3 Инструменти за поддържане на актуализацията на вашите списъци в локалния каталог

Научете как да поддържате актуалната информация за бизнеса си & актуализира се във всички основни списъци на местни директории с помощта на услуга за управление на местни листинги.


Най-добрите местни услуги за управление на списъци

Местното SEO (оптимизация за търсачки) е огромен фокус за собствениците на малки фирми и за самия Google. От Актуализация на Венеция от 2012 г. на Google, има поредица от актуализации на алгоритмите за локален вкус на страниците с резултати от търсачките (SERPs). С този фокус върху локалното търсене има една тема, която се открои повече от другите – актуализирани, точни списъци с директории.

Малките фирми често имат списъци в местни директории, но е от съществено значение тези актуални списъци да бъдат актуални и точни.

Кликнете, за да щракнете

Сега това може да изглежда лесно на повърхността, но когато отстъпите назад и реално погледнете средата с изброяване на директория, ще започнете да виждате различна история. Има хиляди директории навън и повече от тях изскачат всеки ден.

Разгледайте диаграмата по-долу от Моз за да получите по-добро разбиране на директорията, вписваща списъка

Локални директории в мрежата

Все пак изглежда просто?

За собствениците на малък бизнес е доста интензивно и може да отнеме много време за управление на всичките ви различни списъци в местните директории. В по-ранна местна статия за SEO, която написах, обсъждах разграждането на задачата за актуализиране на всички списъци с директории, които са там, по начин, който е най-ефективен за вас и вашия бизнес. Един от начините е да се използва локална услуга за управление на списъци, която е настроена за захранване в тези директории, така че не е нужно да се притеснявате за всяка директория, която съществува там.

Местните директории имат значение. Те са основна част от локалното търсене и буквално са двигател на трафика към вашето физическо местоположение!

Кликнете, за да щракнете

В тази статия ще проучим топ 3 локални услуги за управление на списъци – Yext Power List, Moz Local, и Съвети местни – да определите кои от тях ще бъдат най-изгодни за вашия бизнес.

Предговор – Защо да управлявате вашите локални директории?

Преди да се потопите в тези сравнения на директории, всеки малък бизнес трябва да спре и да помисли какво търси в тези директории.

 • Търсите ли да коригирате грешна информация в мрежата?
 • Търсите ли да коригирате списъците след преместване на бизнеса си?
 • Търсите ли да се класирате по-добре в SEO?
 • Планирате ли да сте на това място за дълъг период от време?
 • Опитвате ли се да дублирате собствените си усилия, за да бъдете по-ефективни с актуализирането на елементи?

Това са само няколко неща, които трябва да вземете предвид и те са много важни. Актуализирайте своите директории по важни за бизнеса ви причини.

ЗАБАВЕН ФАКТ: 67% от клиентите губят вяра в марка ако се изгубят по пътя към бизнес поради неточно местоположение на обявата.

Сравняване на топ 3 услуги за управление на местни листинги

След като знаете какво представлява услугата за локално управление на списъци и защо е полезно, нека сравним топ 3, които ще искате да разгледате:

1. Yext Power List

Електростанция в локалната игра на директория, Yext е бил в директории, преди да е било готино. Като една от най-дълго живеещите платформи с точни списъци с директории, те имат някои от най-дълбоките, когато става въпрос за директории, с които работят.

Yext Power Ads NetworkYext ви позволява да управлявате вашите обяви в 100+ цифрови услуги в световен мащаб.

С тези директории те могат да достигнат много повече от другите платформи на директории, които ще видите в нашия списък.

Всеки пакет за Yext има различно ниво от директории, с които работи, но основните са последователни.

Каква е цената за Yext?

Цената на Yext Power Ads зависи от нивото на пакета, но започва от $ 4 / седмица при годишно таксуване. виждам разбивката на цената на Yext за текущо ценообразуване.

Кой е най-големият недостатък на Yext?

Най-големият недостатък на Yext е, че той е добър само стига да плащате за него. Yext твърди, че системата му е изградена върху директен API с тези „партньорски“ директории, който се нуждае от ресурси (долари), които се въвеждат в него, за да остане активен и след като е неактивен, се връща към началото, преди да започнете с тях.

Това е трудно хапче, което всеки малък бизнес може да преглътне. Представете си, че вашият хранителен магазин харчи 1500 долара за 3 години и не е сменял часове или е премествал веднъж през този период от време – повечето фирми биха си помислили: „Ей, не мисля, че това струва 1500 долара в момента“, но когато отидете да отмените , ще разберете, че ще се върне към начина, по който е бил преди да започнете. И така, след 3 години и 1500 долара по-късно сте отново на площад 1 и нищо не е постигнато.

Защо да изберете Yext? Смятам, че това видео по собствените им думи е добре да гледате:

2. Moz Local

Moz Local идва от добър запас. Едно от най-известните имена в SEO индустрията, Moz има редица инструменти, за да помогне на хората в борбата за позиция в търсене. Moz Local е техният инструмент, който се фокусира върху списъците с директории. За разлика от други платформи за изброяване на директории, Moz премахна фокуса върху директорията си за две неща: поддържане на популярни карти, сочещи правилния начин и подкрепа на дейността на търсачките.

БЪРЗ СЪВЕТ: Не сте сигурни дали се нуждаете от поддръжка на списъка с местни директории? Проверете своите директории безплатно чрез Moz Local за да разберете по-добре вашата ситуация. Можете да проверите без да е необходимо да се регистрирате! Поддържайте честни платформи честни, като проверявате списъците си в директория в няколко платформи и се проверявайте – потърсете Four Square за вашето местоположение, попитайте Apple Maps и т.н.!

Moz не отделя почти толкова време за широкия набор от списъци с директории, които правят Yext и Advice Local. Но като останат фокусирани върху директории, които хората използват най-често и директории или агрегатори на данни, които използват други директории, те елиминират много отпадъци. Хората в Moz са направо напред, че не посещават толкова много директории, колкото Yext или други локални услуги на директорията, но са уверени в своя избор.

Като се казва, Moz е в състояние да дойде в чинията на много по-ниска цена всяка година от конкуренцията.

Какво струва Moz Local Cost?

Moz Local е една от платформите на директории с най-ниски цени. Той започва на годишна цена от 99 долара за базирана платформа. Това включва това, което те наричат:

 • Представяне на директории
 • Изявления на агрегатора
 • Отчитане на директории и табло
 • Мониторинг на репутацията

Това е за техния основен пакет и цени на година. Ето едно пълна разбивка на ценовите опции на Moz.

3. Съвети местни

Съвети местни стои главата до главата с Yext в количеството директории, които поддържа. Със своите 55+ директории във всеки един от своите пакети, заедно с някои от най-добрите данни и локални агрегиращи списъци за техните по-високи крайни платформи, Advice Local със сигурност е пълна платформа за списък с локални директории. Основната им точка на продажба над Yext е, че те ръчно създават локални цитати, вместо да използват API – така че след като приключите със Advice, директории не се връщат обратно, преди да започнете.

Сравнителен недостатък между Advice и Yext идва поради бързината на актуализациите на директория. Yext е сравнително бърз с актуализации на директорията, в сравнение с пакета, за който сте се абонирали, но съветите може да отнеме няколко месеца, за да надхвърлите 80% резултат за подаване на директория.

Подобно на Moz, Advice Local предоставя пълна линия от цифрови услуги, което разделя двете освен Yext. Yext се придържа стриктно към директории (мъчи малко в репутацията на директория), докато тези други платформи имат по-дълбока пейка. Advice Local е част от по-голяма група, Advice Interactive, която поддържа допълнителните цифрови услуги, така че ако търсите едно гише, тази платформа може да поддържа това.

БЪРЗ СЪВЕТ: Ако сте агенция за дигитална реклама, която търси подход в списъка с бели списъци към списъците с директории за вашите клиенти, Advice Local предлага решение. Можете да изброявате Бял списък на отчетите си и дори да настроите поддомейн на вашия сайт, който предоставя на клиента вход в реално време за информация в техните списъци в директории!

Какво означава местните разходи за съвети?

Advice Local започва от 100 долара годишно, за да стигнете само до първите 4 агрегатора на данни, включително: Localeze, Infogroup, Factual и Acxiom. Това не взема предвид действителните директории. Ето пълна разбивка на Съвети за местни цени.

Основният пакет се грижи за агрегиращите данни, а класическият пакет обработва всички ваши най-добри директории, заедно с отчитане и мониторинг. Deluxe е комбинацията от двете.

Забележимо отсъствие на тях е възможността за оптимизиране на страницата ви в Google My Business, която дори не влиза, освен ако не споменавате техните „Персонализирани пакети“

Пряко сравнение на платформите:

Най-лесният начин да добиете представа за най-добре работещата платформа е да вземете техния пакет „Предпочитан“ и да ги сравните заедно (моля, имайте предвид, че Advice Local не посочва предпочитана платформа, така че ще използваме техния „Класически пакет“ за сравнение).

Сравняване на услуги за управление на листингиПряко сравнение между Yext, Moz Local и Advice Local.

Кое е най-доброто?

За да отговорите на въпроса коя платформа на директория е най-добрата зависи от редица неща. Както споменах в предговора, трябва да вземете предвид бизнес задачите си.

Ако искате бързо да актуализирате информацията си, защото хората отиват на грешното място твърде често, тогава най-добрият ви залог ще бъде Yext. Няма друга платформа, която да се захранва до толкова директории толкова бързо, колкото те ще могат. Ще бъдете актуализирани по картографиране на продукти и при търсене по бърз начин.

Ако искате по-управляван подход към дигиталната реклама, където можете да имате представяне на живо и да поддържате актуализациите на своите директории, заедно с друга рекламна поддръжка, тогава ще бъдете най-добре обслужвани от хората в Advice Local.

За повечето други случаи, независимо дали става въпрос за по-добро присъствие в търсенето, дългосрочна стойност на марката и редица други елементи, най-добрата платформа за изброяване на директории ще бъде Moz Local. Ефективността на платформата, лесното разбиране на отчитането и актуализациите и добре позиционираната ценова точка я прави идеална за малки предприятия. Цената му е по начин, който хората могат да си позволят и трябва да продължава да печели, че е място на масата всяка година, защото ако вашият бизнес не се е променил и платформата им не е направила никакви актуализации, можете спокойно да ги пуснете, без да повредите текущите си списъци в директория , Като се има предвид, те излизат с редовни актуализации на продуктите!

Уважаеми споменавания

В допълнение към моите сравнения на 3-те локални услуги за управление на списъци по-горе, има много други, които съществуват там. Някои други уважаеми споменавания са следните:

В опит да запазите безпристрастна позиция на тези платформи, може да ви бъде полезно да тествате списъците си и чрез някоя от тези услуги. Можете да тествате вашите директории и дори да получите безплатни изпитания чрез някои от горните!

заключение

Местните списъци в директорията са важни за местните SEO усилия. Поради големия брой местни директории там, за средния собственик на малък бизнес е трудно и отнема много време да управлява индивидуално всяка една обява. Има локални услуги за управление на списъци, които автоматизират тази задача за вас. Ако не използвате някоя от тези услуги или не я правите ръчно, тогава вашият бизнес е изложен на риск, тъй като потенциалните ви клиенти могат да бъдат подведени със стара, остаряла информация. Долен ред – винаги актуализирайте бизнес списъците си!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map