3 eszköz a helyi könyvtárak listájának naprakészen tartásához

Tudja meg, hogyan lehet naprakészen tartani üzleti adatait & frissítve az összes fő helyi könyvtárat a Helyi listakezelő szolgáltatás segítségével.


Legjobb helyi tőzsdei szolgáltatások

A helyi SEO (Search Engine Optimization) nagy hangsúlyt fektet a kisvállalkozások tulajdonosaira és magára a Google-ra. Mivel A Google 2012-es velencei frissítése, a keresőmotor eredményoldalán (SERP) számos algoritmusfrissítés történt a helyi ízlés felé. A helyi keresésre összpontosítva, volt egy téma, amely jobban kiemelkedett, mint mások – frissített, pontos könyvtárak.

A kisvállalkozások gyakran tartalmaznak feljegyzéseket a helyi könyvtárakban, de alapvető fontosságú, hogy ezeket a listákat naprakészek és pontosak tartják.

Kattintson a Tweet-re

Ez a felszínen könnyűnek tűnhet, de amikor visszalép, és valójában megnézed a könyvtárakat tartalmazó környezetet, egy másik történet fog megjelenni. Több ezer könyvtár található odakint, és egyre több nyílik meg minden nap.

Vessen egy pillantást az alábbi ábrára Moz a könyvtárakat tartalmazó táj jobb megértése:

Helyi könyvtárak az interneten

Még mindig egyszerűnek tűnik?

A kisvállalkozások tulajdonosai számára ez elég intenzív, és nagyon sok időt vehet igénybe a különféle helyi könyvtárak listájának kezelése. Egy korábbi helyi SEO cikkben, amelyet írtam, megvitattam annak a behemótes feladatnak a lebontását, amely szerint az összes kiadott könyvtárat frissíteni kell az Ön és vállalkozása számára a leghatékonyabb módon. Ennek egyik módja az volt, hogy egy helyi listát kezelő szolgáltatást használtak, amely fel van állítva e könyvtárak továbbítására, hogy ne kelljen aggódnia minden ott található könyvtár miatt..

A helyi könyvtárak számítanak. Ezek a helyi keresés alapvető részét képezik, és szó szerint a fizikai helyre irányított forgalom vezérlését jelentik!

Kattintson a Tweet-re

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 3 legfontosabb helyi tőzsdei kezelési szolgáltatást – Yext teljesítménylista, Moz Local, és Helyi tanácsadás – annak meghatározása, hogy melyik lesz a legkedvezőbb vállalkozása számára.

Bevezetés – Miért kezeli a helyi könyvtárakat?

Mielőtt belemerülne ezekbe a könyvtár-összehasonlításokba, minden kisvállalkozásnak le kell állnia, és gondolkodnia kell azon, amit ezekben a könyvtárakban keres.

  • Helytelen információkat szeretne kijavítani az interneten?
  • A vállalkozás áthelyezése után helyesen szeretné megtekinteni az adatokat?
  • Szeretne jobb pozíciót szerezni a SEO-ban?
  • Tervezi, hogy ezen a helyen hosszú ideig tartózkodik-e?
  • Megpróbálja megismételni saját erőfeszítéseit, hogy hatékonyabbá tegye az elemek frissítését?

Ez csak néhány dolog, amelyet figyelembe kell vennie, és nagyon fontosak. Frissítse a könyvtárakat vállalkozása számára fontos okok miatt.

VICCES TÉNY: Az ügyfelek 67% -a elveszíti a márka iránti hitet ha téves listázási hely miatt elvesznek egy vállalkozás útján.

A 3 legfontosabb helyi listakezelési szolgáltatás összehasonlítása

Most, hogy tudja, mi a helyi tőzsdei szolgáltatáskezelő szolgáltatás, és miért előnyös, hasonlítsuk össze a 3 legfontosabb elemet, amelyeket érdemes figyelembe venni:

1. Yext teljesítménylisták

Egy erőmű a helyi címtárszolgáltatásban, Yext már a könyvtárakban volt, mielőtt hűvös volt. Mivel az egyik leghosszabb élő platform, pontos könyvtárakkal, a legmélyebbek azokban a könyvtárakban, amelyekkel dolgoznak..

Yext áramellátási hálózatA Yext lehetővé teszi, hogy globálisan több mint 100 digitális szolgáltatásban kezelje adatait.

Ezekkel a könyvtárakkal sokkal többet érhetnek el, mint a listánkban szereplő többi könyvtári platform.

A Yext csomagjai különféle szintű könyvtárakkal rendelkeznek, amelyekkel működnek, de a fő csomagok egységesek.

Mennyibe kerül a Yext??

A Yext Power listák költsége a csomag szintjétől függ, de hetente 4 dollárnál kezdődik az éves számlázáskor. Lát a Yext ár szerinti bontás a jelenlegi árképzéshez.

Mi a legnagyobb hátránya a Yext számára??

A Yext legnagyobb hátránya, hogy csak akkor jó, ha fizet érte. A Yext azt állítja, hogy a rendszere egy közvetlen API-ra épül, amelyen ezek a „partner” könyvtárak szerepelnek, és ehhez erőforrásokat (dollárt) kell betáplálni ahhoz, hogy aktív maradhasson, és ha inaktív, akkor visszatér az elejére, mielőtt elkezdené a őket.

Ez egy nehéz tabletta, amelyet minden kisvállalkozás lenyelhet. Képzelje el, hogy az élelmiszerbolt 3 év alatt 1500 dollárt költene, és nem változtatott órát, vagy nem költözött egyszerre ebben az időszakban – a legtöbb vállalkozás azt gondolná: „Hé, nem hiszem, hogy ebben a pillanatban megéri 1500 dollárt”, de amikor visszavonul , rájössz, hogy visszatér ahhoz, amilyen volt a kezdés előtt. Tehát 3 évvel és 1500 dollárral később visszatérsz az 1. téren, és semmi sem valósul meg.

Miért kellene a Yext-et választania? Úgy gondolom, hogy ezt a videót a saját szavaik szerint jó megnézni:

2. Moz Helyi

Moz Local jó készletből származik. A SEO ipar egyik legjelentősebb neve, a Moz számos olyan eszközzel rendelkezik, amelyek segítik az embereket a keresés helyének harcában. A Moz Local az eszköz, amely a könyvtárak felsorolására koncentrál. Más címtárszolgáltatási platformokkal ellentétben a Moz két kérdésre osztotta le a könyvtárak fókuszát: a helyes utat mutató népszerű térképek megtartása és a keresőmotor tevékenységének támogatása.

GYORS TIPP: Nem biztos benne, hogy szüksége van-e a helyi címtárak támogatására? Ellenőrizze könyvtárait ingyen keresztül Moz Local a helyzet jobb megértése érdekében. Ellenőrizheti regisztráció nélkül! Tartsa tisztességes platformokat azáltal, hogy ellenőrzi a könyvtárakat több platformon, és ellenőrizze magát – keresse meg a Four Square helyét, kérdezze meg az Apple Maps alkalmazást, és így tovább!

Moz szinte annyi időt nem tölt a könyvtárak széles skálájára, mint amit a Yext és az Advice Local csinál. Azáltal, hogy azokra a könyvtárakra összpontosít, amelyeket az emberek a leggyakrabban használnak, és olyan könyvtárakat vagy adatgyűjtőket, amelyeket más könyvtárak használnak, sok hulladékot szüntenek meg. A Moz emberei meglehetősen egyenesen gondolkodnak arról, hogy nem mennek annyi könyvtárat, mint a Yext vagy más helyi címtárszolgáltatások odakint, de bízik a választásukban..

Ennek ellenére Moz évente sokkal alacsonyabb áron tud jönni a lemezhez, mint a verseny.

Mit jelent a Moz helyi költsége??

A Moz Local az egyik alacsonyabb árú címtárszolgáltatás. Az alapja egy évente 99 dollár áron kezdődik. Ide tartozik az is, amit ők utalnak:

  • Könyvtárak benyújtása
  • Összesítő benyújtása
  • Könyvtári jelentések és irányítópult
  • Hírnév ellenőrzése

Ez az alapvető csomagjukhoz tartozik, és évente árakat kapnak. Itt van egy a Moz árazási lehetőségeinek teljes lebontása.

3. Helyi tanácsadás

Helyi tanácsadás fej-fejig áll a Yext-rel a támogatott könyvtárak mennyiségében. Az 55-nél több könyvtár büszkélkedhet mindegyik csomagján, valamint a felső adatok és a felsőbb szintű platformok helyi adatgyűjtői között, az Advice Local minden bizonnyal egy teljes helyi könyvtárat tartalmazó platform. A Yexthez viszonyított fő értékesítési pontjuk az, hogy a helyi hivatkozásokat manuálisan építik ki, nem pedig egy API használatával – tehát miután elkészítette a Tanácsadást, a könyvtárak nem térnek vissza a kezdés előtt.

A Advice és a Yext összehasonlító hátránya a könyvtárak frissítésének gyorsasága. A Yext viszonylag gyors a könyvtárak frissítésével, az előfizetésedhez képest, de a Tanácsadás néhány hónapot vehet igénybe, hogy meghaladja a könyvtárak benyújtásának 80% -át..

A Mozhoz hasonlóan az Advice Local teljes körű szolgáltatást nyújt a digitális szolgáltatások számára, amely elválasztja a kettőt a Yext-től. A Yext szigorúan a könyvtárakhoz ragaszkodik (kissé elcsúszik a könyvtári hírnévben), míg ezeknek a más platformoknak mélyebb padja van. Az Advice Local egy nagyobb csoport, az Advice Interactive része, amely támogatja a kiegészítő digitális szolgáltatásokat, tehát ha egyablakos ügyintézést keres, ez a platform támogathatja ezt a.

GYORS TIPP: Ha Ön digitális hirdetési ügynökség, amely fehéren listázott megközelítést keres ügyfeleinek címjegyzék-felsorolására, az Advice Local megoldást kínál. Feladatként felsorolhatja a jelentéseit, és létrehozhat még egy aldomaint a webhelyén, amely az ügyfél valós idejű bejelentkezést biztosít a könyvtáraikban szereplő információkhoz.!

Mit tanácsol a helyi költség??

A Advice Local évente 100 dollárral kezdődik, amikor csak eljut a négy legfontosabb adatgyűjtőhöz, beleértve: Localeze, Infogroup, Factual és Acxiom. Ez nem veszi figyelembe a tényleges könyvtárakat. Itt egy teljes bontás Tanácsadás a helyi árazáshoz.

Az Alapcsomag gondoskodik az adatgyűjtőkről, és a Klasszikus csomag kezeli az összes legfontosabb könyvtárat, valamint a jelentést és a felügyeletet. A deluxe a kettő kombinációja.

Ezek közül észrevehetően hiányzik az a képesség, hogy optimalizálják a Google Cégem oldalt, amely akkor sem jön létre, ha utalnak az „Egyéni csomagokra”

A platformok közvetlen összehasonlítása:

A legjobban teljesítő platformon való legegyszerűbb ötlet a „Preferred” csomag elvétele és összehasonlítása egymással (kérjük, vegye figyelembe, hogy az Advice Local nem jelzi a preferált platformot, tehát a „klasszikus csomagot” fogjuk használni az összehasonlításhoz).

Listázás-kezelési szolgáltatások összehasonlításaKözvetlen összehasonlítás a Yext, a Moz Local és a Advice Local között.

Melyik a legjobb?

Az a kérdés megválaszolása, melyik könyvtári platform a legjobb, számos dologtól függ. Ahogy az előszóban említettem, meg kell fontolnia az üzleti céljait.

Ha azt szeretné, hogy gyorsan frissítse az információit, mivel az emberek túl gyakran rossz helyre mennek, akkor a legjobb választás a Yext. Nincs más platform, amely annyi könyvtárat fog kiadni, amennyire csak képes. Frissítve lesz a termékek feltérképezése és a gyors keresés.

Ha azt akarja, hogy a digitális reklámozás jobban menedzseljen, ahol élő képviselővel rendelkezhet, és naprakészen tarthatja könyvtárait, valamint egyéb hirdetési támogatást is, akkor az Advice Local munkatársai legjobban kiszolgálják Önt..

Más esetek többségében, függetlenül attól, hogy jobb keresési jelenlét, hosszú távú márkaérték és számos más elem is – a legjobb címtárat felváltó platform a Moz Local lesz. A platform hatékonysága, a könnyen érthető jelentések és frissítések, valamint a jól elhelyezett árpont ideálisvá teszi a kisvállalkozásokat. Az ára olyan, ahogy az emberek megfizethetik, és évente folyamatosan keresnie kell az asztalnál, mert ha vállalkozása nem változott, és a platformjuk nem végzett frissítéseket, akkor kényelmesen elveheti azokat anélkül, hogy megsértené a jelenlegi könyvtárat. . Ennek ellenére rendszeres termékfrissítésekkel jönnek ki!

Említésre méltóak

A fenti 3 helyi tőzsdei kezelési szolgáltatás összehasonlításán kívül sok más is létezik. Néhány más tisztelt említés a következő:

Annak érdekében, hogy ezen platformokon elfogulatlan pozíciót megőrizhessen, hasznos lehet, ha teszteli a listáját ezen hirdetési szolgáltatások egyikén keresztül. Kipróbálhatja könyvtárait, és a fentiek segítségével akár ingyenes próbaverziókat is kaphat!

Következtetés

A helyi könyvtárak felsorolása fontos a helyi SEO erőfeszítések szempontjából. Mivel a helyi könyvtárak száma nagyon sok, az átlagos kisvállalkozás tulajdonosának nehéz és időigényes az egyes listák egyedi kezelése. Vannak helyi listakezelő szolgáltatások, amelyek automatizálják ezt a feladatot az Ön számára. Ha nem használja ezeket a szolgáltatásokat, vagy nem manuálisan végzi, akkor vállalkozása veszélyben van, mivel potenciális ügyfeleit megtévesztheti a régi, elavult információkkal. Lényeg – mindig tartsa naprakészen üzleti adatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me