4 helyi SEO tipp a további helyi üzleti vállalkozások kereséséhez

Tanulja meg, hogyan segítheti vállalkozását az organikus keresési forgalom előnyeiben, és miként releváns maradhat a potenciális ügyfelek előtt a 4 helyi SEO taktika segítségével.


Helyi SEO tippek

Itt van a nehéz igazság – többször is, mint a kis- és középvállalkozások kudarcot vallnak a SEO-nál. Ez elsősorban a keresés és a használt taktika rendkívül versenyképes jellegének tudható be. A Search Engine Optimization (SEO) nem olyan taktika, amely rendkívül egyszerűen felveszi a hüvelykujját és meghatározza. A legtöbb számára nincs kezelhetősége.

A keresőmotor-optimalizálási stratégiák kudarcának fő oka az, hogy a helyi vállalkozások könnyen elveszítik a figyelmüket. A SEO beépült ebbe a titokzatos digitális stratégiába, amelyre mindenkinek szüksége van, de senki sem vesz igénybe időt, hogy fontolja meg, hogy a keresőmotorok valójában mit keresnek.

Sok ember és vállalkozás a SEO-t valamilyen félreérthető dolognak tekinti, amelyet a keresőmotorok boldoggá tétele érdekében tesz, de ennél is több. Ne tévessze meg, el akarja boldogítani a keresőmotorokat, de üzleti tulajdonosként a keresőmotorok nem azok lesznek, akik bármit is megvásárolnak tőled – emberek. A végcélnak a felhasználó vagy a látogató által generált célnak kell lennie.

EMLÉKEZIK: A Google keresése “Mission” azt jelzi, hogy először a felhasználóra összpontosítanak, mint a keresési algoritmusok tűzéséhez.

Kiváló minőségű tippek a hosszú távú SEO érték szempontjából a helyi vállalkozások számára

Tehát, figyelembe véve a témát, nézzünk meg néhány tippet a helyi vállalkozások valódi gyalogforgalmának előmozdításához az organikus keresési forgalom révén. És ezeket a tippeket szem előtt tartva, vegye figyelembe a következő alapelveket: Relevancia, távolság és prominencia.

A relevancia, a távolság és a kiemelkedés három alapelvet kell szem előtt tartani a helyi SEO szempontjából.

Kattintson a Tweet-re

1. Ragadja meg a Google helyi üzleti eszközeit

Ez az üzleti vállalkozások első és legfontosabb szempontja a helyi keresés fokozása érdekében. Ölelje meg a Google-t és mindazt, amit kínál. A Google oly sok olyan terméket kínál, amely a webhelyek jobb rangsorolására összpontosít (végül is ők teszik a rangsorolás legnagyobb részét), és nagy hangsúlyt fektetnek a helyalapú webes viselkedésre.

A Google számos olyan termékkel rendelkezik, amelyek előnyösek a helyi vállalkozások keresési megjelenésében. Íme a nagy 4 a helyi vállalkozások számára:

Google Search Console: Hivatalosan Webmester eszközök néven ismert, A Google keresőpultja felbecsülhetetlen értékű keresési információt nyújt vállalkozása számára, és lehetővé teszi, hogy ne csak indexelje webhelyét (tudatosítsa a Google rád), hanem lehetővé teszi az új oldalak és a tartalom változásainak feltérképezését és a linkek ellenőrzését – ami csak elősegíti az általános SEO erőfeszítéseket!

Google Cégem (GMB): A Google online könyvtára amely felteszi az üzleti adatait a keresésbe és a térképekbe. Vegye fel vállalkozását a térképen! Ez az első benyomásod a legtöbb ember számára a keresés során, és hozzáférést biztosít a Google keresőmotorja eredményoldalának (SERP) két legkeresettebb területéhez – a potenciális Map-Pack listához és a helyi grafikonhoz. Ezek a pozíciók a normál, csak szöveges keresési eredmény felett állnak, és képeket, üzleti részleteket, kattintás-híváshoz, útmutatásokra kattintást és egyéb eszközöket nyújtanak, amelyekkel az embereket eljuttathatják vállalkozására!

Helyi Google-keresés a Google Cégem szolgáltatásbanA bal oldalon egy helyi gráf példa. A jobb oldalon egy GMB betekintés a Local Graph-ba.

EZT FONTOLD MEG: A fogyasztók kétszer olyan valószínűnek találják, hogy vállalkozása tiszteletreméltó, ha a Google Cégem listája naprakész. Győződjön meg arról, hogy a GMB listája teljes és pontos, naprakész és teljes a képekkel – egyszerűen állítsa, ellenőrizze, hogy releváns-e!

Google Street View 360 túrák: 360 kép, amely bemutatja a helyi vállalkozást virtuális valóságban. Ezek a képek társulnak a Google Cégem ingatlanhoz. Vegye fel a kapcsolatot a Google Street View fotósával a környéken, hogy ezt megtegye.

Google Street View 360 túrák

EZT FONTOLD MEG: A Google azt állítja A Google Street View túrák növeli az érdeklődést kétszer! Ne feledje, hogy a legtöbb kisvállalkozás webhelye nem önellátó értékteremtő – a cél az, hogy erre a célra fizikai helyükre juttassák őket.!

2. Hamisítsa félre a könyvtárak listáját

Az alábbiakban felsoroljuk a legismertebb online könyvtárakat, ám ez még csak nem kezd megérinteni a ténylegesen ott lévő helyi könyvtárak számát.

Száz, esetleg akár több ezer létezik. Az összes helyi könyvtár ott található, különféle jeleket adva a keresőmotoroknak és a keresőknek (potenciális ügyfeleknek) arról, hogy a helyi vállalkozás valójában létezik. Ha egy asztalosnak nem kellene aggódnia a famegmunkálás miatt, és egész nap (és valószínűleg éjszaka) eltöltheti a könyvtárat követő könyvtárat, és megbizonyosodhat arról, hogy mindegyik egységesek-e, akkor a probléma megoldódik, de amikor visszalépünk a valóságba, valószínű, hogy ez nem történhet meg – ezt a listát kissé meg kell szednie.

Ezt a „A Google helyi üzleti eszközeinek ölelésében” című szakaszban tárgyalták azzal, hogy igényelte a Google Cégem adatait, ami nagyszerű kezdete! Helyezze magát az ügyfelek cipőjébe, és gondoljon rá, hogyan fogják valószínűleg megtalálni az Ön tartózkodási helyét. Valószínűleg a népszerű térképészeti rendszerek – Apple Maps, Google Maps és Bing Maps. Akkor gondolj arra, hogy az emberek hogyan találják meg az Ön vállalkozását – a Google-t. Próbáljon meg néhány keresést – először próbáljon meg keresni a vállalkozás nevében és a „hely” -ben utána, vagy próbálja ki a vállalkozás nevét a „Cím” -kel kombinálva. Ez megadja a legfontosabb 10-et (ezek a Google kezdőlapja – egy ambiciózusabb vállalkozástulajdonos végezhet néhány keresést, és megnézheti a második és a harmadik SERP-t).

Láthatja a SERP-ben (Keresőmotor eredményeinek oldala), amikor a „Pizza Moena cím” lekérdezés néhány könyvtárat ad vissza – a Facebook, a Yelp, a Mapquest, a White Pages és a Yahoo Local – természetesen a Google Cégem adatait közvetlenül vonják be tetején. Ezek lennének a legjobb könyvtárak azzal a kezdettel, hogy megbizonyosodnak arról, hogy megegyeznek-e az Ön aktuális adataival – név, cím, telefonszám és webhely (NAPw)..

GYORS TIPP: Azon kisvállalkozások számára, amelyek az időt inkább a pénzt értékelik, vannak olyan források, amelyek segítenek a könyvtárak naprakészen tartásában. Olyan platformokat, mint a Yext és Helyi tanácsadás elősegíti a helyi könyvtárak adatainak adagolását, a kemény munka képtelenítését egy vállalkozástulajdonos számára, aki inkább az üzleti vállalkozásra összpontosítana!

Gyors tipp: Azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek inkább az időt, mint a pénzt értékelik, vannak források, amelyek segítenek a könyvtárak naprakészen tartásában. Olyan platformokat, mint a Yext és Helyi tanácsadás elősegíti a helyi könyvtárak adatainak adagolását, a kemény munka képtelenítését egy vállalkozástulajdonos számára, aki inkább az üzleti vállalkozásra összpontosítana!

3. Monitor & Hirdesse a hírnevét

Alapján Keresőmotor földje, Az emberek 88% -a szerint az online hírnevét ugyanolyan meggyőzőnek találja, mint a vállalkozás személyes ajánlását! Online hírneve rendkívül fontos része vállalkozásának imázsát, különösen az új vállalkozások számára.

Figyelemmel kísérheti online hírnevét

Gondoljon csak arra, mikor vásárlóként szeretne kipróbálni valami újat – péntek este van, és más fontos eszközöket máshova is viheti. Hol kezdje? Kérdezhet néhány barátot, vagy kaphat tanácsot munkatársaitól (néha megkérik, legtöbbször nem)! Akkor megerősítenie kell ezeket a javaslatokat az interneten történő felolvasással. Ön elkezdi keresni, és mit kezdi megnézni – véleményeket. A csillagokkal kezdődik (a legtöbb rendszer 1-5-ös), aztán belekapaszkodik, és elkezdi nézni a tényleges értékeléseket.

Ötcsillagos: “Nagyszerű tenger gyümölcseit kínáló étterem”, “Legfrissebb hal, ami Pittsburghben volt”

Egycsillagos: „Minden pozitív vélemény alkalmazott!”, „Túl drágább!”

Ügyeljen arra, hogy aktívan támogassa hírnevét! Ne üljön le, és passzív módon ne nézze meg, hogy az értékelések hogyan mozognak. Sétáljon körül az étteremben, beszéljen a pékség ügyfeleivel, vagy hagyjon útmutatást az online visszajelzéshez a kártevők eltávolítását követő munka után, és kérje meg pozitív interakciójú ügyfeleit az interneten! Még jobb, ha elviszi őket olyan területekre, ahol küzd.

Helyi étterem tulajdonosa: „Örülök, hogy élvezi időt ma este – gondolja, ha tudatja másoknak a Yelp-en – ez annyit jelent nekünk, mint egy helyi vállalkozásnak!” – és a legtöbb megnyugtatja.

És tudjuk – ez nem minden pozitív.

Mi a teendő egy negatív áttekintéssel??

Elolvashatja ezt a mélyreható cikket a negatív vásárlói vélemények kezeléséről, de itt van néhány gyors dolog, amit megtehetsz:

 1. Áttekintés: „Szörnyű étterem, próbáld ki az XYZ Seafood terméket az úton” – jelentsd ezt reklámszemnek. A Google használati feltételei nem engedélyezik a negatív véleményekben említett versenytársakat.
 2. Vélemény: “A menedzser egy **** bunkó volt!” – jelentse ezt a nyerseséget! Ismét ellentétes a használati feltételekkel.
 3. Recenzió: „A feleségemmel és én szörnyű időnk volt. Étkezésünk hideg volt, és a pincér jobban érdekelte a beszélgetést a többi alkalmazottal, mint ránk várni! ” Ez valószínűleg legitim negatív vélemény lehet (és ha elmondhatod, negatív tapasztalataim voltak, amikor korábban vacsoráztam a feleségemmel). Ne hagyja ott, a legtöbb esetben lehetősége van nyilvános fórumon válaszolni, és lehetősége van arra, hogy kijavítsa ezt, elégedetlen ügyfelet elégedettvé alakítva.!
  1. Válasz: Nagyon sajnálom, hogy rossz idő volt. Végső célunk az, hogy mindenki, aki belép az ajtóimra, a lehető legjobb ételt kapja. Nagyon szeretnék többet hallani tőled, kérjük, hívja az éttermet a 555-555-5555 telefonszámon, és kérjen tőlem, hogy tovább megvitassuk az Ön tapasztalatait – Jordan A., ABC Seafood, tulajdonos ”

VIGYÁZAT: Kisvállalkozás-tulajdonosként, aki az életét és lelkét az üzleti sikerbe öntötte, könnyű felbomlasztani, amikor negatív vélemények érkeznek. Ne vegye személyesen, és NE válaszoljon NE NE veszítse el a hűvös eseményt. Vegyünk egy tizenöt perces hűtést, ha szükséges!

4. Összpontosítsa a tartalmat egy helyi vevőre

Mint a cikk címe is sugallja, ez a forgalom helyi irányítására vonatkozik. Sok kicsi vállalkozástulajdonos számára az Ön elérhetősége egyébként nem országos, a piac, amelyben gondoskodik, sarkon van a pékségtől, egy 5 mérföldes sugarú környéken a Pizza üzlettől, megyei alapú szakmai szolgáltatásokra vagy csak a állapítsa meg jogi vagy pénzügyi szolgáltatásait.

Bármi legyen is a fizikai korlátok vagy a földrajzi összpontosítás, győződjön meg arról, hogy SEO stratégiája követi a példát.

Ez azt jelenti, hogy:

 • Helyi kulcsszavak
 • Helyi linkek
 • Helyi felhasználó által generált tartalom (UGC)
 • Helyi URL-ek
 • Helyi séma
 • és több!

A hely kulcsszóparamétereinek ugyanolyan fontosnak kell lenniük, mint a termékének vagy szolgáltatásának. A „kártevők elleni küzdelemmel” nehéz nemzeti szinten versenyezni, és ezt értik, ezért inkább a „Pest Control Pittsburgh” kulcsszavakra kell összpontosítania..

A Google kedveli a kulcsszócsaládot, így a következő keresési kérdések relevánsak lennének a Pittsburgh Pest Control – „Pest Control Allegheny County”, „Rodent Control Pittsburgh,“ Rodent Control Allegheny County ”stb. Fókuszban a termék / szolgáltatás család és a hely családok számára..

GYORS MEGJEGYZÉS: A Google szerint, a „Near Me” kifejezést tartalmazó keresések száma 2014 óta csaknem 150% -kal nőtt – ezáltal a helyi kulcsszavak sokkal hatékonyabbak.

A nemzeti vásárlói csoport backlinkei nagyszerűek, de a helyi CBS leányvállalatától vagy a Kereskedelmi Kamarától való visszacsatolás relevánsabb lesz a településnél (a relevancia és a távolság itt szerepel). Ezek a helyi linkek nemcsak a helyi keresésben kedvezőbbnek tűnnek vállalkozása szempontjából, hanem időnként könnyebben megszerezhetők. Fontolja meg a linkek alábbi lehetőségeit:

 • Helyi médiavállalatok
 • Helyi kamarák / helyi üzleti csoportok
 • Egyéb helyi vállalkozások (a legjobb, ha ezzel nem lépünk kapcsolatba a versenytársakkal!)

Számos olyan vállalkozástól hallom, amelyek szerint ez az utolsó pont túl nehéz lenne – más embereket arra kényszeríteni, hogy online hivatkozzanak rájuk -, de aztán arra gondolok, hogy amikor jön, és minden otthon és vállalkozás jégesõkárosodást szenved. Egy tetőfedő és iparvágány társaság jön át, rögzítve egy házat, kéri, hogy hagyjon zászlót az udvarukban, és ott hirdetési helyet kapnak. Ugyanez történik neked is!

Az olasz étterme gondoskodik a helyi vállalkozások rendezvényéről – kérdezze meg, szeretné-e bevonni téged az esemény kreditébe.

Belépés a felhasználó által létrehozott tartalomba – az olasz étterme csodálatos megjelenésű ételeket kínál, ösztönözze az embereket, hogy készítsenek képeket és tegyék közzé online. A legtöbb ember egyébként ezeket a képeket készíti, és megosztja azokat a Facebookon vagy más közösségi média csatornákon, de a Google egyre inkább arra ösztönzi az embereket, hogy tegyék meg képeiket a Google Maps szolgáltatásba. Bátorítsa az embereket, hogy küldjenek képeket oda! Mint üzleti tulajdonos, feltétlenül küldje el őket is! Ez visszatér a vélemények korai szakaszához, ha az ügyfelek egyidejűleg elhagyják a véleményeket!

GYORS MEGJEGYZÉS: A vélemények kulcsszavakban gazdagok, tehát amikor az ügyfelekkel kapcsolatban felteszi ételeit, kérdezzen tőlük konkrét kérdéseket, amelyek az étkezés minőségéhez vezetnek az Ön környékén, és ösztönözze őket arra, hogy tegyék meg véleményüket erről – Pittsburgh legjobb esküvői leves “,” Legjobb kiszolgálás és kényelmes elhelyezkedés az északi parton “stb..

Itt játszik szerepet a „távolság” aspektusa. Győződjön meg arról, hogy a visszaigazolások és a földrajzi tartalom valódi fókuszában a helyi és a legfontosabb földrajz áll. Fókuszálj úgy, hogy előbb áttörhetsz a fő piacon – majd koncentrálj a földrajz kiterjesztésére.

Következtetés – Hogyan befolyásolja a felhasználók optimalizálása az organikus keresési rangsorolást?

A fentiekben említettem, hogy számos előnye van, mivel a felhasználókkal kapcsolatos, így összezavarodhat az, hogy ez hogyan kapcsolódik a kereséshez. Nos, amikor gondolkodik a tényleges vásárlókra való optimalizálásról, és nézzük meg, hogy a Google mit akar – és nyíltan elismert – az üzleti tulajdonosoktól, hogy optimalizálják a keresést, akkor ugyanaz lesz! A Google azt akarja, hogy webhelye indexezésre kerüljön, és azt akarja, hogy a térképen megjelenjen. Az ügyfelek jobban bíznak a jobb csillaggal rendelkező vállalatokban, a Google hasonlóan. A következetes címjegyzék-felsorolás nemcsak következetesvé teszi a címet a látogatók számára, hanem segíti a Google-t a végtelen mennyiségű spam-társaság átszitálásában is, amely az üzleti vállalkozás legitimálása érdekében segít. Hasonlóképpen, a Google algoritmusát mindig építették ki a linkek fogalmáról, mint a népszerűség felmérésének eszközéről (minél népszerűbb egy webhely, annál jobb rangsorolása – kiemelkedése). A Helyi Kereső Algoritmusok egy helyi népszerűségi verseny!

Láthatja, hogy ezek hogyan kapcsolódnak a korábban említett három alapelvhez (Relevancia, távolság & kiemelkedés), amelyre a Google egyértelműen meghatározta a helyi keresés megfelelő rangsorolásának tényezőit.

Az utolsó tipp: az egyedüli valódi módja a tartós SEO érték megszerzésének, ha elsősorban arra koncentrál, hogy online jelenléte jobban megfeleljen az ÜGYFELEK – valódi élő emberek számára. A Google követni akarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me