Odaberite pravi predložak

Prvi korak je odabir dobrog predloška za vaše web mjesto. Ovo je dizajn vaše web stranice. Pogledajte različite predloge web stranica koje Wix nudi i potražite predložak za tematiku glumca / modela. Odaberite onaj koji odgovara vašoj osobnosti i kreativnom stilu. Zatim ga prilagodite svojim fotografijama, kolutom, tekstom i još mnogo toga. Imajte na umu da su ove predloške potpuno prilagodljive i s malo kreativnosti – uistinu ih možete učiniti jedinstvenima i dizajnirati tako da odgovaraju vašoj osobnosti.

2. Registrirajte ime domene

Zatim ćete morati registrirati ime domene i povezati je sa svojom web stranicom. Naziv vaše domene je adresa vaše web stranice. Ali to je također puno više Imati vlastitu domenu način je da izgradite internetski brend, pronađite svoje ime i razdvojite se. Kad odaberete jedan, pokušajte se držati vlastitog imena ili imena pozornice. Na primjer, johndoe.com. Ako je .com verziju vašeg imena već preuzeo netko drugi, uvijek možete potražiti .me ili drugi TLD. Također, ako je vaše ime dugotrajno ili je teško napisati, možda biste trebali razmotriti stvaranje kraće verzije. Jednom kada pronađete pravo ime domene za sebe, kupite ga i zadržite! Tehnički ne možete kupiti ime domene (zakupite ih za određeno vrijeme), ali svakako ne pustite svoje. Sada je dio vašeg brendiranja!

3. Kreirajte poslovnu adresu e-pošte

Nakon što registrirate ime svoje domene i povežete se s vašom web stranicom, morat ćete s njom stvoriti poslovnu adresu e-pošte. Primjer za to bi mogao biti nešto poput [email protected] Svoju novu adresu e-pošte u Wixu lako možete stvoriti tako da odete na domene & pošte”. Iako biste uvijek trebali navesti kontaktne podatke svog agenta za direktore kastinga, možda biste radije obavijestili druge kako oni mogu osobno kontaktirati s vama. Od sada možete konačno prestati koristiti staru Gmail adresu e-pošte i upotrijebiti svoju novu, poslovnu!

4. Dodajte ključni sadržaj na svoju web lokaciju

Zatim ćete svoju web lokaciju morati ispuniti relevantnim sadržajem. To znači da su sve relevantne informacije koje želite vidjeti direktorima, agentima i bilo kome drugom. Imajte na umu da je vaša web stranica jedna od najvažnijih platformi za prikaz vašeg rada i oblikovanje ugleda – i srećom, ovo je nešto nad čime imate potpunu kontrolu. Obavezno uvrstite svoje najbolje headsets, demo reel, životopis, biografije, fotografije, videozapise i još mnogo toga.

5. Optimizirajte svoju novu web stranicu za tražilice

Budući da je vaša web stranica prilično gotova, želite da se pojavi na Googleu & Bing kad ljudi pretraže vaše ime. Da bi se to dogodilo, morat ćete započeti obavljati SEO (optimizaciju tražilice) na svojoj web lokaciji.

Zaključak

I to je 5 jednostavnih koraka za izgradnju nevjerojatne stranice za glumce! Kao profesionalac u kreativnom području, potrebna vam je web stranica koja stvarno odražava tko ste i što radite. Ne zaboravite prilagoditi predložak i dizajnirati ga tako da odgovara vašoj osobnosti. Sretno, gresko, mislim “slomiti nogu” sa svojom novom web stranicom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map