13 praktikus képtömörítő eszköz a webhelyéhez

A könnyen használható képtömörítő eszközök felsorolása, amelyek segítségével tömegesen optimalizálható a grafika az oldalbetöltési sebesség elérése érdekében & jobb felhasználói élmény.


A legjobb képkompresszorok a fájlméret csökkentéséhez

A képek elkészíthetik vagy megbonthatják a webhelyet. Már nagyszerű beszámolót tettünk közzé arról, hogyan lehet lenyűgöző látványterveket készíteni webhelyén a Photoshop használata nélkül (abban az esetben, ha nem grafikai tervező vagy). A képek készítésére összpontosít, de nem tömörítésre.

Manapság el kell vonzania az embereket és érdeklődnie kell a tartalom iránt, de mivel a fogyasztók figyelme napról napra csökken, ez trükkös lehet. Különösen akkor, ha a webhelyét képeken rejti el, abban a reményben, hogy ez rá fog vonzza az embereket, csak hogy észrevegye, hogy jelentősen lelassítják webhelyének betöltési idejét..

Tartsa szorosan, mert van megoldás. Kép tömörítése feltétlenül szükséges annak biztosítása, hogy webhelye gyorsan betöltődjön – boldogabb webhely-látogatókhoz, és ergo-hoz több ügyfélhez vezet! Csináljunk tömörítést!

Miért kellene automatikusan tömörítenie a képeket??

A kép tömörítése a sebesség érdekében

A tanulmányok kimutatták, hogy három másodperc van arra, hogy lenyűgözze az embereket, akik a webhelyén landolnak – utána pedig körülbelül 40% -uk kattintással elpróbál valahol máshol.

Ha ezt átváltási szempontból szeretné megnézni, ez azt jelenti, hogy az oldal válaszának mérsékelt egy másodperces késése 7% -kal kevesebb konverziót eredményezhet. Ha olyan e-kereskedelmi webhelyet működtet, amely évente 100 000 dollárt keres, ez az egy másodperces késés potenciálisan 7000 dollárt fizethet neked az elveszített eladások miatt. Képzelje el egy két másodperces késést!

TUDTAD? Ról ről A fogyasztók 47% -a várhatóan egy weboldal betöltődik legfeljebb 2 másodperc alatt! Ezért olyan fontos a weboldal sebességének optimalizálása.

Igen, a fogyasztók egyre nagyobb elvárásoknak számítanak az oldal teljesítményével kapcsolatban – ők azonban nem csak ezek. A Google jelezte, hogy az oldalsebesség azon számos fontos tényező közül, amelyek meghatározzák, hogy webhelye hol helyezkedik el a keresőmotor eredményeiben.

A tömörített képek nem garantálják a rangsor növekedését, de javítják a felhasználói élményt és felgyorsítják webhelyét, ami végső soron növeli kedvező hatását a Google szemében – ez mindenki számára előnyös helyzet.

GYORS TIPP: Használja a Google PageSpeed ​​Insights eszköz az URL másolására és beillesztésére, és megnézheti, mit mond a Google az Ön weboldalának töltési idejéről.

Beszéljünk az automatikus tömörítési eszközökről

Tehát most, hogy tudja, miért kell tömörítenie a képeit, HOGYAN teheti meg ezt?

A képek tömörítésére néhány módszer létezik – például egy webalkalmazáson, letölthető programon vagy pluginon keresztül a CMS-en. Összeállítottuk az egyes módszerekhez a piacon található legnépszerűbb automatikus tömörítési eszközök listáját.

legjobb képtömörítő eszközök

Webes alkalmazások

A webes alkalmazások gyors megoldások a képek tömörítésére, és praktikusak, mivel nem kell semmit telepítenie a számítógépére vagy a webhelyére. Ehelyett összegyűjti fényképeit, feltölti a webalkalmazásba, majd tölti le a tömörített képeket. Vessen egy pillantást a képek tömörítésére szolgáló legjobb webes alkalmazásokra:

1. ImageResize

ImageResize egy online képtömörítő eszköz, amely tömöríti a PNG és a JPG képeket is. Az eszköz veszteséges algoritmust használ, amely drasztikusan csökkenti a képfájl méretét, miközben megőrzi a képminőséget. A tesztelés 60-80% -os méretmegtakarítást eredményezett a tömörítés után. Nincs fájlméret-korlátozás, és egyszerre akár 20 képet is tömöríthet. A tömörített fájlok letölthetők közvetlenül vagy ZIP formátumban.

2. TinyPNG

TinyPNG az egyik legrégebbi képtömörítési alkalmazás az interneten. Ezen keresztül egyszerre 20 képet tölthet fel – és a tömörített képek minőségében alig mutatkozik különbség. Az alkalmazás 24 bites PNG fájlt vesz fel, és könnyen konvertálja 8 bites indexelt színes képré, mintegy 50–80% -kal optimalizálva a folyamatot.

3. Compressor.io

Az egyik legújabb webes alkalmazás a piacon Compressor.io. Az egyik legfontosabb dolog ebben a beállításban a könnyen követhető és hihetetlenül modern felhasználói felület – ez valóban szórakoztatóvá teszi a képek tömörítését. A Compressor.io lehetővé teszi a tömörített képek exportálását a Dropboxon vagy a Google Drive-on, így mindig kéznél van.

kép-tömörítési minőség előtte és utánaA képek tömörítésének minősége és méretének csökkentése előtte és utána a Compressor.io segítségével

GYORS TIPP: A szöveg nélküli képek jobban tömörítik egymást, és jobb minőségű képet adnak, mint a szöveg.

4. Kraken.io

Mint a legtöbb manapság az automatikus tömörítésű webalkalmazáshoz, Kraken lehetővé teszi a fájlok tömörítését egyszerre egy könnyen használható drag and drop módszerrel. Ha ezek tömörítve vannak, akkor egyetlen kattintással mindent letölthet .zip fájlba.

5. OptimiZilla

Val vel OptimiZilla, képes a képeket a rendszerbe helyezett minőségi szint alapján tömöríteni. Azonnal megjelenít egy előnézetet, amely lehetővé teszi az előző és utólagos összehasonlítást, és az eredmények alapján a vágy tömörítési szintjének beállítását.

6. CompressNow

CompressNow egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi a kívánt tömörítési százalék kiválasztását, hogy minden kép azonos méretű legyen. A könnyen használható drag and drop felülettel egyszerre több fénykép is levihető a számítógépről a rendszerre.

Letölthető programok

Ha nem akarja várni, hogy feltöltse a képeit egy webalkalmazásba, akkor mindig választhat letölthető képtömörítési programot. Íme néhány a legnépszerűbb letölthető képtömörítési programok közül:

7. ImageOptim

A Mac operációs rendszer számára készült, ImageOptim lehetővé teszi, hogy tömörítse a képek sorozatát pillanatokban. Egyszerűen húzza a kiválasztott képeket az alkalmazásba, és azonnal elkezdi az optimalizálást.

8. RIOT

Készült Windows-hoz, LÁZADÁS lehetővé teszi a tömörítés egymás melletti formátumának összehasonlítását, megmutatva az előző és utáni képminőséget.

9. Trimage

Számos operációs rendszeren elérhető, Trimage gyorsan optimalizálhatja a PNG és JPG fájlokat. A képeket automatikusan a lehető legmagasabb tömörítési szintekre optimalizálják, így minden fényképének állandó minősége marad.

CMS-alapú bővítmények

Ez a leggyakoribb lehetőség, amelyet valószínűleg használni fog. Ha Ön egy webhelytulajdonos, amely CMS-t (például WordPress, Drupal vagy Joomla) használ a képek feltöltésére, a CMS-alapú bővítmény általában a legjobb ajánlat. Ezek az eszközök megnehezítik az összes nehéz emelőt, miután feltöltötte képeit a peronra, automatizálva a dolgokat az Ön számára, és egyszerűbbé téve az egészet. Nincs letöltés vagy feltöltés. Ezek az eszközök csak megtalálják a képeket a webhelyén (mint például a WordPress wp-feltöltések mappájában), és mágikus módon működnek. Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb CMS-alapú képtömörítési bővítményeket:

10. EWWW Image Optimizer (WordPress)

Az EWWW Image Optimizer jelenleg a WordPress legnépszerűbb képtömörítési pluginja. Automatikusan átméretezi a blogjába feltöltött képek méretét, ha a megfelelő fájlformátumban vannak (JPG, PNG vagy GIF). Ennek a szolgáltatásnak a legnagyobb előnye, hogy optimalizálja a teljes médiakatalógust, ha már rengeteg kép van a webhelyén. Maga a WordPress plugin ingyenes, azonban fizetett szolgáltatás, amely a tömörített képek számán alapuló terveket kínál..

11. WP Smush It (WordPress)

Ez plugin a WordPress-hez automatikusan beolvassa a webhelyen létező képeket és az új feltöltéseket, mielőtt a minőség feláldozása nélkül optimalizálja azokat a gyors betöltési időkre.

12. Imgen (Joomla)

Ez plugin a Joomla-hoz dinamikusan átméretezi és tömöríti a képeket a webhelyén. A „lusta betöltése” funkcióval kényelmesen megjeleníthetők a képek a nézetablakban. Döbbenetes bónuszfunkciókkal is rendelkezik, beleértve a vízjelek ömlesztett formában történő hozzáadásának lehetőségét és a képeket bizonyos felhasználói csoportokra korlátozva..

13. Képzelje el (WordPress)

Az Képzelje el a plugint egy másik népszerű képtömörítő bővítmény a WordPress számára. Könnyen kezelhető és egyszerű beállításokkal rendelkezik a gyors tömörítéshez. Ez egy WordPress bővítmény, de kipróbálhatja annak webalkalmazását is itt.

GYORS TIPP: Bolt & rendezze be a webhelyére ágyazott összes képet egy „képek” nevű mappába. Ezután töltse le a mappát helyben & tömörítse a képeket a fenti letölthető vagy internetes alkalmazások egyikével. Mielőtt újra feltölti a webszerverre, ellenőrizze a kép minőségét.

Következtetés

Ezen eszközök segítségével könnyedén tömörítheti képeit, miközben megőrizheti azok kiváló minőségét, így több oka lehet a látogatóknak, hogy ragaszkodjanak, és lehetőséget ad a Google számára, hogy magasabb rangsoroljon a keresőmotorokban..

Boldog tömörítés!

Cikk szerkesztett & Frissítette Lizzie Davey & Jay Douglas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me