5 enkle trin til opbygning af et fantastisk skuespillerwebsted

Sådan opretter du dit eget websted for at styrke din skuespillerkarriere & imponere casting direktører. Lær at gøre det selv med gratis skuespilers hjemmeside skabeloner & eksempler.


Sådan oprettes en skuespillerwebsted

Som skuespiller er det vigtigt, at du får et godt førsteindtryk både offline og online. Hvis du ser alvorligt på din skuespillerkarriere, har du brug for et websted, der viser dit arbejde. Både agenter og casting-direktører ser og deler skuespillernes websteder, og det er en stærk platform, som du kan bruge til at hjælpe med at forme dit omdømme og fremtid. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan oprette en forbløffende skuespillerwebsite helt alene uden kodning eller teknisk viden om!

Kan skuespillere lave deres eget websted? Ja!

Ansættelse af en professionel webdesigner er ofte uaktuelt for mange skuespillere, der lige er startet, da dette kan være en meget dyr og unødvendig rute. Et specialdesignet websted kan koste godt over $ 2000, hvor du selv kan lave en gratis (ved at bruge en webstedsbygger, som jeg kommer til i et øjeblik)!

Du kan sandsynligvis finde en freelance webdesigner online, der er villig til at gøre en for mindre, men hvorfor ikke prøve at lave en selv og spare penge til nogle flere skuespillerklasser ?! Mange håbefulde skuespillere begår den fejl at antage, at de ikke selv kan bygge en eller føler sig presset til at ansætte en webdesigner, som deres agent eller fungerende coach anbefaler. Det er dog lettere og hurtigere at lave en professionel skuespillerwebsted end du tror.

HURTIGTIPS: At lave et professionelt websted til din skuespillerkarriere er noget, du kan gøre selv! Undgå at blive snydt til at betale din agent eller fungerende coach tusinder af dollars for en enkel webstepakke!

Lav din egen skuespillerwebsted, der passer til din stil

Den bedste måde for en skuespiller at fremstille sin egen hjemmeside er at bruge en webstedsbygger, f.eks. Wix. Webstedsbyggerne giver dig alt hvad du har brug for for nemt at oprette din egen skuespillerwebsite. Det er et godt værktøj, fordi du ikke behøver at kende nogen programmerings- eller kodningsevner! Det tager stadig tid og dedikation, men kan let gøres selv. Jeg vil anbefale at se vores komplette guide til videoserier.

Nogle eksempler på hurtig skuespillerwebsted

Wix er et populært valg for skuespillere, modeller og artister, og nedenunder er nogle eksempler på skuespillerwebbets skabeloner, som du kan bruge til at komme i gang:

Eksempel Skabelon-webstedskabelon # 1
Denne skabelon følger den mere traditionelle tilgang. Det er direkte, enkelt og effektivt.

Eksempel på skuespillerwebsite

Eksempel Skuespiller hjemmeside skabelon # 2
Denne skabelon ligner indhold, men tilbyder alligevel et helt andet design.

Skuespillereksempel

Eksempel på et ægte skuespillerwebsted med en tilpasset skabelon
Nedenfor er et godt eksempel på et ægte websted lavet af skuespillerinde Olga Elliot. Som du kan se, er denne skabelon helt tilpasset, og hun har gjort et godt stykke arbejde for at gøre den til sin egen.

Skuespillereksempel

Du skal sigte mod at gøre noget lignende for dit websted, hvor du tager en allerede eksisterende skabelon og derefter tilpasser den fuldstændigt for at gøre den til din egen.

HUSK: Skabeloner er forud designet til at give dig et udgangspunkt. Brug din kreativitet til fuldt ud at tilpasse dem, så de passer til dit eget brand & stil!

Sådan kommer du i gang med dit skuespillerwebsted!

Her er 5 enkle trin for at komme i gang med dit websted:

1. Vælg den rigtige skabelon

Det første trin er at vælge en god skabelon til dit websted. Dette er designet til dit websted. Se de forskellige webstedsskabeloner, som Wix tilbyder, og søg efter en skabelon med skuespiller / model. Vælg en der passer til din personlighed og kreative stil. Tilpas det derefter med dine egne fotos, hjul, tekst og mere. Husk, at disse skabeloner er fuldt tilpassede og med lidt kreativitet – du kan virkelig gøre dem unikke og designe dem, så de passer til din egen personlighed.

2. Registrer et domænenavn

Dernæst ønsker du at registrere et domænenavn og linke det til dit websted. Dit domænenavn er adressen på dit websted. Men det er også så meget mere. At have dit eget domæne er en måde at opbygge dit online brand på, få dit navn derude og adskille dig selv. Når du vælger et, skal du prøve at holde sig til dit eget navn eller scenenavn. F.eks. Johndoe.com. Hvis .com-versionen af ​​dit navn allerede er taget af en anden, kan du altid gå efter en .me eller anden TLD. Hvis dit navn er langvarigt eller vanskeligt at stave, kan du overveje at oprette en kortere version. Når du først har fundet det rigtige domænenavn, skal du købe det og opbevare det! Teknisk set kan du ikke købe et domænenavn (du lejer dem i en bestemt tidsperiode), men sørg for, at du ikke lader dit gå. Det er en del af dit branding nu!

3. Opret en virksomheds e-mail-adresse

Når du har registreret dit domænenavn og linket til dit websted, vil du oprette en forretnings-e-mail-adresse med den. Et eksempel på dette ville være noget som [email protected] Du kan nemt oprette din nye e-mail-adresse i Wix ved at gå til “domæner & post”. Selvom du altid bør fortælle din agents kontaktoplysninger til casting-direktører, foretrækker du stadig at lade andre vide, hvordan de kan nå dig personligt. Fra nu af kan du endelig stoppe med at bruge din gamle Gmail-e-mail-adresse og bruge din nye forretningsadresse!

4. Føj væsentligt indhold til dit websted

Dernæst skal du udfylde dit websted med relevant indhold. Dette betyder alle de relevante oplysninger, du vil have casting-direktører, agenter og andre til at se. Husk, at dit websted er en af ​​de vigtigste platforme til at fremvise dit arbejde og forme dit omdømme – og heldigvis er det noget, du har fuld kontrol over. Sørg for at medtage dine bedste headshots, demo-rulle, genoptage, bio, fotos, videoer og mere.

5. Optimer dit nye websted til søgemaskiner

Nu hvor dit websted er stort set udført, vil du have, at det skal vises på Google & Bing, når folk søger efter dit navn. For at dette sker, skal du begynde at udføre SEO (søgemaskineoptimering) på dit websted.

Konklusion

Og det er de 5 enkle trin til opbygning af en fantastisk skuespillerwebsted! Som professionel inden for et kreativt felt har du brug for et websted, der virkelig afspejler, hvem du er, og hvad du gør. Husk at tilpasse din skabelon og designe den, så den passer til din personlighed. Held og lykke, fejr, jeg mener “bryde et ben” med dit nye websted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map