13 praktiske billedkomprimeringsværktøjer til dit websted

En liste over brugervenlige billedkomprimeringsværktøjer, du kan bruge til at optimere grafik i bulk for at opnå hurtigere sidebelastningshastigheder & bedre brugeroplevelse.


Bedste billedkompressorer til reduktion af filstørrelse

Billeder kan oprette eller ødelægge et websted. Vi har allerede offentliggjort et godt indlæg om, hvordan man opretter fantastiske visuals til dit websted uden at bruge Photoshop (i tilfælde af at du ikke er en grafisk designpro). Det fokuserer på, hvordan man opretter billeder, men ikke hvordan man komprimerer dem.

I disse dage er du nødt til at holde folk engagerede og interesserede i dit indhold, men med forbrugernes opmærksomhedsspænding falder kortere om dagen, kan dette være vanskeligt. Især når du dækker dit websted med billeder i håb om, at det lokker folk ind, kun for at finde ud af, at de betydeligt bremser dit websteds indlæsningstid.

Hold dog fast, for der er en løsning. Billedkomprimering er et absolut must for at sikre, at dit websted indlæses hurtigt – hvilket fører til gladere besøgende på webstedet og, ergo, flere kunder! Lad os komprimere!

Hvorfor skal du komprimere billeder automatisk?

Billedkomprimering for hastighed

Undersøgelser har vist, at du har tre sekunder til at imponere folk, der lander på dit websted – efter det ca. 40% klikker væk og prøver et andet sted.

Hvis du vil se på det i konverteringsbetingelser, betyder det, at selv en ubetydelig forsinkelse på et sekund i sidesvaret kan føre til 7% mindre konverteringer. Hvis du driver et e-handelswebsted, der tjener $ 100.000 pr. År, kan denne forsinkelse på et sekund muligvis koste dig $ 7.000 i tabt salg hvert eneste år. Forestil dig en forsinkelse på to sekunder!

VIDSTE DU? Om 47% af forbrugerne forventer, at en webside indlæses på 2 sekunder eller mindre! Derfor er webstedsoptimering så vigtig.

Ja, forbrugere har stadig større forventninger til sideydelse – men de er ikke de eneste. Google har oplyst, at sidehastigheden er en af ​​de mange vigtige faktorer, der bestemmer, hvor dit websted rangerer i resultaterne af søgemaskinerne.

At have komprimerede billeder garanterer ikke en stigning i rangeringen, men det forbedrer brugeroplevelsen og fremskynder dit websted, hvilket i sidste ende øger din favoribilitet i Google øjne – det er en win-win-situation.

HURTIGTIPS: Brug Google PageSpeed ​​Insights-værktøj at kopiere og indsætte din URL i og se, hvad Google siger om din webside’s indlæsningstid.

Lad os tale om autokomprimeringsværktøjer

Så nu, hvor du ved, HVORFOR du skal komprimere dine billeder, HVORDAN kan du gå i gang med at gøre det?

Der er nogle få måder, du kan komprimere billeder – inklusive gennem en webapp, et downloadbart program eller et plugin inden for dit CMS. Vi har sammensat en liste over nogle af de mest populære autokomprimeringsværktøjer på markedet for hver metode.

bedste billedkomprimeringsværktøjer

Web-apps

Webapps er hurtige løsninger til komprimering af dine billeder og er praktisk, fordi du ikke behøver at installere noget på din computer eller dit websted. I stedet samler du dine fotos og uploader dem til webappen og downloader derefter dine komprimerede billeder tilbage. Lad os se på nogle af de bedste webapps til billedkomprimering:

1. ImageResize

ImageResize er et online billedkomprimeringsværktøj, der komprimerer både PNG- og JPG-billeder. Værktøjet bruger en tabt algoritme, der drastisk reducerer billedfilstørrelsen og samtidig bevarer billedkvaliteten. Testning har givet 60 til 80% besparelser i størrelse efter komprimering. Der er ingen filstørrelsesgrænse, og du kan komprimere op til 20 billeder ad gangen. Komprimerede filer kan downloades direkte eller som en zip-fil.

2. TinyPNG

TinyPNG er et af de ældste applikationer til billedkomprimering på nettet. Gennem det kan du uploade 20 billeder ad gangen – og der er næppe nogen forskel i kvalitet på komprimerede billeder. Appen tager en 24-bit PNG-fil og konverterer den let til et 8-bit indekseret farvebillede, hvilket optimerer den med ca. 50-80% i processen.

3. Kompressor.io

En af de nyere webapps på markedet er Compressor.io. En af de bedste ting ved denne indstilling er den let at følge og utroligt moderne brugergrænseflade – det gør faktisk komprimering af billeder sjovt. Compressor.io giver dig mulighed for at eksportere dine komprimerede billeder gennem Dropbox eller Google Drive, så du altid har dem til rådighed.

billedkomprimeringskvalitet før og efterBilledkomprimeringskvalitet og reduktion af størrelse på før og efter med Compressor.io

HURTIGTIPS: Billeder uden tekst har en tendens til at komprimere bedre og returnere et billede af højere kvalitet end dem med tekst.

4. Kraken.io

Som de fleste autokomprimering webapps i disse dage, Kraken giver dig mulighed for at komprimere adskillige filer på en gang med en let-at-bruge træk og slip-metode. Når de alle er komprimeret, kan du downloade alt til en .zip-fil med et enkelt klik.

5. OptimiZilla

Med OptimiZilla, du har muligheden for at komprimere dine billeder baseret på det kvalitetsniveau, du lægger i systemet. Det giver dig med det samme en forhåndsvisning, der giver dig mulighed for at sammenligne før og efter og justere dit ønske om komprimeringsniveau baseret på resultaterne.

6. CompressNow

CompressNow er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at vælge din ønskede komprimeringsprocent for at sikre, at alle dine billeder komprimeres til samme størrelse. Med en let at bruge træk og slip-grænseflade kan du slippe flere fotos fra din computer til systemet på et hvilket som helst tidspunkt.

Programmer, der kan downloades

Hvis du ikke ønsker at vente med at uploade dine billeder til en webapp, kan du altid vælge et downloadbart billedkomprimeringsprogram. Her er nogle af de mest populære downloadbare billedkomprimeringsprogrammer:

7. ImageOptim

Designet til Mac-operativsystemet, ImageOptim lader dig komprimere en batch af billeder på et øjeblik. Bare træk og slip dine valgte billeder ind i appen, og de begynder straks at optimere.

8. RIOT

Oprettet til Windows, OPTØJER giver dig mulighed for at sammenligne din komprimering i et side-ved-side-format, der viser billedkvaliteten før og efter.

9. Trimage

Fås på et antal operativsystemer, Trimage kan optimere PNG- og JPG-filer hurtigt. Billeder optimeres automatisk på de højest tilgængelige komprimeringsniveauer, hvilket giver dig en ensartet kvalitet, selvom alle dine fotos.

CMS-baserede plugins

Dette er den mest almindelige mulighed, som du sandsynligvis bruger. Hvis du er en websideejer, der bruger et CMS (som WordPress, Drupal eller Joomla) til at uploade dine billeder, er et CMS-baseret plugin typisk det bedste alternativ for dig. Disse værktøjer gør alt det tunge løft for dig, når du har uploadet dine billeder til din platform ved at automatisere tingene for dig og bare gøre det alt sammen lettere. Der er ingen download eller upload. Disse værktøjer finder bare billederne på dit websted (som i mappen wp-uploads til WordPress) og arbejder deres magi. Nedenfor er de mest populære CMS-baserede plugins til billedkomprimering:

10. EWWW Image Optimizer (WordPress)

EWWW Image Optimizer er sandsynligvis den mest populære billedkomprimeringsplugin til WordPress i øjeblikket. Den ændrer størrelsen på de billeder, du uploader til din blog, automatisk, hvis de er i det rigtige filformat (JPG, PNG eller GIF). Den største fordel med denne service er, at du kan optimere hele mediekataloget, hvis du allerede har masser af billeder på dit websted. Selve WordPress-pluginet er gratis, men det er en betalt tjeneste, der tilbyder planer baseret på det antal billeder, du har brug for komprimeret.

11. WP Smush It (WordPress)

Det her plugin til WordPress scanner automatisk både eksisterende billeder på dit websted og nye uploads, før de optimeres til hurtige belastningstider uden at ofre kvalitet.

12. Imgen (Joomla)

Det her plugin til Joomla ændrer størrelse og komprimerer billeder dynamisk på dit websted. Dens “doven indlæsning” -funktion er praktisk til visning af billeder, når de først er i visningen. Det har også et markant udvalg af bonusfunktioner, herunder muligheden for at tilføje vandmærker i bulk og muligheden for at begrænse billeder til bestemte brugergrupper.

13. Forestil dig (WordPress)

Det Forestil dig plugin er et andet populært plugin til billedkomprimering til WordPress. Det er let at bruge og har enkle indstillinger til hurtig komprimering. Det er et WordPress-plugin, men du kan også teste dens webapp her.

HURTIGTIPS: butik & organiser hvert billede, du integrerer på dit websted, i en mappe kaldet “billeder”. Hent derefter den mappe lokalt & batch komprimere billederne indvendigt med en af ​​de relevante downloadbare eller webapps, der er anført ovenfor. Sørg for at kontrollere billedkvaliteten, før du uploader den igen til din webserver.

Konklusion

Ved hjælp af disse værktøjer kan du nemt komprimere dine billeder, mens du opretholder deres høje kvalitet, give dine besøgende mere grund til at holde sig rundt og give Google kloden for at rangere dig højere i søgemaskinerne.

God komprimering!

Artikel redigeret & Opdateret af Lizzie Davey & Jay Douglas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me