5 egyszerű lépés egy csodálatos színész webhely felépítéséhez

Hogyan készíthet saját webhelyet a színészi karrier fellendítéséhez? & lenyűgözni a casting rendezőket. Tanulja meg csináld magad ingyenes színészi webhelysablonokkal & példák.


Hogyan készítsünk színészi weboldalt?

Színészként elengedhetetlen, hogy nagyszerű első benyomást kelthessen mind offline, mind pedig online módon. Ha komolyan veszi a színészi karriert, akkor szüksége lesz egy weboldalra a munkájának bemutatására. Az ügynökök és az casting rendezők egyaránt megtekintik és megosztják a szereplők weboldalait, és ez egy nagy teljesítményű platform, amelyet felhasználhatsz jó hírneved és jövőd kialakításához. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan készíthet egy csodálatos színészi weboldalt egyedül, kódolás vagy műszaki know-how nélkül!

A színészek elkészíthetik saját webhelyüket? Igen!

Szakmai web-tervező bérlése sok szereplő számára gyakran ki van zárva a kérdésről, csak a kezdés után, mivel ez nagyon drága és felesleges út lehet. Egy egyedi tervezésű webhely több, mint 2000 dollárba kerülhet, ahol ingyenesen elkészítheti magát (egy weboldal-készítő segítségével, amelyre egy pillanat alatt eljutok)!

Valószínűleg talál egy online szabadúszó webdesignert, aki hajlandó kevesebbet csinálni, de miért nem próbálja meg magát elkészíteni, és pénzt megtakaríthat még néhány színészi osztályra ?! Sok törekvő színész azt hibázza, hogy feltételezi, hogy nem tudnak magukat építeni, vagy nyomást gyakorolnak webes tervező felvételére, amelyet az ügynöke vagy az ügyvezető edző javasol. A professzionális színészi weboldal készítése azonban könnyebb és gyorsabb, mint gondolnád.

GYORS TIPP: Ha professzionális weboldalt készít színészi karrierjéhez, akkor ezt meg is csinálhatja. Kerülje el, hogy becsapja az ügynökét vagy az edzőt, aki több ezer dollárt fizet egy egyszerű webhelycsomagért!

Készítsen saját színész webhelyet, hogy megfeleljen az Ön stílusának

A színész számára a legjobb módszer a saját webhely elkészítéséhez egy weboldal-készítő, például a Wix használata. A weboldalkészítők mindent megadnak, amire szükség van a saját szereplői webhely könnyű létrehozásához. Ez egy nagyszerű eszköz, mert nem kell ismernie programozási vagy kódolási ismereteket! Még mindig idő és odaadás szükséges, de könnyen elkészíthető. Azt javaslom, hogy nézze meg a teljes videósorozat útmutatónkat.

Néhány példa a gyors színész webhelyére

A Wix népszerű választás a színészek, a modellek és az előadóművészek számára, és az alábbiakban felsorolunk néhány példát a színész webhelysablonjaira, amelyek az induláshoz használhatók:

Példa színész 1. webhelysablonra
Ez a sablon a hagyományosabb megközelítést követi. Ez közvetlen, egyszerű és hatékony.

Színész webhelysablon példa

Példa színész webhelysablonjára # 2
Ez a sablon tartalmához hasonló, mégis teljesen eltérő kivitelű.

Színész webhely példája

Példa egy valódi színész webhelyre testreszabott sablonnal
Az alábbiakban felsorolunk egy nagyszerű példát egy valódi webhelyre, amelyet Olga Elliot színésznő készített. Mint látható, ez a sablon teljesen testreszabott, és nagy munkát végzett a saját elkészítéséért.

Színész webhely példája

Arra kell törekednie, hogy valami hasonlót csináljon a saját webhelyén, ahol elkészít egy már létező sablont, majd teljesen testreszabja azt, hogy a sajátja legyen..

EMLÉKEZIK: A sablonokat előre megtervezték, hogy segítséget nyújtsanak a kiindulási ponthoz. Használja a kreativitását, és teljes mértékben testreszabhatja őket a saját márkájához & stílus!

Hogyan kezdje el a színész webhelyét!

Az alábbiakban bemutatjuk az öt egyszerű lépést, amelyek segítségével elkezdheti a webhely használatát:

1. Válassza ki a jobb sablont

Az első lépés egy jó sablon kiválasztása a webhelyéhez. Ez a weboldal tervezése. Nézze meg a Wix különböző webhelysablonjait, és keressen egy színész / modell témájú sablont. Válasszon egyet, amely megfelel a személyiségének és a kreatív stílusának. Ezután testreszabhatja saját fényképeivel, orsójával, szövegével és még sok másnal. Ne feledje, hogy ezek a sablonok teljesen testreszabhatók és kis kreativitással bírnak – valóban egyedivé teheti őket, és saját személyiségéhez igazíthatja..

2. Regisztráljon egy domain nevet

Ezután regisztrálnia kell egy domain nevet, és össze kell kapcsolnia webhelyével. A domain név a webhely címe. De ez is sokkal több. A saját domainjének használata az online márka felépítésének, a nevének kitárolásának és a különbségnek az a módja. Válasszon egyet, és próbáljon ragaszkodni a saját névhez vagy a színpadi névhez. Például a johndoe.com. Ha a neved .com verzióját már valaki más használja, akkor mindig megkeresheti .me vagy más TLD. Továbbá, ha a neve hosszú vagy nehezen helyesírható, érdemes lehet rövidebb verziót létrehozni. Miután megtalálta a megfelelő domain nevet, vásárolja meg és tartsa meg! Technikai szempontból nem vásárolhat domainnevet (meghatározott időre bérbe adja őket), de ügyeljen arra, hogy ne engedje el a sajátját. Ez márkád része!

3. Hozzon létre egy üzleti e-mail címet

Miután regisztrálta domainnevét, és összekapcsolta a webhelyével, létre szeretne hozni egy üzleti e-mail címet. Erre példa lehet a [email protected] Könnyedén létrehozhatja új e-mail címét a Wix-ben a „domainek” megnyitásával & posta”. Bár mindig fel kell sorolnia ügynöke elérhetőségeit az castingrendezők számára, érdemes lehet, ha másoktól értesíti, hogy miként érhetik el Önt személyesen. Mostantól végül abbahagyhatja a régi Gmail e-mail címét, és használhatja az új, az üzleti címet!

4. Adjon hozzá alapvető tartalmat webhelyéhez

Ezután a webhelyet releváns tartalommal kell kitöltenie. Ez azt jelenti, hogy minden releváns információt látni szeretne az casting rendezők, ügynökök és bárki más. Ne feledje, hogy webhelye az egyik legfontosabb platform a munkájának bemutatásához és a jó hírnevének kialakításához – és szerencsére ez a valami, amit teljes mértékben ellenőrizhet. Ne felejtse el feltüntetni a legjobb fejlövéseket, bemutatótekercset, önéletrajzot, életrajzot, fényképeket, videókat és még sok minden mást.

5. Optimalizálja új webhelyét a keresőmotorok számára

Most, hogy webhelyed nagyon elkészült, szeretné, ha megjelenik a Google-on & Bing, amikor az emberek keresik a neved. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, el kell kezdenie SEO (keresőmotor-optimalizálás) végrehajtását a webhelyén.

Következtetés

És ez az öt egyszerű lépés egy csodálatos színészi webhely felépítéséhez! Kreatív szakértőként olyan webhelyre van szüksége, amely valóban tükrözi, hogy ki vagy és mit csinál. Ne felejtse el testreszabni a sablont, és a személyiségéhez igazítani. Sok szerencsét, hibám, úgy értem, hogy „törj egy lábad” az új webhelyeddel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map