20 psykologiske triggere, der vinder salg og påvirkningskunder

Sådan bruges tekstforfatterteknikker, der opfordrer besøgende til at klikke på & køb ved hjælp af psykologiske triggere, der dikterer vores adfærd og tankemønstre.

psykologiske triggere i tekstforfatter

I modsætning til hvad man tror, ​​involverer tekstforfatter ikke blot at sætte et par tilfældige afsnit på dit websted og håbe på det bedste.

Der er meget mere end det.

Tænk på den store mængde indhold, der allerede findes derude. For at skille sig ud og få folk til at gribe ind, er du nødt til at benytte kernetro og menneskelig adfærd. Det er her psykologien kommer ind.

Psykologi og tekstforfatter er så sammenflettet.

Klik for at tweet

Kombination af solid skrivning med overbevisende psykologiske triggere skaber en match lavet i himlen, der giver dig mere salg. Lad os se på nogle af de mest succesrige psykologiske triggere, du kan implementere.

1. Nyhedsfaktoren

Tænk på Apple et øjeblik. Det enorme selskab. De frigiver en ny model hvert eneste år på trods af, at forskellene mellem de gamle er små. Alligevel, gang på gang, står folk i kø i timevis for at få fat på den nyeste stil.

Hvorfor? Ifølge neurologiske undersøgelser, at blive udsat for noget nyt og nyt øger hvor meget dopamin der frigives til vores hjerne.

nyhedsfaktorenApple gør et stort stykke arbejde med at skabe nyhedsfaktoren – få kunder til at ønske sig det nyeste & bedste produkter.

Sådan bruges nyhedsfaktoren:

Føj nye funktioner til dine produkter hvert par måneder for at holde dem friske og ønskelige. Selvom det kun er nogle få justeringer her og der, skal du sørge for at promovere dem og føje dem til dine produktbeskrivelser.

2. Brug socialt bevis

Ifølge Yale model for ændring af holdning, kunder er mere tilbøjelige til at skifte sind som svar på din reklamemeddelelse, hvis der er troværdighed, der korrelerer med den. Et aspekt af troværdighed er, hvad andre siger om din besked. Den grundlæggende idé til dette er, at det er ”hvem sagde hvad til hvem”. Brug af vidnesbyrdmeddelelser fra andre kunder hjælper for eksempel med at styrke din besked med nye kunder.

Sådan bruges social bevis:

Tilføj positive kundevurderinger og andre former for socialt bevis, der styrker din meddelelse. For eksempel er det en meget stærk form for socialt bevis at vise dine potentielle kunder, at andre kunder netop har tilmeldt sig eller foretaget et køb på dit websted. UseProof.com giver dig mulighed for at gøre dette ved at placere en enkel popup på kundens skærm og fortælle dem, at andre som dem selv bruger denne service.

Brug socialt bevisUseProof.com er en kraftfuld service, der forstærker det sociale bevis og er kendt for at øge salget i gennemsnit på 10%.

3. Gensidighed

Vi er mere tilbøjelige til at gøre noget for en, der er dejlig over for os. Det giver mening, rigtigt? Dr. Robert Cialdini sikkerhedskopierede dette i en study, der viste forsøgspersoner, der vurderede andre som mere sandsynlige, hvis disse mennesker havde købt dem en dåse soda. Simpelt men effektivt. Ideen om gensidighed inden for tekstforfattere betyder, at folk vil være mere tilbøjelige til at købe fra dig, hvis du først gør noget for dem.

Sådan bruges gensidighed:

Du behøver ikke engang at gå ud af din måde for at gøre noget specielt for enhver potentiel kunde. Faktisk sider som Copyblogger blot tilbyde en overflod af fantastisk gratis indhold, før du beder læserne om at tilmelde sig $ 1 om måneden som abonnent.

Den kendsgerning, at læseren har modtaget mange nyttige tip og værdi, betyder allerede, at de er mere tilbøjelige til at betale for mere.

4. Sælg noget mindre

Store køb tager tid at overveje. I stedet for at dykke lige ind og skyve et dyre produkt i dit publikum, skal du starte med et mindre, billigere produkt, der giver dem en idé om den værdi, du kan give dem, og hvad de kan forvente at få fra dig med en højere -pris produkt.

Tænk på det, som om du letter dem til et større salg. For det meste fortsætter kunderne med at købe produkter fra mærker, de allerede kender og har købt fra.

Sådan sælges noget mindre:

Tilby en mindre, slankere version af dit produkt eller din tjeneste som en slags “forsmag” for at få folk interesseret. Alternativt kan du oprette et sæt produkter med lavere niveau, der fører til dit tilbud, der er billigere.

5. Snob-effekten

Folk kan lide at føle sig speciel. Faktum. Den såkaldte Snob Effect knytter sig til denne idé ved at tilbyde begrænsede udgaver og specielle ekstraudstyr til folk, der køber først eller til loyale kunder.

Som mennesker kan vi lide at føle os som en del af en gruppe eller et samfund, og jo mere eksklusivt dette samfund, jo bedre og rigtigt?

Sådan bruges Snob-effekten:

Føj produkter med begrænset udgave til din linje, eller giv loyale kunder lidt noget ekstra, når de køber for at få dem til at føle sig speciel.

6. Overensstemmelsesfænomenet

Konformitetsfænomenet er et godt eksempel på socialt bevis. Grundlæggende er det her, du antyder til en potentiel kunde, at deres kammerater, venner og familie alle har investeret i dit produkt, og de vil føle sig ude af stand, hvis de ikke også.

Vi hader at føle os udeladt. Vi ønsker at være en del af handlingen, hvorfor hvorfor tilføjelse i en følelse af overensstemmelse fungerer så godt.

Sådan bruges konformitetsfænomenet:

Del hvor mange andre kunder, der ligner din læser, har købt dit produkt. En simpel sætning som “40% af dine medmarkedsførere bruger X-produkt, vil du slutte dig til dem?” gør vidundere.

7. Kognitiv Dissonance

Kognitiv dissonans henviser til den psykologiske spænding, der opstår, når nogen træffer en beslutning, der ikke helt stemmer overens med troen eller livsstilen. For eksempel, når nogen køber et dyre produkt og ligger vågen og tænker over, hvor meget de har brugt – at s kognitiv dissonans.

eksempel på kognativ dissonansBilledkilde

Sådan bruges kognitiv dissonance:

Det er mere sandsynligt, at du sætter dette i spil efter nogen har købt af dig. Når en kunde har købt et dyre produkt, kan du berolige deres bekymringer med attester og vellykkede casestudier.

8. Tab modstand

Ifølge forskning føler vi tab mere, end vi føler gevinst. For eksempel, hvis vi fik at vide, at vi skulle få en forhøjelse på $ 2.000, ville vi være glade, men hvis vi fik at vide, at vi ville få vores lønnedskæring med $ 2.000, ville vi være spændende, triste og frustrerede. De følelser, vi kunne føle tabende at penge snarere end at vinde dem langt opvejer den glæde, vi ville føle ved at vinde dem. Dette er kraften i tabsaversion. Når vi står over for at miste noget, har vi en tendens til at handle hurtigere og med impuls.

tab aversionBilledkilde

Sådan bruges tab afvigelse:

Du vil oprette en situation, hvor dit publikum tror, ​​de vil tabe noget, hvis de ikke køber dit produkt. Du kan bruge sprog til at vise, at forbrugeren allerede har produktet, en video, der viser nogen andet ved hjælp af produktet, eller blot tilbyde en prøve i en begrænset periode.

9. Eksponeringsteori

Dette henviser til ideen om, at jo mere vi udsættes for noget, desto mere sandsynligt er det for, at vi køber det. Ifølge nogle undersøgelser er det tager syv detaljer for en forbruger at foretage et køb, så som en virksomhed skal du levere disse syv berøringspunkter.

Jeg mener, hvordan skulle vi ønske at købe noget, hvis vi ikke ved, at det findes?

Sådan bruges eksponeringsteori:

Sørg for, at der er flere punkter på dit websted, hvor dine forbrugere kan se og lære om dit produkt. Det er ikke nok bare at have oplysningerne på en side. I stedet for vil du sprede det rundt i sidebjælker, sidefødder, hjemmeside, sociale medier og videre.

10. Flyveffekten

Nogensinde gået for at købe noget online og set et udvalg af prisniveauer? Dette kaldes lokkeeffekten, og det er her der gives tre muligheder, hvoraf to er til den samme højere pris, men den ene tilbyder ekstra ekstramateriale. Lokkeaffekten kan også tages videre ved at fremhæve den mulighed, du ønsker, at forbrugerne skal tage.

lokkeeffektenEconomist er et godt eksempel på dette.

Sådan bruges lokkeeffekten:

Præsenter dit produkt i tre forskellige prisniveauer, hvor de to højere prispunkter er de samme, men den ene tilbyder ekstra tillæg.

11. Konteksteffekt

Hvor ofte køber du popcorn, når du er ude og handler? Tænk over, hvor ofte du køber popcorn, når du er på biografen. Jeg er villig til at satse på, at du er betydeligt mere sandsynligt at købe popcorn på biografen, fordi det er hvad du er formodede at lave på biografen. Dette er kontekstvirkningen.

Sådan bruges konteksteffekten:

Opret en indstilling for dine forbrugere, der får dem til at ønske at købe eller i det mindste finde sig selv i tankegangen til at købe. Forskning viser, at gulvets komfortniveau f.eks. Påvirker, hvordan forbrugerne vurderer kvaliteten af ​​det produkt, de køber. Når du tager dette online, kan du skabe en behagelig oplevelse, som forbrugerne kan vil have at købe ind.

12. $ 100 versus $ 98

Du har sandsynligvis set det i butikkerne, når produkter er prissat til $ 9,99 snarere end en fast pris på $ 10,00. Hvorfor er det? Det skyldes, at vi ubevidst tror, ​​at vi sparer penge med prisniveauet på $ 9,99. Lyder dumt, men det fungerer.

Sådan bruges teorien $ 100 vs $ 98:

For alle produkter, du har priset til en fast pris med nul i slutningen, skal du skifte den op, så prisen ender i en 8, 7 eller 9 for at give den fornemmelse af at spare penge.

13. Følelse af presserende karakter

Vi kan ikke lide at føle os som om vi har gået glip af noget, og det er grunden til, at haster er en vigtig psykologisk trigger i tekstforfatter. Det er hovedsageligt, når mærker kun tilbyder et produkt i en kort periode, eller tilbyder det til et lavere prispunkt for de første 20, 50 eller 100 købere.

Psykologisk trigger - følelse af presserende karakterBudget Inn Motel gør et godt stykke arbejde med at skabe en følelse af presserende betydning i dette tilføj med “Kun 5 værelser tilbage på vores side!”

Sådan opretter du en følelse af uopsættelighed:

Hold et flash-salg på dit produkt, eller tilbud det til en rabat til et par udvalgte personer, der køber først. Alternativt kan du kun annoncere, hvis der er et par få tilbage – ligesom masser af indkvartering og flyudbydere gør for at få tøvende købere til at ramme køb.

14. Sælg fordele ikke funktioner

Fordele sælges, ikke funktioner. Du tror måske, at det at dele alle de skinnende funktioner, som dit produkt har, vil lokke købere, men de er ligeglad med, hvilke bjeller og fløjter dit produkt har. I stedet interesserer de sig for, hvordan dit produkt kan hjælpe dem med at løse deres problemer og nå deres mål.

fordele vs. funktionerBilledkilde

Sådan sælges fordele ikke funktioner:

Hver gang du tænker på en funktion af dit produkt, skal du overveje hvordan der hjælper potentielle købere med at nå deres mål. Skift kopien på dit websted for at afspejle dette, så det handler om dem hellere end dine produkt.

15. Fortælling

Mennesker elsker historier. Vi forbinder til dem som intet andet skriveformat. Undersøgelser viser at læsning af historier skaber en kompleks fysiologisk reaktion i vores hjerner og aktiverer alle vores neurologiske sanser. Dette hjælper os med at tænke, føle, se og endda lugte, hvordan det ville være at have et produkt – et magtfuldt koncept.

Sådan bruges historiefortælling:

Alle historier har en begyndelse, en midten og en ende. Bind dette ind i din salgskopwriting ved at skitsere, hvordan din potentielle købers liv er, før de har deres produkt, hvad produktet vil gøre for dem, og hvordan deres liv vil se ud efter de har købt det.

16. Agiter smertepunkter

Det problem, agitere, løse teori er enorm i salget tekstforfatter verden. Det refererer dybest set til ideen om, at du lægger et nøgleproblem ud, som dit publikum har, så agiterer dette problem, så de er klar til at gøre noget ved det, og derefter løse det ved at introducere dit produkt som svaret.

Sådan agiteres smertepunkter:

Vælg et kerneproblem, dit publikum har, og tryk på det. Kortlægge, hvordan deres liv er med det problem, og agiter det ved at fortælle dem, hvorfor det er deres skyld, de har det problem. Derefter introduceres hurtigt dit produkt som den hellige gral til dette problem.

17. Opbyg et samfund

Som jeg nævnte tidligere, elsker folk at føle, at de er en del af noget. Lad os henvise tilbage til Apple igen, som har oprettet denne utrolige gruppe ravante fans, der køber noget og alt de tilbyder. Handlingen med at skabe et samfund omkring dit brand og produkt er utroligt kraftfuld, hvis det gøres rigtigt.

Sådan oprettes et samfund:

Åbn en dialog med dit publikum, tal direkte med dem, og del historier om andre kunder, som de kan forholde sig til. For at føle sig som en del af samfundet, skal de føle, at de “passer ind”, så brug sprog, de ville bruge, og skitsere situationer, de måtte finde sig selv i.

18. Angiv færre muligheder

Mange virksomheder mener, at hvis de har flere muligheder, vil de appellere til flere mennesker og vil derfor omsætte mere. Faktisk sker det modsatte. Fordi vi er mennesker, lider vi med alvorlig overvældelse, når de får for mange muligheder. Dette fører til, at vi fryser op og ikke køber hvad som helst.

Sådan giver du mindre muligheder:

Klip dit produktudbud ned til et par nøglemuligheder, og angiv nøjagtigt, hvad hver mulighed får køberen. Forsøg at skelne mellem dem så godt du kan, og tag eventuelle muligheder, der synes for ens, bort.

19. Opret nysgerrighed

Mennesker er nysgerrige væsener. Tænk på de klik-agnoverskrifter, der bliver virale. Dem som “Denne mand kogte middag … Du vil aldrig gætte hvad der skete næste”. Selv hvis vi ikke er ligeglade, er der et medfødt behov for at finde ud af, hvad der skete derefter. At skabe nysgerrighed er en kraftfuld måde at trække folk ind og få dem til at købe.

Sådan opretter du nysgerrighed:

Først og fremmest vil du finde ud af, hvor den informationskløft er – du ved, kløften mellem hvad de ved, og hvad de ikke ved. Derefter vil du øse deres forventninger. Du kan gøre dette ved at angive specifikke fakta og tal som “Sådan får du 50% mere salg på en dag”.

20. Tryk på følelser

Ifølge forskning, mennesker træffer beslutninger med deres følelser, ikke deres logiske hjerner. Hvis de på et følelsesmæssigt plan vil have noget, finder de en måde at få det til. Når du præsenterer produkter til salg, vil du opfordre folk til at blive følelsesladede for at få dem til at klikke på køb.

Sådan udnyttes følelser:

Højere følelser ved at dele glade historier eller skabe en følelse af vrede og frustration ved at agitere de vigtigste smertepunkter. Sprog er en fantastisk måde at få folk til at føle tingene, så brug ord som “forbløffende” i stedet for “godt”.

Konklusion

Som du kan se, behøver det ikke at være vanskeligt at anvende psykologiske triggere på din tekstforfatter.

Ved blot at tappe på kernen menneskelig tro og adfærd, sætter du dig allerede foran de virksomheder, der ikke gør det. For selvom vi måske ikke ved det, er vores hverdag fyldt med psykologiske triggere, der dikterer vores adfærd og tankemønstre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me